• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/211.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 31.10.2022., Nr. 211 https://www.vestnesis.lv/op/2022/211.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

31.10.2022., Nr. 211

OP 2022/211.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu par akciju konversiju

Akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures", reģistrācijas Nr. 40103655981, juridiskā adrese: Rūpniecības iela 1 - 5, Rīga, LV-1010 (tālāk tekstā - Sabiedrība) valde, ņemot vērā ka:

1) valde ir izvērtējusi izmaksas, kas saistītas ar akciju glabāšanu finanšu instrumentu kontos bankās vai brokeru kompānijās un depozitārijā;

2) normatīvajā regulējumā paredzēta iespēja Sabiedrības valdei pašai vest un kārtot akcionāru reģistru,

ierosina pēc akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" 22 579 020 (divdesmit divi miljoni pieci simti septiņdesmit deviņi tūkstoši divdesmit) vārda akciju papīra formā uzskaites pārņemšanas no Nasdaq CSD SE, valdei izveidot un vest akcionāru reģistru vārda akciju un to turētāju uzskaiti.

Papildus Sabiedrības valde paskaidro, ka:

1) lai īstenotu šādu soli ir nepieciešams konvertēt pašai Sabiedrībai piederošās 588 238 (pieci simti astoņdesmit astoņi tūkstoši divi simti trīsdesmit astoņi) uzrādītāja akcijas un SSE Baltic Opportunities Limited, reģ. Nr. HE 215656 (Kipra) piederošās 21 990 782 (divdesmit viens miljons deviņi simti deviņdesmit tūkstoši septiņi simti astoņdesmit divi) uzrādītāja akcijas uz vārda akcijām, attiecīgi grozot Sabiedrības statūtus;

2) pēc akcionāru lēmuma par akciju konversiju pieņemšanas 22 579 020 (divdesmit divi miljoni pieci simti septiņdesmit deviņi tūkstoši divdesmit) vārda akcijas tiks norakstītas no Sabiedrības un SSE Baltic Opportunities Limited akcionāra finanšu instrumentu kontiem bankās un brokeru sabiedrībās un informācija par akcionāru īpašuma tiesībām tiks iekļauta valdes vestajā akcionāru reģistrā;

3) pēc akcionāru reģistra nodošanas valdei, lai veiktu izmaiņas īpašumtiesībās uz akcijām, akcionāriem būs jāgriežas pie valdes;

4) Pēc akcionāru lēmuma Sabiedrības 1 480 780 uzrādītāja akcijas, kas pieder mazākuma akcionāriem, netiek pārvērstas un paliek Nasdaq CSD SE uzskaitē.

Pamatojoties uz iepriekš minēto, Sabiedrības valde pēc savas iniciatīvas sasauc Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulci un paziņo, ka Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2022. gada 30. novembrī plkst. 11.00 Rūpniecības ielā 1 - 5, Rīgā, LV-1010.

Sapulces darba kārtībā:

1. Uzrādītāja akciju 22 579 020 (divdesmit divi miljoni pieci simti septiņdesmit deviņi tūkstoši divdesmit) konversija par vārda akcijām un ar to saistītie akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" statūtu grozījumi.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akcionāru sapulcē ir 2022. gada 22.novembris līdz plkst. 17.00. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tām piederošo akciju skaitu piedalīties Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulcē 2022. gada 30.novembrī, kā arī balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces.

Balsošana pirms sapulces

Sabiedrības akcionāri var izmantot tiesības balsot pirms akcionāru sapulces, aizpildot balsojuma veidlapu, kas akcionāriem pēc pieprasījuma, sākot ar 2022. gada 10.novembri (pieprasījumu sūtot uz e-pastu: info@baltictechventures.com), tiks nosūtīta uz viņa e-pastu. Balsojuma veidlapa būs arī pieejama Sabiedrības interneta mājaslapā: www.baltictechventures.com.

