• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/39.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2019., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/op/2019/39.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Pagarināts pretendentu pieteikšanās termiņš. Saeimas Administrācijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju direktors (uz nenoteiktu laiku)
LR SAEIMA...

Vēl šajā numurā

25.02.2019., Nr. 39

OP 2019/39.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Rīgas pilsētas pašvaldība izsludina konkursu uz SIA "Rīgas serviss" (reģistrācijas Nr. 40103058501, juridiskā adrese: Rāmuļu iela 24, Rīga, LV-1005)

valdes locekļa/-les amatu

SIA "Rīgas serviss" valdes locekļa/-les amata kandidātam/-ei izvirzāmās prasības:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, nekustamā īpašuma pārvaldībā vai inženierzinātnēs (būvniecība, inženierekonomika un vadība)

- pieredze ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu vai būvniecību saistītā jomā un vismaz divu gadu profesionālā darba pieredze vadošā amatā (kapitālsabiedrības valdes locekļa, padomes locekļa vai struktūrvienības (departamenta, pārvaldes u.tml.) vadītāja amatā vai iestādes vadītāja vai tā vietnieka amatā)

- izpratne par SIA "Rīgas serviss" darbības jomu - nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un būvuzraudzību

- izpratne par pašvaldības kapitālsabiedrību darbību un to pārvaldi

- valsts valodas zināšanas C līmeņa 1. pakāpē un vismaz vienas svešvalodas zināšanas valdes locekļa pienākumu profesionālai izpildei nepieciešamajā apjomā

- augsta atbildības sajūta un nevainojama reputācija

- līdera dotības, labas komandas veidošanas un vadīšanas prasmes

- precizitāte, analītiska domāšana, labas komunikācijas, argumentācijas un prezentācijas prasmes

- izcilas darbaspējas, motivācija sasniegt rezultātus profesionālajā darbībā

- atbilstība Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta otrās daļas un Komerclikumā noteiktajām prasībām

Ja vēlaties piedalīties konkursā, lūdzam līdz 2019. gada 11. martam (ieskaitot) slēgtā aploksnē ar norādi "SIA "Rīgas serviss" valdes locekļa/-les amata kandidātu konkursam" Rīgas domes Īpašuma departamenta Komercdarbības nodrošinājuma pārvaldē (Rīgā, Riharda Vāgnera ielā 3 (2. stāvs)) personīgi vai ar kurjera starpniecību iesniegt šādus dokumentus:

- motivētu pieteikuma vēstuli (iekļaujot informāciju, kas apliecina paziņojumā norādītās pieredzes un prasmju esību, apliecinājumu, ka Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta otrajā daļā, kā arī Komerclikumā minētie šķēršļi valdes locekļa amata ieņemšanai nepastāv, un apliecinājumu, ka, ievērojot likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" 6. pantā un 7. panta ceturtajā daļā noteiktos ierobežojumus, novērsīs iespējamās interešu konflikta situācijas, ja tiks ievēlēts valdes locekļa/-les amatā);

- dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae), kurā iekļauts arī pašvērtējums par valodu zināšanām un norādīts vadītā kolektīva darbinieku skaits;

- augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju;

- profesionālo kvalifikāciju un citas prasmes apliecinošu dokumentu (ja tādi ir) kopijas.

Kandidātiem, kas tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, nominācijas komisija lūgs trīs darba dienu laikā iesniegt redzējumu (uz trīs lappusēm) par SIA "Rīgas serviss" attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai.

Informācijai: mēneša atlīdzība no 2168 līdz 2439 euro (pamatojoties uz Ministru kabineta 22.12.2015. noteikumu Nr. 791 "Noteikumi par publiskas personas kapitālsabiedrību un publiski privāto kapitālsabiedrību valdes un padomes locekļu skaitu atbilstoši kapitālsabiedrības lielumu raksturojošiem rādītājiem, valdes un padomes locekļu mēneša atlīdzības maksimālo apmēru" 7., 8. un 10. punktu un pielikuma 1. punktu), saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 79. pantu ar valdes locekli tiek slēgts pilnvarojuma līgums uz pieciem gadiem. Informatīvais paziņojumu par kandidāta personas datu apstrādi konkursa norises nodrošināšanai pieejams Rīgas pilsētas pašvaldības portālā www.riga.lv sadaļā "Pašvaldība" - "Darba sludinājumi". Papildu informācija pa tālr. 67026328.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!