• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/19.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.2020., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/op/2020/19.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu atsaukumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

28.01.2020., Nr. 19

OP 2020/19.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par Gaujas Nacionālā parka dabas aizsardzības plāna izstrādes uzsākšanas sanāksmi

Īpaši aizsargājamā dabas teritorija Gaujas Nacionālais parks ir dibināts 1973. gadā, lai aizsargātu Gaujas senlejas un tās apkārtnes unikālās dabas vērtības. Kopš 2004. gada parks, kas atrodas Amatas, Beverīnas, Cēsu, Inčukalna, Krimuldas, Līgatnes, Pārgaujas, Priekuļu, Sējas, Siguldas un Kocēnu novados, ir iekļauts ES nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju tīklā - Natura 2000.

No 2019. gada septembra līdz 2023. gada janvārim Dabas aizsardzības pārvaldes uzdevumā SIA "Estonian, Latvian & Lithuanian Environment'' izstrādā Gaujas Nacionālajam parka dabas aizsardzības plānu turpmākajiem 12-15 gadiem. Aicinām zemju īpašniekus un citus interesentus iesaistīties tā izstrādē, apmeklējot sanāksmi šī gada 11. februārī plkst. 17.00 Siguldas pagasta Kultūras namā (Zinātnes iela 7B, Siguldas pagasts, Siguldas novads) vai 13. februārī plkst. 17.00 Straupes pagasta "Tautas namā'' (Plācis, Straupes pagasts, Pārgaujas novads).

Informatīvās sanāksmes laikā uzzināsiet par parka izveidošanas mērķiem un dabas vērtībām, dabas aizsardzības plāna izstrādes procedūru, termiņiem, iesaistītajiem ekspertiem, plānotajiem pētījumiem un iespēju piedalīties dabas aizsardzības plāna izstrādē. Klātesošie tiks informēti arī par kārtību, kā pieteikties atbalsta maksājumiem par bioloģiskās daudzveidības uzturēšanu zālājos un mežu kompensācijas maksājumiem Natura 2000 teritorijās.

Plāna izstrādātāji aicina sniegt priekšlikumus par turpmāko Gaujas Nacionālā parka attīstības vīziju un plānotajiem apsaimniekošanas pasākumiem ne vien sanāksmē, bet arī rakstiski, adresējot tos SIA "Estonian, Latvian & Lithunian Environment" līdz 2020. gada 15. martam (Vīlandes iela 3-6, Rīga, LV-1010, vai gauja@environment.lv). Jautājumu gadījumā aicinām zvanīt pa tālr. 28010505 darba dienās plkst. 10.00 līdz 16.00.

Plāna izstrādes aktualitātes var skatīt interneta vietnē http://www.environment.lv/lv/jaunumi/gauja, www.daba.gov.lv, www.skaitamdabu.gov.lv vai sava novada mājaslapā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!