• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/50.AKK1): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2020., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/op/2020/50.AKK1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

11.03.2020., Nr. 50

OP 2020/50.AKK1
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Valsts policijas koledža izsludina konkursu uz Policijas tiesību katedras asistenta amatu, darbavieta - Rīgā, darba laiks - uz noteiktu (ievēlēšanas) laiku

Galvenie pienākumi:

- īstenot policijas darbinieku pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības, arodizglītības un profesionālās pilnveides izglītības programmu studiju kursā "Šaušanas mācība"

- pieņemt pārbaudījumus amatpersonām par šaujamieroču un speciālo līdzekļu uzbūves, glabāšanas, nēsāšanas, pielietošanas un izmantošanas nosacījumiem un kārtību

Amata pildīšanai nepieciešamā izglītība un profesionālā pieredze:

- augstākā izglītība ar maģistra grādu vai bez zinātniskā grāda, ja pasniedzamajā priekšmetā ir atbilstoša vismaz 5 gadu praktiskā darba pieredze

- praktiskā darba pieredze

- derīgs šaušanas instruktora sertifikāts un zināšanas par bruņojuma aprites jautājumiem

Piedāvājam:

- atalgojumu no EUR 625,00 (zemākā mēneša darba algas likme), papildus ņemot vērā pedagoga mēneša darba algas koeficentu (izglītības pakāpe un grāds, pedagoģiskā vai profesionālā pieredze nozarē)

- darbavietu Rīgā, Ezermalas ielā 10, LV - 1014.

Akadēmiskā amata pretendentiem uz minēto amatu līdz 2020. gada 20. martam jāiesniedz motivētu pieteikuma vēstuli, tam pievienojot dzīves un darba gājuma aprakstu (CV), kas noformēts atbilstoši www.europass.lv standartam, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, sertifikātus, licences vai profesionālās pilnveides izglītības dokumentus, kas apliecina profesionālo kvalifikāciju, dokumentus par ārvalstīs iegūtu izglītības dokumentu atzīšanu, ja izglītība iegūta ārvalstīs, izziņu par darba stāžu, kas apliecina profesionālo vai pedagoģisko pieredzi specialitātē.

Dokumentus nosūtīt Valsts policijas koledžai, adrese: Rīga, Ezermalas iela 10, LV-1014 ar norādi "Konkursam uz asistenta amatu" vai uz e-pastu: kadri@koledza.vp.gov.lv, tālrunis uzziņām 67146285, 67146281.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13. pantu, Valsts policijas koledža informē, ka:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

- iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Valsts policijas koledža, kontaktinformācija: Rīga, Ezermalas iela 10, LV-1014.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!