• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi
Juridiskas personas publicē paziņojumus par slēgtiem un atklātiem konkursiem, sarunu procedūrām un metu konkursiem, par iespējām iepazīties ar konkursu nolikumiem un termiņiem, kā arī pieteikties dažādiem darbu izpildes pasūtījumiem, finansējuma piedāvājumiem.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/123.PD1): piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2020., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/op/2020/123.PD1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai (ZRP) pasākumam "Uzglabāšanas...

Vēl šajā numurā

30.06.2020., Nr. 123

OP 2020/123.PD1
RĪKI

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 5 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) paziņo,

ka ir veikti grozījumi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.5.pasākuma "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem pētniecībā un inovācijās" trešās projektu iesniegumu atlases kārtas projektu iesniegumu atlases nolikumā.

Grozījumi ir veikti, pamatojoties uz Ministru kabineta 2020.gada 12.maija noteikumiem Nr.287 "Grozījumi Ministru kabineta 2017. gada 6.jūnija noteikumos Nr.315 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.5. pasākuma "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem pētniecībā un inovācijās" pirmās, otrās un trešās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi"", kas nosaka, ka 1.1.1.specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.5.pasākuma "Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem pētniecībā un inovācijās" trešās atlases kārtas ietvaros plānotais kopējais publiskais attiecināmais finansējums ar saimniecisku darbību nesaistītiem un ar saimniecisku darbību saistītiem projektiem ir 11 934 520 euro, ko veido Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 10 144 342 euro apmērā un valsts budžeta līdzfinansējums  1 790 178 euro apmērā.

Informācija par projektu iesniegumu atlasi pieejama CFLA tīmekļa vietnē www.cfla.gov.lv/lv/es-fondi-2014-2020/izsludinatas-atlases/1-1-1-5-k-3.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!