• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem
Akciju sabiedrība (AS) paziņo par akcionāru sapulces sasaukšanu (AS, kurās ir uzrādītāja akcijas), par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, par akcionāru pirmtiesībām uz jaunās emisijas akcijām, atzinumu par mantiskā ieguldījuma novērtēšanu, par pamatkapitāla palielināšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/224.AD2): paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.2020., Nr. 224 https://www.vestnesis.lv/op/2020/224.AD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

19.11.2020., Nr. 224

OP 2020/224.AD2
RĪKI

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 1 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Paziņojums akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Paziņojums

2020.gada 11.novembrī Finanšu un kapitālā tirgus komisija ir atļāvusi Sabiedrībai ar ierobežotu atbildību "NAMEJS 1", reģistrācijas numurs 40003495045, juridiskā adrese: Terēzes iela 1A, Rīga, LV-1012, Latvija (turpmāk tekstā - "Piedāvātājs"), izteikt akciju sabiedrības "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca", reģistrācijas numurs 40003044420, juridiskā adrese: Terēzes iela 1, Rīga, LV-1012, Latvija (turpmāk tekstā - "Mērķa sabiedrība") obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu. Saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 73.panta ceturto daļu tiek publicēta šāda informācija par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu:

Mērķa sabiedrība

Obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma mērķa sabiedrība ir akciju sabiedrība "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca", reģistrācijas numurs 40003044420, juridiskā adrese: Terēzes iela 1, Rīga, LV-1012, Latvija, tālrunis +371 67272790, e-pasta adrese: info@rigagold.lv, interneta mājaslapas adrese: www.rigagold.lv.

Piedāvātājs

Mērķa sabiedrība akcionāru sapulce 06.10.2020. pieņēma lēmumu par akciju izslēgšanu no regulētā tirgus. Par akciju izslēgšanu no regulētā tirgus balsoja Aleftīna Struļēviča, Vladimirs Cadovičs, Valentins Istomins, Sergejs Safronovs un sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NAMEJS 1". Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "NAMEJS 1", ierakstīta LR Komercreģistrā 2004.gada 8.oktobrī ar reģistrācijas numuru: 40003495045, juridiskā adrese: Rīga, Terēzes iela 1A, LV-1012 (turpmāk tekstā - Piedāvātājs), visu akcionāru, kas balsoja par akciju izslēgšanu no regulētā tirgus, vārdā izsaka obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likuma (turpmāk arī - FITL) 66. panta ceturtās daļas 2. punktam.

Akciju atpirkšanas piedāvājums tiek izteikts arī saistībā ar Aleftīnas Struļēvičas, Vladimira Cadoviča, Marijas Ančevskas, Valentina Istomina un Sabiedrības ar ierobežotu atbildību "NAMEJS 1" kontroli akciju sabiedrībā AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" atbilstoši FITL 66. panta ceturtās daļas 1. punktam. Šis akciju atpirkšanas piedāvājums ir apvienots ar obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, kas saistīts ar akciju sabiedrības "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.

Vienas akcijas atpirkšanas cena un tās noteikšanai izmantotās metodes

Vienas Mērķa sabiedrības akcijas atpirkšanas cena ir EUR 0,27 (divdesmit septiņi centi) par vienu Mērķa sabiedrības akciju.

Vienas akcijas atpirkšanas cenas noteikšanai izmantotas FITL 74.panta pirmās un otrās daļās norādītās metodes, izvēloties metodi, atbilstoši kurai var tikt noteikta visaugstākā vienas akcijas atpirkšanas cena. Vienas akcijas cena obligātajā akciju atpirkšanas piedāvājumā nevar būt zemāka par cenu, kas aprēķināta, pamatojoties uz akcionāru sapulcē apstiprinātā Mērķa sabiedrības 2019.gada pārskata datiem un pēdējā nerevidētā starpposma finanšu pārskata datiem par 2020.gada deviņu mēnešu periodu, dalot Mērķa sabiedrības tīros aktīvus ar emitēto akciju skaitu.

Akciju atpirkšanas piedāvājuma termiņš un termiņš, kad tiks paziņoti rezultāti

Obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma termiņš ir 50 (piecdesmit) dienas no dienas, kad Piedāvātājs saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 73.panta ceturto daļu publicē izdevumā "Latvijas Vēstnesis" informāciju par akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Ja termiņš beidzas brīvdienā vai svētku dienā, tad par pēdējo piedāvājuma dienu tiks uzskatīta nākamā darba diena.

Piedāvājuma termiņa pēdējā dienā Mērķa sabiedrības akcionāri var atsaukties uz akciju atpirkšanas piedāvājumu līdz plkst. 16.00.

Piedāvātājs nekavējoties, bet ne vēlāk kā 5 (piecu) darba dienu laikā pēc obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma termiņa beigām, iesniedz Finanšu un kapitāla tirgus komisijai, regulētā tirgus organizētājam Nasdaq Riga un Mērķa sabiedrībai ziņojumu par piedāvājuma rezultātiem.

Piedāvātājs 5 (piecu) darba dienu laikā pēc obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma termiņa beigām publicē oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sludinājumu par piedāvājuma rezultātiem.

Vieta un laiks, kur un kad var iepazīties ar prospektu

Ar prospektu iepazīties vai tā kopiju saņemt var Akciju sabiedrība "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" birojā, Terēzes ielā 1, Rīgā, LV-1012, 7.stāvā, piedāvājuma termiņa laikā, darba dienās no plkst. 10.00 līdz 17.00, iepriekš piesakoties pa tālr. +371 67272790.

Prospekts tiks ievietots Nasdaq Riga interneta mājaslapā Finanšu instrumentu tirgus likumā noteiktajā kārtībā un termiņā.

Datumi, kad piedāvājums noslēgsies, kad tiks paziņoti piedāvājuma rezultāti un kad notiks norēķini

Piedāvājums noslēgsies - 2021.gada 7.janvārī.

Piedāvājuma rezultāti tiks paziņoti - 2021.gada 14.janvārī.

Norēķini notiks - 2021.gada 12.janvārī.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!