• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2021/104.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2021., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/op/2021/104.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

AS "RĪGAS SILTUMS" izsludina atklātu konkursu Nr. RS20/237/AK "Siltumsūkņa uzstādīšana siltumcentrālē "Zasulauks" un esošā dūmgāzu kondensatora rekonstrukcija".
Nolikumu elektroniski var saņemt pēc rakstiska...

Vēl šajā numurā

01.06.2021., Nr. 104

OP 2021/104.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 9 Pēdējās nedēļas laikā 3 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests saskaņā ar Ministru kabineta 2015.gada 10.marta noteikumu Nr.125 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju sagatavošanai un īstenošanai" (turpmāk - Noteikumi Nr. 125) 17. punktu un 48.2 punktu izsludina papildus atbalstu sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošanai Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam (LAP) pasākumā "Atbalsts LEADER vietējai attīstībai (sabiedrības virzīta vietējā attīstība)" .

Vietējās rīcības grupa (VRG) uz papildus atbalstu var pieteikties no 2021.gada 2.jūlija līdz 2021.gada 2.augustam.

LAP pasākumā "Atbalsts LEADER vietējai attīstībai (sabiedrības virzīta vietējā attīstība)" sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju īstenošanai (t.sk. VRG darbības nodrošināšanai un aktivizēšanai) atbalsta apmērs stratēģijas īstenošanai ir EUR 19 038 968,00 (deviņpadsmit miljoni trīsdesmit astoņi tūkstoši deviņi simti sešdesmit astoņi, 00 euro) apmērā. Vismaz 50% no stratēģijas īstenošanai (projektu konkursiem) piešķirtā publiskā finansējuma saskaņā ar normatīviem aktiem jānovirza uzņēmējdarbības attīstībai.

Projektu konkursu īstenošanas beigu datums ir:

1. Ja tiek veikta būvniecība, teritorijas labiekārtošana vai projektā, kuru īsteno aktivitātē "Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas", paredzēta attiecināmo izmaksu pozīcija "Ar projektu saistītā personāla atalgojuma un darbības nodrošināšana" - divi gadi no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu, bet ne ilgāk kā līdz 2025.gada 1.septembrim.

2. Pārējiem projektiem projektu īstenošanas termiņš ir viens gads no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu, bet ne ilgāk kā līdz 2025.gada 1.septembrim.

Lai pieteiktos uz papildus atbalstu VRG Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmā (EPS) jāiesniedz: iesniegums, aktualizēta vietējās attīstības stratēģija un lēmums par vietējās attīstības stratēģijas apstiprināšanu.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!