• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvalde
Rīgas pilsētas būvvalde publicē lēmumus par publiskās apspriešanas rīkošanu. Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas būvvalde publicē pieņemtos lēmumus par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas pilsētas būvvaldes 2019. gada 12. jūlija lēmums Nr. BV-19-91-ls "Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Ķengaraga, Šķirotavas, Dārziņu un Rumbulas apkaimē". Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.07.2019., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/op/2019/144.9

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

17.07.2019., Nr. 144

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde

Veids: lēmums

Numurs: BV-19-91-ls

Pieņemts: 12.07.2019.

OP numurs: 2019/144.9

2019/144.9
RĪKI

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmumi: Šajā laidienā 1 Pēdējās nedēļas laikā 0 Visi

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr. BV-19-91-ls

Rīgā 2019. gada 12. jūlijā

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Ķengaraga, Šķirotavas, Dārziņu un Rumbulas apkaimē

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk – Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 08.12.2015. noteikumos Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk – Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Saskaņā ar Rīgas domes 29.05.2019. lēmumu Nr. 2324 "Par Nīcgales ielas posma pārdēvēšanu par Franča Trasuna ielu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536" un Rīgas domes 29.05.2019. lēmumu Nr. 2325 "Par Jezupa Rancāna ielas nosaukuma piešķiršanu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536" veiktajām izmaiņām ielu nosaukumos vairākiem adresācijas objektiem nepieciešama adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumu prasībām.

[1.2.] Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros. Pašvaldībai nav noteiktas brīvas izvēles iespējas izvēlēties ieviest vai neieviest savā administratīvajā teritorijā vienotām prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu. Adresācijas veidošanas obligātās prasības, kuras pašvaldībai ir jāievēro, ir noteiktas ar Adresācijas noteikumiem. Pašvaldībai ar normatīvajiem aktiem arī nav noteiktas tiesības izvēlēties, vai savas darbības ietvaros ievērot ārējā normatīvā akta prasības, vai neievērot.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamu, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Likumdevējs, nosakot pašvaldībai pienākumu ieviest pašvaldības teritorijā adresācijas sistēmu, ir noteicis adresēšanas principus, kas ir obligāti pildāmi. Adrešu atkārtošanās dažādiem adresācijas objektiem nav pieļaujama, tāpat arī nereglamentēta adrešu numuru secība, vai adrešu numuru izvietojums nepareizās ielu adrešu numuru pusēs, vai adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas to realizējot dod valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.3.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. punktu pašvaldības domei vai pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst Adresācijas noteikumos minētajām prasībām.

[1.4.] Rīgas domes 04.04.2014. saistošo noteikumu Nr. 114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" 157.1 punktā noteikts, ka, ja saskaņā ar likumu pirms Būvvaldes lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu, kas tiek izdots kā vispārīgais administratīvais akts, nepieciešams uzklausīt lēmuma iespējamos adresātus, Būvvalde uzklausīšanu var veikt, rīkojot publisko apspriešanu.

[1.5.] Ņemot vērā ievērojamo adresācijas objektu skaitu Rīgas pilsētas Ķengaraga, Šķirotavas, Dārziņu un Rumbulas apkaimē, kuriem ir jāmaina vai jāpiešķir adrese, un lielo ieinteresēto personu skaitu, kuru tiesiskās intereses var tikt skartas, Būvvalde 14.12.2018. pieņēma lēmumu Nr. BV-18-197-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Ķengaraga, Šķirotavas, Dārziņu un Rumbulas apkaimē", nosakot publiskās apspriešanas norises laiku no 20.12.2018. līdz 07.03.2019.

29.01.2019. Būvvalde pieņēma lēmumu Nr. BV-19-29-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanas zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Ķengaraga, Šķirotavas, Dārziņu un Rumbulas apkaimē termiņa maiņu", pagarinot publiskās apspriešanas norises laiku līdz 31.05.2019.

Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas četri simti četrdesmit divas aptaujas anketas, divdesmit divi iesniegumi un viens e-pasts. Būvvalde 27.06.2019. ir apkopojusi publiskās apspriešanas rezultātus – Nr. BV-19-79-ls "Publiskās apspriešanas viedokļu apkopojums zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Ķengaraga, Šķirotavas, Rumbulas un Dārziņu apkaimē" un publicējusi tos oficiālajā Būvvaldes mājas lapā www.rpbv.lv.

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu, publiskās apspriešanas rezultātus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, tai skaitā ieviest adresācijas pamatprincipiem atbilstošu adresāciju Rīgā.

Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski, gan atbilstoši tā jēgai un būtībai, ir secināms, ka atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. punktā noteiktajam, Būvvaldei ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilst normatīvo aktu prasībām. Adresācijas noteikumi nosaka adrešu piešķiršanas kārtību, kas Būvvaldei ir saistoša un ir jāizpilda.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir noteiktā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 2.8. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka, 2.9. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība, un 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 8. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

– administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties (8.1. apakšpunkts);

– katram adresācijas objektam (funkcionāli saistītam objektu kopumam) piešķir vienu adresi (8.2. apakšpunkts);

– adresācijas objekta nosaukumu veido atbilstoši Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām un normatīvajiem aktiem vietvārdu informācijas jomā (8.3. apakšpunkts);

– viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (8.4. apakšpunkts);

– ciema, viensētas, ēkas un apbūvei paredzētas zemes vienības nosaukumā nedrīkst izmantot vārdu savienojumu, kas satur fiziskas personas vārdu un uzvārdu un informāciju par saimnieciskās darbības formu (8.5. apakšpunkts);

– adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem (8.6. apakšpunkts).

Adresēm Rīgā ir jāatbilst adresācijas sistēmai noteiktajiem pamatprincipiem. Ja Būvvalde konstatē, ka adrese neatbilst noteiktajām prasībām, tad Būvvaldei ir obligāti jāpieņem lēmums par adreses maiņu vai pieraksta precizēšanu. Būvvalde ir konstatējusi, ka vairākas adreses Rīgā atkārtojas vairākiem funkcionāli patstāvīgiem adresācijas objektiem, kas nav pieļaujams, tāpat arī Būvvalde ir konstatējusi, ka vairāku adrešu pierakstā tiek lietoti divi adrešu numuri, kas pierakstīti kā daļskaitlis, kas nonāk pretrunā ar Adresācijas noteikumu 8.2. un 8.6. apakšpunkta prasībām, jo adresācijas objektam piešķiramais adreses numurs atbilstoši 17.1. apakšpunktam nedrīkst būt pretrunā ar 8.6. apakšpunkta prasībām jo adreses numurs ir viens skaitlis un vienīgais izņēmums adreses numuru veidošanas kārtībā ir noteikts adresācijas noteikumu 18. punktā, lai izvairītos no adrešu numuru atkārtošanās. Būvvaldei, konstatējot lietotu adrešu neatbilstību adresācijas sistēmas prasībām, tās ir jāmaina un attiecīgi jāprecizē to pieraksts. Par konstatētajām adresēm, kas neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, ir organizēta un notikusi publiskā apspriešana.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 12. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta:

– pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētas zemes vienības, un ar to funkcionāli saistītajām ēkām saglabā zemes vienībai piešķirto adresi (12.1. apakšpunkts);

– katrai nākamajai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām, kuras būvēs vai ir uzbūvētas uz apbūvei paredzētas zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi (12.2. apakšpunkts).

Būvvaldei gadījumā, kad ēkas adrese nesakrīt ar zemes vienības adresi, ir pienākums mainīt vai piešķirt adresi zemes vienībai, lai izpildītu Adresācijas noteikumu 12. punkta prasības.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja uz apbūvei paredzētas zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām piešķirt atsevišķu adresi neatkarīgi no tā, vai ēkas ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.6.] Adresācijas noteikumu 14. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam. Pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur nav ielu, līdz ielu izbūvei vai gadījumā, ja brauktuvei noteikts ceļa statuss, apbūvei paredzētai zemes vienībai adresi var nepiešķirt, bet ēkai kopā ar zemes vienību saglabā vai piešķir nosaukumu. Divu mēnešu laikā pēc ielu izveides un nosaukumu piešķiršanas tām pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par iepriekš piešķirto adrešu maiņu, apbūvei paredzētas zemes vienības vai ēkas nosaukumu aizstājot ar numuru un piesaistot to ielas nosaukumam.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 19. punktā noteikts, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, ņemot vērā tuvāko ielu, ko nosaka, izvērtējot konkrēto situāciju.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 17.1. apakšpunktā noteikts, ka pilsētās zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali, ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē – pāra numurus.

[2.9.] Adresācijas noteikumu 18. punkts nosaka, ka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, zemes vienības un ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (18.1. apakšpunkts) vai ar mazo burtu "k" un defisi, aiz defises norādot korpusa numuru (18.2. apakšpunkts).

[2.10.] Adresācijas noteikumu 30. punktā noteikts, ka, beidzot pastāvēt adresācijas objektam, izņemot telpu grupu, pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par adreses likvidēšanu. Ja beidz pastāvēt telpu grupa, telpu grupas adresi dzēš no adrešu reģistra bez lēmuma pieņemšanas par adreses likvidēšanu. Telpu grupu adreses likvidē arī Valsts zemes dienests, neievērojot Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto adrešu likvidēšanas kārtību, pamatojoties uz Adresācijas noteikumos noteikto.

[2.11.] Būvvalde, atbilstoši situācijai apvidū, faktiskajiem un tiesiskajiem apstākļiem, ir novērtējusi adresācijas objektu piešķiramās adreses un ir nodevusi tās publiskajai apspriešanai.

[2.12.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļā noteikts, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā.

[2.13.] Ņemot vērā iepriekš minēto, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem, kuri neatbilst Adresācijas noteikumu 8. un 14. punkta, 17.1. apakšpunkta un 19. punkta prasībām, un piešķirt adreses objektiem, kuriem adreses nav bijušas piešķirtas, bet tās ir piešķiramas atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunkta un 13. punkta prasībām.

[2.14.] Ņemot vērā, ka adrese ir noteiktajā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru – adreses elementu – kopa, tad Būvvaldei, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

Būvvalde atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.10. apakšpunkta un 3.punkta prasībām veicot telpu grupas adreses pieraksta precizēšanu Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas datos, ievērojot ēkas mainīto adresi, telpu grupas adresi nemaina. Lai ēkā mainītu telpu grupu adreses, atbilstoši adresācijas noteikumu 24. punkta prasībām, sākot telpu grupu numerāciju ar adreses numuru "1", īpašniekam ir jāvēršas Būvvaldē un jāiesniedz telpu grupu adrešu maiņai nepieciešamā informācija.

[2.15.] Adresācijas noteikumu 32. punkts nosaka, ja adrese mainīta, kā arī, ja precizēta pieraksta forma, atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām, dokumenti, kuros lietota iepriekšējā adrese, ir spēkā un dokumentu maiņa nav jāveic, izņemot, ja to paredz speciālais normatīvais akts.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta cita adrese, tie joprojām ir spēkā esoši un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs vai, ja to pieprasa normatīvo aktu prasības, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās un adrešu maiņa neietekmē īpašuma piederības jautājumus.

Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas. Lielā daļā gadījumu izmaiņas adresēs ir izsekojamas bez personas starpniecības, taču gadījumos, kad ir pastāvējusi adrešu atkārtošanās, jeb vairāki adresācijas objekti ir lietojuši vienu adresi, bet adreses maiņas gadījumā katram adresācijas objektam ir piešķirta sava, unikāla adrese, ne vienmēr tehnisku risinājumu dēļ ir iespējams nodrošināt automātisku informācijas nodošanu gala lietotājam pareizā veidā un šādos gadījumos adrešu lietotājiem ir ieteicams pārliecināties vai adrešu informācija personu rīcībai ir aktuāla. Tāpat arī izmaiņas hierarhiski dažāda līmeņa adresēs nevar tikt nodotas automātiski, gadījumā, ja viendzīvokļa ēkā ir lietots dzīvokļa adreses numurs, tad pēc adrešu maiņas automātiski nav nodrošināma korekta adrešu datu pāreja, jo viendzīvokļa ēkām telpu grupu adreses nepiešķir un iedzīvotājiem ir jālieto ēkas adrese (Adresācijas noteikumu 26. punkts).

Personas pašas ir atbildīgas par pareizu adrešu lietošanu. Šī lēmuma publicēšanā oficiālajā Latvijas Republikas laikrakstā nodrošina visu ar šo adrešu saistīto personu apziņošanu par notikušajām izmaiņām un personas (arī personas, kuras nav adresācijas objektu īpašnieki) nevar aizbildināties ar nezināšanu par izmaiņām adresācijā, taču personām pašām ir arī jāveic darbības, lai attiecībā uz viņiem tiktu lietota pareiza adrešu informācija. Personām pašām ir jāpaziņo informācija par mainīto adresi visiem, ar ko tiek uzturēta personiskā vai lietišķā sarakste vai arī ir nodibinātas un pastāv saistības. Tāpat arī, lai sekmētu, pēc iespējas nekļūdīgu pasta sūtījumu nogādi, ēkām apvidū pēc iespējas ātrāk ir jāuzstāda ēkas adreses numura zīmes.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par deklarētās adreses maiņas faktu. Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Ēku iedzīvotājiem ir nepieciešams pārbaudīt un precizēt reģistrēto informāciju par deklarētajām dzīvesvietu adresēm (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma 6. un 7. pants). Personām, kuru deklarētās dzīvesvietu adreses bijušas ēkās ar vienādām adresēm, būtu lietderīgi veikt nepieciešamās darbības, lai Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē būtu nodrošināta aktuāla informācija par pareizām iedzīvotāju dzīvesvietu deklarētajām adresēm. Būvvalde papildus paskaidro, ka informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm ir tiesiska precizēt vienīgi pati persona, kuru tas skar, jo nevienai no valsts pārvaldes iestādēm nav noteiktas tiesības mainīt informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm. Pareiza informācija par adresi ir būtiska, lai nodrošinātu saziņu ar iedzīvotāju un dati varētu tikt izmantoti arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanā. Ja persona nav mainījusi dzīvesvietu, bet ēkai ir mainīta adrese, atkārtota dzīvesvietas deklarēšana nav jāveic, bet jāprecizē Iedzīvotāju reģistra dati atbilstoši mainītajai adresei.

Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnēs www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Personām ir iespēja veikt deklarētās dzīvesvietas adreses precizēšanu, kad saglabājas pirmreizējās deklarācijas datums, vai arī atkārtoti deklarēt savu dzīvesvietu.

Būvvalde atbilstoši pieprasījumam var izsniegt bezmaksas izziņu, kas apliecina adreses maiņas faktu.

