• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija publicē:
  • lēmumus par tarifu aprēķināšanas metodiku un lēmumus, ar kuriem noteikts tarifs;
  • noteikumus par Regulatoram regulāri iesniedzamās informācijas veidiem, apjomu un iesniegšanas termiņiem;
  • vispārējās atļaujas noteikumus;
  • ziņojumus par izmaksu aprēķināšanas un attiecināšanas metodikas ievērošanu un ziņojumus, kuros informē par universālā pakalpojuma saistību tīrajām izmaksām.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2022. gada 6. oktobra lēmums Nr. 193 "Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2022., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/op/2022/195.35

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmums Nr. 1/19

Dabasgāzes sadales sistēmas pakalpojuma tarifu aprēķināšanas metodika. Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

07.10.2022., Nr. 195

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija

Veids: lēmums

Numurs: 193

Pieņemts: 06.10.2022.

OP numurs: 2022/195.35

2022/195.35
RĪKI

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr. 193

Rīgā 2022. gada 6. oktobrī (prot. Nr. 42, 4. p.)

Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk – Regulators) 2022.gada 10.jūnijā saņēma sabiedrības ar ierobežotu atbildību "LIELVĀRDES REMTE", vienotais reģistrācijas numurs: 47403003224, juridiskā adrese: Ceriņu iela 3, Lielvārde, Ogres novads, LV-5070 (turpmāk – SIA "LIELVĀRDES REMTE"), iesniegumu (2022.gada 9.jūnijs Nr.1-6/22.0138) ar lūgumu izvērtēt un apstiprināt siltumenerģijas gala tarifu projektu, kā arī 2022.gada 29.augustā, 31.augustā, 9.septembrī, 20.septembrī, 22.septembrī, 23.septembrī, 28.septembrī un 29.septembrī – papildu informāciju, dokumentus un precizētu tarifu projektu (2022.gada 26.augusts Nr.1-6/22.0213, 2022.gada 30.augusts Nr.1-6/22.0217, 2022.gada 8.septembris Nr.1-6/22.0224, 2022.gada 20.septembris
Nr.1-6/22.0239, 2022.gada 22.septembris Nr.1-6/22.0242, 2022.gada 23.septembris bez numura, 2022.gada 28.septembris Nr.1-6/22.0247 un 2022.gada 29.septembris bez numura) (turpmāk – tarifu projekts).

Regulators konstatē

1. Tarifu projekts ir aprēķināts saskaņā ar Regulatora 2010.gada 14.aprīļa lēmumu Nr.1/7 "Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika" (turpmāk – Metodika) un atbilst likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" (turpmāk – Likums) 19.panta pirmajai daļai un 20.panta pirmajai daļai.

2. SIA "LIELVĀRDES REMTE" paziņojumu par tarifu projektu publicēja 2022.gada 16.jūnijā (Latvijas Vēstnesis, 2022, 116.nr.), kā arī nosūtīja Ogres novada pašvaldībai publicēšanai tīmekļvietnē. Priekšlikumi un ieteikumi par iesniegto tarifu projektu Regulatorā un SIA "LIELVĀRDES REMTE" nav saņemti.

3. SIA "LIELVĀRDES REMTE" saskaņā ar Metodikas 26.punktu ir iesniegusi tarifu projektu, kurā tarifu veidojošajās izmaksās iekļautas iepriekšējā perioda neparedzētās izmaksas no kurināmā (dabasgāzes) cenu izmaiņām, attiecinot neparedzētās izmaksas uz divu gadu periodu un vienlaicīgi aprēķinot tarifu projektu bez neparedzētajām izmaksām pēc divu gadu perioda beigām.

4. SIA "LIELVĀRDES REMTE" saskaņā ar Metodikas 43.2punktu ir aprēķinājusi dabasgāzes akcīzes nodokļa komponenti – 1,40 EUR/MWh.

5. Metodikas 43.5punkts noteic, ka Regulators pēc savas iniciatīvas var noteikt tarifu piemērošanas kārtību un kārtību, kādā komersants informē lietotājus, pašvaldību un Regulatoru par piemērojamiem tarifiem.

6. Enerģētikas likuma 6.panta 3.1daļa noteic, ka energoapgādes komersants, kas piegādā siltumenerģiju enerģijas lietotājiem, pārdod siltumenerģiju tiem nepieciešamajā vai noteiktajā kvalitātē un pieprasītajā daudzumā par Regulatora noteiktajiem tarifiem vai par tarifiem, ko noteicis attiecīgais pakalpojumu sniedzējs saskaņā ar Regulatora noteikto tarifu aprēķināšanas metodiku, ja ir saņemta Regulatora atļauja, izņemot Enerģētikas likuma 49.panta pirmajā un 1.1daļā minētos gadījumus.

7. No Metodikas 43.8punkta izriet, ka Regulators pēc savas iniciatīvas atbilstoši Enerģētikas likuma 6.panta 3.1daļai var dot uz noteiktu termiņu atļauju komersantam pašam noteikt tarifus saskaņā ar Metodiku, ja ir mainījusies kurināmā cena. Atļaujā Regulators nosaka atskaites periodu komersanta iesniedzamajai informācijai par kurināmā izmaksu izmaiņām.

8. Metodikas 43.9punkts noteic, ja komersants ir saņēmis 43.8punktā minēto atļauju un komersants pieņem lēmumu par jauniem tarifiem, tad ne vēlāk kā 30 dienas pirms jauno tarifu spēkā stāšanās brīža komersants publicē tarifus oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", nosūta attiecīgajai pašvaldībai iedzīvotāju informēšanai un ievietošanai tās tīmekļvietnē un publicē savā tīmekļvietnē, ja tāda ir, un vienlaikus iesniedz Regulatoram pamatojumu jaunajiem tarifiem, iesniedzot Metodikas 43.91. līdz 43.94.apakšpunktā noteikto informāciju.

9. SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu veidojošajās izmaksās ir iekļautas dabasgāzes, šķeldas un kokskaidu granulu kā kurināmā izmaksas.

10. Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 7.2 panta otrā daļa paredz, ka šajā pantā noteiktā kārtībā Regulatora apstiprinātie tarifi stājas spēkā nākamajā dienā pēc Regulatora lēmuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

11. SIA "LIELVĀRDES REMTE" pilnvarotais pārstāvis attālināti piedalījās Regulatora padomes sēdē un uzturēja lūgumu apstiprināt SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus.

Regulators secina

1. Regulators ir izvērtējis tarifu projektu un tarifu veidojošo izmaksu pamatojumu un secina, ka tarifu projekts ir pamatots un aprēķināts tādā apmērā, lai segtu SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu izmaksas.

2. Izvērtējot Administratīvā procesa likuma 66.pantā noteiktos lietderības apsvērumus attiecībā uz tarifu piemērošanas kārtības noteikšanu, Regulators secina, ka minētās kārtības noteikšana ir nepieciešama, piemērota, vajadzīga un atbilstoša šā administratīvā akta mērķa sasniegšanai – nodrošināt iespēju SIA "LIELVĀRDES REMTE" piemērot apstiprinātos siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus atbilstoši noslēgtajiem kurināmā piegādes līgumiem un lietotājiem būt informētiem par kārtējā mēnesī piemērojamiem siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem. Regulators, pieņemot šo lēmumu, vadās no privātpersonu tiesību un tiesisko interešu ievērošanas principa, samērojot ar citiem Administratīvā procesa likumā nostiprinātajiem principiem, tostarp samērīguma principu.

3. SIA "LIELVĀRDES REMTE" ir iesniegusi pamatojošos dokumentus atļaujas saņemšanai pašai noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus saskaņā ar Metodiku kurināmā (šķeldas un kokskaidu granulu) cenas izmaiņu gadījumā.

4. SIA "LIELVĀRDES REMTE" ir iespējamas šķeldas un kokskaidu granulu cenas izmaiņas. Tādējādi, lai SIA "LIELVĀRDES REMTE" būtu tiesiska iespēja savlaicīgāk reaģēt uz šķeldas un kokskaidu granulu cenas izmaiņām un noteikt tarifus, kas atbilst ekonomiski pamatotām izmaksām, SIA "LIELVĀRDES REMTE" ir pamatoti izdot Regulatora atļauju pašai noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus.

5. Regulators secina, ka būtisks nosacījums atļaujas izdošanai ir šis lēmums par SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu apstiprināšanu, kuru pieņemot Regulators izvērtēja visas SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu izmaksas. Ņemot vērā minēto, atļaujas termiņš nosakāms, līdz stājas spēkā citi saskaņā ar Likuma 19.pantā noteikto kārtību Regulatora apstiprināti siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi SIA "LIELVĀRDES REMTE".

6. Pēc atļaujas piešķiršanas SIA "LIELVĀRDES REMTE" pašai noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus Likuma un enerģētikas nozares speciālo normatīvo aktu tiesību normas nodrošina Regulatora tiesības uzraudzīt SIA "LIELVĀRDES REMTE" darbību un aizstāvēt lietotāju tiesības saņemt siltumenerģijas apgādes pakalpojumus par tarifiem, kas atbilst ekonomiski pamatotām izmaksām.

7. Atļauja SIA "LIELVĀRDES REMTE" pašai noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus nozīmē SIA "LIELVĀRDES REMTE" tiesības izvēlēties, vai un kad atļauju izmantot.

Vienlaicīgi, lai nodrošinātu lietotāju interešu aizstāvību, nosakāms atļaujas nosacījums – SIA "LIELVĀRDES REMTE" pienākums pašai saskaņā ar Metodiku noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus, ja kurināmā (šķeldas vai kokskaidu granulu) cena būs zemāka nekā piemērotajā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifā un ja šo cenu izmaiņu rezultātā samazinās siltumenerģijas gala tarifs.

Šāds nosacījums nodrošinās šā lēmuma atbilstību Likuma 1., 5.pantam un 20.panta pirmajai daļai, nosacījums ir samērīgs ar SIA "LIELVĀRDES REMTE" noteiktajām tiesībām līdz ar atļaujas piešķiršanu un atbilst šā lēmuma mērķim – piešķirt tiesības SIA "LIELVĀRDES REMTE" saskaņā ar Metodiku savlaicīgi noteikt tarifu, kas atbilst ekonomiski pamatotām izmaksām.

8. Saņemot no SIA "LIELVĀRDES REMTE" Metodikas 43.91. līdz 43.94.apakšpunktā noteikto informāciju saistībā ar aprēķinātajiem tarifiem, Regulators 21 dienas laikā pēc jauno tarifu un pamatojuma saņemšanas izvērtēs iesniegto tarifu atbilstību Metodikai un iesniegto tarifu pamatojumu, kas nodrošinās Regulatora uzraudzību pār SIA "LIELVĀRDES REMTE" aprēķinātajiem tarifiem. Ja Regulators 21 dienas laikā pēc jauno tarifu un pamatojuma saņemšanas pieņems lēmumu par SIA "LIELVĀRDES REMTE" iesniegto tarifu neatbilstību Metodikai vai noraidīs iesniegto tarifu pamatojumu, tarifi nestāsies spēkā SIA "LIELVĀRDES REMTE" noteiktajā termiņā un Regulators rīkosies atbilstoši Metodikas 43.12punktā noteiktajam.

9. Saskaņā ar Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 7.2 panta otro daļu, lai sasniegtu tiesisku (leģitīmu) mērķi nodrošināt samērīgu tarifu pieaugumu, administratīvā procesa efektivitātes nolūkā, vadoties no tiesību normu saprātīgas piemērošanas principa ir nepieciešami, samērīgi un pamatoti ar šo lēmumu noteikt, ka šā lēmuma lemjošās daļas 1.punktā apstiprinātie siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi stājas spēkā nākamajā dienā pēc Regulatora lēmuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis"[1].

10. Ņemot vērā to, ka Regulators ir izvērtējis tarifu projektu un tarifu veidojošo izmaksu pamatojumu un šā lēmuma lemjošās daļas 3.punktā apstiprinātie SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi ir spēkā no 2023.gada 1.maija, SIA "LIELVĀRDES REMTE" ar šo lēmumu apstiprinātajiem siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem nav piemērojams Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 7.2 panta trešā un ceturtā daļā[2] noteiktais par Regulatora pieprasījuma nosūtīšanu, jauna tarifu projekta iesniegšanu un izvērtēšanu un tādu tarifu piemērošanu no 2023.gada 1.maija, kas bija spēkā līdz 2022. gada 30. septembrim.

Saskaņā ar Metodikas 5., 7., 11., 14., 26.punktu, 2.9., 10.4., 31.22., 33.17., 34.14. un 41.2.apakšpunktu, 43.2 un 43.5punktu, likuma "Par akcīzes nodokli" 6.1panta pirmo daļu, 15.1panta pirmās daļas 1.punktu, pamatojoties uz likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 1.pantu, 5.pantu, 6.panta otro daļu, 9.panta pirmās daļas 1. un 3.punktu un otro daļu, 19.panta pirmo, septīto un trīspadsmito daļu un 20.panta pirmo daļu, Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 4.panta 2.1daļu, 5.panta 2.1daļu un 7.2panta otro daļu, Enerģētikas likuma 6.panta 3.1daļu, Administratīvā procesa likuma 6., 8., 9. un13.pantu, 55.panta 1.punktu un 2.punktu, 56.panta pirmo daļu un 63.panta pirmās daļas 1.punktu, 65.panta trešo daļu, 66.panta pirmo daļu,

padome nolemj:

1. apstiprināt SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus (bez pievienotās vērtības nodokļa) pie dažādām dabasgāzes cenām intervālā no 62,00 EUR/MWh līdz 420,00 EUR/MWh:

