• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/27.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.2021., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/op/2021/27.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C30378021 Nikolaja Maklakova (Nikolay Maklakov) pieteikumā par pazudušas personas - ALEKSEJA MAKLAKOVA, dzim. 1979.gada 6.septembrī, izsludināšanu par mirušu...

Vēl šajā numurā

09.02.2021., Nr. 27

OP 2021/27.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 17 Pēdējās nedēļas laikā 45 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa paziņo atbildētājam MEHMETAM TUZCAM (MEHMETS TUZCS), dzim. 1966.gada 1.martā, kura zināmā dzīvesvietas adrese ir Ernesta Birznieka-Upīša ielā 6-17, Rīgā, ka Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneses I.Ušakovas lietvedībā atrodas civillieta Nr. C29 4663 20 C-1987-21/24 SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" prasībā pret Mehmetu Tuzcs par parāda piedziņu. Saskaņā ar likuma "Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likums", kas stājies spēkā 2020.gada 10.jūnijā, 10.pantā noteikto, civillietu tiesa var izskatīt rakstveida procesā, ja iespējams nodrošināt lietas dalībnieku procesuālo tiesību ievērošanu un tiesa nav atzinusi par nepieciešamu lietu iztiesāt tiesas sēdē. Ar Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesneses 25.01.2021. lēmumu lietas izskatīšana nozīmēta rakstveida procesā 07.04.2021.

Lietas dalībniekiem tiesā nav jāierodas. Jums tiek darīts zināms, ka lietu izskatīs Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas tiesnese Inese Ušakova un tiek izskaidrots, ka saskaņā ar Civilprocesa 74.pantu, Jums ir tiesības: 1) iepazīties ar lietas materiāliem, izdarīt no tiem izrakstus un izgatavot kopijas; 2) piedalīties tiesas sēdē; 3) pieteikt noraidījumus; 4) iesniegt pierādījumus; 5) piedalīties pierādījumu pārbaudīšanā; 6) pieteikt lūgumus; 7) dot tiesai mutvārdu un rakstveida paskaidrojumus; 8) izteikt savus argumentus un apsvērumus; 9) celt iebildumus pret citu lietas dalībnieku lūgumiem, argumentiem un apsvērumiem; 10) pārsūdzēt tiesas spriedumus un lēmumus; 11) saņemt spriedumu, lēmumu un citu lietā esošo dokumentu norakstus, kā arī izmantot citas procesuālās tiesības, kuras tām piešķirtas ar šo likumu. Prasītājs turklāt ir tiesīgs: 1) pilnīgi vai daļēji atteikties no prasības; 2) samazināt prasījumu apmēru; 3) rakstveidā grozīt prasības pamatu vai priekšmetu vai palielināt prasījumu apmēru, iekams nav uzsākta lietas izskatīšana pēc būtības (šā likuma 163.pants). Atbildētājs ir tiesīgs pilnīgi vai daļēji atzīt prasību, celt iebildumus pret prasību vai celt pretprasību. Noraidījums tiek izlemts Civilprocesa likuma 21.panta kārtībā. Lietas dalībniekiem noteikts termiņš papildu paskaidrojumu, pierādījumu vai citu procesuālo lūgumu iesniegšanai tiesā līdz 08.03.2021. Pieņemtais nolēmums lietas dalībniekiem tiks nosūtīts.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!