• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dienvidkurzemes novada domes 2022. gada 29. septembra lēmums Nr. 918 "Par detālplānojuma apstiprināšanu nekustamajam īpašumam "Bagātnieki", Papē, Rucavā, Dienvidkurzemes novadā". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 10.10.2022., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/op/2022/196.11

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kuldīgas novada domes saistošie noteikumi Nr. 2022/19

Par alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības kārtību izbraukuma tirdzniecībā sabiedrisko pasākumu norises vietās, kārtību, kādā tiek izsniegta atļauja vīna, raudzēto dzērienu vai pārējo alkoholisko dzērienu ražošanai un kārtību, kādā saskaņojama alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecības...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

10.10.2022., Nr. 196

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Dienvidkurzemes novada dome

Veids: lēmums

Numurs: 918

Pieņemts: 29.09.2022.

OP numurs: 2022/196.11

2022/196.11
RĪKI

Dienvidkurzemes novada domes lēmumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes lēmums Nr. 918

2022. gada 29. septembrī

Par detālplānojuma apstiprināšanu nekustamajam īpašumam "Bagātnieki", Papē, Rucavā, Dienvidkurzemes novadā

Saņemts detālplānojuma izstrādātāja SIA "V projekts" reģ. Nr. 42102010421, valdes locekļa Ulda VECVAGARA, adrese: Peldu iela 25-1, Liepāja, LV-3401, e-pasta adrese: vprojekts@inbox.lv, (turpmāk tekstā – Izstrādātājs) 2022. gada 19. jūlija iesniegums, reģistrācijas Nr. DKN/2022/4.9/2677-S, par detālplānojuma redakcijas apstiprināšanu nekustamajam īpašumam "Bagātnieki" kadastra Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā (turpmāk tekstā – Iesniegums). Iesniegumam pievienota detālplānojuma redakcija par kuru notikusi publiskā apspriešana, pārskats par detālplānojuma izstrādi (turpmāk tekstā – Pārskats), kam pievienots ziņojumu par publiskās apspriešanas rezultātiem (turpmāk tekstā – Ziņojums).

Dienvidkurzemes novada Būvvalde (turpmāk tekstā – Būvvalde), iepazinusies ar iesniegtiem materiāliem secināja, ka nav iesniegts teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un paskaidrojuma rakstā nav ņemti vērā institūciju sniegtie priekšlikumi.

Būvvalde 08.08.2022. nosūtīja SIA "V projekts" vēstuli ar lūgumu iesniegt detālplānojuma "Bagātnieki" teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus kā arī precizēt paskaidrojuma rakstu.

Pieprasītie dokumenti Būvvaldē iesniegti 08.08.2022, reģistrācijas Nr. B/2022/1.2/839-S.

Būvvalde 15.08.2022. nosūtīja SIA "V projekts" starpatbildi, kurā informēja, ka saņemtais iesniegums tiks izskatīts Dienvidkurzemes novada domes sēdē š.g. 29. septembrī.

Dienvidkurzemes novada pašvaldības dome (turpmāk tekstā – Dome) konstatē:

[1] Teritorijas attīstības plānošanas likuma (turpmāk tekstā – TAP likums) 29. pants nosaka, ka pašvaldība detālplānojumu apstiprina ar vispārīgo administratīvo aktu un tas stājas spēkā pēc paziņošanas. Detālplānojums ir spēkā, līdz to atceļ vai atzīst par spēku zaudējušu. Detālplānojums zaudē spēku arī tad, ja ir beidzies termiņš, kurā bija jāuzsāk tā īstenošana, un gada laikā pēc šā termiņa izbeigšanās tas nav pagarināts. Šo administratīvo aktu par detālpānojuma apstiprināšanu, pašvaldība nosūta publicēšanai oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", izmantojot teritorijas attīstības plānošanas informācijas sistēmu (TAPIS) un ietverot tajā hipersaiti ar unikālo identifikatoru uz ģeoportālā pieejamo apstiprinātā detālplānojuma interaktīvo grafisko daļu, kas ir šā administratīvā akta neatņemama sastāvdaļa.

