• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/213.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 3.11.2021., Nr. 213 https://www.vestnesis.lv/op/2021/213.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem un ieinteresētajām personām

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

03.11.2021., Nr. 213

OP 2021/213.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par akciju sabiedrības "VEF RADIOTEHNIKA RRR", vienotais reģistrācijas Nr. 40003286712, ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

1. Akciju sabiedrība "VEF RADIOTEHNIKA RRR", vienotais reģistrācijas Nr. 40003286712, juridiskā adrese: Kurzemes prospekts 3D, Rīga, LV-1067.

2. Sapulces norises vieta un laiks: 2021.gada 6.decembrī plkst. 14.00 Rīgā, Pērses ielā 2, LV-1011, izmantojot aplikāciju Microsoft Teams vai akcionāriem ir tiesības balsot par Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulces darba kārtības jautājumiem pirms sapulces. Ievērojot Ministru kabineta 2021.gada 9.oktobra rīkojumā Nr. 720 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" 5.punktā noteiktos pulcēšanās ierobežojumus, Sabiedrības ārkārtas akcionāru sapulce nav noturama klātienē.

3. Uzņēmumu reģistrs sasauc ārkārtas akcionāru sapulci, pamatojoties uz 2021. gada 1. novembra Uzņēmumu reģistra valsts notāres lēmumu Nr.11-8n/10235.

4. Akcionāra balsojums pirms Sabiedrības akcionāru sapulces Uzņēmumu reģistram ir iesniedzams elektroniski vai papīra formā līdz 2021. gada 3. decembra plkst.17.00 (papīra dokumentā iesniegtajam balsojumam jābūt saņemtam Uzņēmumu reģistrā iepriekš minētajā datumā). Elektroniski var iesniegt akcionāra balsojumu sūtot to uz elektroniskā pasta adresi: pasts@ur.gov.lv (šādā gadījumā akcionāra balsojumam jābūt parakstītam ar drošu elektronisko parakstu, kuram pievienots laika zīmogs) vai iesniedzot to portālā www.latvija.lv pakalpojumi "Iesniegums iestādei", iepriekš attiecīgi autorizējoties portālā. Savukārt, uz papīra formā noformēta akcionāra balsojuma akcionāra parakstam ir jābūt apliecinātam notariāli, un tas iesniedzams Uzņēmumu reģistram pa pastu vai ievietojot to Uzņēmumu reģistra pastkastītē, kas atrodas Rīgā, Pērses ielā 2.

5. Piedaloties Sabiedrības akcionāru sapulcē, izmantojot aplikāciju Microsoft Teams, lūdzu līdz 2021. gada 1. decembrim plkst. 14.00 paziņot Uzņēmumu reģistram e-pasta adreses uz e-pastu: pasts@ur.gov.lv, uz kurām akcionāru sapulces norises dienā nosūtīt saiti ar aicinājumu pievienoties tiešsaistes akcionāru sapulcei, kā arī norādīt telefona numuru, lai varētu sazināties ar Sabiedrības akcionāriem, ja radīsies tehniskas problēmas Microsoft Teams izmantošanā.

No akcionāru puses būs nepieciešams dators ar videokameru un mikrofonu (ja nav, tad var izmantot arī telefonu). 2021. gada 2. decembrī līdz plkst. 12.00 uz jūsu norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta saite, kuru atverot, būs nepieciešams lejuplādēt aplikāciju Microsoft Teams, vai ir iespējams atvērt saiti caur interneta pārlūku. Pēc aplikācijas lejupielādēšanas un atvēršanas automātiski pievienosieties tiešsaistes sarunai ar Uzņēmumu reģistra valsts notāru, kurš atklās Sabiedrības akcionāru sapulci, un pārējiem akcionāriem. Izmēģinājuma saslēgšanos testa režīmā rīkosim 2021. gada 3. decembrī plkst. 14.00.

Lai varētu pārbaudīt Sabiedrības akcionāru, kuri piedalīsies akcionāru sapulces tālsaitē, vai to pārstāvošo personu identitāti un pilnvarojumu, minētajām personām dienu pirms akcionāru sapulces līdz plkst. 17.00 nepieciešamas nofotografēt savu personu apliecinošo dokumentu un uzņemto attēlu nosūtīt Uzņēmumu reģistra valsts notāram uz e-pastu: Linda.Runika@ur.gov.lv. Uzreiz pēc akcionāru sapulces minētais e-pasts tiks izdzēsts.

6. Darba kārtībā:

1) akcionāru sapulces vadītāja, sekretāra, balsu skaitītāja un akcionāru - protokola pareizības apliecinātāju ievēlēšana;

2) sabiedrības padomes locekļu ievēlēšana;

3) statūtu grozījumi;

4) pilnvarojums reģistrēt izmaiņas komercreģistra iestādē.

7. Ar lēmumu projektiem akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajos jautājumos, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem, akciju sabiedrības "VEF RADIOTEHNIKA RRR", vienotais reģistrācijas Nr. 40003286712 (turpmāk - Sabiedrība). akcionāri var iepazīties Kurzemes prospektā 3D, Rīgā, pie Sabiedrības grāmatvedības, tālr. 67852054, e-pasts: romanko@latnet.lv, sākot ar 2021. gada 22. novembri darba dienās no plkst. 10.00 līdz 13.00 vai Uzņēmumu reģistra valsts notārs nosūtīs ārkārtas akcionāru sapulces protokola, statūtu un statūtu grozījumu projektus uz jūsu norādītajām e-pasta adresēm, kuras paziņosiet uz e-pastu: Linda.Runika@ur.gov.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!