• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Izsoles
Zvērināti tiesu izpildītāji, maksātnespējas administratori un publiskas personas publicē paziņojumus par nekustamo īpašumu vai kustamās mantas publiskām izsolēm, izmaiņām to norisē vai izsoļu atcelšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/99.IZ9): izsoles. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2020., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/op/2020/99.IZ9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komercreģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

25.05.2020., Nr. 99

OP 2020/99.IZ9
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Par iegādes piedāvājumu iesniegšanu

Maksātnespējīgās AS "DZINTARS", reģ.Nr.40003040607, juridiskā adrese: Mālu iela 30, Rīga, LV-1058, administrators Jānis Ozoliņš, amata apliecības Nr.00238, prakses vieta: Krišjāņa Valdemāra iela 33A-10A, Rīga, aicina iesniegt rakstveida piedāvājumus parādniekam MAS "DZINTARS" piederošās kustamās mantas lietu kopības, kas sastāv no parfimērijas un kosmētikas ražošanas iekārtām, transporta u.c., kopā 749 vienībām, ar atrašanās vietu Mālu iela 30, Rīga, iegādei (ar detalizētu mantas sarakstu var iepazīties pēc pieprasījuma).

Sertificēta vērtētāja noteiktais kustamās mantas lietu kopības novērtējums ir EUR 534 300,00. Pirkuma maksa ir apliekama ar PVN.

Piedāvājums ir jāiesniedz līdz 2020.gada 19.jūnijam plkst.17.00 rakstveidā (nosūtot pa pastu vai iesniedzot klātienē administratora prakses vietā vai nosūtot elektroniski parakstīta dokumenta formā uz e-pasta adresi janis.ozolins@collegium.lv). Piedāvājumā jāiekļauj a) apliecinājums iegādāties kustamās mantas lietu kopību par savu piedāvāto pirkuma maksu (norādot precīzu iegādes summu); b) apliecinājums par naudas līdzekļu esamību un izcelsmes legalitāti.

Pēc rakstveida piedāvājuma, kas ietver iepriekš norādītos apliecinājumus, saņemšanas tiks nodrošināta iespēja klātienē iepazīties ar kustamās mantas lietu kopības sastāvu, atsevišķi vienojoties par apskates laiku. Tālr. uzziņām 67278302.

Pirkuma līgums var tikt parakstīts ar personu, kura piedāvās augstāko pirkuma maksu, ja tas tiks saskaņots ar kreditoru kopumu Maksātnespējas likumā noteiktajā kārtībā. Administrators patur tiesības nenoslēgt pirkuma līgumu, ja piedāvājums nesatur iepriekš minētos apliecinājumus un/vai nav ekonomiski izdevīgs kreditoru kopumam.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!