• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/64.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2021., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/op/2021/64.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" (reģistrācijas Nr. 40103655981, juridiskā adrese: Rūpniecības iela 1-5, Rīga, LV-1010, Latvija) valde sasauc un paziņo, ka akciju sabiedrības "Baltic Technology Ventures" kārtējā...

Vēl šajā numurā

01.04.2021., Nr. 64

OP 2021/64.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Kārtējās akcionāru sapulces sasaukšana

Akciju sabiedrības "VEF Radiotehnika RRR" (vienotais reģ.Nr.40003286712), turpmāk - Sabiedrība, Valde paziņo, ka 2021.gada 30.aprīlī pulksten 12.00 Rīgā, Kurzemes prospektā 3D notiks akcionāru pilnsapulce. Gadījumā, ja Latvijas Republikas normatīvie akti un situācija valstī ierobežos akcionāru sapulces norisi klātienē Sabiedrības telpās, Sabiedrības sapulces norise var tikt organizēta atbilstoši spēkā esošajiem ierobežojumiem.

Darba kārtībā:

1. Sabiedrības Valdes ziņojums par 2020.gada darbības rezultātiem.

2. Sabiedrības Padomes ziņojums par 2020.gada darbības rezultātiem.

3. Sabiedrības Revīzijas komitejas ziņojums par 2020. gada darbības rezultātiem.

4. Sabiedrības 2020.gada pārskata apstiprināšana.

5. Sabiedrības 2020.gada peļņas sadale.

6. Sabiedrības 2021.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

7. Uzrādītāja akciju konversija par vārda akcijām.

8. Statūtu grozījumi.

9. Citi jautājumi.

Akcionāru reģistrēšanās pilnsapulces dienā - 2021.gada 30.aprīlī no plkst. 11.00 līdz 12.00 sapulces norises vietā.

Ieraksta datums akcionāru dalībai Sabiedrības kārtējās akcionāru pilnsapulcē ir 2021.gada 21.aprīlis. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties Sabiedrības kārtējā akcionāru pilnsapulcē 2021.gada 30.aprīlī.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Akcionāri var izmantot tiesības balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces, izmantojot drošu elektronisko parakstu, nosūtot balsojumu uz e-pasta adresi: vefrrr@latnet.lv vai izmantot pasta sūtījumu uz adresi Kurzemes prospekts 3D, Rīga, LV-1067. Balsošanai jāizmanto Sabiedrības mājaslapā www.rrr.lv publicētā balsošanas veidlapa. Šāds balsojums tiks ņemts vērā, ja saņemts līdz 2021. gada 29.aprīļa dienas beigām. Akcionāri ar šādu balsojumu tiks uzskatīti par klātesošiem akcionāru sapulcē. Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.

Ja akcionārs būs balsojis pirms sapulces, tas neliedz viņam ierasties uz sapulci klātienē un piedalīties balsošanā. Šajā gadījumā akcionāra iepriekš nodotais balsojums tiks anulēts un vērā ņemts sapulces laikā nodotais balsojums.

Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda personību apliecinošs dokuments, pilnvarotajiem pārstāvjiem - arī atbilstoši noformēta pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāri var iepazīties ar pilnsapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem, sākot ar 2021.gada 15.aprīli, darba dienās no plkst. 10.00 līdz 13.00, Sabiedrības grāmatvedībā, Rīgā, Kurzemes prospektā 3D, tālr. 67852054, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!