• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/134.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 15.07.2020., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/op/2020/134.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

SIA "Jūrmalas siltums", reģ. Nr. 42803008058, Slokas iela 47A, Jūrmala, LV-2015, 2020. gada 10. jūlijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts...

Vēl šajā numurā

15.07.2020., Nr. 134

OP 2020/134.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 4 Pēdējās nedēļas laikā 50 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

VAS "Latvijas dzelzceļš", turpmāk - LDz, informē, ka zemesgabals Šķirotavas stacijas teritorijā Krustpils iela 20, Rīgā, kadastra numurs 01000782168, atrodas publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras zemes nodalījuma joslā. VAS "Latvijas dzelzceļš" ir zemes gabala valdītājs un rīkojas valsts vārdā, pamatojoties uz Dzelzceļa likuma 15. panta pirmo daļu. Minēto zemes vienību skar Rail Baltica projekta realizēšana.

Uz zemesgabala atrodas LDz nepiederošas būves: garāžas, šķūņi u.c. saimniecības būves, tālāk tekstā - Būves. Būves uz minētās zemes vienības atrodas bez LDz kā dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja atļaujas, t.i. bez tiesiska pamata. Saskaņā ar Dzelzceļa likuma 17. panta pirmo daļu: "Dzelzceļa zemes nodalījuma joslā citas juridiskas un fiziskas personas jebkāda veida darbību var veikt tikai ar dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja atļauju un tā kontrolē". LDz nav zināmi Būvju īpašnieki, valdītāji vai lietotāji. Pamatojoties uz Civillikuma 949. un 1039. pantu, LDz aicina Būvju īpašniekus, valdītājus vai lietotājus 6 (sešu) mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" atbrīvot zemesgabalu Krustpils iela 20 ielā, Rīgā, kadastra apzīmējums 01000782168, no Būvēm. Pēc 6 mēnešu termiņa notecējuma no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" zemesgabals tiks atbrīvots no prettiesiski novietotajām Būvēm piespiedu kārtā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!