• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/202.AKK6): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2019., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/op/2019/202.AKK6

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.10.2019., Nr. 202

OP 2019/202.AKK6
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Transporta un sakaru institūts (reģ. Nr. 40003458903), īstenojot projektu "Transporta un sakaru institūta akadēmiskā personāla stiprināšana stratēģiskās specializācijas jomās" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" ietvaros (09.01.2018. Ministru kabineta noteikumi Nr. 25) izsludina atklātas atlases trešo kārtu doktorantiem/ zinātniskā grāda pretendentiem akadēmiskajam darbam šādos studiju virzienos:

1) "Informācijas tehnoloģija, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne";

2) "Mehānika un metālapstrāde, siltumenerģētika, siltumtehnika un mašīnzinības";

3) "Transporta pakalpojumi".

Plašāka informācija par sludinājumu Transporta un sakaru institūta mājaslapā:

http://www.tsi.lv/lv/content/vakances-tsi;

http://www.tsi.lv/en/content/vacancy-tsi.

Pieteikšanās termiņš - 2019. gada 22.oktobris.

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums, CV atbilstoši vērtēšanas kritērijiem, studiju kursa apraksts, diploma par iepriekšējo izglītību kopija/-as, citi dokumenti (pēc izvēles), kas liecina par pretendenta prasmēm, zināšanām un spējām.

Dokumentus sūtīt uz e-pasta adresi pro822@tsi.lv vai pa pastu, adrese: Transporta un sakaru institūts, Lomonosova iela 1, Rīga, Latvija, LV-1019, 301.kabinets, uz aploksnes norādot "Pieteikums doktorantu / zinātniskā grāda pretendentu atklātās atlases trešajai kārtai" un pretendenta vārdu, uzvārdu.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Transporta un sakaru institūts informē, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Transporta un sakaru institūts.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!