• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības
Zvērināts tiesu izpildītājs, zvērināts notārs, maksātnespējas administrators vai nekustamā īpašuma īpašnieks (izīrētājs) šeit paziņo personām par saistību esamību pret kreditoru (izīrētāju) un aicina labprātīgi samaksāt parādu noteiktā termiņā, norādot kredītiestādes nosaukumu un konta numuru. Šis aicinājums var būt kā brīdinājums pirms īpašuma pārdošanas izsolē vai prasības celšanas tiesā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/57.US3): uzaicinājums nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.03.2019., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/op/2019/57.US3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

21.03.2019., Nr. 57

OP 2019/57.US3
RĪKI

Uzaicinājumi nokārtot saistības: Šajā laidienā 3 Pēdējās nedēļas laikā 31 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums nokārtot saistības

Uzaicinājums nokārtot saistības

Saskaņā ar Notariāta likuma 138.1 pantu es, zvērināta notāre Irēna Ziringa, publicēju šādu likvidējamās ABLV Bank, AS, vienotais reģistrācijas numurs 50003149401, paziņojumu Rodrigo Jaunupam:

Paziņojums

Likvidējamā ABLV Bank, AS, reģ.Nr.50003149401 (turpmāk - Banka), uzaicina RODRIGO JAUNUPU, dzim. 02.06.1981., 15 dienu laikā no šī paziņojuma saņemšanas dienas izpildīt no 2007.gada 15.marta Hipotekārā kredīta līguma Nr.07-K-1537 izrietošās saistības, kas 2019.gada 11.februārī sastāda 25 791,57 EUR, t.sk., kredīta pamatsumma 23 491,57 EUR un līgumsods 2300,00 EUR.

No Hipotekārā kredīta līguma Nr.07-K-1537 izrietošo saistību nodrošināšanai, ir ieķīlāts nekustamais īpašums Pirmā iela 21-24, Ādaži, Ādažu nov., Banka brīdina Rodrigo Jaunupu, ka kredīta saistību neizpildes gadījumā, tā veiks Latvijas Republikas normatīvajos aktos paredzētos pasākumus piedziņas vēršanai uz mantojumā pieņemto ķīlas priekšmetu, tajā skaitā saistību bezstrīdus piespiedu izpildīšanas kārtībā vai nekustamā īpašuma labprātīgas pārdošanas izsolē tiesas ceļā, kā arī Banka var izmantot Civillikuma ceturtās daļas devītajā nodaļā paredzētās tiesības cedēt no Kredīta līgumiem izrietošās prasījuma tiesības trešajai personai.

Banka vērš uzmanību, ka no Kredīta līgumiem izrietošo saistību izpildei iemaksātie naudas līdzekļi tiks uzskatīti par saņemtiem un novirzīti saistību izpildei tikai, ja tas būs pieļaujams pēc to izcelsmes pārbaudes atbilstoši tiesību aktu prasībām noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas jomā.

Atbilstoši Latvijas Republikas Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likuma 28. pantam parādniekam ir pienākums pēc Bankas darbinieka pieprasījuma sniegt klienta izpētei nepieciešamo patieso informāciju un dokumentus, tajā skaitā par patiesajiem labuma guvējiem, klientu veiktajiem darījumiem, klientu un patieso labuma guvēju saimniecisko, personisko darbību, finansiālo stāvokli, naudas vai citu līdzekļu avotiem.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!