[2.16.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī, ievērojot lietderības apsvērumus, saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu ir secināms, ka Būvvaldei ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu saistībā ar adresēm, kuras neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, lai tiktu ieviesta vienota adresācijas sistēma Rīgā. Adreses maiņa zemes vienībai un ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota, un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis. Adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi, izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības. Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu, ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Adresācijas noteikumu 2.8., 2.9., 2.10. un 8.1., 8.2., 8.6. apakšpunktu, 9., 12., 13. un 14. punktu, 17.1., 18.1. un 18.2. apakšpunktu, 19., 28., 29., 30., 34. un 39. punktu, Būvvaldes oficiālajā mājas lapā www.rpbv.lv publicēto publiskās apspriešanas viedokļu apkopojumu Maskavas forštates apkaimē,

nolemj:

[3.1.] mainīt Adresācijas noteikumu 8.1., 8.2, 8.6. un 17.1. apakšpunktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.1.1. Aglonas iela 26 101848501 Aglonas iela 26 k-1 01000780283002
3.1.2. Aglonas iela 30A 101812740 Aglonas iela 20A 01000780280001
3.1.3.         01000780280
3.1.4. Aglonas iela 32 101848567 Aglonas iela 20 01000780464001
3.1.5.         01000780464
3.1.6. Aglonas iela 34 102611422 Aglonas iela 22 01000780463001
3.1.7.         01000780463
3.1.8. Aglonas iela 57 102634876 Aglonas iela 57 k-1 01000780345012
3.1.9.       57 k-2 01000780345013
3.1.10. Anniņmuižas bulvāris 56 102636855 Anniņmuižas bulvāris 56A 01000822209
3.1.11. Austuves iela 3 101817887 Austuves iela 3 k-1 01000720110003
3.1.12.         01000720110
3.1.13.       3 k-2 01000720110002
3.1.14.       4 01000720101001
3.1.15.         01000720101
3.1.16. Aviācijas iela 1 101858658 Aviācijas iela 1E 01000780421
3.1.17. Aviācijas iela 11 101858674 Aviācijas iela 11A 01000782237
3.1.18. Aviācijas iela 17 101858690 Aviācijas iela 2C 01000780119001
3.1.19. Aviācijas iela 3A 101817967 Aviācijas iela 1B 01000782299
3.1.20. Aviācijas iela 9 101858826 Aviācijas iela 9 k-1 01000780116002
3.1.21. Ābeļu iela 68 103060693 Ābeļu iela 64A 01001253258001
3.1.22.         01001253258
3.1.23. Biksēres iela 2 105189543 Biksēres iela 2A 01001210118001
3.1.24. Cesvaines iela 14 103324084 Cesvaines iela 14A 01001212337004
3.1.25. Čuibes iela 9 105938971 Čuibes iela 9 k-1 01001262003017
3.1.26. Dārziņu 39. līnija 6 102048674 Dārziņu 39. līnija 4A 01001255088001
3.1.27.         01001255088
3.1.28. Dārziņu 39. līnija 8 102048682 Dārziņu 39. līnija 15 01001256199001
3.1.29.         01001256199
3.1.30. Dārziņu 44. līnija 11 102049073 Dārziņu 44. līnija 13A 01001255168001
3.1.31.         01001255168
3.1.32. Dārziņu 44. līnija 13 102049098 Dārziņu 44. līnija 11A 01001255169002
3.1.33.         01001255169003
3.1.34.         01001255169005
3.1.35.         01001255169004
3.1.36.         01001255169001
3.1.37.         01001255169
3.1.38. Dārziņu 52. līnija 2A 106003820 Dārziņu 52. līnija 1A 01001255333001
3.1.39.         01001255333007
3.1.40.         01001255333002
3.1.41.         01001255333006
3.1.42.         01001255333
3.1.43. Dārziņu 9. līnija 36/38 103332307 Dārziņu 9. līnija 36 01001253935001
3.1.44.         01001253936
3.1.45. Dārziņu iela 14 101873734 Dārziņu iela 211 01001250464
3.1.46. Dārziņu iela 175 103412108 Dārziņu iela 173 01001250013016
3.1.47.       179 01001250013001
3.1.48.       181 01001250013002
3.1.49.       183 01001250013006
3.1.50.       185 01001250013005
3.1.51.       187 01001250013008
3.1.52.       189 01001250013007
3.1.53. Dārziņu iela 34 101824964 Dārziņu iela 257 01001250042009
3.1.54.         01001250042008
3.1.55.         01001250042006
3.1.56.         01001250042005
3.1.57. Dārznieku iela 19 103353804 Dārznieku iela 19A 01001254835
3.1.58. Granīta iela 13 101832705 Granīta iela 11 01001210858012
3.1.59.       13A 01001212794005
3.1.60.         01001212794001
3.1.61.       13B 01001210858003
3.1.62.       13C 01001210858006
3.1.63. Granīta iela 7 102673137 Granīta iela 7C 01001212403006
3.1.64.         01001212403007
3.1.65.         01001212403005
3.1.66.         01001212403001
3.1.67.         01001212403002
3.1.68.         01001212403003
3.1.69.         01001212403004
3.1.70.         01001212403
3.1.71. Ikšķiles iela 8 101896712 Ikšķiles iela 8 k-1 01000780955010
3.1.72. Izvaltas iela 4 101899670 Izvaltas iela 1 01000780373001
3.1.73.         01000780373
3.1.74. Jāņogu iela 18 101900130 Jāņogu iela 48A 01001250052001
3.1.75.         01001250052
3.1.76. Kaņiera iela 8 101910510 Kaņiera iela 8A 01000722116
3.1.77. Katlakalna iela 1 101912098 Katlakalna iela 1A 01001211033024
3.1.78.       1B 01001211033008
3.1.79.         01001212521
3.1.80.       1C 01001211033002
3.1.81.       1D 01001211033014
3.1.82.       1E 01001210107004
3.1.83.       1F 01001211033005
3.1.84. Katlakalna iela 11 101842218 Katlakalna iela 8 01001211394002
3.1.85.         01001211394005
3.1.86.         01001211394007
3.1.87.         01001211394008
3.1.88.         01001211394001
3.1.89.       8B 01001211398002
3.1.90.         01001211398001
3.1.91.         01001211398007
3.1.92.         01001211398
3.1.93.       8C 01001211395010
3.1.94.         01001211395001
3.1.95.         01001211395012
3.1.96.         01001211395011
3.1.97.         01001211395
3.1.98. Katlakalna iela 11 k-3 103323090 Katlakalna iela 11 k-2 01001212420002
3.1.99. Katlakalna iela 11 k-5 103877708 Katlakalna iela 11 k-12 01001212803
3.1.100.       11 k-4 01001212422001
3.1.101. Katlakalna iela 11 k-9 103809428 Katlakalna iela 11 k-14 01001212379
3.1.102. Katlakalna iela 6 101842267 Katlakalna iela 6G 01001211374
3.1.103. Katlakalna iela 6D 106537518 Katlakalna iela 6F 01001211103002
3.1.104. Katlakalna iela 9 101912153 Katlakalna iela 7 01001210111004
3.1.105.         01001210111
3.1.106. Krustpils iela 119 101845352 Krustpils iela 119C 01001212019007
3.1.107.       121 01001212286017
3.1.108.         01001212286007
3.1.109.         01001210874024
3.1.110.         01001212286008
3.1.111.         01001210874009
3.1.112. Krustpils iela 119A 105402610 Krustpils iela 119B 01001210874003
3.1.113. Krustpils iela 12 101845360 Krustpils iela 12 k-1 01001212017003
3.1.114.         01001212017
3.1.115.       18 01001212285033
3.1.116.         01001212285006
3.1.117.         01001212285035
3.1.118.         01001212285036
3.1.119.         01001212285005
3.1.120.         01001212285
3.1.121.       18C 01001212017012
3.1.122.         01001212830
3.1.123. Krustpils iela 121 102648283 Krustpils iela 71C 01001211313
3.1.124. Krustpils iela 12A 101845393 Krustpils iela 12H 01001212310002
3.1.125. Krustpils iela 14 101917845 Krustpils iela 18 k-1 01001212024014
3.1.126.         01001212024
3.1.127.       18 k-10 01001212024004
3.1.128.       18 k-11 01001212024005
3.1.129.       18 k-12 01001212024006
3.1.130.       18 k-13 01001212024007
3.1.131.       18 k-14 01001212024008
3.1.132.       18 k-15 01001212024009
3.1.133.       18 k-2 01001212024001
3.1.134.       18 k-3 01001212023013
3.1.135.       18 k-4 01001212022012
3.1.136.       18 k-5 01001212022011
3.1.137.       18 k-6 01001212021010
3.1.138.       18 k-7 01001212021015
3.1.139.       18 k-8 01001212024002
3.1.140.       18 k-9 01001212024003
3.1.141. Krustpils iela 14A 105939057 Krustpils iela 20 k-1 01001211264002
3.1.142.         01001211264
3.1.143.       20 k-2 01001211264005
3.1.144.       20 k-3 01001211264007
3.1.145.       20 k-4 01001211264004
3.1.146.       20 k-5 01001211264001
3.1.147.       20 k-6 01001211264003
3.1.148.       20 k-7 01001211264006
3.1.149. Krustpils iela 15 101845457 Krustpils iela 15 k-2 01001212355010
3.1.150.       15 k-3 01001212355004
3.1.151.       15 k-4 01001212355003
3.1.152. Krustpils iela 151A 103353355 Krustpils iela 151B 01001262055001
3.1.153. Krustpils iela 15A 106403970 Krustpils iela 15B 01001212355006
3.1.154. Krustpils iela 17 k-1 101845537 Krustpils iela 17 k-11 01001210100015
3.1.155. Krustpils iela 22 106039181 Krustpils iela 61 01001211266
3.1.156. Krustpils iela 32 101917894 Krustpils iela 32A 01000782203
3.1.157. Krustpils iela 35 101845561 Krustpils iela 35B 01001212353001
3.1.158.         01001212353
3.1.159.       35C 01001212250003
3.1.160.       35E 01001210122002
3.1.161.       35F 01001212250005
3.1.162.       35G 01001212250004
3.1.163.       35J 01001212357
3.1.164. Krustpils iela 4 101845578 Krustpils iela 4 k-1 01001212324012
3.1.165.       4 k-2 01001212324003
3.1.166.       4 k-3 01001212324004
3.1.167.       4 k-4 01001212324005
3.1.168.       4 k-5 01001212324006
3.1.169. Krustpils iela 56 103417584 Krustpils iela 54F 01001212255
3.1.170. Krustpils iela 6 102648242 Krustpils iela 6 k-1 01001210341020
3.1.171.       6 k-2 01001210341016
3.1.172.       6 k-3 01001210341038
3.1.173.       6 k-4 01001210341039
3.1.174.       6 k-5 01001210341008
3.1.175.       6 k-6 01001210341007
3.1.176.       6 k-7 01001210341003
3.1.177.       6 k-8 01001210341009
3.1.178. Krustpils iela 60 101845625 Krustpils iela 58 01001212036001
3.1.179.         01001212036003
3.1.180.         01001212036002
3.1.181.         01001212036004
3.1.182. Krustpils iela 69A 105869974 Krustpils iela 65 01001212703008
3.1.183.         01001212703003
3.1.184.         01001212703010
3.1.185.         01001212703007
3.1.186.         01001212703002
3.1.187.       65 k-1 01001212703005
3.1.188.       65 k-2 01001212703001
3.1.189.       65 k-3 01001212703004
3.1.190.       65 k-4 01001212703006
3.1.191.       65 k-5 01001212703009
3.1.192.       67 01001211313025
3.1.193.         01001211313023
3.1.194.         01001211313024
3.1.195.         01001211313002
3.1.196.         01001211313020
3.1.197.         01001211313018
3.1.198.         01001211313019
3.1.199.         01001211313021
3.1.200.         01001211313022
3.1.201.         01001212704
3.1.202. Krustpils iela 6A 101918035 Krustpils iela 6E 01001210300002
3.1.203.         01001210300003
3.1.204.         01001210300001
3.1.205.         01001210967
3.1.206. Krustpils iela 71 101918043 Krustpils iela 71 k-1 01001211333020
3.1.207. Ķengaraga iela 1 101834581 Ķengaraga iela 1 k-1 01000720106002
3.1.208.       1 k-4 01000720106005
3.1.209. Ķengaraga iela 1A 101834612 Ķengaraga iela 1 k-2 01000720404012
3.1.210.       1 k-3 01000720404009
3.1.211.       1B 01000720404001
3.1.212. Ķengaraga iela 3 101834620 Ķengaraga iela 3C 01000722052001
3.1.213.         01000722052006
3.1.214.         01000722052003
3.1.215.         01000722052005
3.1.216.         01000722052004
3.1.217.         01000722052
3.1.218.       3D 01000722052002
3.1.219. Līņu iela 30 103357225 Līņu iela 30A 01001255642
3.1.220. Lokomotīves iela 44 101932585 Lokomotīves iela 46 01000782151
3.1.221. Lokomotīves iela 70 101932737 Lokomotīves iela 70B 01000782229
3.1.222. Lokomotīves iela 94 102643965 Lokomotīves iela 94 k-1 01000782016005
3.1.223. Lubānas iela 136 104690706 Lubānas iela 96 01001211035004
3.1.224.         01001211035
3.1.225. Lubānas iela 136A 106408561 Lubānas iela 94 01001211035006
3.1.226. Lubānas iela 64 105870011 Lubānas iela 64A 01001211312002
3.1.227. Lubānas iela 66 101934371 Lubānas iela 66A 01001212362
3.1.228. Lubānas iela 70 101934410 Lubānas iela 70 k-1 01001211169014
3.1.229.       70 k-10 01001211169023
3.1.230.       70 k-11 01001211169024
3.1.231.       70 k-12 01001211169025
3.1.232.       70 k-13 01001211169026
3.1.233.       70 k-14 01001211169027
3.1.234.       70 k-15 01001211169028
3.1.235.       70 k-16 01001210094029
3.1.236.         01001212949
3.1.237.       70 k-17 01001210094030
3.1.238.       70 k-18 01001211169031
3.1.239.         01001212363
3.1.240.       70 k-19 01001211169001
3.1.241.       70 k-2 01001211169015
3.1.242.       70 k-20 01001211169002
3.1.243.       70 k-21 01001211169012
3.1.244.       70 k-22 01001211169011
3.1.245.       70 k-23 01001211169010
3.1.246.       70 k-24 01001211169009
3.1.247.       70 k-25 01001211169008
3.1.248.       70 k-26 01001211169007
3.1.249.       70 k-27 01001211169006
3.1.250.       70 k-28 01001211169005
3.1.251.       70 k-29 01001211169004
3.1.252.       70 k-3 01001211169016
3.1.253.       70 k-30 01001211169003
3.1.254.       70 k-4 01001211169017
3.1.255.       70 k-5 01001211169018
3.1.256.       70 k-6 01001211169019
3.1.257.       70 k-7 01001211169020
3.1.258.       70 k-8 01001211169021
3.1.259.       70 k-9 01001211169022
3.1.260. Lubānas iela 82 102999800 Lubānas iela 82B 01001210878014
3.1.261.       82C 01001210878008
3.1.262.       82D 01001210878010
3.1.263.         01001210878028
3.1.264.       86 01001210878006
3.1.265.       86A 01001210878015
3.1.266. Lubānas iela 88 102644083 Lubānas iela 88 k-1 01001211256003
3.1.267.       88 k-10 01001211256011
3.1.268.       88 k-11 01001211256012
3.1.269.       88 k-12 01001211256013
3.1.270.       88 k-13 01001211256014
3.1.271.       88 k-14 01001211256015
3.1.272.       88 k-15 01001211256016
3.1.273.       88 k-16 01001211256017
3.1.274.       88 k-17 01001211256018
3.1.275.       88 k-18 01001211256019
3.1.276.       88 k-19 01001211256020
3.1.277.       88 k-2 01001211256056
3.1.278.       88 k-20 01001211256021
3.1.279.       88 k-21 01001211256022
3.1.280.       88 k-22 01001211256023
3.1.281.       88 k-23 01001211256024
3.1.282.       88 k-24 01001211256025
3.1.283.       88 k-25 01001211256026
3.1.284.       88 k-26 01001211256027
3.1.285.       88 k-27 01001211256028
3.1.286.       88 k-28 01001211256029
3.1.287.       88 k-29 01001211256030
3.1.288.       88 k-3 01001211256004
3.1.289.       88 k-30 01001211256031
3.1.290.       88 k-31 01001211256032
3.1.291.       88 k-32 01001211256033
3.1.292.       88 k-33 01001211256034
3.1.293.       88 k-34 01001211256035
3.1.294.       88 k-35 01001211256036
3.1.295.       88 k-36 01001211256037
3.1.296.       88 k-37 01001211256038
3.1.297.       88 k-38 01001211256039
3.1.298.       88 k-39 01001211256040
3.1.299.       88 k-4 01001211256005
3.1.300.       88 k-40 01001211256041
3.1.301.       88 k-41 01001211256042
3.1.302.       88 k-42 01001211256043
3.1.303.       88 k-43 01001211256044
3.1.304.       88 k-44 01001211256046
3.1.305.       88 k-45 01001211256047
3.1.306.       88 k-46 01001211256048
3.1.307.       88 k-47 01001211256049
3.1.308.       88 k-48 01001211256050
3.1.309.       88 k-49 01001211256057
3.1.310.       88 k-5 01001211256006
3.1.311.       88 k-50 01001211256051
3.1.312.       88 k-51 01001211256052
3.1.313.       88 k-52 01001211256053
3.1.314.       88 k-53 01001211256054
3.1.315.       88 k-54 01001211256055
3.1.316.       88 k-55 01001211256002
3.1.317.       88 k-6 01001211256008