Dabasgāzes cena (bez akcīzes nodokļa) Siltumenerģijas ražošanas tarifs Siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs Siltumenerģijas tirdzniecības tarifs Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifs EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh)
62,00 107,82 18,67 0,87 128,76
62,50 108,24 18,72 0,87 129,23
63,00 108,66 18,77 0,87 129,70
63,50 109,08 18,82 0,87 130,17
64,00 109,50 18,87 0,87 130,64
64,50 109,92 18,92 0,87 131,11
65,00 110,34 18,97 0,87 131,58
65,50 110,76 19,02 0,87 132,05
66,00 111,18 19,07 0,87 132,52
66,50 111,59 19,12 0,87 132,98
67,00 112,01 19,17 0,87 133,45
67,50 112,43 19,22 0,87 133,92
68,00 112,85 19,27 0,87 134,39
68,50 113,27 19,32 0,87 134,86
69,00 113,69 19,37 0,87 135,33
69,50 114,11 19,42 0,87 135,80
70,00 114,53 19,47 0,87 136,27
70,50 114,95 19,52 0,87 136,74
71,00 115,37 19,57 0,87 137,21
71,50 115,78 19,61 0,87 137,66
72,00 116,20 19,66 0,87 138,13
72,50 116,62 19,71 0,87 138,60
73,00 117,04 19,76 0,87 139,07
73,50 117,46 19,81 0,87 139,54
74,00 117,88 19,86 0,87 140,01
74,50 118,30 19,91 0,87 140,48
75,00 118,72 19,96 0,87 140,95
75,50 119,14 20,01 0,87 141,42
76,00 119,56 20,06 0,87 141,89
76,50 119,97 20,11 0,87 142,35
77,00 120,39 20,16 0,87 142,82
77,50 120,81 20,21 0,87 143,29
78,00 121,23 20,26 0,87 143,76
78,50 121,65 20,31 0,87 144,23
79,00 122,07 20,36 0,87 144,70
79,50 122,49 20,41 0,87 145,17
80,00 122,91 20,46 0,87 145,64
80,50 123,33 20,51 0,87 146,11
81,00 123,74 20,56 0,87 146,57
81,50 124,16 20,61 0,87 147,04
82,00 124,58 20,66 0,87 147,51
82,50 125,00 20,71 0,87 147,98
83,00 125,42 20,76 0,87 148,45
83,50 125,84 20,81 0,87 148,92
84,00 126,26 20,86 0,87 149,39
84,50 126,68 20,91 0,87 149,86
85,00 127,10 20,96 0,87 150,33
85,50 127,52 21,01 0,87 150,80
86,00 127,93 21,06 0,87 151,26
86,50 128,35 21,11 0,87 151,73
87,00 128,77 21,16 0,87 152,20
87,50 129,19 21,21 0,87 152,67
88,00 129,61 21,26 0,87 153,14
88,50 130,03 21,31 0,87 153,61
89,00 130,45 21,36 0,87 154,08
89,50 130,87 21,41 0,87 154,55
90,00 131,29 21,46 0,87 155,02
90,50 131,71 21,51 0,87 155,49
91,00 132,12 21,56 0,87 155,95
91,50 132,54 21,61 0,87 156,42
92,00 132,96 21,66 0,87 156,89
92,50 133,38 21,71 0,87 157,36
93,00 133,80 21,76 0,87 157,83
93,50 134,22 21,81 0,87 158,30
94,00 134,64 21,86 0,87 158,77
94,50 135,06 21,91 0,87 159,24
95,00 135,48 21,96 0,87 159,71
95,50 135,90 22,01 0,87 160,18
96,00 136,31 22,06 0,87 160,64
96,50 136,73 22,11 0,87 161,11
97,00 137,15 22,16 0,87 161,58
97,50 137,57 22,21 0,87 162,05
98,00 137,99 22,26 0,87 162,52
98,50 138,41 22,31 0,87 162,99
99,00 138,83 22,36 0,87 163,46
99,50 139,25 22,41 0,87 163,93
100,00 139,67 22,46 0,87 164,40
100,50 140,09 22,51 0,87 164,87
101,00 140,50 22,56 0,87 165,33
101,50 140,92 22,61 0,87 165,80
102,00 141,34 22,66 0,87 166,27
102,50 141,76 22,71 0,87 166,74
103,00 142,18 22,76 0,87 167,21
103,50 142,60 22,81 0,87 167,68
104,00 143,02 22,86 0,87 168,15
104,50 143,44 22,91 0,87 168,62
105,00 143,86 22,96 0,87 169,09
105,50 144,28 23,01 0,87 169,56
106,00 144,69 23,05 0,87 170,01
106,50 145,11 23,10 0,87 170,48
107,00 145,53 23,15 0,87 170,95
107,50 145,95 23,20 0,87 171,42
108,00 146,37 23,25 0,87 171,89
108,50 146,79 23,30 0,87 172,36
109,00 147,21 23,35 0,87 172,83
109,50 147,63 23,40 0,87 173,30
110,00 148,05 23,45 0,87 173,77
110,50 148,47 23,50 0,87 174,24
111,00 148,88 23,55 0,87 174,70
111,50 149,30 23,60 0,87 175,17
112,00 149,72 23,65 0,87 175,64
112,50 150,14 23,70 0,87 176,11
113,00 150,56 23,75 0,87 176,58
113,50 150,98 23,80 0,87 177,05
114,00 151,40 23,85 0,87 177,52
114,50 151,82 23,90 0,87 177,99
115,00 152,24 23,95 0,87 178,46
115,50 152,65 24,00 0,87 178,92
116,00 153,07 24,05 0,87 179,39
116,50 153,49 24,10 0,87 179,86
117,00 153,91 24,15 0,87 180,33
117,50 154,33 24,20 0,87 180,80
118,00 154,75 24,25 0,87 181,27
118,50 155,17 24,30 0,87 181,74
119,00 155,59 24,35 0,87 182,21
119,50 156,01 24,40 0,87 182,68
120,00 156,43 24,45 0,87 183,15
120,50 156,84 24,50 0,87 183,61
121,00 157,26 24,55 0,87 184,08
121,50 157,68 24,60 0,87 184,55
122,00 158,10 24,65 0,87 185,02
122,50 158,52 24,70 0,87 185,49
123,00 158,94 24,75 0,87 185,96
123,50 159,36 24,80 0,87 186,43
124,00 159,78 24,85 0,87 186,90
124,50 160,20 24,90 0,87 187,37
125,00 160,62 24,95 0,87 187,84
125,50 161,03 25,00 0,87 188,30
126,00 161,45 25,05 0,87 188,77
126,50 161,87 25,10 0,87 189,24
127,00 162,29 25,15 0,87 189,71
127,50 162,71 25,20 0,87 190,18
128,00 163,13 25,25 0,87 190,65
128,50 163,55 25,30 0,87 191,12
129,00 163,97 25,35 0,87 191,59
129,50 164,39 25,40 0,87 192,06
130,00 164,81 25,45 0,87 192,53
130,50 165,22 25,50 0,87 192,99
131,00 165,64 25,55 0,87 193,46
131,50 166,06 25,60 0,87 193,93
132,00 166,48 25,65 0,87 194,40
132,50 166,90 25,70 0,87 194,87
133,00 167,32 25,75 0,87 195,34
133,50 167,74 25,80 0,87 195,81
134,00 168,16 25,85 0,87 196,28
134,50 168,58 25,90 0,87 196,75
135,00 169,00 25,95 0,87 197,22
135,50 169,41 26,00 0,87 197,68
136,00 169,83 26,05 0,87 198,15
136,50 170,25 26,10 0,87 198,62
137,00 170,67 26,14 0,87 199,08
137,50 171,09 26,19 0,87 199,55
138,00 171,51 26,24 0,87 200,02
138,50 171,93 26,29 0,87 200,49
139,00 172,35 26,34 0,87 200,96
139,50 172,77 26,39 0,87 201,43
140,00 173,19 26,44 0,87 201,90
140,50 173,60 26,49 0,87 202,36
141,00 174,02 26,54 0,87 202,83
141,50 174,44 26,59 0,87 203,30
142,00 174,86 26,64 0,87 203,77
142,50 175,28 26,69 0,87 204,24
143,00 175,70 26,74 0,87 204,71
143,50 176,12 26,79 0,87 205,18
144,00 176,54 26,84 0,87 205,65
144,50 176,96 26,89 0,87 206,12
145,00 177,38 26,94 0,87 206,59
145,50 177,79 26,99 0,87 207,05
146,00 178,21 27,04 0,87 207,52
146,50 178,63 27,09 0,87 207,99
147,00 179,05 27,14 0,87 208,46
147,50 179,47 27,19 0,87 208,93
148,00 179,89 27,24 0,87 209,40
148,50 180,31 27,29 0,87 209,87
149,00 180,73 27,34 0,87 210,34
149,50 181,15 27,39 0,87 210,81
150,00 181,56 27,44 0,87 211,27
150,50 181,98 27,49 0,87 211,74
151,00 182,40 27,54 0,87 212,21
151,50 182,82 27,59 0,87 212,68
152,00 183,24 27,64 0,87 213,15
152,50 183,66 27,69 0,87 213,62
153,00 184,08 27,74 0,87 214,09
153,50 184,50 27,79 0,87 214,56
154,00 184,92 27,84 0,87 215,03
154,50 185,34 27,89 0,87 215,50
155,00 185,75 27,94 0,87 215,96
155,50 186,17 27,99 0,87 216,43
156,00 186,59 28,04 0,87 216,90
156,50 187,01 28,09 0,87 217,37
157,00 187,43 28,14 0,87 217,84
157,50 187,85 28,19 0,87 218,31
158,00 188,27 28,24 0,87 218,78
158,50 188,69 28,29 0,87 219,25
159,00 189,11 28,34 0,87 219,72
159,50 189,53 28,39 0,87 220,19
160,00 189,94 28,44 0,87 220,65
160,50 190,36 28,49 0,87 221,12
161,00 190,78 28,54 0,87 221,59
161,50 191,20 28,59 0,87 222,06
162,00 191,62 28,64 0,87 222,53
162,50 192,04 28,69 0,87 223,00
163,00 192,46 28,74 0,87 223,47
163,50 192,88 28,79 0,87 223,94
164,00 193,30 28,84 0,87 224,41
164,50 193,72 28,89 0,87 224,88
165,00 194,13 28,94 0,87 225,34
165,50 194,55 28,99 0,87 225,81
166,00 194,97 29,04 0,87 226,28
166,50 195,39 29,09 0,87 226,75
167,00 195,81 29,14 0,87 227,22
167,50 196,23 29,19 0,87 227,69
168,00 196,65 29,24 0,87 228,16
168,50 197,07 29,29 0,87 228,63
169,00 197,49 29,34 0,87 229,10
169,50 197,91 29,39 0,87 229,57
170,00 198,32 29,43 0,87 230,02
170,50 198,74 29,48 0,87 230,49
171,00 199,16 29,53 0,87 230,96
171,50 199,58 29,58 0,87 231,43
172,00 200,00 29,63 0,87 231,90
172,50 200,42 29,68 0,87 232,37
173,00 200,84 29,73 0,87 232,84
173,50 201,26 29,78 0,87 233,31
174,00 201,68 29,83 0,87 233,78
174,50 202,10 29,88 0,87 234,25
175,00 202,51 29,93 0,87 234,71
175,50 202,93 29,98 0,87 235,18
176,00 203,35 30,03 0,87 235,65
176,50 203,77 30,08 0,87 236,12
177,00 204,19 30,13 0,87 236,59
177,50 204,61 30,18 0,87 237,06
178,00 205,03 30,23 0,87 237,53
178,50 205,45 30,28 0,87 238,00
179,00 205,87 30,33 0,87 238,47
179,50 206,29 30,38 0,87 238,94
180,00 206,70 30,43 0,87 239,40
180,50 207,12 30,48 0,87 239,87
181,00 207,54 30,53 0,87 240,34
181,50 207,96 30,58 0,87 240,81
182,00 208,38 30,63 0,87 241,28
182,50 208,80 30,68 0,87 241,75
183,00 209,22 30,73 0,87 242,22
183,50 209,64 30,78 0,87 242,69
184,00 210,06 30,83 0,87 243,16
184,50 210,47 30,88 0,87 243,62
185,00 210,89 30,93 0,87 244,09
185,50 211,31 30,98 0,87 244,56
186,00 211,73 31,03 0,87 245,03
186,50 212,15 31,08 0,87 245,50
187,00 212,57 31,13 0,87 245,97
187,50 212,99 31,18 0,87 246,44
188,00 213,41 31,23 0,87 246,91
188,50 213,83 31,28 0,87 247,38
189,00 214,25 31,33 0,87 247,85
189,50 214,66 31,38 0,87 248,31
190,00 215,08 31,43 0,87 248,78
190,50 215,50 31,48 0,87 249,25
191,00 215,92 31,53 0,87 249,72
191,50 216,34 31,58 0,87 250,19
192,00 216,76 31,63 0,87 250,66
192,50 217,18 31,68 0,87 251,13
193,00 217,60 31,73 0,87 251,60
193,50 218,02 31,78 0,87 252,07
194,00 218,44 31,83 0,87 252,54
194,50 218,85 31,88 0,87 253,00
195,00 219,27 31,93 0,87 253,47
195,50 219,69 31,98 0,87 253,94
196,00 220,11 32,03 0,87 254,41
196,50 220,53 32,08 0,87 254,88
197,00 220,95 32,13 0,87 255,35
197,50 221,37 32,18 0,87 255,82
198,00 221,79 32,23 0,87 256,29
198,50 222,21 32,28 0,87 256,76
199,00 222,63 32,33 0,87 257,23
199,50 223,04 32,38 0,87 257,69
200,00 223,46 32,43 0,87 258,16
200,50 223,88 32,48 0,87 258,63
201,00 224,30 32,53 0,87 259,10
201,50 224,72 32,58 0,87 259,57
202,00 225,14 32,63 0,87 260,04
202,50 225,56 32,68 0,87 260,51
203,00 225,98 32,73 0,87 260,98
203,50 226,40 32,78 0,87 261,45
204,00 226,82 32,83 0,87 261,92
204,50 227,23 32,87 0,87 262,37
205,00 227,65 32,92 0,87 262,84
205,50 228,07 32,97 0,87 263,31
206,00 228,49 33,02 0,87 263,78
206,50 228,91 33,07 0,87 264,25
207,00 229,33 33,12 0,87 264,72
207,50 229,75 33,17 0,87 265,19
208,00 230,17 33,22 0,87 265,66
208,50 230,59 33,27 0,87 266,13
209,00 231,01 33,32 0,87 266,60
209,50 231,42 33,37 0,87 267,06
210,00 231,84 33,42 0,87 267,53
210,50 232,26 33,47 0,87 268,00
211,00 232,68 33,52 0,87 268,47
211,50 233,10 33,57 0,87 268,94
212,00 233,52 33,62 0,87 269,41
212,50 233,94 33,67 0,87 269,88
213,00 234,36 33,72 0,87 270,35
213,50 234,78 33,77 0,87 270,82
214,00 235,20 33,82 0,87 271,29
214,50 235,61 33,87 0,87 271,75
215,00 236,03 33,92 0,87 272,22
215,50 236,45 33,97 0,87 272,69
216,00 236,87 34,02 0,87 273,16
216,50 237,29 34,07 0,87 273,63
217,00 237,71 34,12 0,87 274,10
217,50 238,13 34,17 0,87 274,57
218,00 238,55 34,22 0,87 275,04
218,50 238,97 34,27 0,87 275,51
219,00 239,38 34,32 0,87 275,97
219,50 239,80 34,37 0,87 276,44
220,00 240,22 34,42 0,87 276,91
220,50 240,64 34,47 0,87 277,38
221,00 241,06 34,52 0,87 277,85
221,50 241,48 34,57 0,87 278,32
222,00 241,90 34,62 0,87 278,79
222,50 242,32 34,67 0,87 279,26
223,00 242,74 34,72 0,87 279,73
223,50 243,16 34,77 0,87 280,20
224,00 243,57 34,82 0,87 280,66
224,50 243,99 34,87 0,87 281,13
225,00 244,41 34,92 0,87 281,60
225,50 244,83 34,97 0,87 282,07
226,00 245,25 35,02 0,87 282,54
226,50 245,67 35,07 0,87 283,01
227,00 246,09 35,12 0,87 283,48
227,50 246,51 35,17 0,87 283,95
228,00 246,93 35,22 0,87 284,42
228,50 247,35 35,27 0,87 284,89
229,00 247,76 35,32 0,87 285,35
229,50 248,18 35,37 0,87 285,82
230,00 248,60 35,42 0,87 286,29
230,50 249,02 35,47 0,87 286,76
231,00 249,44 35,52 0,87 287,23
231,50 249,86 35,57 0,87 287,70
232,00 250,28 35,62 0,87 288,17
232,50 250,70 35,67 0,87 288,64
233,00 251,12 35,72 0,87 289,11
233,50 251,54 35,77 0,87 289,58
234,00 251,95 35,82 0,87 290,04
234,50 252,37 35,87 0,87 290,51
235,00 252,79 35,92 0,87 290,98
235,50 253,21 35,97 0,87 291,45
236,00 253,63 36,02 0,87 291,92
236,50 254,05 36,07 0,87 292,39
237,00 254,47 36,12 0,87 292,86
237,50 254,89 36,17 0,87 293,33
238,00 255,31 36,22 0,87 293,80
238,50 255,73 36,27 0,87 294,27
239,00 256,14 36,31 0,87 294,72
