• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/35.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.02.2020., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/op/2020/35.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

19.02.2020., Nr. 35

OP 2020/35.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Vidzemes rajona tiesā saņemts Sanda Andersona pieteikums par pazudušā Gata Andersona, dzim. 1966.gada 7.februarī, pēdējā zināmā dzīvesvietas adrese: Ābeļu iela 13-6, Ozolaine, Limbažu pagasts, Limbažu novads, izsludināšanu par mirušu un ierosināta civillieta Nr. C71144820. Zināms, ka Gatis Andersons 2009.gadā bija aizbraucis strādāt Limbažu pagasta Lādē un nav atgriezies. Gata Andersona vienīgais dēls ir pieteicējs - Sandis Andersons. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 284.panta otrās daļas 3. punktu tiesa izsaka priekšlikumu GATIM ANDERSONAM, dzim. 1966.gada 7.februārī, triju mēnešu laikā ierasties tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu. Pretējā gadījumā Gatis Andersons tiks izsludināts par mirušu. Ar šo izteikts aicinājums visiem, kas zina pazudušās personas Gata Andersona uzturēšanās vietu, vai kam ir zināms par viņa nāvi, paziņot par to Vidzemes rajona tiesai triju mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!