[2] TAP likuma 30. panta pirmā daļa nosaka, ka detālplānojumu var Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā pārsūdzēt administratīvajā tiesā mēneša laikā pēc tam, kad ir publicēts paziņojums par detālplānojuma apstiprināšanu. Savukārt šī panta otrā daļa norāda, ka līdz pārsūdzēšanas termiņa beigām, kā arī detālplānojuma darbības apturēšanas gadījumā, pašvaldība nav tiesīga pieņemt ar detālplānojuma īstenošanu saistītus lēmumus.

[3] TAP likuma 31. punkta pirmā daļa nosaka, ka detālplānojumu īsteno saskaņā ar administratīvo līgumu, kas noslēgts starp pašvaldību un detālplānojuma īstenotāju. Šī panta otrā daļa skaidro līgumā iekļaujamos nosacījumus un termiņus.1

[4] Detālplānojuma izstrāde nekustamajam īpašumam "Bagātnieki" zemes vienībai ar kadastra apzīmējumu 64840110091, pirms jaunas būvniecības īstenošanas detalizējot un konkretizējot Rucavas novada Teritorijas plānojumā 2013.–2025. gadam paredzētos teritorijas izmantošanas veidus, aprobežojumus, nosakot prasības zemes vienības teritorijas izmantošanai un apbūvei, nodrošinot piekļuvi zemes vienībai, īstenota pamatojoties uz:

[4.1] Rucavas novada domes 2020. gada 26. novembra lēmumu "Par detālplānojuma nekustamam īpašumam "Bagātnieki", izstrādes uzsākšanu un darba uzdevuma apstiprināšanu" (protokols Nr. 17., 1.1.) un izdoto darba uzdevumu detālplānojuma izstrādei;

[4.2] Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes 2021. gada 30. decembra lēmumu "Par nekustamam īpašumam "Bagātnieki" (kad. Nr. 64840110167), Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā precizēšanu atbilstoši izstrādes vadītāja ziņojumam (Nr. 15., 94. §);

[4.3] Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes 2022. gada 31. marta lēmumu "Par detālplānojuma nekustamam īpašuma "Bagātnieki" (kad. Nr. 64840110167), Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā nodošanu sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai (Nr. 5., 36. §).

[5] Dome, iepazīstoties ar Ziņojumu un Pārskatu, secina, ka:

[5.1] publiskās apspriešanas sanāksmē nav saņemti priekšlikumi un iebildumi;

[5.2] Dabas aizsardzības pārvalde atzinumā "Par atzinuma sniegšanu detālplānojumam" norāda – vēlams iekļaut nosacījumu, ka detālplānojumā paredzēto regulēto ūdensnoteku pārkārtošana notiek balstoties uz sertificēta meliorācijas speciālista atzinuma. Izstrādātājs minēto nosacījumu ir ņēmis vērā. Detālplānojuma īstenošanas kārtības 3.2. punktā noteikts "Detālplānojumā paredzēto apbūvi, piebraucamos ceļus, inženierkomunikācijas un labiekārtojuma elementus izbūvē saskaņā ar noteiktajā kārtībā izstrādātu un saskaņotu būvprojektu". Tas nozīmē, ka arī ūdensnoteku pārkārtošanai nepieciešams būvprojekts, kuru izstrādā sertificēts attiecīgās nozares būvspeciālists.

[5.3] Nacionālā kultūras mantojuma pārvalde "Atzinumā par detālplānojumu nekustamajam īpašumam "Bagātnieki", Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā", Pārvalde atzīmē, ka detālplānojuma risinājumi respektē Arhitektūras pieminekļa telpiskās struktūras izveidojuma principus un tajā esošo vēsturisko sētu klātesamību, kā arī spēkā esošo Rucavas novada teritorijas plānojumu, kurā paredzētas plašas ciemu teritorijas jūras piekrastē. Ievērojot konstatēto, Pārvaldei nav iebildumu pret detālplānojuma risinājumiem ar nosacījumu, ka tiek novērstas atzinuma konstatējošā daļā norādītās redakcionālās neprecizitātes. Izstrādātājs minēto nosacījumu ir ņēmis vērā. Atzinuma konstatējošā daļā norādītās redakcionālās neprecizitātes Paskaidrojuma rakstā ir izlabotas.