239,50 256,56 36,36 0,87 295,19
240,00 256,98 36,41 0,87 295,66
240,50 257,40 36,46 0,87 296,13
241,00 257,82 36,51 0,87 296,60
241,50 258,24 36,56 0,87 297,07
242,00 258,66 36,61 0,87 297,54
242,50 259,08 36,66 0,87 298,01
243,00 259,50 36,71 0,87 298,48
243,50 259,92 36,76 0,87 298,95
244,00 260,33 36,81 0,87 299,41
244,50 260,75 36,86 0,87 299,88
245,00 261,17 36,91 0,87 300,35
245,50 261,59 36,96 0,87 300,82
246,00 262,01 37,01 0,87 301,29
246,50 262,43 37,06 0,87 301,76
247,00 262,85 37,11 0,87 302,23
247,50 263,27 37,16 0,87 302,70
248,00 263,69 37,21 0,87 303,17
248,50 264,10 37,26 0,87 303,63
249,00 264,52 37,31 0,87 304,10
249,50 264,94 37,36 0,87 304,57
250,00 265,36 37,41 0,87 305,04
250,50 265,78 37,46 0,87 305,51
251,00 266,20 37,51 0,87 305,98
251,50 266,62 37,56 0,87 306,45
252,00 267,04 37,61 0,87 306,92
252,50 267,46 37,66 0,87 307,39
253,00 267,88 37,71 0,87 307,86
253,50 268,29 37,76 0,87 308,32
254,00 268,71 37,81 0,87 308,79
254,50 269,13 37,86 0,87 309,26
255,00 269,55 37,91 0,87 309,73
255,50 269,97 37,96 0,87 310,20
256,00 270,39 38,01 0,87 310,67
256,50 270,81 38,06 0,87 311,14
257,00 271,23 38,11 0,87 311,61
257,50 271,65 38,16 0,87 312,08
258,00 272,07 38,21 0,87 312,55
258,50 272,48 38,26 0,87 313,01
259,00 272,90 38,31 0,87 313,48
259,50 273,32 38,36 0,87 313,95
260,00 273,74 38,41 0,87 314,42
260,50 274,16 38,46 0,87 314,89
261,00 274,58 38,51 0,87 315,36
261,50 275,00 38,56 0,87 315,83
262,00 275,42 38,61 0,87 316,30
262,50 275,84 38,66 0,87 316,77
263,00 276,26 38,71 0,87 317,24
263,50 276,67 38,76 0,87 317,70
264,00 277,09 38,81 0,87 318,17
264,50 277,51 38,86 0,87 318,64
265,00 277,93 38,91 0,87 319,11
265,50 278,35 38,96 0,87 319,58
266,00 278,77 39,01 0,87 320,05
266,50 279,19 39,06 0,87 320,52
267,00 279,61 39,11 0,87 320,99
267,50 280,03 39,16 0,87 321,46
268,00 280,45 39,21 0,87 321,93
268,50 280,86 39,26 0,87 322,39
269,00 281,28 39,31 0,87 322,86
269,50 281,70 39,36 0,87 323,33
270,00 282,12 39,41 0,87 323,80
270,50 282,54 39,45 0,87 324,26
271,00 282,96 39,50 0,87 324,73
271,50 283,38 39,55 0,87 325,20
272,00 283,80 39,60 0,87 325,67
272,50 284,22 39,65 0,87 326,14
273,00 284,64 39,70 0,87 326,61
273,50 285,05 39,75 0,87 327,07
274,00 285,47 39,80 0,87 327,54
274,50 285,89 39,85 0,87 328,01
275,00 286,31 39,90 0,87 328,48
275,50 286,73 39,95 0,87 328,95
276,00 287,15 40,00 0,87 329,42
276,50 287,57 40,05 0,87 329,89
277,00 287,99 40,10 0,87 330,36
277,50 288,41 40,15 0,87 330,83
278,00 288,83 40,20 0,87 331,30
278,50 289,24 40,25 0,87 331,76
279,00 289,66 40,30 0,87 332,23
279,50 290,08 40,35 0,87 332,70
280,00 290,50 40,40 0,87 333,17
280,50 290,92 40,45 0,87 333,64
281,00 291,34 40,50 0,87 334,11
281,50 291,76 40,55 0,87 334,58
282,00 292,18 40,60 0,87 335,05
282,50 292,60 40,65 0,87 335,52
283,00 293,01 40,70 0,87 335,98
283,50 293,43 40,75 0,87 336,45
284,00 293,85 40,80 0,87 336,92
284,50 294,27 40,85 0,87 337,39
285,00 294,69 40,90 0,87 337,86
285,50 295,11 40,95 0,87 338,33
286,00 295,53 41,00 0,87 338,80
286,50 295,95 41,05 0,87 339,27
287,00 296,37 41,10 0,87 339,74
287,50 296,79 41,15 0,87 340,21
288,00 297,20 41,20 0,87 340,67
288,50 297,62 41,25 0,87 341,14
289,00 298,04 41,30 0,87 341,61
289,50 298,46 41,35 0,87 342,08
290,00 298,88 41,40 0,87 342,55
290,50 299,30 41,45 0,87 343,02
291,00 299,72 41,50 0,87 343,49
291,50 300,14 41,55 0,87 343,96
292,00 300,56 41,60 0,87 344,43
292,50 300,98 41,65 0,87 344,90
293,00 301,39 41,70 0,87 345,36
293,50 301,81 41,75 0,87 345,83
294,00 302,23 41,80 0,87 346,30
294,50 302,65 41,85 0,87 346,77
295,00 303,07 41,90 0,87 347,24
295,50 303,49 41,95 0,87 347,71
296,00 303,91 42,00 0,87 348,18
296,50 304,33 42,05 0,87 348,65
297,00 304,75 42,10 0,87 349,12
297,50 305,17 42,15 0,87 349,59
298,00 305,58 42,20 0,87 350,05
298,50 306,00 42,25 0,87 350,52
299,00 306,42 42,30 0,87 350,99
299,50 306,84 42,35 0,87 351,46
300,00 307,26 42,40 0,87 351,93
300,50 307,68 42,45 0,87 352,40
301,00 308,10 42,50 0,87 352,87
301,50 308,52 42,55 0,87 353,34
302,00 308,94 42,60 0,87 353,81
302,50 309,36 42,65 0,87 354,28
303,00 309,77 42,69 0,87 354,73
303,50 310,19 42,74 0,87 355,20
304,00 310,61 42,79 0,87 355,67
304,50 311,03 42,84 0,87 356,14
305,00 311,45 42,89 0,87 356,61
305,50 311,87 42,94 0,87 357,08
306,00 312,29 42,99 0,87 357,55
306,50 312,71 43,04 0,87 358,02
307,00 313,13 43,09 0,87 358,49
307,50 313,55 43,14 0,87 358,96
308,00 313,96 43,19 0,87 359,42
308,50 314,38 43,24 0,87 359,89
309,00 314,80 43,29 0,87 360,36
309,50 315,22 43,34 0,87 360,83
310,00 315,64 43,39 0,87 361,30
310,50 316,06 43,44 0,87 361,77
311,00 316,48 43,49 0,87 362,24
311,50 316,90 43,54 0,87 362,71
312,00 317,32 43,59 0,87 363,18
312,50 317,74 43,64 0,87 363,65
313,00 318,15 43,69 0,87 364,11
313,50 318,57 43,74 0,87 364,58
314,00 318,99 43,79 0,87 365,05
314,50 319,41 43,84 0,87 365,52
315,00 319,83 43,89 0,87 365,99
315,50 320,25 43,94 0,87 366,46
316,00 320,67 43,99 0,87 366,93
316,50 321,09 44,04 0,87 367,40
317,00 321,51 44,09 0,87 367,87
317,50 321,92 44,14 0,87 368,33
318,00 322,34 44,19 0,87 368,80
318,50 322,76 44,24 0,87 369,27
319,00 323,18 44,29 0,87 369,74
319,50 323,60 44,34 0,87 370,21
320,00 324,02 44,39 0,87 370,68
320,50 324,44 44,44 0,87 371,15
321,00 324,86 44,49 0,87 371,62
321,50 325,28 44,54 0,87 372,09
322,00 325,70 44,59 0,87 372,56
322,50 326,11 44,64 0,87 373,02
323,00 326,53 44,69 0,87 373,49
323,50 326,95 44,74 0,87 373,96
324,00 327,37 44,79 0,87 374,43
324,50 327,79 44,84 0,87 374,90
325,00 328,21 44,89 0,87 375,37
325,50 328,63 44,94 0,87 375,84
326,00 329,05 44,99 0,87 376,31
326,50 329,47 45,04 0,87 376,78
327,00 329,89 45,09 0,87 377,25
327,50 330,30 45,14 0,87 377,71
328,00 330,72 45,19 0,87 378,18
328,50 331,14 45,24 0,87 378,65
329,00 331,56 45,29 0,87 379,12
329,50 331,98 45,34 0,87 379,59
330,00 332,40 45,39 0,87 380,06
330,50 332,82 45,44 0,87 380,53
331,00 333,24 45,49 0,87 381,00
331,50 333,66 45,54 0,87 381,47
332,00 334,08 45,59 0,87 381,94
332,50 334,49 45,64 0,87 382,40
333,00 334,91 45,69 0,87 382,87
333,50 335,33 45,74 0,87 383,34
334,00 335,75 45,79 0,87 383,81
334,50 336,17 45,84 0,87 384,28
335,00 336,59 45,89 0,87 384,75
335,50 337,01 45,94 0,87 385,22
336,00 337,43 45,99 0,87 385,69
336,50 337,85 46,04 0,87 386,16
337,00 338,27 46,09 0,87 386,63
337,50 338,68 46,13 0,87 387,08
338,00 339,10 46,18 0,87 387,55
338,50 339,52 46,23 0,87 388,02
339,00 339,94 46,28 0,87 388,49
339,50 340,36 46,33 0,87 388,96
340,00 340,78 46,38 0,87 389,43
340,50 341,20 46,43 0,87 389,90
341,00 341,62 46,48 0,87 390,37
341,50 342,04 46,53 0,87 390,84
342,00 342,46 46,58 0,87 391,31
342,50 342,87 46,63 0,87 391,77
343,00 343,29 46,68 0,87 392,24
343,50 343,71 46,73 0,87 392,71
344,00 344,13 46,78 0,87 393,18
344,50 344,55 46,83 0,87 393,65
345,00 344,97 46,88 0,87 394,12
345,50 345,39 46,93 0,87 394,59
346,00 345,81 46,98 0,87 395,06
346,50 346,23 47,03 0,87 395,53
347,00 346,65 47,08 0,87 396,00
347,50 347,06 47,13 0,87 396,46
348,00 347,48 47,18 0,87 396,93
348,50 347,90 47,23 0,87 397,40
349,00 348,32 47,28 0,87 397,87
349,50 348,74 47,33 0,87 398,34
350,00 349,16 47,38 0,87 398,81
350,50 349,58 47,43 0,87 399,28
351,00 350,00 47,48 0,87 399,75
351,50 350,42 47,53 0,87 400,22
352,00 350,83 47,58 0,87 400,68
352,50 351,25 47,63 0,87 401,15
353,00 351,67 47,68 0,87 401,62
353,50 352,09 47,73 0,87 402,09
354,00 352,51 47,78 0,87 402,56
354,50 352,93 47,83 0,87 403,03
355,00 353,35 47,88 0,87 403,50
355,50 353,77 47,93 0,87 403,97
356,00 354,19 47,98 0,87 404,44
356,50 354,61 48,03 0,87 404,91
357,00 355,02 48,08 0,87 405,37
357,50 355,44 48,13 0,87 405,84
358,00 355,86 48,18 0,87 406,31
358,50 356,28 48,23 0,87 406,78
359,00 356,70 48,28 0,87 407,25
359,50 357,12 48,33 0,87 407,72
360,00 357,54 48,38 0,87 408,19
360,50 357,96 48,43 0,87 408,66
361,00 358,38 48,48 0,87 409,13
361,50 358,80 48,53 0,87 409,60
362,00 359,21 48,58 0,87 410,06
362,50 359,63 48,63 0,87 410,53
363,00 360,05 48,68 0,87 411,00
363,50 360,47 48,73 0,87 411,47
364,00 360,89 48,78 0,87 411,94
364,50 361,31 48,83 0,87 412,41
365,00 361,73 48,88 0,87 412,88
365,50 362,15 48,93 0,87 413,35
366,00 362,57 48,98 0,87 413,82
366,50 362,99 49,03 0,87 414,29
367,00 363,40 49,08 0,87 414,75
367,50 363,82 49,13 0,87 415,22
368,00 364,24 49,18 0,87 415,69
368,50 364,66 49,23 0,87 416,16
369,00 365,08 49,28 0,87 416,63
369,50 365,50 49,33 0,87 417,10
370,00 365,92 49,38 0,87 417,57
370,50 366,34 49,43 0,87 418,04
371,00 366,76 49,48 0,87 418,51
371,50 367,18 49,53 0,87 418,98
372,00 367,59 49,57 0,87 419,43
372,50 368,01 49,62 0,87 419,90
373,00 368,43 49,67 0,87 420,37
373,50 368,85 49,72 0,87 420,84
374,00 369,27 49,77 0,87 421,31
374,50 369,69 49,82 0,87 421,78
375,00 370,11 49,87 0,87 422,25
375,50 370,53 49,92 0,87 422,72
376,00 370,95 49,97 0,87 423,19
376,50 371,37 50,02 0,87 423,66
377,00 371,78 50,07 0,87 424,12
377,50 372,20 50,12 0,87 424,59
378,00 372,62 50,17 0,87 425,06
378,50 373,04 50,22 0,87 425,53
379,00 373,46 50,27 0,87 426,00
379,50 373,88 50,32 0,87 426,47
380,00 374,30 50,37 0,87 426,94
380,50 374,72 50,42 0,87 427,41
381,00 375,14 50,47 0,87 427,88
381,50 375,55 50,52 0,87 428,34
382,00 375,97 50,57 0,87 428,81
382,50 376,39 50,62 0,87 429,28
383,00 376,81 50,67 0,87 429,75
383,50 377,23 50,72 0,87 430,22
384,00 377,65 50,77 0,87 430,69
384,50 378,07 50,82 0,87 431,16
385,00 378,49 50,87 0,87 431,63
385,50 378,91 50,92 0,87 432,10
386,00 379,33 50,97 0,87 432,57
386,50 379,74 51,02 0,87 433,03
387,00 380,16 51,07 0,87 433,50
387,50 380,58 51,12 0,87 433,97
388,00 381,00 51,17 0,87 434,44
388,50 381,42 51,22 0,87 434,91
389,00 381,84 51,27 0,87 435,38
389,50 382,26 51,32 0,87 435,85
390,00 382,68 51,37 0,87 436,32
390,50 383,10 51,42 0,87 436,79
391,00 383,52 51,47 0,87 437,26
391,50 383,93 51,52 0,87 437,72
392,00 384,35 51,57 0,87 438,19
392,50 384,77 51,62 0,87 438,66
393,00 385,19 51,67 0,87 439,13
393,50 385,61 51,72 0,87 439,60
394,00 386,03 51,77 0,87 440,07
394,50 386,45 51,82 0,87 440,54
395,00 386,87 51,87 0,87 441,01
395,50 387,29 51,92 0,87 441,48
396,00 387,71 51,97 0,87 441,95
396,50 388,12 52,02 0,87 442,41
397,00 388,54 52,07 0,87 442,88
397,50 388,96 52,12 0,87 443,35
398,00 389,38 52,17 0,87 443,82
398,50 389,80 52,22 0,87 444,29
399,00 390,22 52,27 0,87 444,76
399,50 390,64 52,32 0,87 445,23
400,00 391,06 52,37 0,87 445,70
400,50 391,48 52,42 0,87 446,17
401,00 391,90 52,47 0,87 446,64
401,50 392,31 52,52 0,87 447,10
402,00 392,73 52,57 0,87 447,57
402,50 393,15 52,62 0,87 448,04
403,00 393,57 52,67 0,87 448,51
403,50 393,99 52,72 0,87 448,98
404,00 394,41 52,76 0,87 449,44
404,50 394,83 52,81 0,87 449,91
405,00 395,25 52,86 0,87 450,38
405,50 395,67 52,91 0,87 450,85
406,00 396,09 52,96 0,87 451,32
406,50 396,50 53,01 0,87 451,78
407,00 396,92 53,06 0,87 452,25
407,50 397,34 53,11 0,87 452,72
408,00 397,76 53,16 0,87 453,19
408,50 398,18 53,21 0,87 453,66
409,00 398,60 53,26 0,87 454,13
409,50 399,02 53,31 0,87 454,60
410,00 399,44 53,36 0,87 455,07
410,50 399,86 53,41 0,87 455,54
411,00 400,28 53,46 0,87 456,01
411,50 400,69 53,51 0,87 456,47
412,00 401,11 53,56 0,87 456,94
412,50 401,53 53,61 0,87 457,41
413,00 401,95 53,66 0,87 457,88
413,50 402,37 53,71 0,87 458,35
414,00 402,79 53,76 0,87 458,82
414,50 403,21 53,81 0,87 459,29
415,00 403,63 53,86 0,87 459,76
415,50 404,05 53,91 0,87 460,23
416,00 404,46 53,96 0,87 460,69
416,50 404,88 54,01 0,87 461,16
417,00 405,30 54,06 0,87 461,63
417,50 405,72 54,11 0,87 462,10
418,00 406,14 54,16 0,87 462,57
418,50 406,56 54,21 0,87 463,04
419,00 406,98 54,26 0,87 463,51
419,50 407,40 54,31 0,87 463,98
420,00 407,82 54,36 0,87 464,45