3.1.318.       88 k-7 01001211256007
3.1.319.       88 k-8 01001211256009
3.1.320.       88 k-9 01001211256010
3.1.321.       90 01001211484045
3.1.322. Lubānas iela 88C 104643683 Lubānas iela 92 01001211231001
3.1.323.         01001211231
3.1.324.       92 k-1 01001211231002
3.1.325.       92 k-10 01001211231011
3.1.326.       92 k-11 01001211231012
3.1.327.       92 k-2 01001211231003
3.1.328.       92 k-3 01001211231004
3.1.329.       92 k-4 01001211231005
3.1.330.       92 k-5 01001211231006
3.1.331.       92 k-6 01001211231007
3.1.332.       92 k-7 01001211231008
3.1.333.       92 k-8 01001211231009
3.1.334.       92 k-9 01001211231010
3.1.335. Malēju iela 1D 106073501 Malēju iela 1C 01001212590001
3.1.336.         01001212590002
3.1.337.         01001212134002
3.1.338.         01001212590004
3.1.339. Malnavas iela 15 101937600 Malnavas iela 15B 01000780297004
3.1.340. Malnavas iela 18 101937633 Malnavas iela 16B 01000780874
3.1.341. Malnavas iela 19 101937658 Malnavas iela 19A 01000780853001
3.1.342.         01000780853
3.1.343.       19B 01000782008
3.1.344. Malnavas iela 21 101937682 Malnavas iela 21A 01000780872
3.1.345. Maskavas iela 248 101942024 Maskavas iela 250F 01000720105001
3.1.346.         01000722035
3.1.347. Maskavas iela 250 101942057 Maskavas iela 244 01000720410004
3.1.348.       244A 01000720410005
3.1.349.       246 01000720410003
3.1.350.       246A 01000720410008
3.1.351.       246B 01000720410009
3.1.352.       246C 01000720410010
3.1.353.       248A 01000720410002
3.1.354.       248B 01000720410007
3.1.355.       248C 01000720410011
3.1.356.       248D 01000720410012
3.1.357. Maskavas iela 256 k-1 101942346 Maskavas iela 256 k-9 01000782172004
3.1.358. Maskavas iela 258 101942426 Maskavas iela 258 k-11 01000782234
3.1.359. Maskavas iela 258 k-1 101942434 Maskavas iela 258 k-10 01000782341
3.1.360. Maskavas iela 258 k-2 101942442 Maskavas iela 258 k-9 01000782340
3.1.361. Maskavas iela 258 k-7 101942483 Maskavas iela 258 k-12 01000782346
3.1.362. Maskavas iela 258A 103412317 Maskavas iela 258C 01000780334007
3.1.363. Maskavas iela 259 101942506 Maskavas iela 259 k-6 01000720095003
3.1.364. Maskavas iela 259 k-5 101942547 Maskavas iela 259 k-6 01000720274
3.1.365. Maskavas iela 260 101942563 Maskavas iela 260A 01000780336002
3.1.366.         01000782249
3.1.367. Maskavas iela 266 101942676 Maskavas iela 266 k-3 01000780338
3.1.368.       266E 01000780869002
3.1.369. Maskavas iela 268 102645518 Maskavas iela 266A 01000780869
3.1.370.       268C 01000780877001
3.1.371.         01000780877
3.1.372.       268D 01000780960
3.1.373.       312 01000780342016
3.1.374.       314 01000780342015
3.1.375.       316 01000780342014
3.1.376. Maskavas iela 273 101942916 Maskavas iela 273B 01000722016003
3.1.377. Maskavas iela 279 101943001 Maskavas iela 279 k-2 01000722013
3.1.378.       279 k-5 01000720088
3.1.379. Maskavas iela 285 101943106 Maskavas iela 285B 01000720148
3.1.380.       285C 01000720086
3.1.381. Maskavas iela 291 101943171 Maskavas iela 291 k-2 01000720081
3.1.382.       291 k-3 01000720079
3.1.383.       291 k-6 01000720079006
3.1.384. Maskavas iela 297 101943276 Maskavas iela 297 k-1 01000780303002
3.1.385.       297 k-2 01000780303003
3.1.386. Maskavas iela 305 102615036 Maskavas iela 307 k-2 01000780366001
3.1.387. Maskavas iela 307 101943356 Maskavas iela 307 k-1 01000782162002
3.1.388. Maskavas iela 320 101943477 Maskavas iela 318 01000780342003
3.1.389. Maskavas iela 321 101943485 Maskavas iela 321B 01000780267
3.1.390. Maskavas iela 322 101943493 Maskavas iela 322S 01000780244002
3.1.391.         01000780244
3.1.392.       322T 01000780946004
3.1.393.         01000780946003
3.1.394.         01000780946
3.1.395.       322U 01000780946001
3.1.396.       322V 01000780244003
3.1.397.       322Z 01000780244005
3.1.398. Maskavas iela 322A 101943508 Maskavas iela 322M 01000780910001
3.1.399.         01000780910
3.1.400. Maskavas iela 322E 105870036 Maskavas iela 322O 01000780948002
3.1.401.       322R 01000780948001
3.1.402. Maskavas iela 326 101943540 Maskavas iela 326A 01001250203001
3.1.403.         01001250203
3.1.404. Maskavas iela 415A 103444482 Maskavas iela 415B 01000782223001
3.1.405.         01000782351
3.1.406. Maskavas iela 420 101943934 Maskavas iela 420 k-1 01001250172001
3.1.407.       420 k-10 01001250172006
3.1.408.       420 k-11 01001252053015
3.1.409.       420 k-12 01001250172016
3.1.410.       420 k-13 01001250172017
3.1.411.       420 k-14 01001250172018
3.1.412.       420 k-15 01001250172019
3.1.413.       420 k-16 01001250172007
3.1.414.       420 k-17 01001250172008
3.1.415.       420 k-2 01001250172002
3.1.416.       420 k-3 01001252053004
3.1.417.       420 k-4 01001252053011
3.1.418.       420 k-5 01001252053010
3.1.419.       420 k-6 01001252053012
3.1.420.       420 k-7 01001252053013
3.1.421.       420 k-8 01001252053009
3.1.422.       420 k-9 01001252053014
3.1.423. Maskavas iela 433 101944077 Maskavas iela 433H 01001262062012
3.1.424.         01001262122
3.1.425.       433I 01001262062011
3.1.426.       435 k-2 01001262059002
3.1.427.         01001262059
3.1.428.       439C 01001260073001
3.1.429.         01001260073
3.1.430. Maskavas iela 445 101944165 Maskavas iela 445 k-1 01001262017046
3.1.431.       445 k-3 01001260081003
3.1.432.       447A 01001260081001
3.1.433. Maskavas iela 446 101944181 Maskavas iela 446 k-1 01001252037001
3.1.434. Maskavas iela 447B 106051332 Maskavas iela 447C 01001262081
3.1.435. Maskavas iela 450 101944220 Maskavas iela 450 k-3 01001256439002
3.1.436.         01001256619
3.1.437.       450 k-4 01001252025001
3.1.438.       450 k-5 01001252025004
3.1.439.       450 k-6 01001252025003
3.1.440.       450 k-7 01001252025005
3.1.441.       450 k-8 01001256483004
3.1.442. Maskavas iela 451 101944261 Maskavas iela 445 k-2 01001262041001
3.1.443. Maskavas iela 451A 101944278 Maskavas iela 467 01001262045001
3.1.444.       467 k-1 01001262045009
3.1.445.       467 k-2 01001262045008
3.1.446.       467 k-3 01001262045007
3.1.447.       467 k-4 01001262045030
3.1.448.       467 k-5 01001262045023
3.1.449.         01001262045003
3.1.450.         01001262045017
3.1.451.       467 k-6 01001262045019
3.1.452.         01001262045025
3.1.453.         01001262045018
3.1.454.       467 k-7 01001262045013
3.1.455.       467 k-8 01001262035020
3.1.456. Maskavas iela 461 101944341 Maskavas iela 469B 01001262015002
3.1.457.         01001262015011
3.1.458.         01001262015003
3.1.459.         01001262015004
3.1.460.         01001262015008
3.1.461.         01001262015007
3.1.462.         01001260033005
3.1.463.         01001260033010
3.1.464.         01001260033009
3.1.465.         01001260033012
3.1.466.       469C 01001262015018
3.1.467.         01001262015001
3.1.468. Maskavas iela 465 104996064 Maskavas iela 465 k-1 01001262046011
3.1.469.         01001262046012
3.1.470.       465 k-3 01001262046013
3.1.471. Mazā Rencēnu iela 4 105753318 Mazā Rencēnu iela 4A 01001211411005
3.1.472. Mazā Rencēnu iela 8 101976802 Mazā Rencēnu iela 8 k-1 01001212554003
3.1.473.       8 k-2 01001212554004
3.1.474.       8 k-3 01001212554006
3.1.475.       8 k-4 01001212554005
3.1.476.       8 k-5 01001212554002
3.1.477. Mazjumpravas iela 24 101944060 Mazjumpravas iela 24 k-2 01001250069013
3.1.478.       24 k-3 01001250069016
3.1.479.       24 k-4 01001250069017
3.1.480.       24 k-5 01001250069018
3.1.481. Mazjumpravas iela 66 105579473 Mazjumpravas iela 66A 01001252021002
3.1.482. Meirānu iela 6 103414224 Meirānu iela 6A 01001211058007
3.1.483. Nulpes iela 81A 105960161 Nulpes iela 26 01001250254
3.1.484. Prūšu iela 1 101969524 Prūšu iela 1E 01000780330003
3.1.485. Prūšu iela 11 102697246 Prūšu iela 11 k-1 01000782083002
3.1.486. Prūšu iela 23 101969782 Prūšu iela 23 k-1 01000782106002
3.1.487. Prūšu iela 23A 101969790 Prūšu iela 23C 01000782102003
3.1.488.       23D 01000782102004
3.1.489. Prūšu iela 3 103555806 Prūšu iela 3 k-5 01000780888
3.1.490. Prūšu iela 3 k-5 101969983 Prūšu iela 3 k-8 01000780337009
3.1.491. Prūšu iela 40A 101970100 Prūšu iela 38 01000780425
3.1.492.       40B 01000782208001
3.1.493.         01000782208
3.1.494. Prūšu iela 46 102616087 Prūšu iela 46 k-1 01000780863002
3.1.495.         01000782259
3.1.496. Prūšu iela 77 102675993 Prūšu iela 77A 01000782357
3.1.497. Radžu iela 8 105769790 Radžu iela 28 01001211096
3.1.498. Rasas iela 16 102697615 Rasas iela 16A 01000780642
3.1.499. Rasas iela 18 101974405 Rasas iela 18A 01000780643006
3.1.500. Rasas iela 20 101974438 Rasas iela 20A 01000782286
3.1.501. Rasas iela 28 101974462 Rasas iela 28A 01000780649
3.1.502. Rencēnu iela 10 101976667 Rencēnu iela 10A 01001211574002
3.1.503.         01001211338023
3.1.504.         01001210099008
3.1.505.         01001211338006
3.1.506.         01001211338008
3.1.507.         01001211338009
3.1.508.         01001210099009
3.1.509.         01001210099010
3.1.510. Rencēnu iela 19 103692378 Rencēnu iela 14F 01001211540002
3.1.511.         01001211540001
3.1.512.         01001211540
3.1.513. Rencēnu iela 21 102697728 Rencēnu iela 14 01001211338010
3.1.514.         01001210835012
3.1.515.       8A 01001211339007
3.1.516.         01001211339006
3.1.517.         01001211339010
3.1.518.       8B 01001211339013
3.1.519.         01001211339009
3.1.520. Rencēnu iela 23 101976722 Rencēnu iela 14A 01001210835005
3.1.521.       14B 01001210835001
3.1.522.       14D 01001210835006
3.1.523.       14G 01001212810001
3.1.524. Rencēnu iela 23C 106359127 Rencēnu iela 20 01001212751001
3.1.525. Rencēnu iela 25 101976730 Rencēnu iela 26 01001211078006
3.1.526.         01001211078005
3.1.527.         01001211078004
3.1.528.         01001211078001
3.1.529.         01001211078003
3.1.530.         01001211078002
3.1.531.         01001211078
3.1.532. Rencēnu iela 25A 106196511 Rencēnu iela 30 k-1 01001212034014
3.1.533.       30 k-2 01001212034016
3.1.534.       32 01001212034002
3.1.535.         01001212034
3.1.536.       34 01001212034001
3.1.537.       34 k-1 01001212034015
3.1.538. Rencēnu iela 25B 105972891 Rencēnu iela 28 01001212577
3.1.539. Rencēnu iela 29 101976755 Rencēnu iela 40 01001212578001
3.1.540.         01001212578
3.1.541.       44 01001212578004
3.1.542. Rencēnu iela 29 k-1 105593925 Rencēnu iela 38 01001212578003
3.1.543.         01001212581
3.1.544. Rencēnu iela 29B 103323652 Rencēnu iela 36A 01001211479001
3.1.545.         01001211479005
3.1.546.         01001211479006
3.1.547.         01001211479002
3.1.548.         01001211479
3.1.549. Rencēnu iela 31 105635735 Rencēnu iela 42 01001212579003
3.1.550.         01001212579
3.1.551. Rencēnu iela 31 k-1 106769786 Rencēnu iela 42 k-1 01001212579008
3.1.552. Rencēnu iela 31A 105635710 Rencēnu iela 46 01001214149
3.1.553. Rencēnu iela 31B 105635727 Rencēnu iela 44A 01001214150
3.1.554. Rencēnu iela 35 103422818 Rencēnu iela 50 01001212580001
3.1.555.         01001212580006
3.1.556.         01001212580
3.1.557. Rencēnu iela 36 103333567 Rencēnu iela 33 01001212377024
3.1.558.         01001212377019
3.1.559.         01001212377018
3.1.560.         01001212377016
3.1.561.         01001212377012
3.1.562.         01001212377015
3.1.563.         01001212377011
3.1.564.         01001212377010
3.1.565.         01001212377029
3.1.566.         01001212377009
3.1.567.         01001212377032
3.1.568.         01001212377031
3.1.569.         01001212377003
3.1.570.         01001212377021
3.1.571.         01001212377020
3.1.572.         01001212377
3.1.573.       33 k-1 01001212377022
3.1.574.       33 k-10 01001212377004
3.1.575.       33 k-11 01001212377001
3.1.576.       33 k-12 01001212377002
3.1.577.       33 k-2 01001212377023
3.1.578.       33 k-3 01001212377017
3.1.579.       33 k-4 01001212377014
3.1.580.       33 k-5 01001212377013
3.1.581.       33 k-6 01001212377008
3.1.582.       33 k-7 01001212377007
3.1.583.       33 k-8 01001212377006
3.1.584.       33 k-9 01001212377005
3.1.585. Rencēnu iela 41 103000564 Rencēnu iela 54 01001212452001
3.1.586. Rencēnu iela 41A 103000572 Rencēnu iela 52 01001212452004
3.1.587.         01001212452003
3.1.588. Rencēnu iela 52 k-1 106566540 Rencēnu iela 36C 01001212579019
3.1.589. Rencēnu iela 52 k-2 106566557 Rencēnu iela 48 01001212579013
3.1.590. Rencēnu iela 52 k-3 106739423 Rencēnu iela 36B 01001212751004
3.1.591. Rencēnu iela 7 101976796 Rencēnu iela 12A 01001212277004
3.1.592.         01001212277008
3.1.593.         01001212277007
3.1.594.         01001212277
3.1.595.       12B 01001212277005
3.1.596.       12C 01001212277006
3.1.597.       14E 01001212100004
3.1.598.         01001212100006
3.1.599.         01001212100003
3.1.600.         01001212100002
3.1.601.         01001212100001
3.1.602.         01001212100
3.1.603.       16B 01001212761
3.1.604.       18 01001210115004
3.1.605.         01001210115002
3.1.606.         01001210115003
3.1.607.         01001210115005
3.1.608.         01001210115
3.1.609. Rušonu iela 30 101981652 Rušonu iela 30 k-2 01000782079002
3.1.610. Saites iela 3 101983205 Saites iela 1 k-1 01000780411029
3.1.611. Saites iela 35 105530044 Saites iela 11 01000780231
3.1.612. Saites iela 37 105530052 Saites iela 13 01000782369
3.1.613. Saites iela 3A 105034618 Saites iela 5 01000780411002
3.1.614. Saites iela 44 102634868 Saites iela 44A 01000782264
3.1.615. Sakņu iela 23 103333583 Sakņu iela 23A 01001255669
3.1.616. Salaspils iela 12 k-7 101984030 Salaspils iela 8A 01000722014003
3.1.617. Salaspils iela 18 k-3 102616640 Salaspils iela 18 k-7 01000780406009
3.1.618. Salaspils iela 6 k-4 101984231 Salaspils iela 6 k-8 01000720090017
3.1.619. Salaspils iela 7 104794987 Salaspils iela 8 01000722014002
3.1.620.         01000722014
3.1.621. Salaspils iela 9 101984272 Salaspils iela 16B 01000780405001
3.1.622.         01000780405
3.1.623. Salaspils iela 9A 103331547 Salaspils iela 16 01000782182001
3.1.624.         01000782182
3.1.625. Sila iela 1A 105668765 Sila iela 1B 01000780252002
3.1.626.       1C 01000780834001
3.1.627.         01000780834
3.1.628. Višķu iela 1 102021270 Višķu iela 1 k-1 01000780969002
3.1.629. Višķu iela 12 102021295 Višķu iela 2 01001260061001
3.1.630.         01001260061
3.1.631. Višķu iela 12B 106566565 Višķu iela 2A 01001260042
3.1.632. Višķu iela 14 102021318 Višķu iela 14A 01001262064
3.1.633. Višķu iela 14D 103417125 Višķu iela 14 k-1 01001260017003
3.1.634.       14 k-2 01001260017004
3.1.635.       14 k-3 01001260027016
3.1.636.         01001260028
3.1.637.       14 k-4 01001260027015
3.1.638.       14 k-5 01001260027014
3.1.639.       14 k-6 01001260027013
3.1.640. Višķu iela 18 k-2 105457545 Višķu iela 18E 01001262091033
3.1.641. Pārmiju iela 30 101962511 Pelnu iela 1 01000780511
3.1.642. Bultu iela 10 104586973 Pārmiju iela 14A 01000780491