[5.4] Veselības inspekcija "Atzinumā par teritorijas plānojumu" Projekta risinājums "Detālplānojums nekustamajam īpašumam "Bagātnieki", Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā" atbilst higiēnas prasībām, ievērojot kā būvniecības projektēšanas gaitā tiks precizēts dzeramā ūdens ņemšanas vietas – dziļurbuma un notekūdeņu attīrīšanas ietaišu izvietojums, ievērojot aizliegumu notekūdeņu attīrīšanas ietaišu un filtrācijas lauku izvietošanai bakterioloģiskajā aizsargjoslā ap ūdens ņemšanas vietām, tādējādi nodrošinot Ministru kabineta 2004. gada 20. janvāra noteikumu Nr. 43 "Aizsargjoslu ap ūdens ņemšanas vietām noteikšanas metodika" 10.7. un 10.8. apakšpunktā noteikto prasību ievērošanu. Izstrādātājs minēto nosacījumu ir ņēmis vērā. Detālplānojuma īstenošanas kārtības 3.2. punktā noteikts: "Detālplānojumā paredzēto apbūvi, piebraucamos ceļus, inženierkomunikācijas un labiekārtojuma elementus izbūvē saskaņā ar noteiktajā kārtībā izstrādātu un saskaņotu būvprojektu". Tas nozīmē, ka arī dziļurbuma un notekūdeņu attīrīšanas ietaišu un filtrācijas lauku izvietošanai nepieciešams būvprojekts, kuru izstrādā sertificēts attiecīgās nozares būvspeciālists ievērojot Ministru kabineta 2004. gada 20. janvāra noteikumu Nr. 43 "Aizsargjoslu ap ūdens ņemšanas vietām noteikšanas metodika" prasības.

[6] Detālplānojums nekustamam īpašumam "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā izstrādāts atbilstoši Rucavas novada teritorijas plānojumam 2013.–2025. gadam un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumiem, izdotajam darba uzdevumam, institūciju sniegtajiem nosacījumiem un normatīvo aktu prasībām.

[6] Dabas aizsardzības pārvalde, Nacionālā kultūras mantojuma pārvalde, Valsts vides dienesta, Veselības inspekcijas, AS "Sadales tīkls", Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, atzinumi par detālplānojuma redakciju nekustamam īpašumam "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, ir pozitīvi.

[7] Publiskās apspriešanas laikā netika saņemti priekšlikumi un iebildumi par detālplānojuma redakciju nekustamam īpašumam "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā.

Pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 21. panta pirmās daļas 27. punktu, Administratīvā procesa likuma 79. pantu, Teritorijas attīstības plānošanas likuma 29., 30., 31. pantu, Ministru kabineta 2014. gada 14. oktobra noteikumu Nr. 628 "Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem" 119.1., 124. punktu,

Dienvidkurzemes novada pašvaldības dome NOLEMJ:

1. Apstiprināt detālplānojumu nekustamam īpašumam "Bagātnieki", kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, hipersaite ar unikālo identifikatoru uz ģeoportālā pieejamo detālplānojuma interaktīvi grafisko daļu: https://geolatvija.lv/geo/tapis#document_19059 un Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumus – Pielikums Nr. 1.

2. Detālplānojuma izstrādes īstenotājiem līdz 2022. gada 1. novembrim slēgt administratīvo līgumu ar pašvaldību par detālplānojuma īstenošanu atbilstoši Pielikumā Nr. 2. pievienotajam līguma projektam.

3. Izstrādātājam publicēt paziņojumu par detālplānojuma redakcijas apstiprināšanu interneta vietnē www.dkn.lv un Dienvidkurzemes novada informatīvajā izdevumā "Dienvidkurzeme".