2. noteikt, ka šā lēmuma lemjošās daļas 1.punktā apstiprinātie siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh) ir spēkā no 2022.gada 8.oktobra līdz 2023.gada 30.aprīlim;

3. apstiprināt SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus (bez pievienotās vērtības nodokļa) pie dažādām dabasgāzes cenām intervālā no 62,00 EUR/MWh līdz 420,00 EUR/MWh:

Dabasgāzes cena (bez akcīzes nodokļa) Siltumenerģijas ražošanas tarifs Siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs Siltumenerģijas tirdzniecības tarifs Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifs EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh)
62,00 108,04 18,95 0,87 129,26
62,50 108,46 19,00 0,87 129,73
63,00 108,88 19,05 0,87 130,20
63,50 109,30 19,10 0,87 130,67
64,00 109,72 19,15 0,87 131,14
64,50 110,14 19,20 0,87 131,61
65,00 110,56 19,25 0,87 132,08
65,50 110,98 19,30 0,87 132,55
66,00 111,39 19,35 0,87 133,01
66,50 111,81 19,40 0,87 133,48
67,00 112,23 19,45 0,87 133,95
67,50 112,65 19,50 0,87 134,42
68,00 113,07 19,55 0,87 134,89
68,50 113,49 19,60 0,87 135,36
69,00 113,91 19,65 0,87 135,83
69,50 114,33 19,70 0,87 136,30
70,00 114,75 19,75 0,87 136,77
70,50 115,17 19,80 0,87 137,24
71,00 115,58 19,85 0,87 137,70
71,50 116,00 19,90 0,87 138,17
72,00 116,42 19,95 0,87 138,64
72,50 116,84 20,00 0,87 139,11
73,00 117,26 20,05 0,87 139,58
73,50 117,68 20,10 0,87 140,05
74,00 118,10 20,15 0,87 140,52
74,50 118,52 20,20 0,87 140,99
75,00 118,94 20,25 0,87 141,46
75,50 119,36 20,30 0,87 141,93
76,00 119,77 20,35 0,87 142,39
76,50 120,19 20,40 0,87 142,86
77,00 120,61 20,45 0,87 143,33
77,50 121,03 20,50 0,87 143,80
78,00 121,45 20,55 0,87 144,27
78,50 121,87 20,60 0,87 144,74
79,00 122,29 20,65 0,87 145,21
79,50 122,71 20,70 0,87 145,68
80,00 123,13 20,75 0,87 146,15
80,50 123,55 20,80 0,87 146,62
81,00 123,96 20,85 0,87 147,08
81,50 124,38 20,90 0,87 147,55
82,00 124,80 20,95 0,87 148,02
82,50 125,22 21,00 0,87 148,49
83,00 125,64 21,05 0,87 148,96
83,50 126,06 21,10 0,87 149,43
84,00 126,48 21,15 0,87 149,90
84,50 126,90 21,20 0,87 150,37
85,00 127,32 21,25 0,87 150,84
85,50 127,73 21,30 0,87 151,30
86,00 128,15 21,35 0,87 151,77
86,50 128,57 21,40 0,87 152,24
87,00 128,99 21,45 0,87 152,71
87,50 129,41 21,50 0,87 153,18
88,00 129,83 21,55 0,87 153,65
88,50 130,25 21,59 0,87 154,11
89,00 130,67 21,64 0,87 154,58
89,50 131,09 21,69 0,87 155,05
90,00 131,51 21,75 0,87 155,53
90,50 131,92 21,79 0,87 155,98
91,00 132,34 21,84 0,87 156,45
91,50 132,76 21,89 0,87 156,92
92,00 133,18 21,94 0,87 157,39
92,50 133,60 21,99 0,87 157,86
93,00 134,02 22,04 0,87 158,33
93,50 134,44 22,09 0,87 158,80
94,00 134,86 22,14 0,87 159,27
94,50 135,28 22,19 0,87 159,74
95,00 135,70 22,24 0,87 160,21
95,50 136,11 22,29 0,87 160,67
96,00 136,53 22,34 0,87 161,14
96,50 136,95 22,39 0,87 161,61
97,00 137,37 22,44 0,87 162,08
97,50 137,79 22,49 0,87 162,55
98,00 138,21 22,54 0,87 163,02
98,50 138,63 22,59 0,87 163,49
99,00 139,05 22,64 0,87 163,96
99,50 139,47 22,69 0,87 164,43
100,00 139,89 22,74 0,87 164,90
100,50 140,30 22,79 0,87 165,36
101,00 140,72 22,84 0,87 165,83
101,50 141,14 22,89 0,87 166,30
102,00 141,56 22,94 0,87 166,77
102,50 141,98 22,99 0,87 167,24
103,00 142,40 23,04 0,87 167,71
103,50 142,82 23,09 0,87 168,18
104,00 143,24 23,14 0,87 168,65
104,50 143,66 23,19 0,87 169,12
105,00 144,08 23,24 0,87 169,59
105,50 144,49 23,29 0,87 170,05
106,00 144,91 23,34 0,87 170,52
106,50 145,33 23,39 0,87 170,99
107,00 145,75 23,44 0,87 171,46
107,50 146,17 23,49 0,87 171,93
108,00 146,59 23,54 0,87 172,40
108,50 147,01 23,59 0,87 172,87
109,00 147,43 23,64 0,87 173,34
109,50 147,85 23,69 0,87 173,81
110,00 148,27 23,74 0,87 174,28
110,50 148,68 23,79 0,87 174,74
111,00 149,10 23,84 0,87 175,21
111,50 149,52 23,89 0,87 175,68
112,00 149,94 23,94 0,87 176,15
112,50 150,36 23,99 0,87 176,62
113,00 150,78 24,04 0,87 177,09
113,50 151,20 24,09 0,87 177,56
114,00 151,62 24,14 0,87 178,03
114,50 152,04 24,19 0,87 178,50
115,00 152,45 24,24 0,87 178,96
115,50 152,87 24,29 0,87 179,43
116,00 153,29 24,34 0,87 179,90
116,50 153,71 24,39 0,87 180,37
117,00 154,13 24,44 0,87 180,84
117,50 154,55 24,49 0,87 181,31
118,00 154,97 24,54 0,87 181,78
118,50 155,39 24,59 0,87 182,25
119,00 155,81 24,64 0,87 182,72
119,50 156,23 24,69 0,87 183,19
120,00 156,64 24,73 0,87 183,64
120,50 157,06 24,78 0,87 184,11
121,00 157,48 24,83 0,87 184,58
121,50 157,90 24,88 0,87 185,05
122,00 158,32 24,93 0,87 185,52
122,50 158,74 24,99 0,87 186,00
123,00 159,16 25,03 0,87 186,46
123,50 159,58 25,08 0,87 186,93
124,00 160,00 25,13 0,87 187,40
124,50 160,42 25,18 0,87 187,87
125,00 160,83 25,23 0,87 188,33
125,50 161,25 25,28 0,87 188,80
126,00 161,67 25,33 0,87 189,27
126,50 162,09 25,38 0,87 189,74
127,00 162,51 25,43 0,87 190,21
127,50 162,93 25,48 0,87 190,68
128,00 163,35 25,53 0,87 191,15
128,50 163,77 25,58 0,87 191,62
129,00 164,19 25,63 0,87 192,09
129,50 164,61 25,68 0,87 192,56
130,00 165,02 25,73 0,87 193,02
130,50 165,44 25,78 0,87 193,49
131,00 165,86 25,83 0,87 193,96
131,50 166,28 25,88 0,87 194,43
132,00 166,70 25,93 0,87 194,90
132,50 167,12 25,98 0,87 195,37
133,00 167,54 26,03 0,87 195,84
133,50 167,96 26,08 0,87 196,31
134,00 168,38 26,13 0,87 196,78
134,50 168,80 26,18 0,87 197,25
135,00 169,21 26,23 0,87 197,71
135,50 169,63 26,28 0,87 198,18
136,00 170,05 26,33 0,87 198,65
136,50 170,47 26,38 0,87 199,12
137,00 170,89 26,43 0,87 199,59
137,50 171,31 26,48 0,87 200,06
138,00 171,73 26,53 0,87 200,53
138,50 172,15 26,58 0,87 201,00
139,00 172,57 26,63 0,87 201,47
139,50 172,99 26,68 0,87 201,94
140,00 173,40 26,73 0,87 202,40
140,50 173,82 26,78 0,87 202,87
141,00 174,24 26,83 0,87 203,34
141,50 174,66 26,88 0,87 203,81
142,00 175,08 26,93 0,87 204,28
142,50 175,50 26,98 0,87 204,75
143,00 175,92 27,03 0,87 205,22
143,50 176,34 27,08 0,87 205,69
144,00 176,76 27,13 0,87 206,16
144,50 177,18 27,18 0,87 206,63
145,00 177,59 27,23 0,87 207,09
145,50 178,01 27,28 0,87 207,56
146,00 178,43 27,33 0,87 208,03
146,50 178,85 27,38 0,87 208,50
147,00 179,27 27,43 0,87 208,97
147,50 179,69 27,48 0,87 209,44
148,00 180,11 27,53 0,87 209,91
148,50 180,53 27,58 0,87 210,38
149,00 180,95 27,63 0,87 210,85
149,50 181,36 27,68 0,87 211,31
150,00 181,78 27,73 0,87 211,78
150,50 182,20 27,78 0,87 212,25
151,00 182,62 27,83 0,87 212,72
151,50 183,04 27,88 0,87 213,19
152,00 183,46 27,93 0,87 213,66
152,50 183,88 27,98 0,87 214,13
153,00 184,30 28,03 0,87 214,60
153,50 184,72 28,08 0,87 215,07
154,00 185,14 28,13 0,87 215,54
154,50 185,55 28,17 0,87 215,99
155,00 185,97 28,22 0,87 216,46
155,50 186,39 28,27 0,87 216,93
156,00 186,81 28,32 0,87 217,40
156,50 187,23 28,37 0,87 217,87
157,00 187,65 28,42 0,87 218,34
157,50 188,07 28,47 0,87 218,81
158,00 188,49 28,52 0,87 219,28
158,50 188,91 28,57 0,87 219,75
159,00 189,33 28,62 0,87 220,22
159,50 189,74 28,67 0,87 220,68
160,00 190,16 28,72 0,87 221,15
160,50 190,58 28,77 0,87 221,62
161,00 191,00 28,82 0,87 222,09
161,50 191,42 28,87 0,87 222,56
162,00 191,84 28,92 0,87 223,03
162,50 192,26 28,97 0,87 223,50
163,00 192,68 29,02 0,87 223,97
163,50 193,10 29,07 0,87 224,44
164,00 193,52 29,12 0,87 224,91
164,50 193,93 29,17 0,87 225,37
165,00 194,35 29,22 0,87 225,84
165,50 194,77 29,27 0,87 226,31
166,00 195,19 29,32 0,87 226,78
166,50 195,61 29,37 0,87 227,25
167,00 196,03 29,42 0,87 227,72
167,50 196,45 29,47 0,87 228,19
168,00 196,87 29,52 0,87 228,66
168,50 197,29 29,57 0,87 229,13
169,00 197,71 29,62 0,87 229,60
169,50 198,12 29,67 0,87 230,06
170,00 198,54 29,72 0,87 230,53
170,50 198,96 29,77 0,87 231,00
171,00 199,38 29,82 0,87 231,47
171,50 199,80 29,87 0,87 231,94
172,00 200,22 29,92 0,87 232,41
172,50 200,64 29,97 0,87 232,88
173,00 201,06 30,02 0,87 233,35
173,50 201,48 30,07 0,87 233,82
174,00 201,90 30,12 0,87 234,29
174,50 202,31 30,17 0,87 234,75
175,00 202,73 30,22 0,87 235,22
175,50 203,15 30,27 0,87 235,69
176,00 203,57 30,32 0,87 236,16
176,50 203,99 30,37 0,87 236,63
177,00 204,41 30,42 0,87 237,10
177,50 204,83 30,47 0,87 237,57
178,00 205,25 30,52 0,87 238,04
178,50 205,67 30,57 0,87 238,51
179,00 206,09 30,62 0,87 238,98
179,50 206,50 30,67 0,87 239,44
180,00 206,92 30,72 0,87 239,91
180,50 207,34 30,77 0,87 240,38
181,00 207,76 30,82 0,87 240,85
181,50 208,18 30,87 0,87 241,32
182,00 208,60 30,92 0,87 241,79
182,50 209,02 30,97 0,87 242,26
183,00 209,44 31,02 0,87 242,73
183,50 209,86 31,07 0,87 243,20
184,00 210,27 31,12 0,87 243,66
184,50 210,69 31,17 0,87 244,13
185,00 211,11 31,22 0,87 244,60
185,50 211,53 31,27 0,87 245,07
186,00 211,95 31,32 0,87 245,54
186,50 212,37 31,37 0,87 246,01
187,00 212,79 31,42 0,87 246,48
187,50 213,21 31,47 0,87 246,95
188,00 213,63 31,52 0,87 247,42
188,50 214,05 31,57 0,87 247,89
189,00 214,46 31,61 0,87 248,34
189,50 214,88 31,66 0,87 248,81
190,00 215,30 31,71 0,87 249,28
190,50 215,72 31,76 0,87 249,75
191,00 216,14 31,81 0,87 250,22
191,50 216,56 31,86 0,87 250,69
192,00 216,98 31,91 0,87 251,16
192,50 217,40 31,96 0,87 251,63
193,00 217,82 32,01 0,87 252,10
193,50 218,24 32,06 0,87 252,57
194,00 218,65 32,11 0,87 253,03
194,50 219,07 32,16 0,87 253,50
195,00 219,49 32,21 0,87 253,97
195,50 219,91 32,26 0,87 254,44
196,00 220,33 32,31 0,87 254,91
196,50 220,75 32,36 0,87 255,38
197,00 221,17 32,41 0,87 255,85
197,50 221,59 32,46 0,87 256,32
198,00 222,01 32,51 0,87 256,79
198,50 222,43 32,56 0,87 257,26
199,00 222,84 32,61 0,87 257,72
199,50 223,26 32,66 0,87 258,19
200,00 223,68 32,71 0,87 258,66
200,50 224,10 32,76 0,87 259,13
201,00 224,52 32,81 0,87 259,60
201,50 224,94 32,86 0,87 260,07
202,00 225,36 32,91 0,87 260,54
202,50 225,78 32,96 0,87 261,01
203,00 226,20 33,01 0,87 261,48
203,50 226,62 33,06 0,87 261,95
204,00 227,03 33,11 0,87 262,41
204,50 227,45 33,16 0,87 262,88
205,00 227,87 33,21 0,87 263,35
205,50 228,29 33,26 0,87 263,82
206,00 228,71 33,31 0,87 264,29
206,50 229,13 33,36 0,87 264,76
207,00 229,55 33,41 0,87 265,23
207,50 229,97 33,46 0,87 265,70
208,00 230,39 33,51 0,87 266,17
208,50 230,81 33,56 0,87 266,64
209,00 231,22 33,61 0,87 267,10
209,50 231,64 33,66 0,87 267,57
210,00 232,06 33,71 0,87 268,04
210,50 232,48 33,76 0,87 268,51
211,00 232,90 33,81 0,87 268,98
211,50 233,32 33,86 0,87 269,45
212,00 233,74 33,91 0,87 269,92
212,50 234,16 33,96 0,87 270,39
213,00 234,58 34,01 0,87 270,86
213,50 235,00 34,06 0,87 271,33
214,00 235,41 34,11 0,87 271,79
214,50 235,83 34,16 0,87 272,26
215,00 236,25 34,21 0,87 272,73
215,50 236,67 34,26 0,87 273,20
216,00 237,09 34,31 0,87 273,67
216,50 237,51 34,36 0,87 274,14
217,00 237,93 34,41 0,87 274,61
217,50 238,35 34,46 0,87 275,08
218,00 238,77 34,51 0,87 275,55
218,50 239,18 34,56 0,87 276,01
219,00 239,60 34,61 0,87 276,48
219,50 240,02 34,66 0,87 276,95
220,00 240,44 34,70 0,87 277,41
220,50 240,86 34,75 0,87 277,88
221,00 241,28 34,81 0,87 278,36
221,50 241,70 34,86 0,87 278,83
222,00 242,12 34,91 0,87 279,30
222,50 242,54 34,96 0,87 279,77
223,00 242,96 35,00 0,87 280,23
223,50 243,37 35,05 0,87 280,69
224,00 243,79 35,10 0,87 281,16
224,50 244,21 35,15 0,87 281,63
225,00 244,63 35,20 0,87 282,10
225,50 245,05 35,25 0,87 282,57
226,00 245,47 35,30 0,87 283,04
226,50 245,89 35,35 0,87 283,51
227,00 246,31 35,40 0,87 283,98
227,50 246,73 35,45 0,87 284,45
228,00 247,15 35,50 0,87 284,92
228,50 247,56 35,55 0,87 285,38
229,00 247,98 35,60 0,87 285,85
229,50 248,40 35,65 0,87 286,32
230,00 248,82 35,70 0,87 286,79
230,50 249,24 35,75 0,87 287,26
231,00 249,66 35,80 0,87 287,73
231,50 250,08 35,85 0,87 288,20
232,00 250,50 35,90 0,87 288,67
232,50 250,92 35,95 0,87 289,14
233,00 251,34 36,00 0,87 289,61
233,50 251,75 36,05 0,87 290,07
234,00 252,17 36,10 0,87 290,54
234,50 252,59 36,15 0,87 291,01
235,00 253,01 36,20 0,87 291,48
235,50 253,43 36,25 0,87 291,95
236,00 253,85 36,30 0,87 292,42
236,50 254,27 36,35 0,87 292,89
