• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/7.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.2021., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/op/2021/7.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Cēsu novada dome 2020.gada 30.decembra domes sēdē (protokola Nr. 25, 2.p.) pieņēma lēmumu Nr. 379 "Par "Sosnovska latvāņu izplatības ierobežošanas pasākumu plānu 2017. - 2021. gadam" precizēšanu". Pasākumu īstenošana...

Vēl šajā numurā

12.01.2021., Nr. 7

OP 2021/7.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par SIA ""Ventspils nafta" termināls" B kategorijas piesārņojošas darbības apspriešanu

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2010.gada 30.novembra noteikumiem Nr. 1082 un Ventspils pilsētas domes 2010.gada 27.aprīļa lēmumu Nr. 79 "Par sabiedrisko apspriešanu organizēšanu B kategorijas piesārņojošo darbību veikšanai", SIA ""Ventspils nafta" termināls" ir sagatavojusi iesniegumu B kategorijas atļaujas grozījumu saņemšanai.

SIA ""Ventspils nafta" termināls" darbībā paredzētās izmaiņas ir saistītas ar jauniem produktiem un jauniem pārkraušanas veidiem.

Uzņēmuma adrese: Talsu iela 75, Ventspils.

Uzņēmuma īpašnieki: 49% uzņēmuma kapitāldaļu pieder VTTI terminals II B.V, kas ir daļa no starptautiskās termināļu kompānijas VTTI, un 51% pieder Martank B.V.

Ar SIA ""Ventspils nafta" termināls" iesniegumu iespējams iepazīties:

Valsts vides dienesta tīmekļa vietnē https://www.vvd.gov.lv/sabiedribas-lidzdaliba/iesniegumi-un-informativie-pazinojumi-/a-un-b-atlauju-iesniegumi/ un SIA ""Ventspils nafta" termināls tīmekļa vietnē: http://www.vnt.lv/lv/aktualitates/zinas/.

Ievērojot Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumu (spēkā ar 2020.gada 10.jūniju), sabiedriskā apspriešana notiks neklātienes formā (attālināti) 2021.gada 5.februārī plkst.9.30 SIA ""Ventspils nafta" termināls" tīmekļa vietnē: http://www.vnt.lv/lv/aktualitates/zinas/

Sanāksme tiks ierakstīta.

Atbildes uz sabiedriskās apspriešanas sanāksmes laikā uzdotajiem jautājumiem par plānotajām izmaiņām SIA ""Ventspils nafta" termināls" darbībā tiks sniegtas līdz 2021.gada 12. februārim plkst. 17.00. Atbilžu sniegšanas veids tiks norādīts tīmekļa vietnē http://www.vnt.lv/lv/aktualitates/zinas/ un, atbildot uz sūtītāju e-pastiem.

Par atļaujas izsniegšanu atbildīga ir Valsts vides dienesta Kurzemes reģionālā vides pārvalde.

Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt Kurzemes reģionālajā vides pārvaldē (adrese: Liepāja, Jaunā ostmala 2a, LV-3401) līdz 2021.gada 11.februārim.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!