• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu
Tiesa sagatavo un publicē paziņojumu ar aicinājumu ierasties tiesā procesa dalībnieku, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma. Aicinājuma saturs ir atbilstošs tiesas pavēstes saturam. Tiesa var izskatīt lietu bez atbildētāja piedalīšanās, ja pagājis ne mazāk kā viens mēnesis no aicinājuma publikācijas dienas oficiālajā izdevumā. Ja lieta tiek izskatīta rakstveida procesā, savlaicīgi lietas dalībniekam, kuram nav deklarētās dzīvesvietas un viņa dzīvesvieta nav zināma, paziņo datumu, kad lēmuma norakstu varēs saņemt tiesas kancelejā.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/170.UT7): uzaicinājums uz tiesu. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 21.08.2019., Nr. 170 https://www.vestnesis.lv/op/2019/170.UT7

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

21.08.2019., Nr. 170

OP 2019/170.UT7
RĪKI

Uzaicinājumi uz tiesu: Šajā laidienā 7 Pēdējās nedēļas laikā 43 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Uzaicinājums uz tiesu

Uzaicinājums uz tiesu

Daugavpils tiesā saņemts Leongīnas Kirilinas pieteikums par pazudušās personas Janīnas Butnickas, dzim. 1939.gada 31.jūlijā, pēdējā zināmā dzīvesvieta ,,Vērdiņos", Staltos, Kalniešu pagastā, Krāslavas novadā, izsludināšanu par mirušu. Daugavpils tiesa uzaicina pazudušo personu JANĪNU BUTNICKU, dzim. 1939.gada 31.jūlijā, triju mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" ierasties Daugavpils tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu, pretējā gadījumā Janīna Butnicka, dzim. 1939.gada 31.jūlijā, tiks izsludināta par mirušu. Daugavpils tiesa aicina visus, kas zina pazudušās personas Janīnas Butnickas, dzim. 1939.gada 31.jūlijā, uzturēšanās vietu vai kam ir zināms par viņas nāvi, triju mēnešu laikā paziņot par to Daugavpils tiesai.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!