• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Dažādi sludinājumi
Juridiskas personas publicē saturiski dažādus paziņojumus, piemēram, par sabiedrisko apspriešanu, paziņojumus par tarifiem, par anulētām apraides atļaujām, par muzeju akreditāciju, par kompetentām institūcijām un kompetentiem speciālistiem, kuģošanas grafikiem. Zvērināti notāri un zvērināti tiesu izpildītāji publicē paziņojumus fiziskām personām, kuru dzīvesvieta nav norādīta Iedzīvotāju reģistrā vai saņemts pasta paziņojums, ka sūtījumu nav iespējams nodot adresātam.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/97.DA1): dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2019., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/op/2019/97.DA1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums par nekustamā īpašuma novērtējumu...

Vēl šajā numurā

17.05.2019., Nr. 97

OP 2019/97.DA1
RĪKI

Dažādi sludinājumi: Šajā laidienā 2 Pēdējās nedēļas laikā 49 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Rēzeknes novada dome nolēmusi no 2019.gada 1.jūnija Rēzeknes novada teritorijā izveidot 2 (divas) bāriņtiesas, reorganizējot esošās 5 (piecas) Rēzeknes novada bāriņtiesas (Rēzeknes novada Maltas bāriņtiesu, Rēzeknes novada Kaunatas bāriņtiesu, Rēzeknes novada Vērēmu bāriņtiesu, Rēzeknes novada Ozolaines bāriņtiesu un Rēzeknes novada Gaigalavas bāriņtiesu).

Rēzeknes novada Maltas bāriņtiesas darbības teritorija tiks noteikta Čornajas, Griškānu, Feimaņu, Kaunatas, Lūznavas, Maltas, Mākoņkalna, Ozolaines, Pušas, Silmalas un Stoļerovas pagastu teritorijās. Maltas bāriņtiesas juridiskā adrese ir Brīvības iela 6, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, LV-4630.

Rēzeknes novada Dricānu bāriņtiesas darbības teritorija tiks noteikta Audriņu, Bērzgales, Gaigalavas, Dricānu, Ilzeskalna, Kantinieku, Lendžu, Nagļu, Nautrēnu, Ozolmuižas, Rikavas, Sakstagala, Stružānu un Vērēmu pagastu teritorijās. Dricānu bāriņtiesas juridiskā adrese ir "Pagastmāja", Dricāni, Dricānu pagasts, Rēzeknes novads, LV-4615.

No 2019.gada 1.jūnija Rēzeknes novada Maltas bāriņtiesa un Rēzeknes novada Dricānu bāriņtiesa ir attiecīgo reorganizēto Rēzeknes novada bāriņtiesu tiesību un saistību pārņēmējas.

Nolemts nerīkot atklātu pretendentu konkursu uz bāriņtiesas priekšsēdētāju, bāriņtiesas priekšsēdētāja vietnieku un bāriņtiesas locekļu amatiem, samazinot bāriņtiesas locekļu skaitu un nosakot, ka Rēzeknes novada Maltas bāriņtiesa un Rēzeknes novada Dricānu bāriņtiesa tiek izveidotas šādā sastāvā: bāriņtiesas priekšsēdētājs -1, bāriņtiesas priekšsēdētāja vietnieks - 1, bāriņtiesas locekļi - 4.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!