• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/61.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.03.2021., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/op/2021/61.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

29.03.2021., Nr. 61

OP 2021/61.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akcionāru sapulci

AS "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" (reģ. Nr. LV40003030454, juridiskā adrese: Klijānu iela 18, Rīga) valde sasauc kārtējo akcionāru sapulci, kas notiks 2021.gada 29. aprīlī plkst.12.00.

Darba kārtība:

1. Valdes ziņojums par 2020.gada darbības rezultātiem.

2. Padomes ziņojums.

3. Par 2020. gada pārskata apstiprināšanu.

4. Par pašu kapitālu.

5. Par zvērinātu revidentu 2021. gadam.

6. Valdes un padomes locekļu 2020.gada atalgojuma ziņojums.

Ieraksta datums akcionāru dalībai sapulcē ir 2021.gada 20.aprīlis. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar ieraksta datumā tiem piederošo akciju skaitu piedalīties akcionāru sapulcē 2021.gada 29.aprīlī - tikai neklātienē.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt papildu jautājumu iekļaušanu darba kārtībā, vienlaikus iesniedzot to lēmumu projektus, kā arī iesniegt lēmumu projektus par darba kārtībā jau iekļautajiem jautājumiem. Tos var nosūtīt pa sabiedrības e-pasta adresi: rimowood2@inbox.lv.

Turpat, sākot no 2021.gada 16.aprīļa, būs iespējams iepazīties ar sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem. Tālr. 29234881, e-pasts: rimowood2@inbox.lv. Informācija ievietota arī csri.investino.lv un www.nasdaqbaltic.com un https://rarlv.carrd.co.

Pamatojoties uz MK Rīkojumu Nr.655 no 2021.gada 6.novembra par ārkārtas situācijas pagarināšanu, AS "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" informē, ka 2021.gada 29.aprīlī darbība kārtējā akcionāru sapulcē būs iespējama tikai neklātienē.

Izskatāmo jautājumu izlemšanai lūdzam akcionārus pilnvarot akciju sabiedrības "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" valdi, vienlaikus ar pilnvaru izdodot arī balsošanas uzdevumu par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Lūdzam abus dokumentus (pilnvaru un balsošanas uzdevumu - veidlapa pieejama csri.investinfo.lv un www.nasdaqbaltic.com un mājaslapā https://rarlv.carrd.co) aizpildītus un:

- parakstītus ar derīgu e-parakstu nosūtīt uz sabiedrības e-pasta adresi: rimowood2@inbox.lv; vai

- parakstītus nosūtīt uz sabiedrības pasta adresi: akciju sabiedrība "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca", Klijānu iela 18, Rīga, LV-1013.

Ja tas iespējams, aicinām balsošanā izmantot elektroniskos saziņas līdzekļus. Balsojumā tiks ņemtas vērā visas pilnībā aizpildītās pilnvaras un balsošanas uzdevumi, kas būs saņemti iepriekš norādītāja veidā līdz 2021. gada 28.aprīlim.

AS "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" kopējais akciju skaits ir 3 565 509 akcijas. Visas akcijas ir balsstiesīgas.

AS "Rīgas autoelektroaparātu rūpnīca" Valde

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!