237,00 254,69 36,40 0,87 293,36
237,50 255,11 36,45 0,87 293,83
238,00 255,53 36,50 0,87 294,30
238,50 255,94 36,55 0,87 294,76
239,00 256,36 36,60 0,87 295,23
239,50 256,78 36,65 0,87 295,70
240,00 257,20 36,70 0,87 296,17
240,50 257,62 36,75 0,87 296,64
241,00 258,04 36,80 0,87 297,11
241,50 258,46 36,85 0,87 297,58
242,00 258,88 36,90 0,87 298,05
242,50 259,30 36,95 0,87 298,52
243,00 259,72 37,00 0,87 298,99
243,50 260,13 37,05 0,87 299,45
244,00 260,55 37,10 0,87 299,92
244,50 260,97 37,15 0,87 300,39
245,00 261,39 37,20 0,87 300,86
245,50 261,81 37,25 0,87 301,33
246,00 262,23 37,30 0,87 301,80
246,50 262,65 37,35 0,87 302,27
247,00 263,07 37,40 0,87 302,74
247,50 263,49 37,45 0,87 303,21
248,00 263,90 37,50 0,87 303,67
248,50 264,32 37,55 0,87 304,14
249,00 264,74 37,60 0,87 304,61
249,50 265,16 37,65 0,87 305,08
250,00 265,58 37,70 0,87 305,55
250,50 266,00 37,75 0,87 306,02
251,00 266,42 37,80 0,87 306,49
251,50 266,84 37,85 0,87 306,96
252,00 267,26 37,90 0,87 307,43
252,50 267,68 37,95 0,87 307,90
253,00 268,09 37,99 0,87 308,35
253,50 268,51 38,05 0,87 308,83
254,00 268,93 38,10 0,87 309,30
254,50 269,35 38,14 0,87 309,76
255,00 269,77 38,19 0,87 310,23
255,50 270,19 38,24 0,87 310,70
256,00 270,61 38,29 0,87 311,17
256,50 271,03 38,34 0,87 311,64
257,00 271,45 38,39 0,87 312,11
257,50 271,87 38,44 0,87 312,58
258,00 272,28 38,49 0,87 313,04
258,50 272,70 38,54 0,87 313,51
259,00 273,12 38,59 0,87 313,98
259,50 273,54 38,64 0,87 314,45
260,00 273,96 38,69 0,87 314,92
260,50 274,38 38,74 0,87 315,39
261,00 274,80 38,79 0,87 315,86
261,50 275,22 38,84 0,87 316,33
262,00 275,64 38,89 0,87 316,80
262,50 276,06 38,94 0,87 317,27
263,00 276,47 38,99 0,87 317,73
263,50 276,89 39,04 0,87 318,20
264,00 277,31 39,09 0,87 318,67
264,50 277,73 39,14 0,87 319,14
265,00 278,15 39,19 0,87 319,61
265,50 278,57 39,24 0,87 320,08
266,00 278,99 39,29 0,87 320,55
266,50 279,41 39,34 0,87 321,02
267,00 279,83 39,39 0,87 321,49
267,50 280,25 39,44 0,87 321,96
268,00 280,66 39,49 0,87 322,42
268,50 281,08 39,54 0,87 322,89
269,00 281,50 39,59 0,87 323,36
269,50 281,92 39,64 0,87 323,83
270,00 282,34 39,69 0,87 324,30
270,50 282,76 39,74 0,87 324,77
271,00 283,18 39,79 0,87 325,24
271,50 283,60 39,84 0,87 325,71
272,00 284,02 39,89 0,87 326,18
272,50 284,44 39,94 0,87 326,65
273,00 284,85 39,99 0,87 327,11
273,50 285,27 40,04 0,87 327,58
274,00 285,69 40,09 0,87 328,05
274,50 286,11 40,14 0,87 328,52
275,00 286,53 40,19 0,87 328,99
275,50 286,95 40,24 0,87 329,46
276,00 287,37 40,29 0,87 329,93
276,50 287,79 40,34 0,87 330,40
277,00 288,21 40,39 0,87 330,87
277,50 288,63 40,44 0,87 331,34
278,00 289,04 40,49 0,87 331,80
278,50 289,46 40,54 0,87 332,27
279,00 289,88 40,59 0,87 332,74
279,50 290,30 40,64 0,87 333,21
280,00 290,72 40,69 0,87 333,68
280,50 291,14 40,74 0,87 334,15
281,00 291,56 40,79 0,87 334,62
281,50 291,98 40,84 0,87 335,09
282,00 292,40 40,89 0,87 335,56
282,50 292,81 40,94 0,87 336,02
283,00 293,23 40,99 0,87 336,49
283,50 293,65 41,04 0,87 336,96
284,00 294,07 41,09 0,87 337,43
284,50 294,49 41,14 0,87 337,90
285,00 294,91 41,19 0,87 338,37
285,50 295,33 41,24 0,87 338,84
286,00 295,75 41,29 0,87 339,31
286,50 296,17 41,34 0,87 339,78
287,00 296,59 41,39 0,87 340,25
287,50 297,00 41,43 0,87 340,70
288,00 297,42 41,48 0,87 341,17
288,50 297,84 41,53 0,87 341,64
289,00 298,26 41,58 0,87 342,11
289,50 298,68 41,63 0,87 342,58
290,00 299,10 41,68 0,87 343,05
290,50 299,52 41,73 0,87 343,52
291,00 299,94 41,78 0,87 343,99
291,50 300,36 41,83 0,87 344,46
292,00 300,78 41,88 0,87 344,93
292,50 301,19 41,93 0,87 345,39
293,00 301,61 41,98 0,87 345,86
293,50 302,03 42,03 0,87 346,33
294,00 302,45 42,08 0,87 346,80
294,50 302,87 42,13 0,87 347,27
295,00 303,29 42,18 0,87 347,74
295,50 303,71 42,23 0,87 348,21
296,00 304,13 42,28 0,87 348,68
296,50 304,55 42,33 0,87 349,15
297,00 304,97 42,38 0,87 349,62
297,50 305,38 42,43 0,87 350,08
298,00 305,80 42,48 0,87 350,55
298,50 306,22 42,53 0,87 351,02
299,00 306,64 42,58 0,87 351,49
299,50 307,06 42,63 0,87 351,96
300,00 307,48 42,68 0,87 352,43
300,50 307,90 42,73 0,87 352,90
301,00 308,32 42,78 0,87 353,37
301,50 308,74 42,83 0,87 353,84
302,00 309,16 42,88 0,87 354,31
302,50 309,57 42,93 0,87 354,77
303,00 309,99 42,98 0,87 355,24
303,50 310,41 43,03 0,87 355,71
304,00 310,83 43,08 0,87 356,18
304,50 311,25 43,13 0,87 356,65
305,00 311,67 43,18 0,87 357,12
305,50 312,09 43,23 0,87 357,59
306,00 312,51 43,28 0,87 358,06
306,50 312,93 43,33 0,87 358,53
307,00 313,35 43,38 0,87 359,00
307,50 313,76 43,43 0,87 359,46
308,00 314,18 43,48 0,87 359,93
308,50 314,60 43,53 0,87 360,40
309,00 315,02 43,58 0,87 360,87
309,50 315,44 43,63 0,87 361,34
310,00 315,86 43,68 0,87 361,81
310,50 316,28 43,73 0,87 362,28
311,00 316,70 43,78 0,87 362,75
311,50 317,12 43,83 0,87 363,22
312,00 317,54 43,88 0,87 363,69
312,50 317,95 43,93 0,87 364,15
313,00 318,37 43,98 0,87 364,62
313,50 318,79 44,03 0,87 365,09
314,00 319,21 44,08 0,87 365,56
314,50 319,63 44,13 0,87 366,03
315,00 320,05 44,18 0,87 366,50
315,50 320,47 44,23 0,87 366,97
316,00 320,89 44,28 0,87 367,44
316,50 321,31 44,33 0,87 367,91
317,00 321,72 44,38 0,87 368,37
317,50 322,14 44,43 0,87 368,84
318,00 322,56 44,48 0,87 369,31
318,50 322,98 44,53 0,87 369,78
319,00 323,40 44,58 0,87 370,25
319,50 323,82 44,63 0,87 370,72
320,00 324,24 44,68 0,87 371,19
320,50 324,66 44,73 0,87 371,66
321,00 325,08 44,78 0,87 372,13
321,50 325,50 44,83 0,87 372,60
322,00 325,91 44,87 0,87 373,05
322,50 326,33 44,92 0,87 373,52
323,00 326,75 44,97 0,87 373,99
323,50 327,17 45,02 0,87 374,46
324,00 327,59 45,07 0,87 374,93
324,50 328,01 45,12 0,87 375,40
325,00 328,43 45,17 0,87 375,87
325,50 328,85 45,22 0,87 376,34
326,00 329,27 45,27 0,87 376,81
326,50 329,69 45,32 0,87 377,28
327,00 330,10 45,37 0,87 377,74
327,50 330,52 45,42 0,87 378,21
328,00 330,94 45,47 0,87 378,68
328,50 331,36 45,52 0,87 379,15
329,00 331,78 45,57 0,87 379,62
329,50 332,20 45,62 0,87 380,09
330,00 332,62 45,67 0,87 380,56
330,50 333,04 45,72 0,87 381,03
331,00 333,46 45,77 0,87 381,50
331,50 333,88 45,82 0,87 381,97
332,00 334,29 45,87 0,87 382,43
332,50 334,71 45,92 0,87 382,90
333,00 335,13 45,97 0,87 383,37
333,50 335,55 46,02 0,87 383,84
334,00 335,97 46,07 0,87 384,31
334,50 336,39 46,12 0,87 384,78
335,00 336,81 46,17 0,87 385,25
335,50 337,23 46,22 0,87 385,72
336,00 337,65 46,27 0,87 386,19
336,50 338,07 46,32 0,87 386,66
337,00 338,48 46,37 0,87 387,12
337,50 338,90 46,42 0,87 387,59
338,00 339,32 46,47 0,87 388,06
338,50 339,74 46,52 0,87 388,53
339,00 340,16 46,57 0,87 389,00
339,50 340,58 46,62 0,87 389,47
340,00 341,00 46,67 0,87 389,94
340,50 341,42 46,72 0,87 390,41
341,00 341,84 46,77 0,87 390,88
341,50 342,26 46,82 0,87 391,35
342,00 342,67 46,87 0,87 391,81
342,50 343,09 46,92 0,87 392,28
343,00 343,51 46,97 0,87 392,75
343,50 343,93 47,02 0,87 393,22
344,00 344,35 47,07 0,87 393,69
344,50 344,77 47,12 0,87 394,16
345,00 345,19 47,17 0,87 394,63
345,50 345,61 47,22 0,87 395,10
346,00 346,03 47,27 0,87 395,57
346,50 346,45 47,32 0,87 396,04
347,00 346,86 47,37 0,87 396,50
347,50 347,28 47,42 0,87 396,97
348,00 347,70 47,47 0,87 397,44
348,50 348,12 47,52 0,87 397,91
349,00 348,54 47,57 0,87 398,38
349,50 348,96 47,62 0,87 398,85
350,00 349,38 47,67 0,87 399,32
350,50 349,80 47,72 0,87 399,79
351,00 350,22 47,77 0,87 400,26
351,50 350,63 47,82 0,87 400,72
352,00 351,05 47,87 0,87 401,19
352,50 351,47 47,92 0,87 401,66
353,00 351,89 47,97 0,87 402,13
353,50 352,31 48,02 0,87 402,60
354,00 352,73 48,07 0,87 403,07
354,50 353,15 48,11 0,87 403,53
355,00 353,57 48,16 0,87 404,00
355,50 353,99 48,22 0,87 404,48
356,00 354,41 48,27 0,87 404,95
356,50 354,82 48,31 0,87 405,40
357,00 355,24 48,36 0,87 405,87
357,50 355,66 48,41 0,87 406,34
358,00 356,08 48,46 0,87 406,81
358,50 356,50 48,51 0,87 407,28
359,00 356,92 48,56 0,87 407,75
359,50 357,34 48,61 0,87 408,22
360,00 357,76 48,66 0,87 408,69
360,50 358,18 48,71 0,87 409,16
361,00 358,60 48,76 0,87 409,63
361,50 359,01 48,81 0,87 410,09
362,00 359,43 48,86 0,87 410,56
362,50 359,85 48,91 0,87 411,03
363,00 360,27 48,96 0,87 411,50
363,50 360,69 49,01 0,87 411,97
364,00 361,11 49,06 0,87 412,44
364,50 361,53 49,11 0,87 412,91
365,00 361,95 49,16 0,87 413,38
365,50 362,37 49,21 0,87 413,85
366,00 362,79 49,26 0,87 414,32
366,50 363,20 49,31 0,87 414,78
367,00 363,62 49,36 0,87 415,25
367,50 364,04 49,41 0,87 415,72
368,00 364,46 49,46 0,87 416,19
368,50 364,88 49,51 0,87 416,66
369,00 365,30 49,56 0,87 417,13
369,50 365,72 49,61 0,87 417,60
370,00 366,14 49,66 0,87 418,07
370,50 366,56 49,71 0,87 418,54
371,00 366,98 49,76 0,87 419,01
371,50 367,39 49,81 0,87 419,47
372,00 367,81 49,86 0,87 419,94
372,50 368,23 49,91 0,87 420,41
373,00 368,65 49,96 0,87 420,88
373,50 369,07 50,01 0,87 421,35
374,00 369,49 50,06 0,87 421,82
374,50 369,91 50,11 0,87 422,29
375,00 370,33 50,16 0,87 422,76
375,50 370,75 50,21 0,87 423,23
376,00 371,17 50,26 0,87 423,70
376,50 371,58 50,31 0,87 424,16
377,00 372,00 50,36 0,87 424,63
377,50 372,42 50,41 0,87 425,10
378,00 372,84 50,46 0,87 425,57
378,50 373,26 50,51 0,87 426,04
379,00 373,68 50,56 0,87 426,51
379,50 374,10 50,61 0,87 426,98
380,00 374,52 50,66 0,87 427,45
380,50 374,94 50,71 0,87 427,92
381,00 375,36 50,76 0,87 428,39
381,50 375,77 50,81 0,87 428,85
382,00 376,19 50,86 0,87 429,32
382,50 376,61 50,91 0,87 429,79
383,00 377,03 50,96 0,87 430,26
383,50 377,45 51,01 0,87 430,73
384,00 377,87 51,06 0,87 431,20
384,50 378,29 51,11 0,87 431,67
385,00 378,71 51,16 0,87 432,14
385,50 379,13 51,21 0,87 432,61
386,00 379,54 51,25 0,87 433,06
386,50 379,96 51,30 0,87 433,53
387,00 380,38 51,35 0,87 434,00
387,50 380,80 51,40 0,87 434,47
388,00 381,22 51,46 0,87 434,95
388,50 381,64 51,50 0,87 435,41
389,00 382,06 51,55 0,87 435,88
389,50 382,48 51,60 0,87 436,35
390,00 382,90 51,65 0,87 436,82
390,50 383,32 51,70 0,87 437,29
391,00 383,73 51,75 0,87 437,75
391,50 384,15 51,80 0,87 438,22
392,00 384,57 51,85 0,87 438,69
392,50 384,99 51,90 0,87 439,16
393,00 385,41 51,95 0,87 439,63
393,50 385,83 52,00 0,87 440,10
394,00 386,25 52,05 0,87 440,57
394,50 386,67 52,10 0,87 441,04
395,00 387,09 52,15 0,87 441,51
395,50 387,51 52,20 0,87 441,98
396,00 387,92 52,25 0,87 442,44
396,50 388,34 52,30 0,87 442,91
397,00 388,76 52,35 0,87 443,38
397,50 389,18 52,40 0,87 443,85
398,00 389,60 52,45 0,87 444,32
398,50 390,02 52,50 0,87 444,79
399,00 390,44 52,55 0,87 445,26
399,50 390,86 52,60 0,87 445,73
400,00 391,28 52,65 0,87 446,20
400,50 391,70 52,70 0,87 446,67
401,00 392,11 52,75 0,87 447,13
401,50 392,53 52,80 0,87 447,60
402,00 392,95 52,85 0,87 448,07
402,50 393,37 52,90 0,87 448,54
403,00 393,79 52,95 0,87 449,01
403,50 394,21 53,00 0,87 449,48
404,00 394,63 53,05 0,87 449,95
404,50 395,05 53,10 0,87 450,42
405,00 395,47 53,15 0,87 450,89
405,50 395,89 53,20 0,87 451,36
406,00 396,30 53,25 0,87 451,82
406,50 396,72 53,30 0,87 452,29
407,00 397,14 53,35 0,87 452,76
407,50 397,56 53,40 0,87 453,23
408,00 397,98 53,45 0,87 453,70
408,50 398,40 53,50 0,87 454,17
409,00 398,82 53,55 0,87 454,64
409,50 399,24 53,60 0,87 455,11
410,00 399,66 53,65 0,87 455,58
410,50 400,08 53,70 0,87 456,05
411,00 400,49 53,75 0,87 456,51
411,50 400,91 53,80 0,87 456,98
412,00 401,33 53,85 0,87 457,45
412,50 401,75 53,90 0,87 457,92
413,00 402,17 53,95 0,87 458,39
413,50 402,59 54,00 0,87 458,86
414,00 403,01 54,05 0,87 459,33
414,50 403,43 54,10 0,87 459,80
415,00 403,85 54,15 0,87 460,27
415,50 404,26 54,20 0,87 460,73
416,00 404,68 54,25 0,87 461,20
416,50 405,10 54,30 0,87 461,67
417,00 405,52 54,35 0,87 462,14
417,50 405,94 54,40 0,87 462,61
418,00 406,36 54,45 0,87 463,08
418,50 406,78 54,50 0,87 463,55
419,00 407,20 54,55 0,87 464,02
419,50 407,62 54,60 0,87 464,49
420,00 408,04 54,65 0,87 464,96