4. Detālplānojuma izstrādes vadītājai ievietot pašvaldības lēmumu par detālplānojuma apstiprināšanu oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izmantojot Teritorijas attīstības plānošanas informācijas sistēmu (TAPIS).

5. Uzdot Dienvidkurzemes novada Būvvaldes teritorijas plānotājai Evitai Kalējai kontrolēt lēmuma izpildi.

Pamatojoties uz Administratīvā procesa likuma 188. panta otro daļu, Teritorijas attīstības un plānošanas likuma 30. panta pirmo daļu lēmumu var pārsūdzēt viena mēneša laikā pēc tam, kad ir publicēts paziņojuma par detālplānojuma apstiprināšanu, Pieteikumu iesniedzot Administratīvās rajona tiesas namā pēc pieteicēja adreses – [fiziskā persona – pēc deklarētās dzīvesvietas adreses, papildu adreses (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma izpratnē) vai nekustamā īpašuma atrašanās vietas, juridiskā persona – pēc juridiskās adreses].

Līdz pārsūdzēšanas termiņa beigām, kā arī detālplānojuma darbības apturēšanas gadījumā vietējā pašvaldība nav tiesīga pieņemt ar detālplānojuma īstenošanu saistītus lēmumus.

Detālplānojuma pārsūdzēšana aptur detālplānojuma darbību līdz dienai, kad stājas spēkā tiesas spriedums.


1 https://likumi.lv/ta/id/238807-teritorijas-attistibas-planosanas-likums

Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes
priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos A. Galeckis

 

Līgums sagatavots 24/08/2022

Pielikums Nr. 2
Dienvidkurzemes novada pašvaldības domes 29.09.2022.
sēdes lēmumam Nr. 918

Administratīvais līgums par detālplānojuma īstenošanas kārtību Nr.____

Līguma datums ir tā elektroniskās parakstīšanas datums

Grobiņā, Dienvidkurzemes novadā

Dienvidkurzemes novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000058625, adrese: Lielā iela 76, Grobiņa, Dienvidkurzemes novads, LV-3430, tās pašvaldības priekšsēdētāja Aivara Priedola personā, kurš darbojas saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 62. panta ceturto daļu un atbilstoši pašvaldības 30.09.2021. Saistošiem noteikumiem Nr. 7 "Dienvidkurzemes novada pašvaldības nolikums", turpmāk tekstā – Pašvaldība, un

XXX, adrese: XXX iela X, XXX ciems, Kaunas rajons, Lietuva, e-pasta adrese: XXX@gmail.com, nekustamā īpašuma "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, īpašniece un XXX, adrese: XXX iela XXX, Kaunas, Lietuva, e-pasta adrese: XXX@gmail.com, nekustamā īpašuma "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, īpašniece, turpmāk tekstā – Īstenotāji, un

katrs atsevišķi turpmāk tekstā – Puse, visi turpmāk tekstā – Puses, saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 80. panta pirmās daļas 2. punktu, Teritorijas attīstības plānošanas likuma 31. panta pirmo daļu un ņemot vērā to,

ka Dienvidkurzemes novada dome 2022. gada 29. septembra pieņēmusi lēmumu Nr. 918 "Par detāplānojuma apstiprināšanu nekustamam īpašumam "Bagātnieki" kad. Nr. 64840110167, Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā", ar kuru apstiprināts detālplānojums zemes vienībai "Bagātnieki", Papē, Rucavas pagastā, Dienvidkurzemes novadā, kadastra apzīmējums 64840110091 (turpmāk tekstā – Detālplānojums), un noteikts, ka Puses slēdz administratīvo līgumu par Detālplānojuma īstenošanas kārtību (turpmāk tekstā – Līgums):

1. LĪGUMA PRIEKŠMETS

1.1. Līgums nosaka Detālplānojuma īstenošanas kārtību.

1.2. Detālplānojuma īstenošana ietver secīgi šādus pasākumus (turpmāk visi pasākumi kopā – Detālplānojuma pasākumi):

1.2.1. Pirms būvniecības (ēku, inženiertīklu un inženierbūvju) uzsākšanas noslēgt ceļa servitūta līgumus un tos reģistrēt zemesgrāmatā ar sekojošiem īpašumiem: "Kūpeles" kad. apz. 64840110035 un 64840110034, "Jaunmikjāņi" kad. apz. 64840110042 un "Jaunmenceļi" kad. apz. 64840110044.

