• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/192.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2022., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/op/2022/192.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskais amats
Valsts robežsardzes koledža...

Vēl šajā numurā

04.10.2022., Nr. 192

OP 2022/192.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Rīgas valstspilsētas pašvaldība izsludina publisku kandidātu pieteikšanās procedūru uz SIA "Rīgas 2. slimnīca" valdes locekļa amatu ar kompetenci finanšu vadības, korporatīvās pārvaldības un stratēģiskās attīstības jautājumos

Valdes locekļa amata kandidātiem izvirzītās obligātās minimālās prasības:

1. Valsts valodas prasmes C1 līmenī un angļu valodas prasmes ne zemākas par B2 līmeni.

2. Augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība uzņēmējdarbības vadībā, tiesību zinātnēs, finanšu vai ekonomikas jomā, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu SIA "Rīgas 2. slimnīca" valdes locekļa uzdevumus.

3. Vismaz triju gadu darba pieredze (pēdējo 10 gadu laikā) vadītāja amatā* vai vadītājam tieši pakļautas struktūrvienības vadītāja amatā finanšu vadības, iekšējās kontroles sistēmas, stratēģiskās vadības un attīstības vai juridiskā atbalsta jautājumos kapitālsabiedrībā, iestādē vai citā organizācijā, kurā šajā periodā nodarbināti vairāk nekā 150 darbinieki vai kurai gada neto apgrozījums (iestādei un citai organizācijai - gada budžets/ finanšu apgrozījums) bijis ne mazāks kā 5 milj. euro.

4. Valdes locekļa pienākumu pildīšanai nepieciešama profesionālā pieredze pēdējo piecu gadu laikā finanšu vadībā un vismaz vienā no minētajām jomām:

4.1. iekšējās kontroles sistēmas ieviešanā;

4.2. stratēģiju izstrādē un īstenošanā;

4.3. korporatīvās pārvaldības politikas ieviešanā.

5. Valdes locekļa pienākumu pildīšanai nepieciešamas šādas vadības kompetences: stratēģiskais redzējums (būtiskā kompetence), lēmumu pieņemšana un atbildība (būtiskā kompetence), orientācija uz attīstību, plānošana un organizēšana, pozitīvu attiecību veidošana un uzturēšana.

6. Nevainojama reputācija.

7. Pieredze pēdējo piecu gadu laikā Eiropas Savienības fondu finansējuma piesaistē un attīstības projektu vadīšanā tiks uzskatīta par priekšrocību un novērtēta ar papildu punktiem.

*Kapitālsabiedrībā - padomes vai valdes locekļa amatā.

Ierobežojumi kandidātiem noteikti Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta ceturtajā daļā, Komerclikumā un likumā "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonas darbībā".

Dokumentus dalībai atlases procesā lūdzam iesniegt līdz 25.10.2022. ieskaitot, nosūtot parakstītus dokumentus (parakstītus ar drošu elektronisko parakstu) ar norādi "SIA "Rīgas 2. slimnīca" valdes locekļa amata kandidātu atlasei" Rīgas domes Kapitālsabiedrību pārvaldei uz e-pastu: nominacija@riga.lv .

Kontaktpersona: Rīgas domes Kapitālsabiedrību pārvaldes Metodoloģijas un procesu atbalsta nodaļas galvenā referente Sandra Pastare, sandra.pastare@riga.lv, tālr. 67012117.

Atlases procesā kandidāti iesniedz šādus dokumentus:

- motivētu pieteikuma vēstuli (iekļaujot informāciju un pamatojumu atbilstībai izvirzītajām prasībām)

- dzīves gaitas aprakstu (Curriculum Vitae) atbilstoši pievienotajai formai, t. sk. ar norādītu informāciju par personām (vismaz divām), no kurām nominācijas komisija var iegūt atsauksmes par kandidātu par pēdējiem pieciem gadiem

- apliecinājumu saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta ceturtās daļas, Komerclikuma un likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonas darbībā" 6. panta un 7. panta ceturtās daļas prasībām atbilstoši pievienotajai formai

- augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas (ja augstāko izglītību apliecinošs dokuments iegūts ārvalstīs, jāpievieno Akadēmiskās informācijas centra izziņas kopija par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst izglītības dokuments)

- kandidātiem, kas tiks aicināti uz atlases procesa otro kārtu, papildus būs jāiesniedz un jāprezentē (~ 20 min.) stratēģiskais redzējums par SIA "Rīgas 2. slimnīca" galvenajiem nākotnes izaicinājumiem un valdes lomu stratēģijas izstrādē un ieviešanā un pārmaiņu vadībā, sniedzot ieskatu svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai

Informācijai: valdes locekļa mēnešalga 4000 euro (bruto).

SIA "Rīgas 2. slimnīca" valdes locekļa amata kandidātu atlasei un novērtēšanai ir izveidota nominācijas komisija šādā sastāvā: Rīgas domes Labklājības departamenta Veselības pārvaldes priekšniece, departamenta direktores vietniece Inga Solovjova, Rīgas Stradiņa universitātes Administrācijas un attīstības prorektors Toms Baumanis, Veselības aprūpes darba devēju asociācijas valdes loceklis Jānis Birks, AS "Repharm" valdes loceklis un korporatīvais vadītājs Jānis Vanags. Komisiju vada Rīgas pilsētas izpilddirektora vietniece Rita Grieķere.

Apliecinājuma un Curriculum Vitae forma, kā arī informatīvais paziņojums par kandidāta personas datu apstrādi publiskas kandidātu pieteikšanās procedūras nodrošināšanai pieejams Rīgas valstspilsētas pašvaldības portālā www.riga.lv sadaļā "Pašvaldība" - "Vakances".

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!