• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/90.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2020., Nr. 90 https://www.vestnesis.lv/op/2020/90.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

12.05.2020., Nr. 90

OP 2020/90.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA" (SIA "Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"", vienotais reģ.nr. 40003090010) izsludina konkursu uz rektora amatu

Prasības amata pretendentam - profesors, doktora zinātniskais grāds (atbilstoši Latvijas Republikas prasībām un normatīvajiem aktiem); ne mazāk kā 5 (piecu) gadu darba pieredze vadošā amatā pēdējo 10 (desmit) gadu laikā un vismaz 5 (piecu) gadu akadēmiskā darba pieredze augstākās izglītības iestādē.

Pretendenta iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums - brīvā formā, adresēts RISEBA Satversmes sapulces priekšsēdētājam

- CV (Eiropass formātā) (arī elektroniskā formā)

- augstskolas RISEBA vadīšanas un attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem - ne vairāk kā 5000 rakstu zīmes datorsalikumā (arī elektroniskā formā)

- amata pretendenta prasību apliecinoši dokumenti

- cita informācija, kas pretendentam šķiet svarīga.

Pretendenti dokumentus nosūta pa pastu vai aizlīmētā aploksnē ar norādi "RISEBA Satversmes sapulces priekšsēdētājam Rektora amata konkursam" iesniedz RISEBA Personāla nodaļā, Meža ielā 3, Rīgā, LV-1048, vai nosūta parakstītus ar drošu elektronisko parakstu uz e-pasta adresi: jelena.pokrojeva@riseba.lv, tālrunis informācijai 25619757.

Pretendentu izvirzīšana un pieteikšanās viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas.

Informācija par personas datu apstrādi: Jūsu personas dati tiks apstrādāti pamatojoties uz Personas datu aizsardzības regulu Nr.2016/679. Datu apstrādes tiesiskais pamats ir kandidāta piekrišana datu apstrādei, kas tiek sniegta piesakoties vakancei. Fizisko personu datu apstrādes pārzinis: SIA "Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"", vienotais reģ. Nr. 40003090010, Meža iela 3, Rīga, LV-1048. Personas dati tiks apstrādāti un glabāti laika posmā no pieteikšanas iesniegšanas līdz vakances slēgšanai.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!