• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/183.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 9.09.2019., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/op/2019/183.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskie amati
Valsts robežsardzes koledža...

Vēl šajā numurā

09.09.2019., Nr. 183

OP 2019/183.AKK3
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amata vietām LLU Informācijas tehnoloģiju fakultātē (uz noteiktu laiku):

- Datoru sistēmu katedra - vadošais pētnieks - 1 vieta, nozarē Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, apakšnozarē Datorvadība

- Datoru sistēmu katedra - pētnieks - 1 vieta, nozarē Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, apakšnozarē Sistēmu analīze, modelēšana un projektēšana

- Vadības sistēmu katedra - vadošais pētnieks - 1 vieta, nozarē Ekonomika un uzņēmējdarbība, apakšnozarē Ekonomikas teorija

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!