• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/237.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.2021., Nr. 237 https://www.vestnesis.lv/op/2021/237.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Juridiskā departamenta Administratīvā procesa nodaļas jurists (uz noteiktu laiku)
Tieslietu ministrija...

Vēl šajā numurā

08.12.2021., Nr. 237

OP 2021/237.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

APP "Dārzkopības institūts" izsludina konkursu uz šādām zinātniskā darbinieka vietām Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā

- 1 (viena) vadošā pētnieka vieta

Prasības pretendentam/-ei:

Doktora zinātņu grāds lauksaimniecībā, darba pieredze pētnieciskajā darbā dārzeņu ģenētisko resursu izpētē un tehnoloģiju pētījumos, t.sk. augļaugu un dārzeņu audu kultūrās - vismaz 20 gadi.

Ir pieredze zinātnisko projektu, apakšprojektu vai apjomīgāku projektu virzienu vadīšanā; pēdējos 6 gados ir vismaz piecas (t. sk. trīs Q1 vai Q2 žurnālos) zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas (indeksētas Web of Science un/vai Scopus datubāzē); pēdējos sešos gados ir piedalījies vismaz trīs starptautiskās konferencēs; pieredze jauno zinātnieku kvalifikācijas celšanā, t.sk. bakalauru, maģistra vai promocijas darbu zinātniskā vadīšanā, konsultēšanā un recenzēšanā; veic pētījumus sadarbībā ar citām institūta nodaļām vai citām Latvijas vai ārzemju zinātniskajām institūcijām; ir Latvijas Zinātnes padomes eksperts vismaz vienā zinātnes nozarē; ir savā nozarē starptautiski atzīts speciālists, par ko liecina publikācijas ar starptautisku autoru kolektīvu (vismaz viena 6 gadu periodā), dalība starptautiskos projektos vai sadarbības tīklos; pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem dārzkopības nozarē. Darbs uz pilnu darba laiku. Darbs uz pilnu slodzi (1 PLE).

Vadošā pētnieka darba samaksa: no 7.00 EUR stundā saskaņā ar Dārzkopības institūta darba samaksas noteikšanas principiem.

- 4 (četras) pētnieku vietas

Prasības pretendentam/-ei:

Doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu agrotehnikā (t.sk. augļu koku šķirņu un potcelmu kombināciju izpētē, dažādu augļu koku audzēšanas agrotehnisko paņēmienu izstrādē un adaptēšanā, vainagu veidošanā, u.c.), vismaz 10 gadi; pieredze vietēju un starptautisku pētniecības projektu vadībā un realizācijā; spēja patstāvīgi veikt individuālu pētniecisko darbu, sagatavot zinātniskus rakstus; piedalās zinātnisku projektu pieteikumu gatavošanā; pēdējos 6 gados ir vismaz 5 nozarei atbilstošas zinātniskas publikācijas (indeksētas Web of Science un/vai Scopus datubāzē), pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz nepilnu slodzi (0,2 PLE).

Prasības pretendentam/-ei:

Maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos un uzglabāšanas pētījumos ( t.sk. ar sēkleņkokiem), vismaz 10 gadi; pieredze vietēju vai starptautisku pētniecības projektu realizācijā; spēja patstāvīgi veikt individuālu pētniecisko darbu, sagatavot zinātniskus rakstus; piedalās zinātnisku projektu pieteikumu gatavošanā; pēdējos 6 gados ir vismaz 3 nozarei atbilstošas zinātniskas publikācijas (indeksētas Web of Science un/vai Scopus datubāzē) un izveidotas šķirnes vai šķirņu kandidāti, kā arī pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz pilnu (1 PLE) darba laiku.

Prasības pretendentam/-ei:

Maģistra vai doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze augļaugu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos pētījumos ( t.sk. ar kauleņkokiem), vismaz 10 gadi; pieredze vietēju un starptautisku pētniecības projektu vadībā un realizācijā; spēja patstāvīgi veikt individuālu pētniecisko darbu, sagatavot zinātniskus rakstus; piedalās zinātnisku projektu pieteikumu gatavošanā; pēdējos 6 gados ir vismaz 5 nozarei atbilstošas zinātniskas publikācijas (indeksētas Web of Science un/vai Scopus datubāzē), pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz pilnu (1 PLE) darba laiku.

Prasības pretendentam/-ei:

Doktora zinātņu grāds bioloģijā vai lauksaimniecībā, darba pieredze dārzeņu šķirņu izvērtēšanā, adaptēšanā, audzēšanas agrotehniskajos pētījumos (t.sk. ar mazpazīstamiem dārzeņiem) vismaz 10 gadi; pieredze vietēju un starptautisku pētniecības projektu vai to aktivitāšu vadībā un realizācijā; spēja patstāvīgi veikt individuālu pētniecisko darbu, sagatavot zinātniskus rakstus; piedalās zinātnisku projektu pieteikumu gatavošanā; pēdējos 6 gados ir vismaz 5 nozarei atbilstošas zinātniskas publikācijas (indeksētas Web of Science un/vai Scopus datubāzē), pieredze sadarbībai ar uzņēmējiem augļkopības nozarē. Darbs uz pilnu (1 PLE) darba laiku.

Pētnieka darba samaksa: no 5,00 EUR stundā saskaņā ar Dārzkopības institūta darba samaksas noteikšanas principiem.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

1. Pieteikums dalībai konkursā.

2. Pretendenta dzīves un darba gājums (CV), norādot pētniecības, administratīvā un organizatoriskā darba pieredzi, publicēto darbu sarakstu (norādot DOI, vai saiti) pēdējo sešu gadu laikā un citus dokumentus, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju (ieteicama forma "EUROPASS" Curriculum Vitae).

3. Izglītības un kvalifikācijas apliecinošu dokumentu kopijas.

4. Sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas sertifikāts.

Konkursam iesniedzamos dokumentus nosūtīt uz e-pasta adresi: darzkopibas.instituts@llu.lv ar norādi "Amatu konkursam". Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Mēs strādājam: Graudu ielā 1, Ceriņi, Krimūnu pagastā, Dobeles novadā, LV-3701, http://www.darzkopibasinstituts.lv

Informējam, ka jūsu iesniegtie pieteikuma dokumenti tiks apstrādāti, tikai šī atlases konkursa norisei un tiks glabāti 6 mēnešus, ja netiks uzsāktas darba attiecības. Lūgums pieteikuma dokumentos nenorādīt sensitīva rakstura datus, piemērām: foto, tautību, arodbiedrības statusu u.tml. Pieteikuma dokumentos norādītos personas datus apstrādās Dārzkopības institūta atbildīgās personas.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!