• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/123.AD1): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2021., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/op/2021/123.AD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

30.06.2021., Nr. 123

OP 2021/123.AD1
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums par kārtējo akcionāru sapulci

AS "Frigate", reģistrācijas Nr. 40103953555, adrese: Vaļņu iela 19-1D, Rīga, valde paziņo, ka 2021. gada 31. jūlijā plkst. 10.00 Rīgā, Vaļņu ielā 19-1D, notiks Frigate AS kārtējā akcionāru sapulce, kuru sasauc Frigate AS valde. Darba kārtība - 2020. gada pārskata apstiprināšana, lēmuma pieņemšana par 2020. finanšu gada peļņas izlietojumu un revidenta ievēlēšana 2021. gada finanšu pārskata revīzijai. Ieraksta datums akcionāru dalībai Frigate AS kārtējā akcionāru sapulcē ir 2021. gada 23. jūlijs. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu piedalīties Frigate AS kārtējā akcionāru sapulcē 2021. gada 31. jūlijā.

Frigate AS akcionāriem ir tiesības balsot pirms akcionāru sapulces, ievērojot turpmāk minēto: (1) akcionāra balsojumam jābūt sagatavotam rakstiski ar paraksta īstuma notariālo apliecinājumu vai parakstītam ar drošu elektronisko parakstu; (2) akcionāra balsojumam jābūt nepārprotami izteiktam par katru sapulces darba kārtības jautājumu atsevišķi latviešu, krievu vai angļu valodā; (3) akcionāra balsojumam jābūt saņemtam Frigate AS birojā Rīgā, Vaļņu ielā 19-1D, vai e-pastā: bush@frigate.eu līdz 2021. gada 30. jūlijam plkst. 17.00; (4) ja akcionārs būs balsojis pirms sapulces, tas neliedz viņam ierasties uz sapulci klātienē un šādā gadījumā akcionāra iepriekš nodotais balsojums tiks anulēts un vērā ņemts sapulces laikā nodotais balsojums.

Akcionāriem, kuri vēlas piedalīties klātienes sapulcē, pirms reģistrācijas sapulcei jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts vai testēšanas sertifikāts, ka akcionārs pēdējo 48 stundu laikā pirms sapulces ir veicis Covid-19 testu, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, un tas ir negatīvs, vai 2 stundu laikā pirms sapulces veiktais SARS-CoV-2 antigēna tests ir negatīvs. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī un noteiktos fiziskās distancēšanās ierobežojumus, akcionāri tiek aicināti izvērtēt nepieciešamību sapulces klātienes apmeklējumam un izmantot tiesības balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces.

Akcionāru tiesības piedalīties sapulcē vai balsot pirms sapulces ar pārstāvju starpniecību nav ierobežotas. Lai varētu piedalīties sapulcē vai balsot pirms sapulces, akcionāra pārstāvim nepieciešams iesniegt Frigate AS pārstāvību apliecinoša dokumenta notariāli apliecinātu kopiju.

Ar Frigate AS kārtējās akcionāru sapulces lēmuma projektiem akcionāri var iepazīties Frigate AS birojā Rīgā, Vaļņu ielā 19-1D, laika periodā no 2021. gada 16. jūlija līdz 2021. gada 30. jūlijam darba dienās no plkst.11.00 līdz 13.00, bet sapulces dienā - tieši pirms sapulces.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!