1.2.2. būvniecības ieceres dokumentācijas secīga izstrāde un saskaņošana Dienvidkurzemes novada Būvvaldē:

1.2.2.1. plānoto piebraucamo ceļu, stāvvietu izbūve un grāvja aizbēršana;

1.2.2.2. ūdens apgādes urbuma un pieslēgumu, ēku, elektroapgādes pieslēguma, slēgta tipa bioloģiskās attīrīšanas ietaises un filtrācijas lauka un aktīvās atpūtas zonas būvniecība.

2. LĪDZĒJU SAISTĪBAS UN ATBILDĪBA

2.1. Īstenotājs apņemas:

2.1.1. nodrošināt Līgumā minēto savu saistību izpildi ar nepieciešamajiem resursiem;

2.1.2. īstenot Detālplānojumu saskaņā ar Detālplānojuma teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumiem, grafisko daļu un paskaidrojuma rakstu;

2.1.3. Detālplānojuma pasākumu īstenošanas ietvaros Īstenotājs veic:

būvniecības ieceres saskaņošanu (akceptēšanu) Dienvidkurzemes novada Būvvaldē zemes vienībā ar kadastra apzīmējumu 64840110091:

– par plānoto piebraucamo ceļu, stāvvietu izbūvi;

– par grāvja aizbēršanu;

– par ūdens apgādes urbuma un ūdensvada pieslēgumu;

– par paredzētās apbūves, elektroapgādes, slēgta tipa bioloģiskās attīrīšanas ietaises un filtrācijas lauka, un aktīvās atpūtas zonas būvniecību.

2.1.4. Detālplānojuma pasākumu īstenošana tiek uzsākta ar Līguma parakstīšanas dienu un tie īstenojami 8 (astoņu) gadu laikā, tas ir ne vēlāk kā līdz 2030. gada 28. septembrim.

2.2. Līguma 2.1.3. apakšpunktā minēto Detālplānojuma pasākumu realizāciju veic 3 (trīs) kārtās:

2.2.1. – 1. kārta – 1.2.1. punktā minēto ceļa servitūtu līgumu slēgšana un reģistrēšana zemesgrāmatā;

2.2.2. – 2. kārta – būvniecības iecere par piebraucamo ceļu, stāvvietu izbūve un grāvja aizbēršana;

2.2.3. – 3. kārta – paredzētās apbūves, elektroapgādes, slēgta tipa bioloģiskās attīrīšanas ietaises un filtrācijas lauka, ūdens apgādes urbuma un pieslēguma un aktīvās atpūtas zonas būvniecība.

2.3. Pašvaldība apņemas:

2.3.1. uzraudzīt Detālplānojuma īstenošanu atbilstoši normatīvo aku prasībām;

2.3.2. ievērojot būvniecību regulējošo normatīvo aktu prasības izsniegt attiecīgās atļaujas projektēšanai Detālplānojuma teritorijā;

2.3.3. sniegt nepieciešamo Pašvaldības rīcībā esošo informāciju, kas attiecas uz Līguma izpildi;

2.3.4. savas kompetences ietvaros sniegt metodisko atbalstu Detālplānojuma realizācijas gaitā.

2.4. Neviena no Pusēm nevar tikt vainota par tās Līgumā noteikto saistību nepildīšanu, ja to izpildi kavē nepārvarama vara. Puses veic nepieciešamos pasākumus, lai līdz minimumam samazinātu radītos kaitējumus, kas varētu izrietēt no nepārvaramas varas. Puse, kurai kļuvis neiespējami izpildīt saistības šajā punktā minēto apstākļu dēļ, piecu (5) darba dienu laikā rakstiski paziņo otrai Pusei par šādu apstākļu rašanos vai izbeigšanos.