4. noteikt, ka šā lēmuma lemjošās daļas 3.punktā apstiprinātie siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh) ir spēkā no 2023.gada 1.maija līdz 2024.gada 7.oktobrim;

5. apstiprināt SIA "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus (bez pievienotās vērtības nodokļa) pie dažādām dabasgāzes cenām intervālā no 62,00 EUR/MWh līdz 420,00 EUR/MWh:

Dabasgāzes cena (bez akcīzes nodokļa) Siltumenerģijas ražošanas tarifs Siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs Siltumenerģijas tirdzniecības tarifs Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifs EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh)
62,00 84,26 16,12 0,87 102,65
62,50 84,68 16,17 0,87 103,12
63,00 85,10 16,22 0,87 103,59
63,50 85,52 16,27 0,87 104,06
64,00 85,94 16,32 0,87 104,53
64,50 86,36 16,37 0,87 105,00
65,00 86,78 16,42 0,87 105,47
65,50 87,20 16,47 0,87 105,94
66,00 87,62 16,52 0,87 106,41
66,50 88,04 16,57 0,87 106,88
67,00 88,45 16,62 0,87 107,34
67,50 88,87 16,67 0,87 107,81
68,00 89,29 16,72 0,87 108,28
68,50 89,71 16,77 0,87 108,75
69,00 90,13 16,82 0,87 109,22
69,50 90,55 16,87 0,87 109,69
70,00 90,97 16,92 0,87 110,16
70,50 91,39 16,97 0,87 110,63
71,00 91,81 17,02 0,87 111,10
71,50 92,23 17,07 0,87 111,57
72,00 92,64 17,12 0,87 112,03
72,50 93,06 17,17 0,87 112,50
73,00 93,48 17,22 0,87 112,97
73,50 93,90 17,27 0,87 113,44
74,00 94,32 17,32 0,87 113,91
74,50 94,74 17,37 0,87 114,38
75,00 95,16 17,42 0,87 114,85
75,50 95,58 17,47 0,87 115,32
76,00 96,00 17,52 0,87 115,79
76,50 96,42 17,57 0,87 116,26
77,00 96,83 17,62 0,87 116,72
77,50 97,25 17,67 0,87 117,19
78,00 97,67 17,72 0,87 117,66
78,50 98,09 17,77 0,87 118,13
79,00 98,51 17,82 0,87 118,60
79,50 98,93 17,87 0,87 119,07
80,00 99,35 17,92 0,87 119,54
80,50 99,77 17,97 0,87 120,01
81,00 100,19 18,02 0,87 120,48
81,50 100,60 18,07 0,87 120,94
82,00 101,02 18,12 0,87 121,41
82,50 101,44 18,17 0,87 121,88
83,00 101,86 18,22 0,87 122,35
83,50 102,28 18,27 0,87 122,82
84,00 102,70 18,32 0,87 123,29
84,50 103,12 18,37 0,87 123,76
85,00 103,54 18,42 0,87 124,23
85,50 103,96 18,47 0,87 124,70
86,00 104,38 18,52 0,87 125,17
86,50 104,79 18,57 0,87 125,63
87,00 105,21 18,62 0,87 126,10
87,50 105,63 18,67 0,87 126,57
88,00 106,05 18,72 0,87 127,04
88,50 106,47 18,77 0,87 127,51
89,00 106,89 18,82 0,87 127,98
89,50 107,31 18,87 0,87 128,45
90,00 107,73 18,92 0,87 128,92
90,50 108,15 18,97 0,87 129,39
91,00 108,57 19,02 0,87 129,86
91,50 108,98 19,06 0,87 130,31
92,00 109,40 19,11 0,87 130,78
92,50 109,82 19,16 0,87 131,25
93,00 110,24 19,21 0,87 131,72
93,50 110,66 19,26 0,87 132,19
94,00 111,08 19,31 0,87 132,66
94,50 111,50 19,36 0,87 133,13
95,00 111,92 19,41 0,87 133,60
95,50 112,34 19,46 0,87 134,07
96,00 112,76 19,51 0,87 134,54
96,50 113,17 19,56 0,87 135,00
97,00 113,59 19,61 0,87 135,47
97,50 114,01 19,66 0,87 135,94
98,00 114,43 19,71 0,87 136,41
98,50 114,85 19,76 0,87 136,88
99,00 115,27 19,81 0,87 137,35
99,50 115,69 19,86 0,87 137,82
100,00 116,11 19,91 0,87 138,29
100,50 116,53 19,96 0,87 138,76
101,00 116,95 20,01 0,87 139,23
101,50 117,36 20,06 0,87 139,69
102,00 117,78 20,11 0,87 140,16
102,50 118,20 20,16 0,87 140,63
103,00 118,62 20,21 0,87 141,10
103,50 119,04 20,26 0,87 141,57
104,00 119,46 20,31 0,87 142,04
104,50 119,88 20,36 0,87 142,51
105,00 120,30 20,41 0,87 142,98
105,50 120,72 20,46 0,87 143,45
106,00 121,14 20,51 0,87 143,92
106,50 121,55 20,56 0,87 144,38
107,00 121,97 20,61 0,87 144,85
107,50 122,39 20,66 0,87 145,32
108,00 122,81 20,71 0,87 145,79
108,50 123,23 20,76 0,87 146,26
109,00 123,65 20,81 0,87 146,73
109,50 124,07 20,86 0,87 147,20
110,00 124,49 20,91 0,87 147,67
110,50 124,91 20,96 0,87 148,14
111,00 125,33 21,01 0,87 148,61
111,50 125,74 21,06 0,87 149,07
112,00 126,16 21,11 0,87 149,54
112,50 126,58 21,16 0,87 150,01
113,00 127,00 21,21 0,87 150,48
113,50 127,42 21,26 0,87 150,95
114,00 127,84 21,31 0,87 151,42
114,50 128,26 21,36 0,87 151,89
115,00 128,68 21,41 0,87 152,36
115,50 129,10 21,46 0,87 152,83
116,00 129,51 21,51 0,87 153,29
116,50 129,93 21,56 0,87 153,76
117,00 130,35 21,61 0,87 154,23
117,50 130,77 21,66 0,87 154,70
118,00 131,19 21,71 0,87 155,17
118,50 131,61 21,76 0,87 155,64
119,00 132,03 21,81 0,87 156,11
119,50 132,45 21,86 0,87 156,58
120,00 132,87 21,91 0,87 157,05
120,50 133,29 21,96 0,87 157,52
121,00 133,70 22,01 0,87 157,98
121,50 134,12 22,06 0,87 158,45
122,00 134,54 22,11 0,87 158,92
122,50 134,96 22,16 0,87 159,39
123,00 135,38 22,21 0,87 159,86
123,50 135,80 22,26 0,87 160,33
124,00 136,22 22,31 0,87 160,80
124,50 136,64 22,36 0,87 161,27
125,00 137,06 22,41 0,87 161,74
125,50 137,48 22,46 0,87 162,21
126,00 137,89 22,50 0,87 162,66
126,50 138,31 22,55 0,87 163,13
127,00 138,73 22,60 0,87 163,60
127,50 139,15 22,65 0,87 164,07
128,00 139,57 22,70 0,87 164,54
128,50 139,99 22,75 0,87 165,01
129,00 140,41 22,80 0,87 165,48
129,50 140,83 22,85 0,87 165,95
130,00 141,25 22,90 0,87 166,42
130,50 141,67 22,95 0,87 166,89
131,00 142,08 23,00 0,87 167,35
131,50 142,50 23,05 0,87 167,82
132,00 142,92 23,10 0,87 168,29
132,50 143,34 23,15 0,87 168,76
133,00 143,76 23,20 0,87 169,23
133,50 144,18 23,25 0,87 169,70
134,00 144,60 23,30 0,87 170,17
134,50 145,02 23,35 0,87 170,64
135,00 145,44 23,40 0,87 171,11
135,50 145,86 23,45 0,87 171,58
136,00 146,27 23,50 0,87 172,04
136,50 146,69 23,55 0,87 172,51
137,00 147,11 23,60 0,87 172,98
137,50 147,53 23,65 0,87 173,45
138,00 147,95 23,70 0,87 173,92
138,50 148,37 23,75 0,87 174,39
139,00 148,79 23,80 0,87 174,86
139,50 149,21 23,85 0,87 175,33
140,00 149,63 23,90 0,87 175,80
140,50 150,05 23,95 0,87 176,27
141,00 150,46 24,00 0,87 176,73
141,50 150,88 24,05 0,87 177,20
142,00 151,30 24,10 0,87 177,67
142,50 151,72 24,15 0,87 178,14
143,00 152,14 24,20 0,87 178,61
143,50 152,56 24,25 0,87 179,08
144,00 152,98 24,30 0,87 179,55
144,50 153,40 24,35 0,87 180,02
145,00 153,82 24,40 0,87 180,49
145,50 154,24 24,45 0,87 180,96
146,00 154,65 24,50 0,87 181,42
146,50 155,07 24,55 0,87 181,89
147,00 155,49 24,60 0,87 182,36
147,50 155,91 24,65 0,87 182,83
148,00 156,33 24,70 0,87 183,30
148,50 156,75 24,75 0,87 183,77
149,00 157,17 24,80 0,87 184,24
149,50 157,59 24,85 0,87 184,71
150,00 158,01 24,90 0,87 185,18
150,50 158,42 24,95 0,87 185,64
151,00 158,84 25,00 0,87 186,11
151,50 159,26 25,05 0,87 186,58
152,00 159,68 25,10 0,87 187,05
152,50 160,10 25,15 0,87 187,52
153,00 160,52 25,20 0,87 187,99
153,50 160,94 25,25 0,87 188,46
154,00 161,36 25,30 0,87 188,93
154,50 161,78 25,35 0,87 189,40
155,00 162,20 25,40 0,87 189,87
155,50 162,61 25,45 0,87 190,33
156,00 163,03 25,50 0,87 190,80
156,50 163,45 25,54 0,87 191,26
157,00 163,87 25,59 0,87 191,73
157,50 164,29 25,65 0,87 192,21
158,00 164,71 25,70 0,87 192,68
158,50 165,13 25,75 0,87 193,15
159,00 165,55 25,79 0,87 193,61
159,50 165,97 25,84 0,87 194,08
160,00 166,39 25,89 0,87 194,55
160,50 166,80 25,94 0,87 195,01
161,00 167,22 25,99 0,87 195,48
161,50 167,64 26,04 0,87 195,95
162,00 168,06 26,09 0,87 196,42
162,50 168,48 26,14 0,87 196,89
163,00 168,90 26,19 0,87 197,36
163,50 169,32 26,24 0,87 197,83
164,00 169,74 26,29 0,87 198,30
164,50 170,16 26,34 0,87 198,77
165,00 170,58 26,39 0,87 199,24
165,50 170,99 26,44 0,87 199,70
166,00 171,41 26,49 0,87 200,17
166,50 171,83 26,54 0,87 200,64
167,00 172,25 26,59 0,87 201,11
167,50 172,67 26,64 0,87 201,58
168,00 173,09 26,69 0,87 202,05
168,50 173,51 26,74 0,87 202,52
169,00 173,93 26,79 0,87 202,99
169,50 174,35 26,84 0,87 203,46
170,00 174,77 26,89 0,87 203,93
170,50 175,18 26,94 0,87 204,39
171,00 175,60 26,99 0,87 204,86
171,50 176,02 27,04 0,87 205,33
172,00 176,44 27,09 0,87 205,80
172,50 176,86 27,14 0,87 206,27
173,00 177,28 27,19 0,87 206,74
173,50 177,70 27,24 0,87 207,21
174,00 178,12 27,29 0,87 207,68
174,50 178,54 27,34 0,87 208,15
175,00 178,96 27,39 0,87 208,62
175,50 179,37 27,44 0,87 209,08
176,00 179,79 27,49 0,87 209,55
176,50 180,21 27,54 0,87 210,02
177,00 180,63 27,59 0,87 210,49
177,50 181,05 27,64 0,87 210,96
178,00 181,47 27,69 0,87 211,43
178,50 181,89 27,74 0,87 211,90
179,00 182,31 27,79 0,87 212,37
179,50 182,73 27,84 0,87 212,84
180,00 183,15 27,89 0,87 213,31
180,50 183,56 27,94 0,87 213,77
181,00 183,98 27,99 0,87 214,24
181,50 184,40 28,04 0,87 214,71
182,00 184,82 28,09 0,87 215,18
182,50 185,24 28,14 0,87 215,65
183,00 185,66 28,19 0,87 216,12
183,50 186,08 28,24 0,87 216,59
184,00 186,50 28,29 0,87 217,06
184,50 186,92 28,34 0,87 217,53
185,00 187,33 28,39 0,87 217,99
185,50 187,75 28,44 0,87 218,46
186,00 188,17 28,49 0,87 218,93
186,50 188,59 28,54 0,87 219,40
187,00 189,01 28,59 0,87 219,87
187,50 189,43 28,64 0,87 220,34
188,00 189,85 28,69 0,87 220,81
188,50 190,27 28,74 0,87 221,28
189,00 190,69 28,79 0,87 221,75
189,50 191,11 28,84 0,87 222,22
190,00 191,52 28,89 0,87 222,68
190,50 191,94 28,93 0,87 223,14
191,00 192,36 28,98 0,87 223,61
191,50 192,78 29,03 0,87 224,08
192,00 193,20 29,08 0,87 224,55
192,50 193,62 29,13 0,87 225,02
193,00 194,04 29,18 0,87 225,49
193,50 194,46 29,23 0,87 225,96
194,00 194,88 29,28 0,87 226,43
194,50 195,30 29,33 0,87 226,90
195,00 195,71 29,38 0,87 227,36
195,50 196,13 29,43 0,87 227,83
196,00 196,55 29,48 0,87 228,30
196,50 196,97 29,53 0,87 228,77
197,00 197,39 29,58 0,87 229,24
197,50 197,81 29,63 0,87 229,71
198,00 198,23 29,68 0,87 230,18
198,50 198,65 29,73 0,87 230,65
199,00 199,07 29,78 0,87 231,12
199,50 199,49 29,83 0,87 231,59
200,00 199,90 29,88 0,87 232,05
200,50 200,32 29,93 0,87 232,52
201,00 200,74 29,98 0,87 232,99
201,50 201,16 30,03 0,87 233,46
202,00 201,58 30,08 0,87 233,93
202,50 202,00 30,13 0,87 234,40
203,00 202,42 30,18 0,87 234,87
203,50 202,84 30,23 0,87 235,34
204,00 203,26 30,28 0,87 235,81
204,50 203,68 30,33 0,87 236,28
205,00 204,09 30,38 0,87 236,74
205,50 204,51 30,43 0,87 237,21
206,00 204,93 30,48 0,87 237,68
206,50 205,35 30,53 0,87 238,15
207,00 205,77 30,58 0,87 238,62
207,50 206,19 30,63 0,87 239,09
208,00 206,61 30,68 0,87 239,56
208,50 207,03 30,73 0,87 240,03
209,00 207,45 30,78 0,87 240,50
209,50 207,87 30,83 0,87 240,97
210,00 208,28 30,88 0,87 241,43
210,50 208,70 30,93 0,87 241,90
211,00 209,12 30,98 0,87 242,37
211,50 209,54 31,03 0,87 242,84
212,00 209,96 31,08 0,87 243,31
212,50 210,38 31,13 0,87 243,78
213,00 210,80 31,18 0,87 244,25
213,50 211,22 31,23 0,87 244,72
214,00 211,64 31,28 0,87 245,19
214,50 212,05 31,33 0,87 245,65
215,00 212,47 31,38 0,87 246,12
215,50 212,89 31,43 0,87 246,59
216,00 213,31 31,48 0,87 247,06
216,50 213,73 31,53 0,87 247,53
217,00 214,15 31,58 0,87 248,00
217,50 214,57 31,63 0,87 248,47
218,00 214,99 31,68 0,87 248,94
218,50 215,41 31,73 0,87 249,41
219,00 215,83 31,78 0,87 249,88
219,50 216,24 31,83 0,87 250,34
220,00 216,66 31,88 0,87 250,81
220,50 217,08 31,93 0,87 251,28
221,00 217,50 31,98 0,87 251,75
221,50 217,92 32,03 0,87 252,22
222,00 218,34 32,08 0,87 252,69
222,50 218,76 32,13 0,87 253,16
223,00 219,18 32,18 0,87 253,63
223,50 219,60 32,23 0,87 254,10
224,00 220,02 32,28 0,87 254,57
224,50 220,43 32,32 0,87 255,02
225,00 220,85 32,37 0,87 255,49
225,50 221,27 32,42 0,87 255,96
226,00 221,69 32,47 0,87 256,43
226,50 222,11 32,52 0,87 256,90
227,00 222,53 32,57 0,87 257,37
227,50 222,95 32,62 0,87 257,84
228,00 223,37 32,67 0,87 258,31
228,50 223,79 32,72 0,87 258,78
229,00 224,21 32,77 0,87 259,25
229,50 224,62 32,82 0,87 259,71
230,00 225,04 32,87 0,87 260,18
230,50 225,46 32,92 0,87 260,65
231,00 225,88 32,97 0,87 261,12
231,50 226,30 33,02 0,87 261,59
232,00 226,72 33,07 0,87 262,06
232,50 227,14 33,12 0,87 262,53
233,00 227,56 33,17 0,87 263,00
233,50 227,98 33,22 0,87 263,47
234,00 228,40 33,27 0,87 263,94
234,50 228,81 33,32 0,87 264,40
235,00 229,23 33,37 0,87 264,87
235,50 229,65 33,42 0,87 265,34
236,00 230,07 33,47 0,87 265,81
236,50 230,49 33,52 0,87 266,28