[3.2.] mainīt Adresācijas noteikumu 14. un 19. punktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.2.1. Aglonas iela 10 k-3 102634683 Maltas iela 15 01000780258001
3.2.2. Aglonas iela 36 101848583 Malnavas iela 13B 01000780281001
3.2.3.         01000780281
3.2.4. Aglonas iela 37 101848591 Linavas iela 3 01000780301
3.2.5. Aglonas iela 4A 102673395 Izvaltas iela 2 01000780324001
3.2.6.         01000780225
3.2.7. Asotes iela 109 101917765 Krustpils iela 109 01001212594001
3.2.8.         01001212594002
3.2.9.         01001210678
3.2.10. Asotes iela 109A 106200428 Krustpils iela 109A 01001210674
3.2.11. Asotes iela 20 106560425 Krustpils iela 26A 01000782168111
3.2.12.         01000782168112
3.2.13.         01000782168115
3.2.14.         01000782168109
3.2.15.         01000782202
3.2.16. Asotes iela 26 k-1 106251974 Krustpils iela 26 k-1 01000782168117
3.2.17.         01000782168118
3.2.18.         01000782168174
3.2.19.         01000782168177
3.2.20.         01000782168178
3.2.21.         01000782168179
3.2.22.         01000782168184
3.2.23.         01000782168188
3.2.24.         01000782168182
3.2.25.       26 k-2 01000782168192
3.2.26.       26 k-3 01000782168193
3.2.27. Asotes iela 61A 105854118 Krustpils iela 61A 01001214170
3.2.28. Asotes iela 77 k-4 101845770 Krustpils iela 77 k-4 01001212468001
3.2.29. Asotes iela 77 k-5 106572833 Krustpils iela 77 k-5 01001212468012
3.2.30. Asotes iela 79 102648330 Krustpils iela 79 01001212468011
3.2.31.         01001212468
3.2.32. Aviācijas iela 13 101858682 Dubnas iela 8 01000782217001
3.2.33.         01000782217
3.2.34. Aviācijas iela 15 103413351 Vizlas iela 1 01000780114001
3.2.35.         01000780188
3.2.36.       1 k-1 01000782245001
3.2.37. Aviācijas iela 17 101858690 Rasas iela 3B 01000782247
3.2.38. Aviācijas iela 19 101817918 Vizlas iela 4 01000780113001
3.2.39. Aviācijas iela 21 101858713 Vizlas iela 6 01000780113002
3.2.40. Aviācijas iela 23 101858721 Festivāla iela 2A 01000782060002
3.2.41.     Rasas iela 4 01000782060001
3.2.42.         01000782060
3.2.43. Aviācijas iela 7 101858818 Plostu iela 24 01000782188001
3.2.44.         01000782188
3.2.45. Ābeļu iela 59 103331178 Dārziņu 23. līnija 10A 01001253233001
3.2.46.         01001253233
3.2.47. Biķernieku iela 121C 105869781 Dzelzavas iela 131B 01000920636012
3.2.48. Bultu iela 10 104586973 Pārmiju iela 14A 01000782132001
3.2.49. Bultu iela 2C 103422297 Aglonas iela 59 01000780174005
3.2.50.         01000782289
3.2.51.       59 k-1 01000780174004
3.2.52.       59 k-2 01000782289001
3.2.53.       59 k-3 01000780174002
3.2.54. Dārziņu 9. līnija 39 102038261 Dārziņu 10. līnija 40A 01001253964
3.2.55. Dārziņu iela 100 101873398 Taisnā iela 1A 01001253172002
3.2.56.         01001253172
3.2.57. Eglaines iela 3 103333036 Maltas iela 41 01000780123022
3.2.58. Granīta iela 13 101832705 Radžu iela 14 01001210858007
3.2.59.       22 01001210858010
3.2.60.       24 01001210858011
3.2.61. Granīta iela 4 101891221 Rājumsila iela 28 01001211182001
3.2.62.         01001211182002
3.2.63.         01001211182
3.2.64. Granīta iela 5A 102998776 Rājumsila iela 20 01001211307002
3.2.65.         01001211307001
3.2.66.         01001211307
3.2.67. Granīta iela 7 102673137 Rājumsila iela 25 01001212237001
3.2.68.         01001212237
3.2.69.       27 01001212237002
3.2.70.       27A 01001212237003
3.2.71. Ikšķiles iela 15 101896657 Rasas iela 30 01000782137001
3.2.72.         01000780161
3.2.73.       30A 01000782137
3.2.74. Jaunsaimnieku iela 10B 104510767 Dārziņu 1. līnija 16A 01001250126
3.2.75. Jaunsaimnieku iela 12 103414072 Dārziņu 1. līnija 12 01001250180
3.2.76. Jaunsaimnieku iela 14B 104060447 Dārziņu 1. līnija 14B 01001252005
3.2.77. Jāņogu iela 16 101836616 Plostnieku iela 50 01001256607003
3.2.78.         01001256607002
3.2.79.         01001256607001
3.2.80.         01001256607
3.2.81. Jāņogu iela 16A 103877451 Plostnieku iela 50A 01001256608002
3.2.82.         01001256608001
3.2.83.         01001256608
3.2.84. Jāņogu iela 16B 103877531 Plostnieku iela 48 01001256505003
3.2.85.         01001256505002
3.2.86.         01001256505
3.2.87. Jāņogu iela 17 104883073 Plostnieku iela 47A 01001256719
3.2.88. Jāņogu iela 170 103381794 Dārziņu 38. līnija 2A 01001255074001
3.2.89.         01001255074
3.2.90. Jāņogu iela 32 102643217 Vizbuļu iela 3 01001250084001
3.2.91.         01001250084003
3.2.92.         01001250084004
3.2.93.         01001250084
3.2.94. Katlakalna iela 1 101912098 Krustpils iela 29 01001210107011
3.2.95. Katlakalna iela 10 102646921 Cesvaines iela 15A 01001210807001
3.2.96.         01001211215008
3.2.97.         01001211215
3.2.98.       15C 01001211215001
3.2.99.       9 01001211441001
3.2.100.         01001211441
3.2.101. Katlakalna iela 11 k-10 103809397 Cesvaines iela 20 01001212389
3.2.102. Katlakalna iela 11 k-13 103323121 Cesvaines iela 18 01001212423001
3.2.103.         01001212423
3.2.104. Katlakalna iela 11B 101842226 Cesvaines iela 22 01001212274002
3.2.105.         01001212274008
3.2.106.         01001212274001
3.2.107.         01001212274007
3.2.108.         01001212274005
3.2.109.         01001212274003
3.2.110.         01001212274
3.2.111. Katlakalna iela 11D 103422746 Cesvaines iela 24 01001212653003
3.2.112.         01001212653
3.2.113. Katlakalna iela 11F 103331225 Cesvaines iela 11B 01001210808012
3.2.114.         01001210808011
3.2.115.         01001210808005
3.2.116.         01001210808004
3.2.117.         01001210808016
3.2.118.         01001210808002
3.2.119.         01001210808
3.2.120. Katlakalna iela 11G 103353917 Cesvaines iela 11A 01001210808003
3.2.121.         01001212564
3.2.122. Katlakalna iela 13 102646938 Cesvaines iela 10 01001210817
3.2.123.     Lubānas iela 78B 01001211303002
3.2.124.         01001211303004
3.2.125.       78D 01001211303003
3.2.126.       78E 01001211303001
3.2.127.       78F 01001211303036
3.2.128.     Murmastienes iela 3 01001211303009
3.2.129.       5 01001211303008
3.2.130. Katlakalna iela 13A 101912112 Cesvaines iela 10 01001210817011
3.2.131.         01001210817010
3.2.132.         01001210817009
3.2.133.         01001210817005
3.2.134.         01001210817012
3.2.135.         01001210817008
3.2.136.         01001210817007
3.2.137.         01001210817006
3.2.138.         01001210817001
3.2.139.         01001210817004
3.2.140.         01001210817003
3.2.141.         01001210817002
3.2.142. Katlakalna iela 13B 105428756 Murmastienes iela 2 01001211302014
3.2.143.         01001210794
3.2.144.       2 k-1 01001211302013
3.2.145.       2 k-10 01001211302006
3.2.146.       2 k-11 01001211302007
3.2.147.       2 k-2 01001211302012
3.2.148.       2 k-3 01001211302011
3.2.149.       2 k-4 01001211302010
3.2.150.       2 k-5 01001211302009
3.2.151.       2 k-6 01001211302008
3.2.152.       2 k-7 01001211302003
3.2.153.       2 k-8 01001211302004
3.2.154.       2 k-9 01001211302005
3.2.155. Katlakalna iela 15 101912120 Murmastienes iela 1 01001211303040
3.2.156.       1 k-1 01001211303041
3.2.157.       1 k-2 01001211303035
3.2.158.       1 k-3 01001211303045
3.2.159.       1 k-4 01001211303042
3.2.160.       1 k-5 01001211303043
3.2.161.       1 k-6 01001211303044
3.2.162. Katlakalna iela 7C 103810816 Cesvaines iela 11C 01001212565003
3.2.163.         01001212565001
3.2.164.         01001212565004
3.2.165.         01001212565
3.2.166. Krasta iela 103A 101915528 Ķengaraga iela 4A 01000720454001
3.2.167.         01000720454
3.2.168. Kristīnes iela 14 103353322 Dārziņu 16. līnija 2A 01001256205001
3.2.169.         01001256205
3.2.170. Krustpils iela 115B 105790717 Malēju iela 2B 01001219040
3.2.171. Krustpils iela 119 101845352 Šķirotavas iela 11 01001212286015
3.2.172.         01001212286021
3.2.173.         01001212286014
3.2.174.         01001212286012
3.2.175.         01001212286010
3.2.176.         01001212286003
3.2.177.         01001212286011
3.2.178. Krustpils iela 125 101917781 Slates iela 8 01001211385001
3.2.179.         01001211385
3.2.180. Krustpils iela 12A 101845393 Jāņavārtu iela 20 01001211294004
3.2.181. Krustpils iela 12B 101845408 Jāņavārtu iela 20 01001211294003
3.2.182. Krustpils iela 131A 101845416 Drujas iela 16 01001210976001
3.2.183.         01001210976
3.2.184. Krustpils iela 149A 103358147 Lokomotīves iela 142 01001262025001
3.2.185.         01001262025002
3.2.186.         01001262025
3.2.187. Krustpils iela 15 101845457 Katlakalna iela 15 k-1 01001212355002
3.2.188. Krustpils iela 151D 106274052 Čuibes iela 8C 01001260049
3.2.189. Krustpils iela 157B 105821426 Maskavas iela 445B 01001262018004
3.2.190. Krustpils iela 159 106735867 Maskavas iela 441 01001262011
3.2.191. Krustpils iela 17 k-1 101845537 Katlakalna iela 4B 01001210100008
3.2.192.         01001210100013
3.2.193.       4C 01001210100004
3.2.194.       4D 01001210100010
3.2.195.       4E 01001210100012
3.2.196.       4F 01001210100003
3.2.197. Krustpils iela 44 101845586 Sila iela 6 01001212613001
3.2.198.         01001212613
3.2.199. Krustpils iela 63 101845633 Asotes iela 2A 01001212769007
3.2.200.         01001212769010
3.2.201.         01001212769006
3.2.202.         01001212769011
3.2.203.         01001212769012
3.2.204.         01001212769008
3.2.205.         01001212769002
3.2.206.         01001212769001
3.2.207.         01001212769003
3.2.208.         01001212769004
3.2.209.         01001211336005
3.2.210.         01001212769013
3.2.211.         01001212769005
3.2.212.         01001212769009
3.2.213.         01001212769
3.2.214. Krustpils iela 63 k-1 104884645 Rājumsila iela 4 01001211313045
3.2.215. Krustpils iela 63 k-2 104884653 Rājumsila iela 6 01001211313032
3.2.216. Krustpils iela 63 k-3 104884678 Rājumsila iela 8 01001211313026
3.2.217. Krustpils iela 63A 101917990 Rājumsila iela 3 01001212574015
3.2.218.         01001212574021
3.2.219.         01001212574028
3.2.220.         01001212574030
3.2.221.         01001212574025
3.2.222.         01001212574020
3.2.223.         01001212574022
3.2.224.         01001212574026
3.2.225.         01001212574024
3.2.226.         01001212574016
3.2.227.         01001212574027
3.2.228.         01001212574037
3.2.229.         01001212574031
3.2.230.         01001212574033
3.2.231.         01001212574035
3.2.232.         01001212574029
3.2.233.         01001212574032
3.2.234.         01001212574018
3.2.235.         01001212574017
3.2.236.         01001212574023
3.2.237.         01001212574019
3.2.238.         01001212574
3.2.239. Krustpils iela 63D 103405143 Rājumsila iela 10 01001212574013
3.2.240.         01001212574009
3.2.241.         01001212574001
3.2.242.         01001212574008
3.2.243.         01001212574002
3.2.244.         01001211422002
3.2.245.         01001212574003
3.2.246.         01001212574007
3.2.247.         01001212574006
3.2.248.         01001212574005
3.2.249.         01001212574004
3.2.250.         01001212574014
3.2.251.         01001211422001
3.2.252.         01001212574012
3.2.253.         01001212574011
3.2.254.         01001212574010
3.2.255.         01001211422
3.2.256. Krustpils iela 64 101845641 Lokomotīves iela 130 01001262054001
3.2.257.       130 k-1 01001262020002
3.2.258.       130 k-10 01001262054008
3.2.259.       130 k-11 01001262054004
3.2.260.       130 k-12 01001262054009
3.2.261.       130 k-13 01001262054003
3.2.262.       130 k-14 01001262054011
3.2.263.         01001262078001
3.2.264.       130 k-15 01001262054010
3.2.265.       130 k-2 01001260031002
3.2.266.         01001262054002
3.2.267.         01001260031
3.2.268.       130 k-3 01001260031001
3.2.269.       130 k-4 01001262020003
3.2.270.       130 k-5 01001262020001
3.2.271.       130 k-6 01001262020004
3.2.272.       130 k-7 01001262054006
3.2.273.       130 k-8 01001262054007
3.2.274.       130 k-9 01001262054005
3.2.275. Krustpils iela 8 101845787 Jāņavārtu iela 18 01001212562008
3.2.276.         01001212562004
3.2.277.         01001212562002
3.2.278.         01001212562003
3.2.279.         01001212562001
3.2.280.         01001212562006
3.2.281.         01001212562011
3.2.282.         01001212562005
3.2.283.         01001212562
3.2.284. Krustpils iela 83D 104884741 Rājumsila iela 15A 01001211006
3.2.285. Krustpils iela 83E 104884766 Rājumsila iela 21A 01001210868004
3.2.286.         01001210868001
3.2.287.         01001210868002
3.2.288.         01001210868
3.2.289. Krustpils iela 83G 105529187 Šķembu iela 6 01001214114
3.2.290. Krustpils iela 85A 101845818 Laukakmeņu iela 33 01001211048001
3.2.291.         01001211048
3.2.292. Krustpils iela 85B 104884774 Šķembu iela 15 01001211011001
3.2.293.         01001211011
3.2.294. Krustpils iela 8A 101918123 Jāņavārtu iela 19A 01001211056002
3.2.295.         01001211056007
3.2.296.         01001211056005
3.2.297.         01001211056008
3.2.298.         01001211056
3.2.299. Krustpils iela 8B 103382923 Jāņavārtu iela 19 01001211056006
3.2.300.         01001211056004
3.2.301.         01001212657
3.2.302. Krustpils iela 8C 103382931 Jāņavārtu iela 17A 01001212656003
3.2.303.         01001212656001
3.2.304.         01001212656002
3.2.305.         01001212656
3.2.306. Ķengaraga iela 1 101834581 Maskavas iela 242A 01000720106004
3.2.307.       242B 01000720106003
3.2.308. Lidlauka iela 28 106045265 Rumbas iela 77 01001250298
3.2.309. Lidlauka iela 40 106045281 Rumbas iela 83 01001250299
3.2.310. Lokomotīves iela 102 101932327 Višķu iela 23 01000782016002
3.2.311. Lokomotīves iela 130B 105593523 Krustpils iela 70B 01001262126
3.2.312. Lokomotīves iela 44 101932585 Pārmiju iela 15 01000782151003
3.2.313. Lokomotīves iela 46A 103382980 Pārmiju iela 23 01000782151002
3.2.314. Lokomotīves iela 48A 104890987 Pārmiju iela 25 01000782151004
3.2.315. Lokomotīves iela 50 102643811 Pelnu iela 2 01000782153001
3.2.316.         01000780036
3.2.317. Lokomotīves iela 56 101932640 Prūšu iela 73 01000780929001
3.2.318.         01000780929
3.2.319. Lokomotīves iela 60 101932673 Vizlas iela 13 01000782024002