3. NOBEIGUMA NOTEIKUMI

3.1. Līgums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu un ir spēkā līdz Pušu pilnīgai un abpusējai saistību izpildei.

3.2. Detālplānojums ir īstenots pēc Līguma 2.1.3. apakšpunktā minēto Detālplānojuma pasākumu īstenošanas.

3.3. Ja Īstenotājs neievēro Līguma 2.1.4. apakšpunktā noteikto Detālplānojuma pasākumu īstenošanas uzsākšanas datumu, Īstenotājam pienākums gada laikā pēc šā datuma informēt Pašvaldību par detālplānojuma īstenošanas termiņa pagarināšanu. Pašvaldībai ir tiesības no Īstenotāja pieprasīt paskaidrojumu un pēc paskaidrojuma izvērtēšanas lemt par apstiprinātā Detālplānojuma atzīšanu par spēku zaudējušu bez materiālo zaudējumu atlīdzināšanas Īstenotājam.

3.4. Pašvaldība pēc Īstenotāja paskaidrojuma izvērtēšanas var lemt par apstiprinātā Detālplānojuma pasākumu īstenošanas uzsākšanas termiņa pagarināšanu saskaņā ar spēkā esošo normatīvo regulējumu.

3.5. Līdz lēmuma par Detālplānojuma apstiprināšanu pārsūdzēšanas termiņa beigām Pašvaldība nav tiesīga pieņemt ar detālplānojuma īstenošanu saistītus lēmumus.

3.6. Lēmuma par Detālplānojuma apstiprināšanu pārsūdzēšana aptur Detālplānojuma un šī Līguma darbību līdz dienai, kad stājas spēkā galīgais tiesas nolēmums. Administratīvā procesa likuma noteiktajā kārtībā puses var lūgt atjaunot apturētā Detālplānojuma darbību. Atjaunojoties Detālplānojuma darbībai, atjaunojas arī Līguma darbība.

3.7. Līguma teksts var tikt mainīts vai papildināts Pusēm, savstarpēji vienojoties un noformējot to rakstiski. Jebkura šāda rakstiska vienošanas kļūst par Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

3.8. Īpašumtiesību vai Detālplānojuma Īstenotāja maiņas gadījumā Īstenotājam ir pienākums informēt jauno tiesību pārņēmēju par noslēgto Līgumu un tā noteikumiem, un šis Līgums jaunajam īpašniekam kļūst saistošs no dienas, kad jaunā īpašnieka īpašumtiesības uz nekustamo īpašumu, kas atrodas Detālplānojuma teritorijā, ir nostiprinātas zemesgrāmatā.

3.9. Visas pārējās Pušu savstarpējās tiesiskās attiecības, kas nav atrunātas Līgumā, regulējamas saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem tiesību aktiem.

3.10. Līgums stājas spēkā, kad to parakstījuši Puses un ir spēkā līdz Līgumā noteikto saistību pilnīgai izpildei.

3.11. Līgums sagatavots latviešu valodā uz 4 (četrām lappusēm) elektroniska dokumenta veidā, parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un satur laika zīmogu. Pusēm ir pieejams abpusēji parakstīts Līgums elektroniskā formātā.

4. PUŠU ADRESES UN REKVIZĪTI

PAŠVALDĪBA

ĪSTENOTĀJI

Dienvidkurzemes novada pašvaldība

Lielā iela 76, Grobiņa, Dienvidkurzemes novads, LV-3430

Reģ.nr.90000058625

Tālr.63498261

E-pasts:pasts@dkn.lv

Banka: AS "SEB banka"

Bankas kods: UNLALV2X

Konts: LV72UNLA0050014272020

XXX

XXX iela X, XXX ciems, Kaunas rajons, Lietuva, e-pasta adrese: XXX@gmail.com

XXX, adrese: XXX iela XXX, Kaunas, Lietuva, e-pasta adrese: XXX@gmail.com
*

paraksts
______________________
A. PRIEDOLS

*

paraksts
______________________
XXX

*

paraksts
______________________
XXX

 

Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!