• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/150.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.08.2021., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/op/2021/150.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

06.08.2021., Nr. 150

OP 2021/150.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 9 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2021.gada 5. augustā elektroniskās saskaņošanas procedūrā pieņemto lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas 2021.gada pirmo kārtu Zivju fonda pasākumam "Dalība starptautiskos pasākumos, konferencēs un apmācībās saistībā ar zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību" ar beigu termiņu 14 dienas no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 18 000 EUR, un ievērojot šādus nosacījumus:

2a) viena projekta iesnieguma maksimālais atbalsta apmērs nepārsniedz 8000 EUR;

2b) no pasākumam paredzētajiem līdzekļiem atbalsts var tikt piešķirts ne vairāk kā četriem ar sporta makšķerēšanu saistītiem starptautiskiem pasākumiem un šāda veida projektu kopējais Zivju fonda atbalsta apmērs nevar pārsniegt 10 000 EUR.

Gadījumā, ja līdz pasākuma kārtai iesniegto projektu izskatīšanas dienai būs palielinājies Zivju fonda finansējuma atlikums, bet iesniegtajos projektos pieprasītais finansējums būs lielāks par pasākuma kārtai izsludināto finansējumu, šis papildu finansējums tādā gadījumā arī būtu novirzāms kārtai iesniegto projektu finansēšanai.

Projekta iesniegumu un pārējos dokumentus jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmā.

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapas www.lad.gov.lv sadaļā "Atbalsts zivsaimniecībai". Nepieciešamības gadījumā lūdzam sazināties ar Lauku atbalsta dienesta Zivsaimniecības un valsts atbalsta departamentu (tālr. 25447978).

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!