• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/105.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2021., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/op/2021/105.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par aprēķināto un budžetā maksājamo iedzīvotāju ienākuma nodokli...

Vēl šajā numurā

02.06.2021., Nr. 105

OP 2021/105.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 16 Pēdējās nedēļas laikā 64 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Stopiņu novada dome, pamatojoties uz 05.05.2021. sēdes lēmumu, protokols Nr. 109, punkts 2.20., "Par vidi degradējoša objekta - saimniecības ēkas zemes vienībā "Lielkārkli" nojaukšanu", uzaicina ēkas "Lielkārkli", Dreiliņos, Stopiņu novadā, kadastra apzīmējums 80960020517, īpašnieku 1 (viena) mēneša laikā no publikācijas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" pieteikties pašvaldībā.

Pieteikties personīgi Stopiņu novada domē, adrese: Institūta iela 1A, Ulbroka, Ulbroka novads, Klientu apkalpošanas centrā vai dokumentus nosūtot pa pastu, pašvaldībā iesniedzot ēkas piederību apliecinošus dokumentus un iesniegumu. Tālrunis informācijai 25180581. Pēc publikācijas termiņa beigām tiks organizēta ēkas nojaukšana.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!