• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/243.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2021., Nr. 243 https://www.vestnesis.lv/op/2021/243.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Ārvalstu akadēmiskais amats
Ventspils Augstskola...

Vēl šajā numurā

16.12.2021., Nr. 243

OP 2021/243.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr.90000362426) izsludina atklātu konkursu uz vakanto ārvalstu akadēmisko personāla amatu (darba līgums uz noteiktu laiku) Informācijas tehnoloģiju fakultātē, studiju virzienā "Informācijas tehnoloģija, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne"

Prasības ārvalstu akadēmiskā personāla amata pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds astrofizikā vai radioastronomijā, vai saistītā nozarē

- vismaz piecu gadu darba pieredze akadēmiskajā (pedagoģiskajā) darbā

- zinātniskā darba pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību

- iepriekšējo piecu gadu laikā nodarbināts akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstākās izglītības institūcijām

- labas angļu valodas zināšanas

- spēja veikt šādus uzdevumus:

* studiju kursu izstrāde

* materiālu izstrāde tālmācībai

* lekciju materiālu izstrāde, kas saistīta ar astronomiju, kosmosa zinātni vai zinātnisko satelītu instrumentiem

Attiecīgā amata mēneša bruto samaksas amplitūda noteikta saskaņā ar Ministru kabineta 2016. gada 5 .jūlija noteikumiem Nr.445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi" un Ministru kabineta 2018. gada 9. janvāra noteikumiem Nr. 25 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" pirmās, otrās un trešās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi"".

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos atklātajā konkursā noteiktajam amatam;

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā noformētu dokumentu noraksti vai pretendentu apliecinātas dokumentu kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus);

- amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā pēc "EUROPASS" (Curriculum Vitae) veidlapas parauga, kā arī citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

- apliecinājums, ka iepriekšējo piecu gadu laikā nodarbināts akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstākās izglītības institūcijām, iekļaujot minētās augstākās izglītības institūcijas akreditācijas pretendenta apliecinātu dokumentu kopiju.

Dokumenti iesniedzami līdz 2021.gada 26.decembrim, sūtot elektroniski uz e-pasta adresi: personals@venta.lv vai ierodoties personīgi darba dienās no plkst. 8.30 līdz 12.00 un no plkst. 13.00 līdz 17.00 Ventspils Augstskolas Personāla nodaļā, C202. kabinetā, 2.stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī. Uzziņas pa tālr. 636 28303.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Ventspils Augstskola informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ventspils Augstskola.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!