• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Augšdaugavas novada domes 2022. gada 9. jūnija saistošie noteikumi Nr. 54 "Grozījumi Augšdaugavas novada pašvaldības domes 2021. gada 29. decembra saistošajos noteikumos Nr. 23 "Nolikums licencētai makšķerēšanai Višķu ezerā, Luknas ezerā un Dubnas upes posmā Augšdaugavas novada Višķu pagasta teritorijā"". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2022., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/op/2022/123.25

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ādažu novada domes saistošie noteikumi Nr. 46/2022

Mājas (istabas) dzīvnieku turēšanas noteikumi Ādažu novadā

Vēl šajā numurā

29.06.2022., Nr. 123

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Augšdaugavas novada dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 54

Pieņemts: 09.06.2022.

OP numurs: 2022/123.25

2022/123.25
RĪKI

Augšdaugavas novada domes saistošie noteikumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Augšdaugavas novada pašvaldības domes saistošie noteikumi Nr. 54

Daugavpilī 2022. gada 9. jūnijā (prot. Nr. 34, 37. &)

Grozījumi Augšdaugavas novada pašvaldības domes 2021. gada 29. decembra saistošajos noteikumos Nr. 23 "Nolikums licencētai makšķerēšanai Višķu ezerā, Luknas ezerā un Dubnas upes posmā Augšdaugavas novada Višķu pagasta teritorijā"

Izdoti saskaņā ar Zvejniecības likuma
10. panta piekto daļu

1. Izdarīt Augšdaugavas novada pašvaldības domes 2021. gada 29. decembra saistošajos noteikumos Nr. 23 "Nolikums licencētai makšķerēšanai Višķu ezerā, Luknas ezerā un Dubnas upes posmā Augšdaugavas novada Višķu pagasta teritorijā" šādus grozījumus:

1.1. izteikt 12. punktu šādā redakcijā:

"12. Gada bezmaksas licences ir tiesīgas saņemt personas ar invaliditāti un politiski represētās personas, bērni un pusaudži līdz 16 gadu vecumam un personas, kuras vecākas par 65 gadiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu vai attiecīgo juridisko statusu apliecinošu dokumentu, Luknas ezera, Višķu ezera un Dubnas upes posma Višķu pagasta teritorijā krastu zemju īpašnieki un viņu ģimenes locekļi, kā arī personas no daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērns ar invaliditāti vai pilngadīga persona, kas nav sasniegusi 24 gadu vecumu, ja tai noteikta I vai II invaliditātes grupa, un kurām saskaņā ar valstī īstenoto Latvijas Goda ģimenes apliecības programmu ir piešķirta Latvijas Goda ģimenes apliecība.";

1.2. svītrot 18.3. apakšpunktā vārdus "izņemot gada bezmaksas licences".

2. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Augšdaugavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Kucins

 

Paskaidrojuma raksts
Augšdaugavas novada pašvaldības domes 2022. gada 9. jūnija saistošajiem noteikumiem Nr. 54 "Grozījumi Augšdaugavas novada pašvaldības domes 2021. gada 29. decembra saistošajos noteikumos Nr. 23 "Nolikums licencētai makšķerēšanai Višķu ezerā, Luknas ezerā un Dubnas upes posmā Augšdaugavas novada Višķu pagasta teritorijā""

Paskaidrojuma raksta sadaļas

Norādāmā informācija

1. Projekta nepieciešamības pamatojums Ar Ministru kabineta 2022. gada 12. aprīļa noteikumiem Nr. 229 "Grozījumi Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumos Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība"" tika veikti grozījumi Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumu Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība" 23. un 24. punktā, kurš noteic personas, kurām ir tiesības saņemt licences par samazinātu maksu vai bezmaksas licences.

Ievērojot minēto, saistošajos noteikumos ir jāprecizē subjektu loks, kurām saskaņā ar Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumu Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība" nosacījumiem ir tiesības saņemt gada bezmaksas licenci.

2. Īss projekta satura izklāsts Ar saistošajiem noteikumiem tiek precizēts subjektu loks, kuriem ir tiesības saņemt gada bezmaksas licenci licencētai makšķerēšanai Višķu ezerā, Luknas ezerā un Dubnas upes posmā Augšdaugavas novada Višķu pagasta teritorijā, un gada bezmaksas licenču izsniegšanas kārtība.
3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu Saistošie noteikumi pašvaldības budžetu neietekmē.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā Nav attiecināms.
5. Informācija par administratīvajām procedūrām Saistošo noteikumu īstenošana neietekmē administratīvās procedūras.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonām Sabiedrības līdzdalība saistošo noteikumu projekta izstrādāšanā netika iesaistīta.

Augšdaugavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs A. Kucins

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!