• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/151.PD2): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 7.08.2020., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/op/2020/151.PD2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Saskaņā ar Ministru kabineta 2017.gada 16.augusta Ministru kabineta noteikumu Nr.485 "Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas, administrēšanas un uzraudzības kārtība augļu, dārzeņu un piena piegādei izglītības iestādēm"...

Vēl šajā numurā

07.08.2020., Nr. 151

OP 2020/151.PD2
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) paziņo,

ka ir veikti grozījumi Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.1. pasākuma "Praktiskas ievirzes pētījumi" trešās projektu iesniegumu atlases kārtas nolikumā.

Grozījumi ir veikti balstoties uz Izglītības un zinātnes ministrijas pieņemto lēmumu par publiskā finansējuma pārdalēm 1.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.1.pasākuma "Praktiskas ievirzes pētījumi" (turpmāk - SAM pasākums) ietvaros (turpmāk - rezerves saraksts), kā arī lai nodrošinātu atlikušo rezerves sarakstā iekļauto projektu iesniegumu atbalstīšanu pēc nākamās SAM pasākuma atlases kārtas projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām, ja Ministru kabinets pieņems lēmumu par papildus finansējuma piešķiršanu SAM pasākumam.

Informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē www.cfla.gov.lv/lv/es-fondi-2014-2020/izsludinatas-atlases/1-1-1-1-k-3.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!