• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/53.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2021., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/op/2021/53.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

17.03.2021., Nr. 53

OP 2021/53.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 4 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests (LAD) paziņo par gala labuma guvēju (saimniecību) atlasi un izsludina pieteikšanos Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākuma "Konsultāciju pakalpojumi, lauku saimniecību pārvaldes un lauku saimniecību atbalsta pakalpojumi" ietvaros saskaņā ar Ministru kabineta 2015.gada 8.decembra noteikumiem Nr. 695 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma "Konsultāciju pakalpojumi, lauku saimniecību pārvaldības un lauku saimniecību atbalsta pakalpojumi" apakšpasākumā "Atbalsts konsultāciju pakalpojumu izmantošanas veicināšanai".

Gala labumu guvēju (saimniecību) pieteikšanās notiks no 2021.gada 19.aprīļa līdz 2021.gada 19.maijam ar kopējo publisko finansējumu 1 000 000 EUR (viens miljons euro).

Atbalsts paredzēts par konsultācijām uzņēmuma izaugsmes un konkurētspējas veicināšanā, slēdzot vairāku gadu sadarbības līgumu par konsultāciju pakalpojuma saņemšanu, ja gala labuma guvējs jeb konsultāciju saņēmējs ir juridiska vai fiziska persona, kura veic saimniecisko darbību lauku apvidū lauksaimniecības nozarē un kuras apgrozījums pēdējā noslēgtajā gadā pārsniedz 30 000 euro, bet nav lielāks par 70 000 euro, ņemot vērā saistītos uzņēmumus (tai skaitā vienu vienotu uzņēmumu).

Maksimālais atbalsta apmērs par konsultācijām, kas pieejamas vienam gala labuma guvējam visā plānošanas periodā, ir 8500 EUR. Atbalsts neparedz tiešus maksājumus gala labuma guvējam. Atbalstu izmaksā konsultāciju pakalpojumu sniedzējam.

Konsultāciju pakalpojumu sniedzējs ir SIA "Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs", kas izraudzīts Zemkopības ministrijas izsludinātā iepirkuma ietvaros (ID. Nr. ZM/2020/19_ELFLA).

Par konsultāciju saņemšanu gala labuma guvējam būs jānoslēdz sadarbības līgums ar konsultāciju sniedzēju uz termiņu, kas nepārsniedz 2024.gada 31.martu.

Sīkāka informācija par pasākumu, t.sk. Sadarbības līguma paraugs par konsultāciju pakalpojuma saņemšanu uzņēmuma izaugsmes un konkurētspējas veicināšanai un pieteikuma veidlapa (sadarbības līguma noslēgšanai), pieejama mājaslapā: https://www.lad.gov.lv/lv/atbalsta-veidi/projekti-un-investicijas/atbalsta-pasakumi/2-1-atbalsts-konsultaciju-pakalpojumu-izmantosanas-veicinasanai-274.

Pieteikumi jāiesniedz, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu. Tālr. uzziņām 67095000.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!