• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/97.UT4): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.05.2020., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/op/2020/97.UT4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

21.05.2020., Nr. 97

OP 2020/97.UT4
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Zemgales rajona tiesa paziņo, ka ar Zemgales rajona tiesas tiesneses 2020. gada 7. maija lēmumu ierosināta civillieta Nr. C73391620 Vijas Šmites pieteikumā ar ieinteresēto personu Arti Deksni par tiesību dzēšanu uzaicinājuma kārtībā. Zemgales rajona tiesa uzaicina personas, kurām ir kādi iebildumi, prasības vai tiesības uz nekustamajam īpašumam ar kadastra numuru 09000210085, adrese: 4. līnija 18. Jelgava, ierakstīts Jelgavas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 976, zemesgrāmatā nostiprinātās ķīlas tiesības dzēšanu vai kuras varētu būt pārņēmušas akciju komercbankas "Baltijas Tranzītu banka", reģistrācijas Nr. 50003183331, kas reorganizēta par AS "GE Money Bank" Jelgavas filiāli, tiesības uz minēto zemesgrāmatā nostiprināto ķīlu, pieteikt savas tiesības Zemgales rajona tiesā (Jelgavā) trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas, norādot, ka termiņā nepieteiktās tiesības un saistības tiks atzītas par spēkā neesošām. Ja personas uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un prasības, kas saistītas ar konkrēto īpašumu, nepieteiktās tiesības tiks atzītas par spēkā neesošām un dzēstas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!