3.2.320. Lokomotīves iela 60A 104586965 Prūšu iela 73A 01000782199001
3.2.321.         01000782199
3.2.322.     Vizlas iela 11 01000782024001
3.2.323.         01000782024
3.2.324. Lokomotīves iela 68 101932720 Prūšu iela 101 01000780904010
3.2.325.       103 01000780904009
3.2.326.         01000782058
3.2.327. Lokomotīves iela 70A 101932745 Ikšķiles iela 18 01000780996001
3.2.328.         01000780996
3.2.329. Lokomotīves iela 76 102643860 Ikšķiles iela 16 01000782017001
3.2.330.         01000780042
3.2.331. Lokomotīves iela 76A 106356660 Ikšķiles iela 14 01000782017002
3.2.332. Lokomotīves iela 96 101932921 Višķu iela 19 01000782118004
3.2.333.         01000782279
3.2.334. Lokomotīves iela 98A 103413087 Višķu iela 21 01000782016004
3.2.335. Lubānas iela 106 101933353 Žīguru iela 21 01001212048004
3.2.336. Lubānas iela 110 101933386 Žīguru iela 19 01001212048001
3.2.337. Lubānas iela 114 101933425 Žīguru iela 20 01001212048005
3.2.338. Lubānas iela 116 101933458 Žīguru iela 22 01001212048006
3.2.339. Lubānas iela 122 102644106 Žīguru iela 12 01001212048015
3.2.340. Lubānas iela 76A 101934451 Katlakalna iela 16 01001211301003
3.2.341.         01001211301001
3.2.342.         01001211301002
3.2.343.         01001210798
3.2.344. Lubānas iela 76B 105347391 Katlakalna iela 14 01001211301004
3.2.345. Lubānas iela 78 102644130 Cesvaines iela 2 01001211303032
3.2.346.         01001211303034
3.2.347.         01001211303012
3.2.348.         01001214036
3.2.349.       2A 01001211303031
3.2.350.         01001211303033
3.2.351.       4 01001211337004
3.2.352.         01001211337003
3.2.353.         01001211337001
3.2.354.         01001211337
3.2.355.       6 01001211337002
3.2.356.         01001211303013
3.2.357.         01001211303020
3.2.358.         01001211303019
3.2.359.         01001211303018
3.2.360.         01001211303017
3.2.361.         01001211303015
3.2.362.       8 01001211303030
3.2.363.       8A 01001211303029
3.2.364.         01001211303025
3.2.365. Lubānas iela 80 105869820 Meirānu iela 2 01001212566007
3.2.366.         01001212566008
3.2.367.         01001212566006
3.2.368.         01001212566019
3.2.369.         01001212566015
3.2.370.         01001212566016
3.2.371.         01001212566005
3.2.372.         01001212566003
3.2.373.         01001212566017
3.2.374.         01001212566002
3.2.375.         01001212566001
3.2.376.         01001212566010
3.2.377.         01001212566018
3.2.378.         01001212566
3.2.379. Lubānas iela 82 102999800 Meirānu iela 5 01001211305004
3.2.380.         01001210878013
3.2.381.         01001210878012
3.2.382.         01001210878019
3.2.383.         01001210878020
3.2.384.         01001210878021
3.2.385.         01001210878022
3.2.386.         01001210878023
3.2.387.         01001210878024
3.2.388.         01001210878025
3.2.389.         01001210878005
3.2.390.       7 01001210878001
3.2.391.       9 01001210878011
3.2.392. Lubānas iela 82C 106000140 Meirānu iela 5 01001211305
3.2.393. Lubānas iela 84 105547822 Meirānu iela 4 01001211058012
3.2.394.         01001211058015
3.2.395.         01001211058019
3.2.396.         01001211058014
3.2.397.         01001211058013
3.2.398.         01001211058001
3.2.399.         01001211058004
3.2.400.         01001211058006
3.2.401.         01001211058018
3.2.402.         01001211058010
3.2.403.         01001211058009
3.2.404.         01001211058008
3.2.405.         01001211058
3.2.406.     Rencēnu iela 9 01001211058005
3.2.407. Maltas iela 29 101937883 Naujenes iela 2 01000780426001
3.2.408.         01000780426
3.2.409. Maskavas iela 240 101941930 Ķengaraga iela 2E 01000720450003
3.2.410.       2F 01000720450002
3.2.411. Maskavas iela 240A 101941947 Ķengaraga iela 2C 01000720449001
3.2.412.         01000720449007
3.2.413.         01000720449
3.2.414. Maskavas iela 240B 101941955 Ķengaraga iela 2G 01000722055001
3.2.415.         01000722055002
3.2.416.         01000722055
3.2.417. Maskavas iela 250 101942057 Kaņiera iela 6A 01000720125
3.2.418. Maskavas iela 250 k-10 101942073 Kaņiera iela 4A 01000722082001
3.2.419.         01000722082
3.2.420. Maskavas iela 250 k-12 101942098 Kaņiera iela 6A 01000720125001
3.2.421. Maskavas iela 250 k-7 101942137 Kaņiera iela 4B 01000722024001
3.2.422.         01000722024
3.2.423. Maskavas iela 250 k-9 101942153 Kaņiera iela 4C 01000722025001
3.2.424.         01000722025
3.2.425. Maskavas iela 250C 103412300 Kaņiera iela 6C 01000720125003
3.2.426. Maskavas iela 250D 103061002 Kaņiera iela 6D 01000720125002
3.2.427.       6E 01000720409001
3.2.428. Maskavas iela 252 101942161 Glūdas iela 5 01000722148001
3.2.429.       5A 01000722148
3.2.430. Maskavas iela 252 k-1 101942178 Glūdas iela 11 01000722138001
3.2.431.         01000722138
3.2.432. Maskavas iela 252 k-2 101942186 Glūdas iela 15 01000720130002
3.2.433.         01000722310
3.2.434. Maskavas iela 252 k-7 101942225 Glūdas iela 1B 01000780323005
3.2.435. Maskavas iela 252A 106761023 Glūdas iela 9 01000780323011
3.2.436. Maskavas iela 252B 103416461 Glūdas iela 13 01000722149001
3.2.437.         01000722149
3.2.438. Maskavas iela 252C 105916866 Glūdas iela 1C 01000720030
3.2.439. Maskavas iela 254 k-4 101942274 Glūdas iela 10 01000780323002
3.2.440. Maskavas iela 254 k-5 101942282 Glūdas iela 8 01000780323003
3.2.441. Maskavas iela 254 k-6 101942290 Glūdas iela 6 01000780323004
3.2.442. Maskavas iela 254 k-7 101942305 Glūdas iela 2 01000780402007
3.2.443.         01000782257
3.2.444. Maskavas iela 264A 103240532 Jezupa Rancāna iela 1 01000780413002
3.2.445.         01000780413
3.2.446. Maskavas iela 266 k-4 101942715 Jezupa Rancāna iela 4 01000780338004
3.2.447. Maskavas iela 266 k-5 101942723 Jezupa Rancāna iela 6 01000780338005
3.2.448. Maskavas iela 266 k-6 101942731 Jezupa Rancāna iela 8 01000780338006
3.2.449. Maskavas iela 266 k-7 101942748 Jezupa Rancāna iela 10 01000780338007
3.2.450.         01000782211
3.2.451. Maskavas iela 291 101943171 Prūšu iela 1 k-2 01000722091
3.2.452. Maskavas iela 291 k-4 101943210 Prūšu iela 1 k-2 01000722091002
3.2.453. Maskavas iela 291 k-5 101943227 Prūšu iela 1 k-1 01000782175001
3.2.454.         01000782175
3.2.455. Maskavas iela 299 101943307 Aglonas iela 2 01000780352001
3.2.456.         01000780352
3.2.457.       2 k-1 01000780352002
3.2.458.       2 k-2 01000780352003
3.2.459. Maskavas iela 311 101943380 Maltas iela 22 01000782160002
3.2.460. Maskavas iela 319 101943436 Maltas iela 23 k-3 01000782187003
3.2.461.       23 k-4 01000780275003
3.2.462.       24 01000782029004
3.2.463. Maskavas iela 319A 105656742 Maltas iela 23 01000782029005
3.2.464. Maskavas iela 321A 106356685 Maltas iela 23 k-2 01000782187001
3.2.465. Maskavas iela 323 101943524 Maltas iela 46 01000780422001
3.2.466.         01000780422
3.2.467. Maskavas iela 328A 101943581 Mazjumpravas iela 3 01001252027003
3.2.468.         01001252027001
3.2.469.         01001252027002
3.2.470.         01001252027
3.2.471. Maskavas iela 330 101943598 Mazjumpravas iela 5A 01001250199
3.2.472. Maskavas iela 342 104456900 Rumbas iela 10 01001256456005
3.2.473.         01001256456001
3.2.474.         01001256456003
3.2.475.         01001256456007
3.2.476.         01001256456002
3.2.477.         01001256456008
3.2.478.         01001256456006
3.2.479.         01001256456004
3.2.480.         01001256456
3.2.481. Maskavas iela 344 101943620 Rumbas iela 17 01001250118046
3.2.482.         01001250118045
3.2.483.       19 01001250118041
3.2.484.         01001250118071
3.2.485.         01001250118043
3.2.486.         01001250118044
3.2.487.         01001250118042
3.2.488.         01001250118040
3.2.489.         01001256853
3.2.490. Maskavas iela 349A 101943645 Maltas iela 50 01000780343005
3.2.491. Maskavas iela 379 102645671 Aviācijas iela 2 k-1 01000782148002
3.2.492.         01000782220
3.2.493.       2 k-2 01000782148003
3.2.494.       2F 01000782148001
3.2.495.         01000782148
3.2.496. Maskavas iela 387 101943790 Aviācijas iela 8A 01000782051002
3.2.497. Maskavas iela 422 101943950 Mazjumpravas iela 47 01001250167001
3.2.498.         01001250167
3.2.499. Maskavas iela 427A 101944011 Višķu iela 2 k-1 01001260066001
3.2.500.         01001260066002
3.2.501.         01001260066
3.2.502.       2 k-10 01001260066020
3.2.503.       2 k-11 01001260066008
3.2.504.       2 k-12 01001260066007
3.2.505.       2 k-14 01001260066021
3.2.506.         01001260066023
3.2.507.         01001260066022
3.2.508.       2 k-2 01001260066003
3.2.509.         01001260066004
3.2.510.       2 k-3 01001260066005
3.2.511.       2 k-4 01001260066009
3.2.512.       2 k-5 01001260066013
3.2.513.         01001260066010
3.2.514.       2 k-6 01001260066014
3.2.515.         01001260066015
3.2.516.       2 k-7 01001260066016
3.2.517.       2 k-8 01001260066017
3.2.518.       2 k-9 01001260066018
3.2.519.         01001260066024
3.2.520. Maskavas iela 427C 104587001 Višķu iela 2 k-13 01001260066006
3.2.521. Maskavas iela 428 104668472 Rumbas iela 74 k-1 01001250118051
3.2.522. Maskavas iela 428 k-1 104668480 Rumbas iela 72 01001250118057
3.2.523. Maskavas iela 428 k-10 104668577 Rumbas iela 74 k-6 01001250118070
3.2.524. Maskavas iela 428 k-11 104668585 Rumbas iela 77 01001250118061
3.2.525. Maskavas iela 428 k-12 104668608 Rumbas iela 79 01001250118062
3.2.526. Maskavas iela 428 k-13 104668624 Rumbas iela 81 01001250118063
3.2.527. Maskavas iela 428 k-14 104668632 Rumbas iela 83 01001250118064
3.2.528. Maskavas iela 428 k-16 104668657 Rumbas iela 74 k-10 01001250118066
3.2.529. Maskavas iela 428 k-17 104668665 Rumbas iela 74 k-9 01001250118067
3.2.530. Maskavas iela 428 k-18 104668673 Rumbas iela 74 k-8 01001250118068
3.2.531. Maskavas iela 428 k-19 104668681 Rumbas iela 74 k-7 01001250118069
3.2.532. Maskavas iela 428 k-2 104668497 Rumbas iela 72 k-1 01001250118056
3.2.533. Maskavas iela 428 k-3 104668503 Rumbas iela 72 k-2 01001250118058
3.2.534. Maskavas iela 428 k-4 104668511 Rumbas iela 74 k-3 01001250118059
3.2.535. Maskavas iela 428 k-5 104668528 Rumbas iela 74 k-2 01001250118060
3.2.536. Maskavas iela 428 k-6 104668536 Rumbas iela 74 k-4 01001250118055
3.2.537. Maskavas iela 428 k-7 104668544 Rumbas iela 74 k-5 01001250118054
3.2.538. Maskavas iela 430 101944044 Mazjumpravas iela 5 k-1 01001252048003
3.2.539.         01001252048005
3.2.540.       5 k-2 01001252048002
3.2.541.     Rumbas iela 11 01001250118013
3.2.542.         01001250118039
3.2.543.       13 01001250118012
3.2.544. Maskavas iela 434 101944085 Mazjumpravas iela 30 01001250196001
3.2.545.         01001250196
3.2.546.       30A 01001250196003
3.2.547. Maskavas iela 434C 103413095 Šķērstes iela 7 01001256478001
3.2.548.         01001256478
3.2.549. Maskavas iela 434D 103000781 Šķērstes iela 11 01001256434003
3.2.550.       9 01001256434002
3.2.551.         01001256434
3.2.552. Maskavas iela 434H 105149573 Šķērstes iela 8 01001250118050
3.2.553.         01001256886
3.2.554. Maskavas iela 434J 105663104 Šķērstes iela 5 01001256514
3.2.555. Maskavas iela 438 101944093 Atbalss iela 11 01001250118025
3.2.556.       13 01001250118034
3.2.557.       13A 01001250118022
3.2.558.       14 01001256488007
3.2.559.         01001256488
3.2.560.     Vējstūru iela 2A 01001250118024
3.2.561. Maskavas iela 438A 105870052 Atbalss iela 5 01001256437007
3.2.562.         01001256437008
3.2.563.         01001256437009
3.2.564.         01001256437006
3.2.565.         01001256437005
3.2.566.         01001256437004
3.2.567.         01001256437010
3.2.568.         01001256437003
3.2.569.         01001256437002
3.2.570.         01001256437001
3.2.571. Maskavas iela 440A 103422754 Strengu iela 20 01001250108009
3.2.572.         01001250108008
3.2.573. Maskavas iela 440B 104419928 Strengu iela 20 01001250108020
3.2.574.       8 01001250108018
3.2.575.         01001250108007
3.2.576.     Vējstūru iela 8 k-1 01001250108024
3.2.577.       8 k-2 01001250108016
3.2.578.       8 k-3 01001250108015
3.2.579.       8 k-4 01001250108014
3.2.580.       8 k-5 01001250108010
3.2.581.       8 k-6 01001250108011
3.2.582.       8 k-7 01001250108012
3.2.583. Maskavas iela 441 101944124 Čuibes iela 6A 01001262001
3.2.584. Maskavas iela 442B 103409021 Mazjumpravas iela 84 01001252010007
3.2.585.         01001252010016
3.2.586.         01001256445
3.2.587. Maskavas iela 442D 104612021 Strengu iela 1 01001256189003
3.2.588.         01001256189002
3.2.589.         01001256189001
3.2.590.         01001256189004
3.2.591.         01001256189
3.2.592. Maskavas iela 444B 101944157 Mazjumpravas iela 57 01001252008002
3.2.593. Maskavas iela 444D 102967436 Mazjumpravas iela 51 01001256436004
3.2.594.         01001256498001
3.2.595. Maskavas iela 446 101944181 Mazjumpravas iela 68 01001252029001
3.2.596.     Vējstūru iela 17 01001252013001
3.2.597. Maskavas iela 446A 102644766 Vējstūru iela 38 01001252051003
3.2.598.         01001252051002
3.2.599.         01001252051001
3.2.600. Maskavas iela 448 105710502 Mazjumpravas iela 74 01001252041005
3.2.601.         01001252041012
3.2.602.         01001252041001
3.2.603.         01001252041004
3.2.604.         01001252041011
3.2.605.         01001252041
3.2.606. Maskavas iela 448C 105194223 Vējstūru iela 24 01001250148001
3.2.607. Maskavas iela 448D 106359215 Vējstūru iela 21 01001250148002
3.2.608.       21 k-1 01001250148003
3.2.609.       21 k-2 01001250148004
3.2.610.       21 k-3 01001250148005
3.2.611.       21 k-4 01001250148006
3.2.612.       21 k-5 01001250148007
3.2.613.       21 k-6 01001250148008
3.2.614.       21 k-7 01001250148009
3.2.615.       21 k-8 01001250148010
3.2.616.       21 k-9 01001250148011
3.2.617. Maskavas iela 450 101944220 Mašīnu iela 11 01001250259001
3.2.618.       13 01001250246001
3.2.619.       5 01001250156002
3.2.620.         01001250156001
3.2.621. Maskavas iela 450A 101944237 Mašīnu iela 6 01001256439001
3.2.622.       8 01001256439003
3.2.623.     Mazjumpravas iela 82 01001252044002
3.2.624.     Vējstūru iela 31 01001252010013
3.2.625.         01001252010005
3.2.626.         01001252010