237,00 230,91 33,57 0,87 266,75
237,50 231,33 33,62 0,87 267,22
238,00 231,75 33,67 0,87 267,69
238,50 232,17 33,72 0,87 268,16
239,00 232,59 33,77 0,87 268,63
239,50 233,00 33,82 0,87 269,09
240,00 233,42 33,87 0,87 269,56
240,50 233,84 33,92 0,87 270,03
241,00 234,26 33,97 0,87 270,50
241,50 234,68 34,02 0,87 270,97
242,00 235,10 34,07 0,87 271,44
242,50 235,52 34,12 0,87 271,91
243,00 235,94 34,17 0,87 272,38
243,50 236,36 34,22 0,87 272,85
244,00 236,78 34,27 0,87 273,32
244,50 237,19 34,32 0,87 273,78
245,00 237,61 34,37 0,87 274,25
245,50 238,03 34,42 0,87 274,72
246,00 238,45 34,47 0,87 275,19
246,50 238,87 34,52 0,87 275,66
247,00 239,29 34,57 0,87 276,13
247,50 239,71 34,62 0,87 276,60
248,00 240,13 34,67 0,87 277,07
248,50 240,55 34,72 0,87 277,54
249,00 240,96 34,77 0,87 278,00
249,50 241,38 34,82 0,87 278,47
250,00 241,80 34,87 0,87 278,94
250,50 242,22 34,92 0,87 279,41
251,00 242,64 34,97 0,87 279,88
251,50 243,06 35,02 0,87 280,35
252,00 243,48 35,07 0,87 280,82
252,50 243,90 35,12 0,87 281,29
253,00 244,32 35,17 0,87 281,76
253,50 244,74 35,22 0,87 282,23
254,00 245,15 35,27 0,87 282,69
254,50 245,57 35,32 0,87 283,16
255,00 245,99 35,37 0,87 283,63
255,50 246,41 35,42 0,87 284,10
256,00 246,83 35,47 0,87 284,57
256,50 247,25 35,52 0,87 285,04
257,00 247,67 35,57 0,87 285,51
257,50 248,09 35,62 0,87 285,98
258,00 248,51 35,67 0,87 286,45
258,50 248,93 35,72 0,87 286,92
259,00 249,34 35,76 0,87 287,37
259,50 249,76 35,81 0,87 287,84
260,00 250,18 35,86 0,87 288,31
260,50 250,60 35,91 0,87 288,78
261,00 251,02 35,96 0,87 289,25
261,50 251,44 36,01 0,87 289,72
262,00 251,86 36,06 0,87 290,19
262,50 252,28 36,11 0,87 290,66
263,00 252,70 36,16 0,87 291,13
263,50 253,12 36,21 0,87 291,60
264,00 253,53 36,26 0,87 292,06
264,50 253,95 36,31 0,87 292,53
265,00 254,37 36,36 0,87 293,00
265,50 254,79 36,41 0,87 293,47
266,00 255,21 36,46 0,87 293,94
266,50 255,63 36,51 0,87 294,41
267,00 256,05 36,56 0,87 294,88
267,50 256,47 36,61 0,87 295,35
268,00 256,89 36,66 0,87 295,82
268,50 257,31 36,71 0,87 296,29
269,00 257,72 36,76 0,87 296,75
269,50 258,14 36,81 0,87 297,22
270,00 258,56 36,86 0,87 297,69
270,50 258,98 36,91 0,87 298,16
271,00 259,40 36,96 0,87 298,63
271,50 259,82 37,01 0,87 299,10
272,00 260,24 37,06 0,87 299,57
272,50 260,66 37,11 0,87 300,04
273,00 261,08 37,16 0,87 300,51
273,50 261,50 37,21 0,87 300,98
274,00 261,91 37,26 0,87 301,44
274,50 262,33 37,31 0,87 301,91
275,00 262,75 37,36 0,87 302,38
275,50 263,17 37,41 0,87 302,85
276,00 263,59 37,46 0,87 303,32
276,50 264,01 37,51 0,87 303,79
277,00 264,43 37,56 0,87 304,26
277,50 264,85 37,61 0,87 304,73
278,00 265,27 37,66 0,87 305,20
278,50 265,69 37,71 0,87 305,67
279,00 266,10 37,76 0,87 306,13
279,50 266,52 37,81 0,87 306,60
280,00 266,94 37,86 0,87 307,07
280,50 267,36 37,91 0,87 307,54
281,00 267,78 37,96 0,87 308,01
281,50 268,20 38,01 0,87 308,48
282,00 268,62 38,06 0,87 308,95
282,50 269,04 38,11 0,87 309,42
283,00 269,46 38,16 0,87 309,89
283,50 269,87 38,21 0,87 310,35
284,00 270,29 38,26 0,87 310,82
284,50 270,71 38,31 0,87 311,29
285,00 271,13 38,36 0,87 311,76
285,50 271,55 38,41 0,87 312,23
286,00 271,97 38,46 0,87 312,70
286,50 272,39 38,51 0,87 313,17
287,00 272,81 38,56 0,87 313,64
287,50 273,23 38,61 0,87 314,11
288,00 273,65 38,66 0,87 314,58
288,50 274,06 38,71 0,87 315,04
289,00 274,48 38,76 0,87 315,51
289,50 274,90 38,81 0,87 315,98
290,00 275,32 38,86 0,87 316,45
290,50 275,74 38,90 0,87 316,91
291,00 276,16 38,95 0,87 317,38
291,50 276,58 39,00 0,87 317,85
292,00 277,00 39,06 0,87 318,33
292,50 277,42 39,11 0,87 318,80
293,00 277,84 39,16 0,87 319,27
293,50 278,25 39,20 0,87 319,72
294,00 278,67 39,25 0,87 320,19
294,50 279,09 39,30 0,87 320,66
295,00 279,51 39,35 0,87 321,13
295,50 279,93 39,40 0,87 321,60
296,00 280,35 39,45 0,87 322,07
296,50 280,77 39,50 0,87 322,54
297,00 281,19 39,55 0,87 323,01
297,50 281,61 39,60 0,87 323,48
298,00 282,03 39,65 0,87 323,95
298,50 282,44 39,70 0,87 324,41
299,00 282,86 39,75 0,87 324,88
299,50 283,28 39,80 0,87 325,35
300,00 283,70 39,85 0,87 325,82
300,50 284,12 39,90 0,87 326,29
301,00 284,54 39,95 0,87 326,76
301,50 284,96 40,00 0,87 327,23
302,00 285,38 40,05 0,87 327,70
302,50 285,80 40,10 0,87 328,17
303,00 286,22 40,15 0,87 328,64
303,50 286,63 40,20 0,87 329,10
304,00 287,05 40,25 0,87 329,57
304,50 287,47 40,30 0,87 330,04
305,00 287,89 40,35 0,87 330,51
305,50 288,31 40,40 0,87 330,98
306,00 288,73 40,45 0,87 331,45
306,50 289,15 40,50 0,87 331,92
307,00 289,57 40,55 0,87 332,39
307,50 289,99 40,60 0,87 332,86
308,00 290,41 40,65 0,87 333,33
308,50 290,82 40,70 0,87 333,79
309,00 291,24 40,75 0,87 334,26
309,50 291,66 40,80 0,87 334,73
310,00 292,08 40,85 0,87 335,20
310,50 292,50 40,90 0,87 335,67
311,00 292,92 40,95 0,87 336,14
311,50 293,34 41,00 0,87 336,61
312,00 293,76 41,05 0,87 337,08
312,50 294,18 41,10 0,87 337,55
313,00 294,60 41,15 0,87 338,02
313,50 295,01 41,20 0,87 338,48
314,00 295,43 41,25 0,87 338,95
314,50 295,85 41,30 0,87 339,42
315,00 296,27 41,35 0,87 339,89
315,50 296,69 41,40 0,87 340,36
316,00 297,11 41,45 0,87 340,83
316,50 297,53 41,50 0,87 341,30
317,00 297,95 41,55 0,87 341,77
317,50 298,37 41,60 0,87 342,24
318,00 298,78 41,65 0,87 342,70
318,50 299,20 41,70 0,87 343,17
319,00 299,62 41,75 0,87 343,64
319,50 300,04 41,80 0,87 344,11
320,00 300,46 41,85 0,87 344,58
320,50 300,88 41,90 0,87 345,05
321,00 301,30 41,95 0,87 345,52
321,50 301,72 42,00 0,87 345,99
322,00 302,14 42,05 0,87 346,46
322,50 302,56 42,10 0,87 346,93
323,00 302,97 42,14 0,87 347,38
323,50 303,39 42,19 0,87 347,85
324,00 303,81 42,24 0,87 348,32
324,50 304,23 42,30 0,87 348,80
325,00 304,65 42,34 0,87 349,26
325,50 305,07 42,39 0,87 349,73
326,00 305,49 42,44 0,87 350,20
326,50 305,91 42,49 0,87 350,67
327,00 306,33 42,54 0,87 351,14
327,50 306,75 42,59 0,87 351,61
328,00 307,16 42,64 0,87 352,07
328,50 307,58 42,69 0,87 352,54
329,00 308,00 42,74 0,87 353,01
329,50 308,42 42,79 0,87 353,48
330,00 308,84 42,84 0,87 353,95
330,50 309,26 42,89 0,87 354,42
331,00 309,68 42,94 0,87 354,89
331,50 310,10 42,99 0,87 355,36
332,00 310,52 43,04 0,87 355,83
332,50 310,94 43,09 0,87 356,30
333,00 311,35 43,14 0,87 356,76
333,50 311,77 43,19 0,87 357,23
334,00 312,19 43,24 0,87 357,70
334,50 312,61 43,29 0,87 358,17
335,00 313,03 43,34 0,87 358,64
335,50 313,45 43,39 0,87 359,11
336,00 313,87 43,44 0,87 359,58
336,50 314,29 43,49 0,87 360,05
337,00 314,71 43,54 0,87 360,52
337,50 315,13 43,59 0,87 360,99
338,00 315,54 43,64 0,87 361,45
338,50 315,96 43,69 0,87 361,92
339,00 316,38 43,74 0,87 362,39
339,50 316,80 43,79 0,87 362,86
340,00 317,22 43,84 0,87 363,33
340,50 317,64 43,89 0,87 363,80
341,00 318,06 43,94 0,87 364,27
341,50 318,48 43,99 0,87 364,74
342,00 318,90 44,04 0,87 365,21
342,50 319,32 44,09 0,87 365,68
343,00 319,73 44,14 0,87 366,14
343,50 320,15 44,19 0,87 366,61
344,00 320,57 44,24 0,87 367,08
344,50 320,99 44,29 0,87 367,55
345,00 321,41 44,34 0,87 368,02
345,50 321,83 44,39 0,87 368,49
346,00 322,25 44,44 0,87 368,96
346,50 322,67 44,49 0,87 369,43
347,00 323,09 44,54 0,87 369,90
347,50 323,51 44,59 0,87 370,37
348,00 323,92 44,64 0,87 370,83
348,50 324,34 44,69 0,87 371,30
349,00 324,76 44,74 0,87 371,77
349,50 325,18 44,79 0,87 372,24
350,00 325,60 44,84 0,87 372,71
350,50 326,02 44,89 0,87 373,18
351,00 326,44 44,94 0,87 373,65
351,50 326,86 44,99 0,87 374,12
352,00 327,28 45,04 0,87 374,59
352,50 327,69 45,09 0,87 375,05
353,00 328,11 45,14 0,87 375,52
353,50 328,53 45,19 0,87 375,99
354,00 328,95 45,24 0,87 376,46
354,50 329,37 45,29 0,87 376,93
355,00 329,79 45,34 0,87 377,40
355,50 330,21 45,39 0,87 377,87
356,00 330,63 45,44 0,87 378,34
356,50 331,05 45,49 0,87 378,81
357,00 331,47 45,54 0,87 379,28
357,50 331,88 45,58 0,87 379,73
358,00 332,30 45,63 0,87 380,20
358,50 332,72 45,68 0,87 380,67
359,00 333,14 45,73 0,87 381,14
359,50 333,56 45,78 0,87 381,61
360,00 333,98 45,83 0,87 382,08
360,50 334,40 45,88 0,87 382,55
361,00 334,82 45,93 0,87 383,02
361,50 335,24 45,98 0,87 383,49
362,00 335,66 46,03 0,87 383,96
362,50 336,07 46,08 0,87 384,42
363,00 336,49 46,13 0,87 384,89
363,50 336,91 46,18 0,87 385,36
364,00 337,33 46,23 0,87 385,83
364,50 337,75 46,28 0,87 386,30
365,00 338,17 46,33 0,87 386,77
365,50 338,59 46,38 0,87 387,24
366,00 339,01 46,43 0,87 387,71
366,50 339,43 46,48 0,87 388,18
367,00 339,85 46,53 0,87 388,65
367,50 340,26 46,58 0,87 389,11
368,00 340,68 46,63 0,87 389,58
368,50 341,10 46,68 0,87 390,05
369,00 341,52 46,73 0,87 390,52
369,50 341,94 46,78 0,87 390,99
370,00 342,36 46,83 0,87 391,46
370,50 342,78 46,88 0,87 391,93
371,00 343,20 46,93 0,87 392,40
371,50 343,62 46,98 0,87 392,87
372,00 344,04 47,03 0,87 393,34
372,50 344,45 47,08 0,87 393,80
373,00 344,87 47,13 0,87 394,27
373,50 345,29 47,18 0,87 394,74
374,00 345,71 47,23 0,87 395,21
374,50 346,13 47,28 0,87 395,68
375,00 346,55 47,33 0,87 396,15
375,50 346,97 47,38 0,87 396,62
376,00 347,39 47,43 0,87 397,09
376,50 347,81 47,48 0,87 397,56
377,00 348,23 47,53 0,87 398,03
377,50 348,64 47,58 0,87 398,49
378,00 349,06 47,63 0,87 398,96
378,50 349,48 47,68 0,87 399,43
379,00 349,90 47,73 0,87 399,90
379,50 350,32 47,78 0,87 400,37
380,00 350,74 47,83 0,87 400,84
380,50 351,16 47,88 0,87 401,31
381,00 351,58 47,93 0,87 401,78
381,50 352,00 47,98 0,87 402,25
382,00 352,41 48,03 0,87 402,71
382,50 352,83 48,08 0,87 403,18
383,00 353,25 48,13 0,87 403,65
383,50 353,67 48,18 0,87 404,12
384,00 354,09 48,23 0,87 404,59
384,50 354,51 48,28 0,87 405,06
385,00 354,93 48,33 0,87 405,53
385,50 355,35 48,38 0,87 406,00
386,00 355,77 48,43 0,87 406,47
386,50 356,19 48,48 0,87 406,94
387,00 356,60 48,53 0,87 407,40
387,50 357,02 48,58 0,87 407,87
388,00 357,44 48,63 0,87 408,34
388,50 357,86 48,68 0,87 408,81
389,00 358,28 48,73 0,87 409,28
389,50 358,70 48,78 0,87 409,75
390,00 359,12 48,83 0,87 410,22
390,50 359,54 48,88 0,87 410,69
391,00 359,96 48,93 0,87 411,16
391,50 360,38 48,98 0,87 411,63
392,00 360,79 49,02 0,87 412,08
392,50 361,21 49,07 0,87 412,55
393,00 361,63 49,12 0,87 413,02
393,50 362,05 49,17 0,87 413,49
394,00 362,47 49,22 0,87 413,96
394,50 362,89 49,27 0,87 414,43
395,00 363,31 49,32 0,87 414,90
395,50 363,73 49,37 0,87 415,37
396,00 364,15 49,42 0,87 415,84
396,50 364,57 49,47 0,87 416,31
397,00 364,98 49,52 0,87 416,77
397,50 365,40 49,57 0,87 417,24
398,00 365,82 49,62 0,87 417,71
398,50 366,24 49,67 0,87 418,18
399,00 366,66 49,72 0,87 418,65
399,50 367,08 49,77 0,87 419,12
400,00 367,50 49,82 0,87 419,59
400,50 367,92 49,87 0,87 420,06
401,00 368,34 49,92 0,87 420,53
401,50 368,76 49,97 0,87 421,00
402,00 369,17 50,02 0,87 421,46
402,50 369,59 50,07 0,87 421,93
403,00 370,01 50,12 0,87 422,40
403,50 370,43 50,17 0,87 422,87
404,00 370,85 50,22 0,87 423,34
404,50 371,27 50,27 0,87 423,81
405,00 371,69 50,32 0,87 424,28
405,50 372,11 50,37 0,87 424,75
406,00 372,53 50,42 0,87 425,22
406,50 372,95 50,47 0,87 425,69
407,00 373,36 50,52 0,87 426,15
407,50 373,78 50,57 0,87 426,62
408,00 374,20 50,62 0,87 427,09
408,50 374,62 50,67 0,87 427,56
409,00 375,04 50,72 0,87 428,03
409,50 375,46 50,77 0,87 428,50
410,00 375,88 50,82 0,87 428,97
410,50 376,30 50,87 0,87 429,44
411,00 376,72 50,92 0,87 429,91
411,50 377,14 50,97 0,87 430,38
412,00 377,55 51,02 0,87 430,84
412,50 377,97 51,07 0,87 431,31
413,00 378,39 51,12 0,87 431,78
413,50 378,81 51,17 0,87 432,25
414,00 379,23 51,22 0,87 432,72
414,50 379,65 51,27 0,87 433,19
415,00 380,07 51,32 0,87 433,66
415,50 380,49 51,37 0,87 434,13
416,00 380,91 51,42 0,87 434,60
416,50 381,32 51,47 0,87 435,06
417,00 381,74 51,52 0,87 435,53
417,50 382,16 51,57 0,87 436,00
418,00 382,58 51,62 0,87 436,47
418,50 383,00 51,67 0,87 436,94
419,00 383,42 51,72 0,87 437,41
419,50 383,84 51,77 0,87 437,88
420,00 384,26 51,82 0,87 438,35

