• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2022/167.UT3): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2022., Nr. 167 https://www.vestnesis.lv/op/2022/167.UT3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Rīgas pilsētas tiesas tiesneses S.Hrebtovas lietvedībā atrodas lieta Nr.3-12/03059-22/65 SIA "Intrum Latvia" pieteikumā par puses procesuālo tiesību pārņemšanu lietā ar parādnieci LĪVU BOŽI par parāda piedziņu.
Līvai Božei...

Vēl šajā numurā

30.08.2022., Nr. 167

OP 2022/167.UT3
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 11 Pēdējās nedēļas laikā 32 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas pilsētas tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C32264010 Lindorff Oy Latvijas filiāles prasībā pret DANIELU ŅEBEREKUTINU par parāda piedziņu, kurā ir spēkā stājies tiesas nolēmums. Paziņojam Danielam Ņeberekutinam, dzim. 1984. gada 23. septembrī, kura pēdējā zināmā dzīvesvieta (uzturēšanās adrese ārzemēs): OLD OAK RD, LONDON W3 7HH, Lielbritānija, ka civillietā saņemtais SIA "Intrum Latvia" pieteikums par piedzinēja aizstāšanu nozīmēts izskatīšanai Rīgas pilsētas tiesā rakstveida procesā uz 2022. gada 24. novembri, uz ko lietas dalībniekiem tiesā nav jāierodas. Pieteikumu izskatīs Rīgas pilsētas tiesas tiesnese I. Meldere. Daniels Ņeberekutins tiesīgs līdz 2022. gada 9. novembrim iesniegt tiesai rakstveida paskaidrojumus (Civilprocesa likuma 166. pants), pieteikumus, lūgumus, pieteikt noraidījumu tiesnesei (Civilprocesa likuma 19. un 20. pants). Tiesas nolēmums 2022. gada 24. novembrī būs pieejams tiesas kancelejā Jēzusbaznīcas ielā 6, Rīgā, 2. stāvā, kā arī tiešsaistes sistēmā - Tiesu informācijas sistēmā (https://manas.tiesas.lv/eTiesas/).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!