3.2.627.       31A 01001252010009
3.2.628.         01001252010015
3.2.629.         01001250162014
3.2.630.       32 01001252045001
3.2.631.         01001252045009
3.2.632.         01001252045008
3.2.633.       32A 01001252045006
3.2.634.       32B 01001252010001
3.2.635.       32C 01001252045004
3.2.636.       33 01001250162012
3.2.637.         01001250162010
3.2.638.       33A 01001250162006
3.2.639.       34 01001256474010
3.2.640.         01001256474011
3.2.641.         01001256474015
3.2.642.         01001256474
3.2.643.       35 01001250162003
3.2.644. Maskavas iela 450B 101944245 Nulpes iela 27A 01001252014012
3.2.645.       27B 01001252014001
3.2.646. Maskavas iela 450C 101944253 Vējstūru iela 35 01001250162019
3.2.647.         01001256655
3.2.648. Maskavas iela 450D 103357241 Vējstūru iela 44 01001250168001
3.2.649. Maskavas iela 450E 103357233 Vējstūru iela 30 01001250051001
3.2.650.         01001250051
3.2.651. Maskavas iela 450H 104506613 Mazjumpravas iela 82 01001256573001
3.2.652.         01001256573002
3.2.653.         01001256573
3.2.654. Maskavas iela 450I 103363663 Nulpes iela 34 01001252018
3.2.655. Maskavas iela 450J 103363671 Vējstūru iela 41 01001256304001
3.2.656.         01001256304
3.2.657.       41 k-1 01001256304002
3.2.658. Maskavas iela 450L 102967147 Mazjumpravas iela 86 01001252010008
3.2.659.         01001252010020
3.2.660.         01001252010017
3.2.661.         01001256446
3.2.662. Maskavas iela 450O 104480721 Mazjumpravas iela 88 01001250162001
3.2.663.     Vējstūru iela 33 01001256654
3.2.664. Maskavas iela 450P 104618104 Vējstūru iela 27 01001256611001
3.2.665.         01001256611002
3.2.666.         01001256611
3.2.667. Maskavas iela 450R 104618098 Vējstūru iela 43 01001252018002
3.2.668.         01001252018001
3.2.669.         01001256515
3.2.670. Maskavas iela 450S 104960840 Mazjumpravas iela 90 01001256652001
3.2.671.         01001256652
3.2.672. Maskavas iela 450T 105013338 Vējstūru iela 46 01001252018003
3.2.673.         01001256693
3.2.674. Maskavas iela 451 101944261 Čuibes iela 10 01001260064005
3.2.675.         01001260064
3.2.676.       12 01001260064002
3.2.677.       14 01001260064003
3.2.678.       16 01001260064012
3.2.679.       18 01001260064009
3.2.680.       18 k-1 01001262041003
3.2.681. Maskavas iela 451A 101944278 Nulpes iela 12 01001262045004
3.2.682.       14 01001262045006
3.2.683.       16 01001262035002
3.2.684.       18 01001262035001
3.2.685.       20 01001262035003
3.2.686.       22 01001262035014
3.2.687.       24 01001262035021
3.2.688. Maskavas iela 451C 103240508 Čuibes iela 6 01001262037003
3.2.689.         01001262037002
3.2.690.         01001262037001
3.2.691.         01001262037004
3.2.692.         01001262037
3.2.693. Maskavas iela 451D 106274077 Čuibes iela 6B 01001260046
3.2.694. Maskavas iela 452 101944286 Mašīnu iela 3 01001250156005
3.2.695.         01001250260
3.2.696. Maskavas iela 452A 103479651 Mašīnu iela 3A 01001250261
3.2.697. Maskavas iela 452C 103479668 Mašīnu iela 13 01001250246
3.2.698.       15 01001250246002
3.2.699. Maskavas iela 453 101944294 Čuibes iela 2 01001262013005
3.2.700.         01001262013007
3.2.701.         01001262013003
3.2.702.         01001262013008
3.2.703.         01001262013001
3.2.704.         01001262013
3.2.705.       2 k-1 01001262013004
3.2.706. Maskavas iela 454 103240524 Mašīnu iela 9 01001250245
3.2.707. Maskavas iela 454A 103971021 Mašīnu iela 7 01001256610
3.2.708. Maskavas iela 454B 104960865 Mašīnu iela 17 01001250156003
3.2.709.         01001250258
3.2.710. Maskavas iela 454C 104996048 Mašīnu iela 11 01001250259005
3.2.711.         01001250259
3.2.712.       11 k-1 01001250259002
3.2.713.       11 k-2 01001250259003
3.2.714.       11 k-3 01001250259004
3.2.715.       11 k-4 01001250259006
3.2.716. Maskavas iela 455 101944300 Čuibes iela 1 01001262008003
3.2.717.         01001262008004
3.2.718.         01001260058003
3.2.719.         01001260058005
3.2.720.         01001260058002
3.2.721.         01001262036001
3.2.722.         01001260058001
3.2.723.         01001262008002
3.2.724.         01001262036002
3.2.725.         01001262008001
3.2.726.         01001262036
3.2.727.       1A 01001260058004
3.2.728.         01001260058
3.2.729.       1C 01001262008
3.2.730.       3 01001262003010
3.2.731.         01001262003009
3.2.732.         01001262003008
3.2.733.         01001262003006
3.2.734.         01001262052010
3.2.735.       3 k-1 01001262003007
3.2.736.       5 01001262052001
3.2.737.         01001262052002
3.2.738.         01001262052006
3.2.739.         01001262052008
3.2.740.         01001262052003
3.2.741.         01001262052011
3.2.742.         01001262052009
3.2.743.         01001262052005
3.2.744.         01001262052004
3.2.745.         01001262052
3.2.746. Maskavas iela 455A 101944317 Lokomotīves iela 158 01001262051002
3.2.747.       160 01001262051001
3.2.748.         01001262006
3.2.749.       164 01001262015015
3.2.750.         01001262015012
3.2.751.         01001262015014
3.2.752.         01001262015013
3.2.753. Maskavas iela 457 104743465 Čuibes iela 11 01001262003015
3.2.754.         01001262003004
3.2.755.       9 01001262003016
3.2.756. Maskavas iela 457A 104743473 Čuibes iela 15 01001262108001
3.2.757.         01001262003018
3.2.758.         01001262108
3.2.759. Maskavas iela 457B 103412325 Čuibes iela 15 01001262003014
3.2.760.       3 01001262003
3.2.761. Maskavas iela 457C 104743481 Čuibes iela 13 01001262012004
3.2.762.         01001262107
3.2.763. Maskavas iela 458D 105593685 Lidlauka iela 109 01001256897
3.2.764. Maskavas iela 458E 105593693 Lidlauka iela 103 01001250099
3.2.765. Maskavas iela 459 104743498 Čuibes iela 17 01001262012001
3.2.766.         01001262012
3.2.767. Maskavas iela 469 101944366 Lokomotīves iela 159 01001262058
3.2.768. Maskavas iela 469A 105181352 Lokomotīves iela 163 01001260033006
3.2.769.         01001260033001
3.2.770.         01001260033016
3.2.771.         01001260033
3.2.772.       163 k-1 01001260033011
3.2.773.       163 k-3 01001260033003
3.2.774. Nīcgales iela 48 k-2 101957036 Franča Trasuna iela 10 01000712303001
3.2.775.         01000712303
3.2.776. Nīcgales iela 48A 104743561 Franča Trasuna iela 2 01001180020001
3.2.777.         01001180020
3.2.778. Nīcgales iela 50 101121563 Franča Trasuna iela 4 01001180021002
3.2.779.         01001180021006
3.2.780.         01001180021003
3.2.781.         01001180021001
3.2.782.         01001180021005
3.2.783.         01001180021
3.2.784. Nīcgales iela 52 101121571 Franča Trasuna iela 8 01001180022001
3.2.785.         01001180022
3.2.786. Nīcgales iela 54 101121588 Franča Trasuna iela 16 01001180025001
3.2.787.         01001180025
3.2.788. Nīcgales iela 56 101121596 Franča Trasuna iela 12 01001180023003
3.2.789.         01001180023001
3.2.790.         01001180023002
3.2.791.         01001180023
3.2.792. Nīcgales iela 57 101121932 Franča Trasuna iela 3 01001180062001
3.2.793.         01001180062002
3.2.794.         01001180062003
3.2.795.         01001180062004
3.2.796.         01001180062005
3.2.797.         01001180062
3.2.798. Nīcgales iela 58 101121602 Franča Trasuna iela 14 01001180024003
3.2.799.         01001180024002
3.2.800.         01001180024004
3.2.801.         01001180024001
3.2.802.         01001180024
3.2.803. Nīcgales iela 58A 103548021 Franča Trasuna iela 20 01001182022001
3.2.804.         01001182022
3.2.805. Nīcgales iela 59 101121940 Franča Trasuna iela 5 01001180061003
3.2.806.         01001180061002
3.2.807.         01001180061001
3.2.808.         01001180061
3.2.809. Nīcgales iela 60 101121610 Franča Trasuna iela 22 01001180038002
3.2.810.         01001180038004
3.2.811.         01001180038001
3.2.812.         01001180038003
3.2.813.         01001180038
3.2.814. Nīcgales iela 61 101121957 Franča Trasuna iela 9 01001182020001
3.2.815.         01001182020
3.2.816. Nīcgales iela 61A 106627965 Franča Trasuna iela 11 01001182020003
3.2.817. Nīcgales iela 62 101121627 Franča Trasuna iela 18 01001180037001
3.2.818.         01001180037
3.2.819.       20 k-1 01001180037002
3.2.820. Nīcgales iela 63 101121981 Franča Trasuna iela 13 01001180059001
3.2.821.         01001180059003
3.2.822.         01001180059002
3.2.823.         01001180059004
3.2.824.         01001180059005
3.2.825.         01001180059
3.2.826. Nīcgales iela 64 101121635 Franča Trasuna iela 24 01001180036001
3.2.827.         01001180036
3.2.828. Nīcgales iela 65 101122001 Franča Trasuna iela 17 01001180066
3.2.829. Nīcgales iela 65A 105669605 Franča Trasuna iela 19 01001182048
3.2.830. Nīcgales iela 65B 105669613 Franča Trasuna iela 21 01001182047
3.2.831. Nīcgales iela 67B 105625468 Franča Trasuna iela 25 01001182044
3.2.832. Nīcgales iela 67C 105657414 Franča Trasuna iela 23 01001182046001
3.2.833.         01001182046
3.2.834. Nīcgales iela 67D 106576937 Franča Trasuna iela 31 01001180042
3.2.835. Nīcgales iela 69 101122042 Franča Trasuna iela 33 01001180083001
3.2.836.         01001180083
3.2.837. Nīcgales iela 71 101122067 Franča Trasuna iela 35 01001180084004
3.2.838.         01001180084001
3.2.839.         01001180084003
3.2.840.         01001180084005
3.2.841.         01001180084002
3.2.842.         01001180084
3.2.843. Nīcgales iela 73 101122122 Franča Trasuna iela 37 01001180085003
3.2.844.         01001180085001
3.2.845.         01001180085002
3.2.846.         01001180085
3.2.847. Pārmiju iela 30 101962511 Pelnu iela 1 01000782149001
3.2.848. Pieneņu iela 4 103332444 Dārziņu 2. līnija 1A 01001250037003
3.2.849.         01001250037
3.2.850. Plostnieku iela 1 103409038 Aroniju iela 14A 01001252007071
3.2.851. Prūšu iela 100 101969540 Vizlas iela 8 01000780662003
3.2.852. Prūšu iela 3 k-6 101969991 Salaspils iela 20 01000782185001
3.2.853.         01000782185
3.2.854. Prūšu iela 42A 103155955 Bultu iela 5 01000780409014
3.2.855.       5 k-1 01000780345004
3.2.856.       5 k-2 01000780345002
3.2.857. Prūšu iela 4C 106689647 Aglonas iela 11 01000780950002
3.2.858. Rasas iela 2 k-1 101974421 Aviācijas iela 2E 01000780840001
3.2.859.         01000780840
3.2.860. Rencēnu iela 16 101976691 Meirānu iela 10 01001211027003
3.2.861.         01001211027005
3.2.862.         01001211027008
3.2.863.         01001211027
3.2.864. Rencēnu iela 16A 105378883 Meirānu iela 8 01001211027001
3.2.865.         01001214119
3.2.866. Rencēnu iela 4 101976771 Mazā Rencēnu iela 6A 01001212627
3.2.867. Rencēnu iela 6A 103409054 Krustpils iela 6A 01001212226001
3.2.868.         01001212226002
3.2.869.       6B 01001210210006
3.2.870.         01001210210
3.2.871.       6C 01001210210005
3.2.872.         01001210210004
3.2.873.         01001210210003
3.2.874.         01001210210009
3.2.875.       6D 01001210210001
3.2.876. Rinkuļu iela 1 103351126 Daugavmalas iela 59A 01001253519001
3.2.877. Rinkuļu iela 2 103416701 Daugavmalas iela 59B 01001253529001
3.2.878.         01001253529
3.2.879. Rinkuļu iela 4 103422826 Daugavmalas iela 59C 01001253554
3.2.880. Rinkuļu iela 4A 106630231 Daugavmalas iela 59D 01001253493001
3.2.881.         01001253493
3.2.882. Rumbulas iela 12 101981853 Franča Trasuna iela 15 01001182017004
3.2.883.         01001182017
3.2.884. Rušonu iela 26 101981611 Prūšu iela 9A 01000782082001
3.2.885.         01000782082
3.2.886. Rušonu iela 26A 101981628 Lokomotīves iela 22 01000782085001
3.2.887.         01000782085
3.2.888. Rušonu iela 3 101981644 Izvaltas iela 6 01000780844001
3.2.889.         01000780844
3.2.890. Sila iela 16 101989691 Malēju iela 4A 01001212392002
3.2.891.         01001212392
3.2.892. Sila iela 26 101989802 Rājumsila iela 44 01001212827
3.2.893. Sila iela 26A 104996730 Rājumsila iela 46 01001210923001
3.2.894.         01001210923
3.2.895. Sila iela 30 101989843 Rājumsila iela 50 01001212254001
3.2.896.         01001210925
3.2.897. Sila iela 31C 105993206 Radžu iela 5 01001214111
3.2.898. Sila iela 32 101989868 Salnavas iela 24 01001210926001
3.2.899.         01001210926
3.2.900. Sila iela 33 102636357 Rājumsila iela 35 01001211364001
3.2.901.         01001211364
3.2.902. Sila iela 33A 103614673 Rājumsila iela 33A 01001211040001
3.2.903.         01001211040
3.2.904. Sila iela 34 101989876 Rājumsila iela 52 01001212253001
3.2.905.         01001210927
3.2.906. Sila iela 35 103155988 Malēju iela 1G 01001212271004
3.2.907.         01001212271005
3.2.908.         01001212271003
3.2.909.         01001212271002
3.2.910. Sila iela 36 101989884 Rubeņkalna iela 19 01001212253011
3.2.911.         01001212253
3.2.912. Sila iela 37 101989892 Rājumsila iela 33 01001211296002
3.2.913.         01001211296001
3.2.914.         01001211296
3.2.915. Sila iela 38 101989907 Rubeņkalna iela 22 01001210948001
3.2.916.         01001210948
3.2.917. Sila iela 40 101989923 Silpureņu iela 1 01001211015001
3.2.918.         01001211015
3.2.919. Sila iela 42 102616825 Silpureņu iela 22 01001210962001
3.2.920.         01001210962
3.2.921. Sila iela 8 101989972 Šķirotavas iela 2A 01001212392001
3.2.922.         01001210330
3.2.923. Slāvu iela 6 101993441 Mazā Rencēnu iela 2A 01001212354001
3.2.924.         01001212354
3.2.925. Šķirotavas iela 22 105491658 Salaspils iela 18 k-4 01000780406
3.2.926. Višķu iela 14 102021318 Lokomotīves iela 104 01001260023001
3.2.927. Višķu iela 14C 105346494 Lokomotīves iela 106 01001260029013
3.2.928.         01001260029012
3.2.929.         01001260029009
3.2.930.       106 k-1 01001260027008
3.2.931.       106 k-2 01001260027009
3.2.932.       106 k-3 01001260027012
3.2.933.       106 k-4 01001260029005
3.2.934.       106 k-5 01001260029006
3.2.935.       106 k-6 01001260029008
3.2.936.         01001260029007
3.2.937.         01001260029014
3.2.938.       106 k-7 01001260027010
3.2.939.       106 k-8 01001260027007
3.2.940.       108 01001260027011
3.2.941. Maskavas iela 252A - Glūdas iela 9 01000780389
3.2.942. Maskavas iela 252 k-7 - Glūdas iela 1B 01000780398
3.2.943. Maskavas iela 254 k-6 - Glūdas iela 6 0100 078 0401

