• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/41.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2021., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/op/2021/41.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Valsts ieņēmumu dienesta paziņojums...

Vēl šajā numurā

01.03.2021., Nr. 41

OP 2021/41.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 51 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Paziņojums par plānošanas dokumenta "Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāns" stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata nodošanu sabiedriskajai apspriešanai

Finanšu ministrija saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 23.marta noteikumu Nr. 157 "Kārtība, kādā veicams ietekmes uz vidi stratēģiskais novērtējums" prasībām nodod sabiedriskajai apspriešanai "Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna" (turpmāk - plānošanas dokuments) stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma ietvaros izstrādāto Vides pārskata projektu (turpmāk - Vides pārskats).

Plānošanas dokumentu un Vides pārskatu ir izstrādājusi Finanšu ministrija (adrese: Smilšu iela 1, Rīga, LV-1919, Latvija, tālrunis 67095656; e-pasts: pasts@fm.gov.lv; tīmekļvietnes adrese: www.fm.gov.lv).

Plānošanas dokuments attiecas uz "Budžeta un finanšu politika" jomu.

Plānošanas dokumenta izstrāde uzsākta 2020.gadā un pēc tā publiskās apspriedes un konsultācijām ar Eiropas Komisiju plānots virzīt apstiprināšanai Ministru kabinetā 2021.gada aprīlī un iesniegt apstiprināšanai Eiropas Komisijā. Plānošanas dokumenta īstenošana ietekmēs visu Latvijas Republikas teritoriju.

Plānošanas dokuments, Vides pārskats un tā kopsavilkums ir pieejams Finanšu ministrijas tīmekļa vietnē (www.fm.gov.lv un www.esfondi.lv).

Sabiedriskā apspriešana norisināsies no 2021.gada 1.marta līdz 2021.gada 31.martam. Saskaņā ar "Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likuma" 20.pantu Vides pārskata sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks neklātienes formā (attālināti) laika posmā no 2021.gada 22.marta līdz 2021.gada 28.martam (videoprezentācija būs pieejama tīmekļa vietnēs www.fm.gov.lv un www.esfondi.lv, sākot ar 22.martu), kuras laikā ieinteresētās puses var sūtīt jautājumus uz Finanšu ministrijas e-pasta adresi: pasts@fm.gov.lv. Tiešsaistes videokonference notiks 2021.gada 26.martā plkst. 10.00 (pieejas saite tiks nosūtīta e-pastā pēc pieprasījuma).

Rakstiskus priekšlikumus/atsauksmes ar norādi "Priekšlikumi Vides pārskatam par Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plānu" var nosūtīt līdz 2021.gada 31.martam pa pastu Finanšu ministrijai vai arī elektroniski uz e-pasta adresi: pasts@fm.gov.lv. Juridiskām personām nepieciešams norādīt institūcijas nosaukumu, reģistrācijas numuru, priekšlikumu sniegšanas datumu un kontaktinformāciju, bet fiziskām personām - vārdu, uzvārdu, adresi un datumu. Anonīmi iesniegumi netiks ņemti vērā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!