• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2020/102.AKK5): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.2020., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/op/2020/102.AKK5

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

28.05.2020., Nr. 102

OP 2020/102.AKK5
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

"HOTEL SCHOOL" Viesnīcu biznesa koledža izsludina konkursu uz KOLEDŽAS DIREKTORA amatu ar termiņu 4 gadi

Amata pienākumi: koledžas darbības organizēšana atbilstoši normatīvo aktu prasībām, personāla vadība, kvalitātes vadība, koledžas oficiāla pārstāvība un citi pienākumi atbilstoši amata aprakstam.

Prasības pretendentam: vismaz maģistra grāds vai tam pielīdzināts grāds, vismaz piecu gadu pedagoģiskā darba pieredze, akadēmiskā darba pieredze vai darba pieredze saistītā nozarē un vismaz piecu gadu pieredze vadošā amatā. Priekšroka tiks dota pretendentam ar administratīvā darba pieredzi augstskolas pārvaldē.

Darba alga no EUR 1300 līdz 1800 par pilnu slodzi mēnesī atkarībā no pretendenta kvalifikācijas. Pārbaudes laiks - 3 mēneši.

Personām, kuras vēlas piedalīties konkursā, līdz 2020. gada 30. jūnijam jāiesniedz šādi dokumenti (sūtot tos elektroniski uz e-pastu: julija@hotelschool.lv vai iesniedzot klātienē Smilšu ielā 3, 43. kab., Rīgā):

- valdei adresēta motivācijas vēstule, kurā norādīts amats, uz kuru persona pretendē

- dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae)

- diplomu kopijas par augstāko izglītību, akadēmiskajiem un zinātniskajiem grādiem

- citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju, kā arī dokumenti, kurus darba devējs var pieprasīt, lai pilnvērtīgāk izvērtētu pretendenta atbilstību amatam

Papildu informāciju var saņemt pa tālr. 29569309.

Piesakoties konkursam, pretendents piekrīt savu personas datu apstrādei, kuras nolūks ir amata pretendentu atbilstības izvērtēšana atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Datu apstrādes pārzinis ir "HOTEL SCHOOL" Viesnīcu biznesa koledža, SIA, Smilšu ielā 3, Rīgā, LV-1050, tālrunis 67213037, e-pasts: info@hotelschool.lv.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!