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunktu, 9. un 14. punktu:

Nr.p.k. Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.3.1. Aglonas iela 26 k-1 01000780283
3.3.2.   26 k-2 01000780282
3.3.3.   35 01000782036011
3.3.4. Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela 15 k-1 01001211060010
3.3.5. Aleksandra Čaka iela 91A 01000330039003
3.3.6. Andreja Saharova iela 9B 01001212907001
3.3.7. Anniņmuižas bulvāris 42A 01001170120004
3.3.8.     01001172107
3.3.9.   56A 01000822209001
3.3.10. Atbalss iela 5 01001250305
3.3.11. Atvaru iela 14 01001256638
3.3.12.   25 01001253753001
3.3.13.     01001253753
3.3.14.   8 01001256731
3.3.15. Aviācijas iela 29 01000782222
3.3.16.   31 01000782330
3.3.17.   3A 01000780097001
3.3.18. Ābeļu iela 1 01001250094133
3.3.19.   13 01001256008003
3.3.20.   26 01001254324003
3.3.21.     01001254324
3.3.22.   3 01001250094023
3.3.23.   5 01001250094028
3.3.24.   6 01001256477
3.3.25.   60 01001253251001
3.3.26.     01001253251
3.3.27.   9 01001256636
3.3.28. Biķernieku iela 103 k-1 01000890653003
3.3.29. Brigādes iela 15 01001062304001
3.3.30.     01001062304
3.3.31. Cesvaines iela 15B 01001210807
3.3.32. Cidoniju iela 11 01001253932001
3.3.33.     01001253932
3.3.34.   14 01001254901001
3.3.35.     01001254901
3.3.36.   16 01001254902001
3.3.37.     01001254902
3.3.38.   1A 01001253873001
3.3.39.     01001253873
3.3.40.   21 01001253678005
3.3.41.     01001253678
3.3.42.   27 01001253740001
3.3.43.     01001253740
3.3.44.   28 01001254001001
3.3.45.     01001254001
3.3.46.   30 01001254105001
3.3.47.     01001254105
3.3.48.   33 01001253763002
3.3.49.     01001253763
3.3.50.   36 01001254341001
3.3.51.     01001254341
3.3.52.   39 01001253791001
3.3.53.     01001253791
3.3.54.   4 01001254801001
3.3.55.     01001254801
3.3.56.   41 01001253772001
3.3.57.     01001253772
3.3.58.   42 01001254343001
3.3.59.     01001254343
3.3.60.   44 01001254344001
3.3.61.     01001254344
3.3.62.   46 01001254345
3.3.63.   47 01001253817001
3.3.64.     01001253817
3.3.65.   49 01001253816001
3.3.66.     01001253816
3.3.67.   52 01001254292001
3.3.68.     01001254292
3.3.69.   53 01001253727001
3.3.70.     01001253727
3.3.71.   54 01001254293005
3.3.72.     01001254293
3.3.73.   57 01001253623001
3.3.74.     01001253623
3.3.75.   63 01001253591004
3.3.76.     01001253591
3.3.77.   64 01001254141
3.3.78.   65 01001253628001
3.3.79.     01001253628
3.3.80.   67 01001253619003
3.3.81.     01001253619
3.3.82.   68 01001254307001
3.3.83.     01001254307
3.3.84.   69 01001253669001
3.3.85.     01001253669
3.3.86.   72 01001254222001
3.3.87.     01001254222
3.3.88.   75 01001253638001
3.3.89.     01001253638
3.3.90.   76 01001254054001
3.3.91.     01001254054
3.3.92.   77 01001253641001
3.3.93.     01001253641
3.3.94.   9 01001253854001
3.3.95.     01001253854
3.3.96. Codes iela 3B 01001062061001
3.3.97. Čuibes iela 1D 01001262073
3.3.98. Dammes iela 26A 01000800025120
3.3.99.   52B 01000800025119
3.3.100.   8 k-1 01000802029018
3.3.101. Daugavmalas iela 161 01001255015
3.3.102.   167 01001255018005
3.3.103.     01001255018
3.3.104.   169 01001255019004
3.3.105.     01001255019
3.3.106.   183 01001255058001
3.3.107.     01001255058
3.3.108.   187 01001255060001
3.3.109.     01001255060
3.3.110.   29 01001252007053
3.3.111.   31 01001252007183
3.3.112.   33 01001252007180
3.3.113.   35 01001252007010
3.3.114.   37 01001252007078
3.3.115.   55 01001253447004
3.3.116.     01001253447
3.3.117.   7 01001252007163
3.3.118.   9 01001252007169
3.3.119. Dārziņu 1. līnija 27 01001255630
3.3.120.   9 01001255507001
3.3.121.     01001255507
3.3.122. Dārziņu 10. līnija 11 01001254877001
3.3.123.     01001254877
3.3.124.   14 01001254869001
3.3.125.     01001254869
3.3.126.   21 01001254249
3.3.127.   23 01001254333001
3.3.128.     01001254333
3.3.129.   26 01001255632001
3.3.130.     01001255632
3.3.131.   30 01001253985001
3.3.132.     01001253985
3.3.133.   31 01001254078001
3.3.134.     01001254078
3.3.135.   35 01001254178001
3.3.136.     01001254178
3.3.137.   4 01001254864005
3.3.138.     01001254864
3.3.139.   40 01001253962
3.3.140.   43 01001254227003
3.3.141.     01001254227
3.3.142.   48 01001253972
3.3.143.   5 01001254874001
3.3.144.     01001254874
3.3.145.   8 01001254866001
3.3.146.     01001254866
3.3.147. Dārziņu 11. līnija 1 01001254890001
3.3.148.     01001254890
3.3.149.   13 01001254896001
3.3.150.     01001254896
3.3.151.   15 01001254897001
3.3.152.     01001254897
3.3.153.   2 01001254881006
3.3.154.     01001254881
3.3.155.   20 01001254009001
3.3.156.     01001254009
3.3.157.   24 01001254335001
3.3.158.     01001254335
3.3.159.   26 01001254207001
3.3.160.     01001254207
3.3.161.   32 01001254005001
3.3.162.     01001254005
3.3.163.   33 01001254079001
3.3.164.     01001254079
3.3.165.   34 01001254194001
3.3.166.     01001254194
3.3.167.   35 01001254067005
3.3.168.     01001254067
3.3.169.   36 01001254164001
3.3.170.     01001254164
3.3.171.   4 01001254882006
3.3.172.     01001254882
3.3.173.   40 01001254158001
3.3.174.     01001254158
3.3.175.   49 01001254170001
3.3.176.     01001254170
3.3.177.   51 01001254137001
3.3.178.     01001254137
3.3.179.   56 01001255665001
3.3.180.     01001255665
3.3.181.   57 01001256211001
3.3.182.     01001256211
3.3.183.   58 01001254047001
3.3.184.     01001254047
3.3.185.   59 01001256139001
3.3.186.     01001254048
3.3.187.   6 01001254883001
3.3.188.     01001254883
3.3.189.   8 01001254884004
3.3.190.     01001254884
3.3.191.   9 01001254894001
3.3.192.     01001254894
3.3.193. Dārziņu 12. līnija 10 01001254028001
3.3.194.     01001254028
3.3.195.   14 01001254258001
3.3.196.     01001254258
3.3.197.   18 01001255663001
3.3.198.     01001255663
3.3.199.   23 01001254121001
3.3.200.     01001254121
3.3.201.   29 01001255656001
3.3.202.     01001255656
3.3.203.   7 01001254077001
3.3.204.     01001254077
3.3.205.   8 01001254027001
3.3.206.     01001254027
3.3.207. Dārziņu 13. līnija 10 01001254339001
3.3.208.     01001254339
3.3.209.   13 01001254184001
3.3.210.     01001254184
3.3.211.   14 01001254096001
3.3.212.     01001254096
3.3.213.   15 01001254265001
3.3.214.     01001254265
3.3.215.   20 01001254287001
3.3.216.     01001254287
3.3.217.   29 01001254183001
3.3.218.     01001254183
3.3.219.   30 01001254263001
3.3.220.     01001254263
3.3.221.   31 01001254298001
3.3.222.     01001254298
3.3.223.   34 01001254262001
3.3.224.     01001254262
3.3.225.   36 01001254127001
3.3.226.     01001254127
3.3.227.   38 01001254120001
3.3.228.     01001254120
3.3.229.   4 01001254228001
3.3.230.     01001254228
3.3.231.   40 01001254131003
3.3.232.     01001254131
3.3.233.   41 01001254036001
3.3.234.     01001254036
3.3.235.   42 01001254140001
3.3.236.     01001254140
3.3.237.   48 01001254058001
3.3.238.     01001254058
3.3.239.   8 01001254338004
3.3.240.     01001254338
3.3.241. Dārziņu 14. līnija 12 01001254304001
3.3.242.     01001254304
3.3.243.   14 01001254305002
3.3.244.     01001254305
3.3.245.   15 01001255661001
3.3.246.     01001255661
3.3.247.   16 01001254007001
3.3.248.     01001254007
3.3.249.   18 01001254163001
3.3.250.     01001254163
3.3.251.   24 01001254099001
3.3.252.     01001254099
3.3.253.   3 01001254236001
3.3.254.     01001254236
3.3.255.   30 01001253411001
3.3.256.     01001253411
3.3.257.   7 01001254134001
3.3.258.     01001254134
3.3.259.   9 01001254220001
3.3.260.     01001254220
3.3.261. Dārziņu 16. līnija 1 01001253473006
3.3.262.     01001253473
3.3.263.   2 01001253542001
3.3.264.     01001253542
3.3.265.   4 01001253399001
3.3.266.     01001253399
3.3.267.   5 01001253540001
3.3.268.     01001253540
3.3.269.   6 01001253533
3.3.270.   7 01001253483005
3.3.271.     01001253483
3.3.272. Dārziņu 17. līnija 10 01001256182001
3.3.273.     01001256182
3.3.274.   13 01001253634001
3.3.275.     01001253634
3.3.276.   14 01001253691001
3.3.277.     01001253691
3.3.278.   15 01001253636001
3.3.279.     01001253636
3.3.280.   18 01001253605001
3.3.281.     01001253605
3.3.282.   19 01001253608005
3.3.283.     01001253608
3.3.284.   2 01001253688001
3.3.285.     01001253688
3.3.286.   3 01001253702003
3.3.287.     01001253702
3.3.288.   6 01001253595001
3.3.289.     01001253595
3.3.290.   7 01001253696001
3.3.291.     01001253696
3.3.292.   8 01001253586001
3.3.293.     01001253586
3.3.294. Dārziņu 18. līnija 1 01001253858001
3.3.295.     01001253858
3.3.296.   14 01001253726001
3.3.297.     01001253726
3.3.298.   18 01001253745001
3.3.299.     01001253745
3.3.300.   25 01001253655001
3.3.301.     01001253655
3.3.302.   27 01001253637001
3.3.303.     01001253637
3.3.304.   31 01001253682001
3.3.305.     01001253682
3.3.306.   34 01001253630001
3.3.307.     01001253630
3.3.308.   35 01001253616001
3.3.309.     01001253616
3.3.310.   36 01001253629001
3.3.311.     01001253629
3.3.312.   39 01001253609003
3.3.313.     01001253609
3.3.314.   40 01001253673001
3.3.315.     01001253673
3.3.316.   41 01001253615004
3.3.317.     01001253615
3.3.318.   42 01001253690001
3.3.319.     01001253690
3.3.320.   43 01001253507001
3.3.321.     01001253507
3.3.322.   44 01001253631003
3.3.323.     01001253631
3.3.324.   45 01001253455001
3.3.325.     01001253455
3.3.326.   46 01001253646001
3.3.327.     01001253646
3.3.328.   47 01001253397001
3.3.329.     01001253397
3.3.330.   48 01001253684001
3.3.331.     01001253684
3.3.332.   5 01001253909001
3.3.333.     01001253909
3.3.334.   50 01001253714001
3.3.335.     01001253714
3.3.336.   51 01001253526001
3.3.337.     01001253526
3.3.338.   52 01001253633
3.3.339.   53 01001253568001
3.3.340.     01001253568
3.3.341.   55 01001253423001
3.3.342.     01001253423
3.3.343.   56 01001253425001
3.3.344.     01001253425
3.3.345.   57 01001253564001
3.3.346.     01001253564
3.3.347.   58 01001253394006
3.3.348.     01001253394
3.3.349.   59 01001253421001
3.3.350.     01001253421
3.3.351.   60 01001253442007
3.3.352.     01001253442
3.3.353.   61 01001253406001
3.3.354.     01001253406
3.3.355.   62 01001253516001
3.3.356.     01001253516
3.3.357.   9 01001253869001
3.3.358.     01001253869
3.3.359. Dārziņu 19. līnija 1 01001253890001
3.3.360.     01001253890
3.3.361.   13 01001253703001
3.3.362.     01001253703
3.3.363.   16 01001253698001
3.3.364.     01001253698
3.3.365.   17 01001253627001
3.3.366.     01001253627
3.3.367.   18 01001253658001
3.3.368.     01001253658
3.3.369.   19 01001253654001
3.3.370.     01001253654
3.3.371.   21 01001253695001
3.3.372.     01001253695
3.3.373.   23 01001253621001
3.3.374.     01001253621
3.3.375.   24 01001253626001
3.3.376.     01001253626
3.3.377.   25 01001253594004
3.3.378.     01001253594
3.3.379.   29 01001253599001
3.3.380.     01001253599
3.3.381.   3 01001253850004
3.3.382.     01001253850
3.3.383.   34 01001253694003
3.3.384.     01001253694
3.3.385.   35 01001253651007
3.3.386.     01001253651
3.3.387.   39 01001253427001
3.3.388.     01001253427
3.3.389.   42 01001253437001
3.3.390.     01001253437
3.3.391.   44 01001253582001
3.3.392.     01001253582
3.3.393.   46 01001253508001
3.3.394.     01001253508
3.3.395.   47 01001253414001
3.3.396.     01001253414
3.3.397.   48 01001253477
3.3.398.   49 01001253545001
3.3.399.     01001253545
3.3.400.   5 01001253920001
3.3.401.     01001253920
3.3.402.   52 01001253405001
3.3.403.     01001253405
3.3.404.   53 01001253451002
3.3.405.     01001253451
3.3.406.   56 01001253480001
3.3.407.     01001253480
3.3.408.   57 01001253401001
3.3.409.     01001253401
3.3.410.   58 01001253458001
3.3.411.     01001253458
3.3.412.   59 01001253444001
3.3.413.     01001253444
3.3.414.   60 01001253417001
3.3.415.     01001253417
3.3.416.   8 01001253867001
3.3.417.     01001253867
3.3.418.   9 01001253862001
3.3.419.     01001253862
3.3.420. Dārziņu 2. līnija 11A 01001255597
3.3.421.   12 01001255503001
3.3.422.     01001255503
3.3.423. Dārziņu 20. līnija 10 01001253912001
3.3.424.     01001253912
3.3.425.   12 01001253856001
3.3.426.     01001253856
3.3.427.   13 01001253721001
3.3.428.     01001253721
3.3.429.   14 01001253647005
3.3.430.     01001253647
3.3.431.   16 01001253657001
3.3.432.     01001253657
3.3.433.   20 01001253612001
3.3.434.     01001253612
3.3.435.   22 01001253645001
3.3.436.     01001253645
3.3.437.   26 01001253648001
3.3.438.     01001253648
3.3.439.   28 01001253604001
3.3.440.     01001253604
3.3.441.   30 01001253689004
3.3.442.     01001253689
3.3.443.   31 01001253709001
3.3.444.     01001253709
3.3.445.   32 01001253693001
3.3.446.     01001253693
3.3.447.   33 01001253692001
3.3.448.     01001253692
3.3.449.   37 01001253611001
3.3.450.     01001253611
3.3.451.   38 01001253438001
3.3.452.     01001253438
3.3.453.   39 01001253625001
3.3.454.     01001253625
3.3.455.   40 01001253500001
3.3.456.     01001253500
3.3.457.   42 01001253407001
3.3.458.     01001253407
3.3.459.   46 01001253515001
3.3.460.     01001253515
3.3.461.   47 01001253699001
3.3.462.     01001253699
3.3.463.   48 01001253482001
3.3.464.     01001253482
3.3.465.   49 01001253577001
3.3.466.     01001253577
3.3.467.   51 01001253569001
3.3.468.     01001253569
3.3.469.   57 01001253486001
3.3.470.     01001253486
3.3.471.   58 01001253535001
3.3.472.     01001253535
3.3.473.   6 01001253868006
3.3.474.     01001253868
3.3.475.   60 01001253454001
3.3.476.     01001253454
3.3.477.   63 01001253521001
3.3.478.     01001253521
3.3.479.   65 01001253470004
3.3.480.     01001253470
3.3.481.   71 01001253531001
3.3.482.     01001253531
3.3.483.   8 01001253865001
3.3.484.     01001253865
3.3.485.   9 01001253848001
3.3.486.     01001253848
3.3.487. Dārziņu 21. līnija 10 01001255446001
3.3.488.     01001255446
3.3.489.   15 01001254391001
3.3.490.     01001254391
3.3.491.   16 01001253248
3.3.492.   17 01001254392001
3.3.493.     01001254392
3.3.494.   2 01001253211001
3.3.495.     01001253211
3.3.496.   21 01001254394001
3.3.497.     01001254394
3.3.498.   23 01001254395001
3.3.499.     01001254395
3.3.500.   24 01001254380001
3.3.501.     01001254380
3.3.502.   25 01001254396001
3.3.503.     01001254396
3.3.504.   26 01001254381001
3.3.505.     01001254381
3.3.506.   27 01001254582001
3.3.507.     01001254582
3.3.508.   3 01001255440001
3.3.509.     01001255440
3.3.510.   31 01001254584001
3.3.511.     01001254584
3.3.512.   33 01001254585002