Lūdzam aizpildītu balsojuma veidlapu:

- parakstītu ar derīgu drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, elektroniski nosūtīt uz sabiedrības e-pasta adresi:

info@baltictechventures.com, vēstules nosaukumā norādot šādu informāciju: "Balsojuma veidlapa 30.11.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei"; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz Sabiedrības pasta adresi: Rūpniecības iela 1 - 5, Rīga, LV-1010, uz aploksnes norādot šādu informāciju: "Balsojuma veidlapa 30.11.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei". Šajā gadījumā parakstam uz balsojuma veidlapas jābūt notariāli apliecinātam un tai jāpievieno akcionāra (pilnvarnieka) pases vai personas apliecības apliecināta kopija un kontaktinformācija (tālruņa numurs un e-pasta adrese), lai Sabiedrības valdei būtu iespēja identificēt akcionāru.

Akcionāra pārstāvji vai pilnvarotās personas balsojuma veidlapai pievieno pilnvaru vai citu pilnvarojumu apliecinošu dokumentu (elektroniski iesniedzot - parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, bet pa pastu - pašrocīgi parakstītu pilnvaru, uz kuras akcionāra paraksts apliecināts notariāli).

Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Balsojumā tiks ņemtas vērā visas balsojuma veidlapas, kas būs saņemtas Sabiedrībā līdz 2022. gada 29.novembrim (pa pastu un e-pastu līdz plkst. 17.00).

Akcionāri ar šādu balsojumu tiks uzskatīti par klātesošiem akcionāru sapulcē, tie tiek ierakstīti akcionāru reģistrā, kā arī tiek ņemti vērā, nosakot kvorumu.

Ja akcionārs ir balsojis pirms sapulces un turpmāk minētajā kārtībā ir iesniedzis pieteikuma veidlapu, akcionārs var piedalīties sapulcē. Šajā gadījumā akcionāra iepriekš nodotais balsojums tiks anulēts un vērā tiks ņemts sapulces laikā nodotais balsojums.

Akcionāru sapulce

Akcionāru sapulce notiks 2022. gada 30. novembrī plkst. 11.00 Rūpniecības ielā 1 - 5, Rīgā, LV-1010.

Lai reģistrētos dalībai akcionāru sapulcē, akcionāram ir jāiesniedz aizpildīta pieteikuma veidlapa, kas akcionāriem pēc pieprasījuma, sākot ar 2022. gada 10.novembri (pieprasījumu sūtot uz e-pastu: info@baltictechventures.com), tiks nosūtīta uz viņa e-pastu, un tai pievienojot akcionāra/pilnvarnieka pases vai personas identifikācijas kartes kopiju. Pieteikuma veidlapa būs arī pieejama Sabiedrības interneta mājaslapā www.baltictechventures.com.

Lūdzam aizpildītu pieteikuma veidlapu kopā ar pases vai personas identifikācijas kartes kopiju nosūtīt:

- parakstītu ar derīgu drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu elektroniski nosūtīt uz Sabiedrības e-pasta adresi: info@baltictechventures.com, vēstules nosaukumā norādot šādu informāciju: "Pieteikuma veidlapa 30.11.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei"; vai

- parakstītu papīra formā nosūtīt uz Sabiedrības pasta adresi: Rūpniecības iela 1 - 5, Rīga, LV-1010, uz aploksnes norādot šādu informāciju: "Pieteikuma veidlapa 30.11.2022. ārkārtas akcionāru sapulcei".

Akcionāru tiesības

Akcionāri var piedalīties akcionāru sapulcē (t. sk. aizpildīt un iesniegt balsojuma veidlapu) personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Pilnvarojuma veidlapa ir pieejama Sabiedrības interneta mājaslapā info@baltictechventures.com.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no Sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Papildu jautājumi kopā ar lēmumu projektiem vai paskaidrojumi par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus, jāiesniedz Sabiedrības valdei, tos nosūtot uz Sabiedrības e-pasta adresi: info@baltictechventures.com, 7.dienā ne vēlāk kā līdz plkst. 17.00.

Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti.

Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem.

Ar akcionāra sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties no 2022. gada 10.novembra Sabiedrības interneta mājaslapā www.baltictechventures.com.

Visi ar Sabiedrības akcionāru sapulci saistītie dokumenti tiek publicēti šādos interneta resursos: Sabiedrības interneta mājaslapā www.baltictechventures.com.

Sabiedrības kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 24 059 800.

Akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!