• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/57.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2021., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/op/2021/57.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments paziņo OĻEGAM SAVČUKAM (dzim. 08.12.1980.) par administratīvā procesa uzsākšanu viņa izslēgšanai no 1.reģistra palīdzības saņemšanai sociālā dzīvokļa vai sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanai...

Vēl šajā numurā

23.03.2021., Nr. 57

OP 2021/57.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments paziņo VLADIMIRAM ČEKANOVAM (dzim. 07.08.1946.) par administratīvā procesa uzsākšanu viņa izslēgšanai no 1.reģistra palīdzības saņemšanai sociālā dzīvokļa vai sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanai, jo zuduši apstākļi, kas bija par pamatu reģistrācijai minētajā palīdzības reģistrā.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 62.panta pirmajā daļā noteikto, kas nosaka, ka lemjot par tādu administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam, iestāde noskaidro adresāta viedokli, aicinām Vladimiru Čekanovu divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas rakstisku viedokli nogādāt Rīgas domes Mājokļu un vides departamentam Brīvības ielā 49/53, Rīgā, LV-1010, izmantojot akciju sabiedrības "Latvijas pasts" pakalpojumus vai elektroniskā veidā uz e-pasta adresi dmv@riga.lv, parakstot ar drošu elektronisko parakstu, vai izmantojot valsts pārvaldes pakalpojumu portāla www.latvija.lv e-pakalpojumu "Iesniegums iestādei".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!