• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/194.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.2022., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/op/2022/194.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskie amati
Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte...

Vēl šajā numurā

06.10.2022., Nr. 194

OP 2022/194.AKK4
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakanto akadēmiskā personāla lektora amata vietu

Struktūrvienība

Apakšnozare

Skaits

Ekonomikas un reģionālās attīstības institūts

Ekonomika un uzņēmējdarbība, Mikroekonomika

1 vieta

Pretendentiem/-ēm jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos zinātniskos/akadēmiskos grādus (ja augstākā izglītība, zinātniskais/akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, - izziņa par to, kādam Latvijā piešķiramajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms, - ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs) saskaņā ar Augstskolu likuma 36.pantu un LBTU Nolikuma par akadēmiskajiem amatiem 2.6.punktu, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LBTU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, LV-3001, personīgi, sūtot pa pastu vai uz e-pastu: dace.verdina@lbtu.lv, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Ar Nolikumu par LBTU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LBTU mājaslapā www.lbtu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darba vieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Papildu informācija pa tālr. 63005697.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!