• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/210.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2020., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/op/2020/210.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Kocēnu novada dome saskaņā ar Publiskas personas mantas atsavināšanas likuma 14. panta otro daļu atsavina sev piederošo apbūvētu zemes gabalu ar kadastra apzīmējumu 9664 015 0192, platība - 0,2469 ha, adrese: Avotu iela 14, Rubene, Kocēnu...

Vēl šajā numurā

29.10.2020., Nr. 210

OP 2020/210.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 62 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

SIA "Europa Group", reģistrācijas numurs 40003603767, mantas kā lietu kopības (viesnīca "Europa Royale Riga") pārdošanas procesā tiek pagarināts piedāvājumu iesniegšanas termiņš. Maksātnespējīgās SIA "Europa Group", reģistrācijas numurs 40003603767 (turpmāk - Parādnieks), administrators Jānis Balodis, amata apliecības numurs 00603, prakses vietas adrese: Strēlnieku iela 1-2, Rīga, LV-1010, tālr. 67280032, e-pasts: janis.balodis@mnadministrators.lv, paziņo, ka bez izsoles atbilstoši Maksātnespējas likuma noteikumiem, Parādnieka mantas pārdošanas plānam un administratora sagatavotajiem pārdošanas noteikumiem (turpmāk - Noteikumi), pretendentam par izdevīgāko piedāvājumu plānots pārdot Parādniekam piederošo un par labu "Swedbank" AB, Lietuvas Republikas reģistrācijas numurs 112029651, ieķīlāto mantu kā lietu kopību.

Parādnieka lietu kopības sastāvā ietilpst četru zvaigžņu viesnīcas ēka (viesnīca "Europa Royale Riga") ar 60 (sešdesmit) numuriņiem, restorāna telpām, 1 konferenču zāles un 3 banketu zālēm. Lietu kopības sastāvā ietilpst šāda manta:

- nekustamais īpašums: zemesgabals 2346 m² platībā, uz kura atrodas namīpašums - viena četrstāvu administratīvā ēka, viena divstāvu administratīvā ēka, kadastra numurs 01000050008, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 12, Rīgā;

- kustamā manta: nekustamajā īpašumā esošā kustamā manta (vairāk nekā 2100 vienības - mēbeles, inventārs un aprīkojums). Kustamās mantas detalizēts saraksts ir administratora rīcībā.

Personas, kuras ir ieinteresētas iegādāties Lietu kopību (turpmāk - Pretendenti), vēlas saņemt Noteikumus, kā arī piedalīties Lietu kopības pārdošanas procesā, iesniedz administratoram attiecīgu iesniegumu (turpmāk - Iesniegums) un parakstītu Apliecinājumu par konfidenciālas informācijas neizpaušanu, kuru administrators izsniedz pēc attiecīga pieprasījuma pirms Iesnieguma iesniegšanas (turpmāk - Apliecinājums).

Iesniegums un Apliecinājums jānosūta uz administratora Jāņa Baloža prakses vietas adresi: Strēlnieku ielā 1-2, Rīgā, LV-1010, vai elektroniski (elektroniski parakstīta dokumenta formā ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu atbilstoši Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu apriti vai iesūtot skenētu drukāta un parakstīta dokumentu, kura oriģināls tiek izsūtīts pa pastu iepriekš norādītajā kārtībā) uz administratora Jāņa Baloža e-pasta adresi: janis.balodis@mnadministrators.lv. Pēc Iesnieguma un Apliecinājuma saņemšanas Pretendentam 3 (trīs) dienu laikā tiks izsniegti Lietu kopības pārdošanas noteikumi, saskaņā ar kuriem Pretendentam sākotnējais piedāvājums ir jāiesniedz līdz 2020.gada 30.novembrim (ieskaitot).

Lietu kopības piespiedu pārdošanas vērtība ir noteikta 4 760 700,00 EUR apmērā, tajā skaitā nekustamā īpašuma vērtība 4 690 000,00 EUR un kustamās mantas vērtība 70 700,00 EUR. Zemākā iespējamā pārdošanas cena, kura ietverama Pretendentu piedāvājumos, ir norādīta Lietu kopības pārdošanas noteikumos un tā ir noteikta, vadoties no veiktā novērtējuma.

Papildu informācijas nepieciešamības gadījumā lūgums sazināties ar administratoru pa tālr. 67280032 vai e-pastu: janis.balodis@mnadministrators.lv.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!