6. noteikt, ka šā lēmuma lemjošās daļas 5.punktā apstiprinātie siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi EUR/MWh (ar akcīzes nodokļa komponenti 1,40 EUR/MWh) ir spēkā no 2024.gada 8.oktobra;

7. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE", piemērojot siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifu, ņemt vērā konkrētajā mēnesī aktuālo dabasgāzes cenu un iepriekšējā periodā (viens mēnesis vai vairāki) piemēroto un faktisko dabasgāzes cenu šādā kārtībā:

7.1. siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifa piemērošanas pirmajā periodā (viens mēnesis vai vairāki) un periodā, kad netiek izmantota iepriekšējā perioda dabasgāzes cenas starpības korekcija, piemērojamais siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifs atbilst tam šā lēmuma lemjošās daļas 1.punkta siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifam, pie kura dabasgāzes cena ir aritmētiski vistuvāk konkrētajā mēnesī aktuālajai dabasgāzes cenai;

7.2. siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifa piemērošanas periodā, kad tiek izmantota iepriekšējā perioda dabasgāzes cenas starpības korekcija, piemērojamais siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifs nosakāms, saskaitot 7.2.1., 7.2.2. un 7.2.3.apakšpunktā minētās komponentes un pielīdzinot aritmētiski tuvākajam šā lēmuma lemjošās daļas 1.punkta siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifam. Saskaitāmās komponentes:

7.2.1. siltumenerģijas tarifa aprēķina komponente (EUR/MWh), kas aprēķināta, pamatojoties uz apstiprinātajā tarifā iekļautajām izmaksām, iekļaujot konkrētajā mēnesī aktuālo dabasgāzes cenu;

7.2.2. apstiprinātajā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifā iekļautā akcīzes nodokļa komponente;

7.2.3. dabasgāzes izmaiņu kompensācijas komponente (EUR/MWh) – iepriekšējā perioda faktiskās cenas un iepriekšējā periodā piemērojamā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifa atbilstošās cenas starpības reizinājums ar iepriekšējā perioda faktisko apjomu, kas attiecināts uz iepriekšējā periodā lietotājiem nodoto siltumenerģijas apjomu. Vairāku piegādātāju gadījumā faktisko dabasgāzes cenu nosaka kā vidējo svērto dabasgāzes cenu atkarībā no faktiski patērētā dabasgāzes apjoma;

8. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" šā lēmuma lemjošās daļas 7.2.apakšpunktā minēto aprēķinu veikt gadījumos, kad iepriekšējā perioda faktiskā dabasgāzes cena ir zemāka nekā atbilstošā cena iepriekš piemērotajā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifā, un noteikt, ka SIA "LIELVĀRDES REMTE" ir tiesīga aprēķināt šā lēmuma lemjošās daļas 7.2.apakšpunktā minēto aprēķinu gadījumā, kad iepriekšējā perioda faktiskā dabasgāzes cena ir augstāka nekā atbilstošā cena iepriekš piemērotajā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifā;

9. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" iesniegt Regulatoram šā lēmuma lemjošās daļas 8.punktā minētos aprēķinus (Excel formātā) līdz mēneša trešajai darbdienai gadījumā, kad plānotas piemērojamā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifa izmaiņas;

10. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" iesniegt līdz mēneša trešajai darbdienai informāciju par iepriekšējā mēnesī patērētās dabasgāzes apjomu (tūkst.nm3 un MWh), dabasgāzes cenām (atsevišķi norādot dabasgāzes cenas un sistēmas pakalpojumu cenas) un lietotājiem nodotās siltumenerģijas apjomu;

11. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" informāciju par kārtējā mēnesī piemērojamo siltumenerģijas apgādes pakalpojumu gala tarifu reizi mēnesī līdz attiecīgā mēneša trešajai darbdienai ievietot savā tīmekļvietnē un vienlaikus informēt Regulatoru un pašvaldību, nosūtot informāciju ievietošanai Regulatora un pašvaldības tīmekļvietnē, kā arī Regulatoram iesniegt dokumentu, kas apliecina aktuālo dabasgāzes cenu;

12. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" informēt Regulatoru par jaunu noslēgtu dabasgāzes piegādes līgumu vai līguma grozījumiem trīs darbdienu laikā pēc jauna līguma noslēgšanas vai grozījumu izdarīšanas, iesniedzot attiecīgā dokumenta kopiju un informāciju, kas pamato saimnieciski izdevīgākā dabasgāzes cenas piedāvājuma izvēli;

13. piešķirt SIA "LIELVĀRDES REMTE" atļauju pašai saskaņā ar Metodiku noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus pie dažādām dabasgāzes cenām šķeldas cenas un kokskaidu granulu cenas izmaiņu gadījumā;

14. noteikt atļaujas termiņu – no šā lēmuma spēkā stāšanās brīža, līdz stāsies spēkā citi saskaņā ar Likuma 19.pantā noteikto kārtību Regulatora apstiprināti siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi SIA "LIELVĀRDES REMTE";

15. noteikt atļaujas nosacījumu – SIA "LIELVĀRDES REMTE" pienākumu pašai saskaņā ar Metodiku savlaicīgi noteikt siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus pie dažādām dabasgāzes cenām, ja kurināmā (šķelda vai kokskaidu granulu) cena būs zemāka nekā piemērotajos siltumenerģijas tarifos un ja šo lielumu izmaiņu ietekmē uz siltumenerģijas apgādes pakalpojumiem attiecināmās izmaksas samazinās;

16. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" iesniegt Regulatoram trīs darba dienu laikā informāciju par kurināmā (šķeldas vai kokskaidu granulu) cenas izmaiņām, ja izpildās šā lēmuma lemjošās daļas 15.punktā minētais nosacījums;

17. uzdot SIA "LIELVĀRDES REMTE" vienlaicīgi ar šā lēmuma lemjošās daļas 16.punktā noteiktās informācijas iesniegšanu informēt Regulatoru par jauniem noslēgtiem kurināmā (šķeldas) piegādes līgumiem, iesniedzot līgumu kopijas, kā arī sniegt informāciju, kas pamato saimnieciski izdevīgākā kurināmā (šķeldas un kokskaidu granulu) cenas piedāvājuma izvēli trīs darbdienu laikā pēc izmaiņām;

18. atcelt no 2022.gada 8.oktobra Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2016.gada 24.novembra lēmumu Nr.159 "Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "LIELVĀRDES REMTE" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifiem" (Latvijas Vēstnesis, 2016, 233.nr.).

Ja mainās tarifu un tarifu piemērošanu ietekmējošie faktori, vai SIA "LIELVĀRDES REMTE" neievēro normatīvos aktus vai šajā lēmumā noteikto, Regulators var ierosināt tarifu pārskatīšanu, noteikt tarifu piemērošanai citu kārtību vai atcelt šo lēmumu.

Lēmums stājas spēkā ar tā parakstīšanas dienu.

Šo administratīvo aktu var pārsūdzēt Administratīvajā apgabaltiesā viena mēneša laikā no dienas, kad ieinteresētā persona uzzina vai tai vajadzēja uzzināt par pieņemto administratīvo aktu.


[1] Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 7.2 panta otrā daļa noteic, šā panta pirmajā daļā minētie apstiprinātie tarifi stājas spēkā nākamajā dienā pēc regulatora lēmuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un ir piemērojami līdz 2023. gada 30. aprīlim. Uz tiem nav attiecināms likuma "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" 21. panta piektajā daļā noteiktais termiņš.

[2] Energoresursu cenu ārkārtēja pieauguma samazinājuma pasākumu likuma 7.2 panta trešā daļa noteic regulēto centralizētās siltumapgādes pakalpojumu sniedzējiem, uz kuriem attiecas šā panta pirmajā daļā minētais regulējums, regulators līdz 2022. gada 1. decembrim nosūta pieprasījumu par jauna tarifu projekta iesniegšanu. Regulēto centralizētās siltumapgādes pakalpojumu sniedzējs, sagatavojot jaunu tarifu projektu, ņem vērā informāciju, uz kuras pamata tika izstrādāts šā panta pirmajā daļā minētais tarifu projekts. Regulators iesniegto tarifu projektu izvērtē likumā "Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem" noteiktajā kārtībā, savukārt 7.2 panta ceturtā daļa noteic no 2023. gada 1. maija ir spēkā tādi siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi, kādus regulēto centralizētās siltumapgādes pakalpojumu sniedzēji, uz kuriem attiecas šā panta pirmajā daļā minētais regulējums, piemērojuši līdz 2022. gada 30. septembrim, ja regulators nav lēmis citādi.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
padomes priekšsēdētāja A. Ozola

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!