• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/103.DA2): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 29.05.2020., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/op/2020/103.DA2

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par AS "Conexus Baltic Grid" piemērojamo maksu par izejas punkta Latvijas lietotāju apgādei izmantošanu...

Vēl šajā numurā

29.05.2020., Nr. 103

OP 2020/103.DA2
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 5 Pēdējās nedēļas laikā 49 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par dabas aizsardzības plāna neklātienes sabiedrisko apspriešanu dabas liegumam ''Durbes ezera pļavas"

Ņemot vērā izsludināto ārkārtas situāciju valstī, no šī gada 4. jūnija līdz 19. jūnijam notiks dabas aizsardzības plāna dabas liegumam ''Durbes ezera pļavas'' neklātienes (attālinātā) sabiedriskā apspriešana.

Ar dabas aizsardzības plānu no 2020. gada 4. jūnija varēs iepazīties:

- Durbes novada domē (Parka iela 2, Lieģi, Tadaiķu pagasts, Durbes novads, LV-3447) darba laikā;

- Durbes novada mājaslapā www.durbe.lv un dabas aizsardzības plāna izstrādātāja mājaslapā www.environment.lv (sadaļā "Aktualitātes"), kur būs pieejama arī dabas aizsardzības plāna video prezentācija.

Aicinām izteikt savu viedokli un sniegt rakstiskus priekšlikumus plāna pilnveidei līdz 19. jūnijam, adresējot tos plāna izstrādātājam: SIA Estonian, Latvian @ Lithuanian Environment, Vīlandes iela 3-6, Rīga, LV-1010, vai e-pastu: elle@environment.lv, vai Durbes novada domei Parka iela 2, Lieģi, Tadaiķu pagasts, Durbes novads, LV-3447.

Līdz 19. jūnijam saņemtie jautājumi un priekšlikumi tiks apkopoti un par tiem tiks sniegtas atbildes atsevišķā pielikumā, kas tiks pievienots pie dabas aizsardzības plāna un būs pieejams dabas aizsardzības plāna izstrādātāja mājaslapā.

Dabas aizsardzības plāns dabas liegumam ir izstrādāts laika periodam no 2020. līdz 2032. gadam.

Dabas liegums "Durbes ezera pļavas" ir dibināts 2004. gadā un ir NATURA 2000 teritorija. Lieguma kopējā platība ir 596 ha un tas atrodas Durbes novada Dunalkas, Durbes un Vecpils pagastos. Tā ir C tipa aizsargājama teritorija, kas noteikta īpaši aizsargājamo sugu un īpaši aizsargājamo biotopu aizsardzībai.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!