• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/93.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2021., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/op/2021/93.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

17.05.2021., Nr. 93

OP 2021/93.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 40 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa paziņo NATAĻJAI MUSAKOVAI, dzim. 1971.gada 16.jūnijā, kuras deklarētā adrese ir Zviedrijā, Solhemsvägen 17, SE-13740, Västerhaninge, ka 2021.gada 17.jūnijā Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa, tiesnese L.Mikulāne, rakstveida procesā (bez lietas dalībnieku piedalīšanās) izskatīs PlusPlus Baltic OU pieteikumu par puses aizstāšanu lietā Nr.3-12/6737/5 Akciju sabiedrības "Citadele banka" pieteikumā pret Nataļju Musakovu par saistības piespiedu izpildīšanu brīdinājuma kārtībā. Parādniecei Nataļjai Musakovai ir Civilprocesa likuma 74.pantā noteiktās procesuālās tiesības, tostarp pieteikt tiesnesei noraidījumu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!