• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/73.DA14): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2020., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/op/2020/73.DA14

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas paziņojums parādniekiem...

Vēl šajā numurā

15.04.2020., Nr. 73

OP 2020/73.DA14
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 22 Pēdējās nedēļas laikā 56 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par tarifa projektu

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Īslīces ūdens" izziņo Bauskas pilsētas Mūsas upes kreisā krasta teritorijā un Īslīces pagastā, Bauskas novadā, šādus tarifus:

SIA "Īslīces ūdens", vienotās reģistrācijas numurs 50003306141, juridiskā adrese: Liepu iela 21, Rītausmas, Īslīces pagasts, Bauskas novads, 2020. gada 6. aprīlī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku.

Sabiedrisko pakalpojumu veids

Spēkā esošais tarifs *

(bez PVN)

Piedāvātais tarifs

(bez PVN)

Tarifa palielinājums/ samazinājums* (%).

Ūdensapgāde

0,61

0,90

47,54

Kanalizācija

1.14

1,42

24,56

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no 2020. gada 1. novembra. Pašlaik spēkā esošā tarifa izmaiņas ir saistītas ar ievērojamu izmaksu palielināšanu, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu uzturēšanā, kā arī plānotiem ieguldījumiem pamatlīdzekļu atjaunošanā, transporta, personāla un citu izmaksu pieaugumā, kopš iepriekšējo tarifu apstiprināšanas.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var SIA "Īslīces ūdens" telpās Liepu ielā 21, Rītausmās, Īslīces pagastā, Bauskas novadā, darba laikā no plkst. 8.30 līdz 12.00 un 13.00 līdz 16.30, iepriekš sazinoties ar komunālinženieri Rolandu Leveiku (tel. 63925077).

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu var iesniegt elektroniski e-pasta adresē: islicesudens@inbox.lv vai sūtot rakstveidā SIA "Īslīces ūdens" pasta adresē: Liepu iela 21, Rītausmas, Īslīces pagasts, Bauskas novads, LV-3901, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, fakss 67097277, elektroniskā pasta adresē: sprk@sprk.gov.lv 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!