• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/186.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 26.09.2022., Nr. 186 https://www.vestnesis.lv/op/2022/186.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

26.09.2022., Nr. 186

OP 2022/186.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 1 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Slimību profilakses un kontroles centrs saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likumu un Ministru kabineta 2014.gada 17.jūnija noteikumiem Nr.317 "Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz un publisko līdzdarbības līgumus, kā arī piešķir valsts budžeta finansējumu privātpersonām valsts pārvaldes uzdevumu veikšanai un uzrauga piešķirtā finansējuma izlietojumu" izsludina konkursu "HIV un ar to saistīto infekciju ierobežošanas pasākumu nodrošināšana injicējamo narkotiku lietotāju vidū Rīgas pilsētas administratīvajās robežās".

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Slimību profilakses un kontroles centra tīmekļvietnē www.spkc.gov.lv, kā arī līdz pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām - Slimību profilakses un kontroles centrā Duntes ielā 16, K - 9, Rīgā, 202.kabinetā, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00.

Pieteikumi jāiesniedz Slimību profilakses un kontroles centrā līdz 2022.gada 13.oktobra plkst. 10.00, iesniedzot elektroniski, parakstītus ar drošu elektronisko parakstu: pasts@spkc.gov.lv, nogādājot tos personīgi vai nosūtot pa pastu - Duntes iela 22, K-5, Rīgā, LV-1005.

Pieteikumu atvēršanas datums un vieta: 2022.gada 13.oktobrī plkst. 10.00 Slimību profilakses un kontroles centrā. Informāciju par konkursa nolikumu un dalību konkursā var saņemt pa tālr. 67387653 vai iesniedzot rakstveida pieprasījumu, bet ne vēlāk kā 5 (piecas) dienas pirms pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!