3.3.513.     01001254585
3.3.514.   37 01001254587001
3.3.515.     01001254587
3.3.516.   38 01001254565001
3.3.517.     01001254565
3.3.518.   39 01001254588001
3.3.519.     01001254588
3.3.520.   4 01001253212001
3.3.521.     01001253212
3.3.522.   44 01001254568001
3.3.523.     01001254568
3.3.524.   45 01001254591001
3.3.525.     01001254591
3.3.526.   47 01001254594001
3.3.527.     01001254594
3.3.528.   5 01001255441001
3.3.529.     01001255441
3.3.530.   50 01001254571
3.3.531.   51 01001254592001
3.3.532.     01001254592
3.3.533.   52 01001254572001
3.3.534.     01001254572
3.3.535.   54 01001254573001
3.3.536.     01001254573
3.3.537.   56 01001254574001
3.3.538.     01001254574
3.3.539.   6 01001255444001
3.3.540.     01001255444
3.3.541.   60 01001254576001
3.3.542.     01001254576
3.3.543.   7 01001255442001
3.3.544.     01001255442
3.3.545.   8 01001255445001
3.3.546.     01001255445
3.3.547.   9 01001255443001
3.3.548.     01001255443
3.3.549. Dārziņu 22. līnija 1 01001253214001
3.3.550.     01001253214
3.3.551.   10 01001255451001
3.3.552.     01001255451
3.3.553.   11 01001254409004
3.3.554.     01001254409
3.3.555.   18 01001254402001
3.3.556.     01001254402
3.3.557.   19 01001254413001
3.3.558.     01001254413
3.3.559.   2 01001255447001
3.3.560.     01001255447
3.3.561.   22 01001254404001
3.3.562.     01001254404
3.3.563.   23 01001254415002
3.3.564.     01001254415
3.3.565.   24 01001254405001
3.3.566.     01001254405
3.3.567.   28 01001254596001
3.3.568.     01001254596
3.3.569.   29 01001254614
3.3.570.   3 01001253215001
3.3.571.     01001253215
3.3.572.   32 01001254598001
3.3.573.     01001254598
3.3.574.   33 01001254616001
3.3.575.     01001254616
3.3.576.   34 01001254599001
3.3.577.     01001254599
3.3.578.   35 01001254617001
3.3.579.     01001254617
3.3.580.   36 01001254600001
3.3.581.     01001254600
3.3.582.   37 01001254618001
3.3.583.     01001254618
3.3.584.   39 01001254619001
3.3.585.     01001254619
3.3.586.   40 01001254602001
3.3.587.     01001254602
3.3.588.   43 01001254621001
3.3.589.     01001254621
3.3.590.   45 01001254622001
3.3.591.     01001254622
3.3.592.   46 01001254605001
3.3.593.     01001254605
3.3.594.   47 01001254623001
3.3.595.     01001254623
3.3.596.   49 01001254624001
3.3.597.     01001254624
3.3.598.   5 01001253216001
3.3.599.     01001253216
3.3.600.   50 01001254607001
3.3.601.     01001254607
3.3.602.   52 01001254608001
3.3.603.     01001254608
3.3.604.   6 01001255449001
3.3.605.     01001255449
3.3.606.   8 01001255450001
3.3.607.     01001255450
3.3.608.   9 01001253218002
3.3.609.     01001253218
3.3.610. Dārziņu 23. līnija 10 01001253225001
3.3.611.     01001253225
3.3.612.   11 01001253279001
3.3.613.     01001253279
3.3.614.   12 01001253266001
3.3.615.     01001253266
3.3.616.   13 01001253280001
3.3.617.     01001253280
3.3.618.   15 01001253281001
3.3.619.     01001253281
3.3.620.   18 01001254420001
3.3.621.     01001254420
3.3.622.   20 01001254421001
3.3.623.     01001254421
3.3.624.   22 01001254422001
3.3.625.     01001254422
3.3.626.   24 01001254423001
3.3.627.     01001254423
3.3.628.   26 01001254424001
3.3.629.     01001254424
3.3.630.   27 01001254434001
3.3.631.     01001254434
3.3.632.   28 01001254425001
3.3.633.     01001254425
3.3.634.   29 01001254435001
3.3.635.     01001254435
3.3.636.   30 01001254426001
3.3.637.     01001254426
3.3.638.   31 01001254436001
3.3.639.     01001254436
3.3.640.   32 01001254627001
3.3.641.     01001254627
3.3.642.   33 01001254644001
3.3.643.     01001254644
3.3.644.   34 01001254628008
3.3.645.     01001254628
3.3.646.   35 01001254645001
3.3.647.     01001254645
3.3.648.   36 01001254629001
3.3.649.     01001254629
3.3.650.   37 01001254646001
3.3.651.     01001254646
3.3.652.   38 01001254630001
3.3.653.     01001254630
3.3.654.   39 01001254647001
3.3.655.     01001254647
3.3.656.   40 01001254631001
3.3.657.     01001254631
3.3.658.   42 01001254632001
3.3.659.     01001254632
3.3.660.   44 01001254633001
3.3.661.     01001254633
3.3.662.   45 01001254650001
3.3.663.     01001254650
3.3.664.   46 01001254634001
3.3.665.     01001254634
3.3.666.   48 01001254635001
3.3.667.     01001254635
3.3.668.   49 01001254652001
3.3.669.     01001254652
3.3.670.   50 01001254636001
3.3.671.     01001254636
3.3.672.   52 01001254637001
3.3.673.     01001254637
3.3.674.   53 01001254654
3.3.675.   54 01001254638001
3.3.676.     01001254638
3.3.677.   55 01001254655
3.3.678.   56 01001254639001
3.3.679.     01001254639
3.3.680.   57 01001254656001
3.3.681.     01001254656
3.3.682.   6 01001253223001
3.3.683.     01001253223
3.3.684. Dārziņu 24. līnija 1 01001253061003
3.3.685.     01001253061
3.3.686.   10 01001254439001
3.3.687.     01001254439
3.3.688.   11 01001254455001
3.3.689.     01001254455
3.3.690.   12 01001254440
3.3.691.   13 01001254456002
3.3.692.     01001254456
3.3.693.   15 01001254457001
3.3.694.     01001254457
3.3.695.   18 01001254443001
3.3.696.     01001254443
3.3.697.   19 01001254459001
3.3.698.     01001254459
3.3.699.   20 01001254444001
3.3.700.     01001254444
3.3.701.   21 01001254460001
3.3.702.     01001254460
3.3.703.   24 01001254446001
3.3.704.     01001254446
3.3.705.   25 01001254462001
3.3.706.     01001254462
3.3.707.   26 01001254447001
3.3.708.     01001254447
3.3.709.   27 01001254674001
3.3.710.     01001254674
3.3.711.   28 01001254448001
3.3.712.     01001254448
3.3.713.   3 01001253057001
3.3.714.     01001253057
3.3.715.   32 01001254659004
3.3.716.     01001254659
3.3.717.   33 01001254677001
3.3.718.     01001254677
3.3.719.   36 01001254661001
3.3.720.     01001254661
3.3.721.   38 01001254662001
3.3.722.     01001254662
3.3.723.   39 01001254680001
3.3.724.     01001254680
3.3.725.   41 01001254681001
3.3.726.     01001254681
3.3.727.   42 01001254664001
3.3.728.     01001254664
3.3.729.   43 01001254682001
3.3.730.     01001254682
3.3.731.   44 01001254665001
3.3.732.     01001254665
3.3.733.   45 01001254683001
3.3.734.     01001254683
3.3.735.   46 01001254666001
3.3.736.     01001254666
3.3.737.   47 01001254684001
3.3.738.     01001254684
3.3.739.   48 01001254667
3.3.740.   50 01001254668001
3.3.741.     01001254668
3.3.742.   52 01001254669001
3.3.743.     01001254669
3.3.744.   54 01001254670001
3.3.745.     01001254670
3.3.746.   56 01001254671001
3.3.747.     01001254671
3.3.748.   8 01001253287001
3.3.749.     01001253287
3.3.750.   9 01001254454001
3.3.751.     01001254454
3.3.752. Dārziņu 25. līnija 10 01001253003001
3.3.753.     01001253003
3.3.754.   11 01001253072001
3.3.755.     01001253072
3.3.756.   13 01001253040006
3.3.757.     01001253040
3.3.758.   15 01001254478001
3.3.759.     01001254478
3.3.760.   16 01001253033001
3.3.761.     01001253033
3.3.762.   17 01001254479
3.3.763.   20 01001254466001
3.3.764.     01001254466
3.3.765.   21 01001254481001
3.3.766.     01001254481
3.3.767.   22 01001254467
3.3.768.   23A 01001254482002
3.3.769.   24 01001254468001
3.3.770.     01001254468
3.3.771.   25 01001254483001
3.3.772.     01001254483
3.3.773.   27 01001254484001
3.3.774.     01001254484
3.3.775.   29 01001254485001
3.3.776.     01001254485
3.3.777.   33 01001254487001
3.3.778.     01001254487
3.3.779.   34 01001254473001
3.3.780.     01001254473
3.3.781.   37 01001254703001
3.3.782.     01001254703
3.3.783.   41 01001254705
3.3.784.   42 01001254692001
3.3.785.     01001254692
3.3.786.   43 01001254706001
3.3.787.     01001254706
3.3.788.   44 01001254693001
3.3.789.     01001254693
3.3.790.   46 01001254694001
3.3.791.     01001254694
3.3.792.   49 01001254709001
3.3.793.     01001254709
3.3.794.   50 01001254696001
3.3.795.     01001254696
3.3.796.   52 01001254697001
3.3.797.     01001254697
3.3.798.   53 01001254711001
3.3.799.     01001254711
3.3.800.   55 01001254712001
3.3.801.     01001254712
3.3.802.   57 01001254768001
3.3.803.     01001254768
3.3.804.   60 01001254700001
3.3.805.     01001254700
3.3.806.   7 01001253049001
3.3.807.     01001253049
3.3.808. Dārziņu 26. līnija 1 01001253014001
3.3.809.     01001253014
3.3.810.   2 01001253026001
3.3.811.     01001253026
3.3.812.   3 01001253009001
3.3.813.     01001253009
3.3.814.   4 01001253034
3.3.815. Dārziņu 27. līnija 1 01001253354001
3.3.816.     01001253354
3.3.817.   10 01001253046001
3.3.818.     01001253046
3.3.819.   11 01001253359001
3.3.820.     01001253359
3.3.821.   15 01001253050001
3.3.822.     01001253050
3.3.823.   17 01001253012001
3.3.824.     01001253012
3.3.825.   2 01001253016001
3.3.826.     01001253016
3.3.827.   21 01001254500001
3.3.828.     01001254500
3.3.829.   22 01001254494001
3.3.830.     01001254494
3.3.831.   26 01001254496001
3.3.832.     01001254496
3.3.833.   28 01001254715001
3.3.834.     01001254715
3.3.835.   29 01001254505001
3.3.836.     01001254505
3.3.837.   3 01001253355001
3.3.838.     01001253355
3.3.839.   32 01001254717001
3.3.840.     01001254717
3.3.841.   34 01001254718001
3.3.842.     01001254718
3.3.843.   38 01001255456001
3.3.844.     01001255456
3.3.845.   4 01001253001001
3.3.846.     01001253001
3.3.847.   41 01001254731001
3.3.848.     01001254731
3.3.849.   43 01001254732001
3.3.850.     01001254732
3.3.851.   45 01001254733001
3.3.852.     01001254733
3.3.853.   46 01001254723001
3.3.854.     01001254723
3.3.855.   47 01001254734
3.3.856.   5 01001253356001
3.3.857.     01001253356
3.3.858.   7 01001253357001
3.3.859.     01001253357
3.3.860.   8 01001253036001
3.3.861.     01001253036
3.3.862. Dārziņu 28. līnija 11 01001254519003
3.3.863.     01001254519
3.3.864.   2 01001253042007
3.3.865.     01001253042
3.3.866.   3 01001253024001
3.3.867.     01001253024
3.3.868.   5 01001254516001
3.3.869.     01001254516
3.3.870.   6 01001254507003
3.3.871.     01001254507
3.3.872.   9 01001254518001
3.3.873.     01001254518
3.3.874. Dārziņu 29. līnija 10 01001254528
3.3.875.   11 01001254538001
3.3.876.     01001254538
3.3.877.   14 01001254529004
3.3.878.     01001254529
3.3.879.   15 01001254541001
3.3.880.     01001254541
3.3.881.   16 01001254532001
3.3.882.     01001254532
3.3.883.   17 01001254747003
3.3.884.     01001254747
3.3.885.   21 01001254749
3.3.886.   27 01001254752001
3.3.887.     01001254752
3.3.888.   28 01001254742001
3.3.889.     01001254742
3.3.890.   3 01001254534003
3.3.891.     01001254534
3.3.892.   31 01001254754001
3.3.893.     01001254754
3.3.894.   32 01001254743001
3.3.895.     01001254743
3.3.896.   34 01001254744001
3.3.897.     01001254744
3.3.898.   7 01001254536001
3.3.899.     01001254536
3.3.900.   8 01001255697001
3.3.901.     01001255697
3.3.902.   9 01001254537001
3.3.903.     01001254537
3.3.904. Dārziņu 30. līnija 10 01001254547
3.3.905.   11 01001254916
3.3.906.   12 01001254548
3.3.907.   13 01001254917
3.3.908.   14 01001254550
3.3.909.   15 01001254777001
3.3.910.     01001254777
3.3.911.   16 01001254757001
3.3.912.     01001254757
3.3.913.   18 01001254758001
3.3.914.     01001254758
3.3.915.   19 01001254779001
3.3.916.     01001254779
3.3.917.   22 01001254760001
3.3.918.     01001254760
3.3.919.   24 01001254761001
3.3.920.     01001254761
3.3.921.   26 01001254544001
3.3.922.     01001254544
3.3.923.   28 01001254762001
3.3.924.     01001254762
3.3.925.   4 01001254545
3.3.926.   8 01001254546
3.3.927.   9 01001254915
3.3.928. Dārziņu 31. līnija 10 01001254922001
3.3.929.     01001254922
3.3.930.   12 01001255023001
3.3.931.     01001255023
3.3.932.   13 01001253093001
3.3.933.     01001253093
3.3.934.   14 01001255024001
3.3.935.     01001255024
3.3.936.   15 01001253094001
3.3.937.     01001253094
3.3.938.   16 01001255025001
3.3.939.     01001255025
3.3.940.   18 01001255026001
3.3.941.     01001255026
3.3.942.   2 01001254918002
3.3.943.     01001254918
3.3.944.   20 01001255027001
3.3.945.     01001255027
3.3.946.   21 01001253097001
3.3.947.     01001253097
3.3.948.   22 01001255028001
3.3.949.     01001255028
3.3.950.   23 01001253098001
3.3.951.     01001253098
3.3.952.   25 01001253099001
3.3.953.     01001253099
3.3.954.   3 01001254928001
3.3.955.     01001254928
3.3.956.   4 01001254919001
3.3.957.     01001254919
3.3.958.   6 01001254920001
3.3.959.     01001254920
3.3.960.   7 01001254930001
3.3.961.     01001254930
3.3.962.   8 01001254921001
3.3.963.     01001254921
3.3.964.   9 01001254931001
3.3.965.     01001254931
3.3.966. Dārziņu 32. līnija 11 01001254949001
3.3.967.     01001254949
3.3.968.   12 01001254937001
3.3.969.     01001254937
3.3.970.   13 01001254950001
3.3.971.     01001254950
3.3.972.   14 01001254938001
3.3.973.     01001254938
3.3.974.   15 01001254951001
3.3.975.     01001254951
3.3.976.   16 01001254939001
3.3.977.     01001254939
3.3.978.   19 01001253111001
3.3.979.     01001253111
3.3.980.   2 01001254932001
3.3.981.     01001254932
3.3.982.   21 01001253112002
3.3.983.     01001253112
3.3.984.   23 01001253113001
3.3.985.     01001253113
3.3.986.   25 01001253114001
3.3.987.     01001253114
3.3.988.   28 01001253106001
3.3.989.     01001253106
3.3.990.   3 01001254945001
3.3.991.     01001254945
3.3.992.   30 01001253107001
3.3.993.     01001253107
3.3.994.   32 01001253108003
3.3.995.     01001253108
3.3.996.   4 01001254933001
3.3.997.     01001254933
3.3.998.   7 01001254947001
3.3.999.     01001254947
3.3.1000.   8 01001254935001
3.3.1001.     01001254935
3.3.1002. Dārziņu 33. līnija 1 01001254964001
3.3.1003.     01001254964
3.3.1004.   10 01001254956001
3.3.1005.     01001254956
3.3.1006.   11 01001254969003
3.3.1007.     01001254969
3.3.1008.   12 01001254957001
3.3.1009.     01001254957
3.3.1010.   14 01001254958001
3.3.1011.     01001254958
3.3.1012.   15 01001253128001
3.3.1013.     01001253128
3.3.1014.   16 01001254959001
3.3.1015.     01001254959
3.3.1016.   19 01001253130001
3.3.1017.     01001253130
3.3.1018.   2 01001254952001
3.3.1019.     01001254952
3.3.1020.   26 01001253123001
3.3.1021.     01001253123
3.3.1022.   4 01001254953001
3.3.1023.     01001254953
3.3.1024.   6 01001254954001
3.3.1025.     01001254954
3.3.1026.   7 01001254967001
3.3.1027.     01001254967
3.3.1028.   8 01001254955001
3.3.1029.     01001254955
3.3.1030.   9 01001254968001
3.3.1031.     01001254968
3.3.1032. Dārziņu 34. līnija 1 01001254983001
3.3.1033.     01001254983
3.3.1034.   10 01001254975001
3.3.1035.     01001254975
3.3.1036.   11 01001254988001
3.3.1037.     01001254988
3.3.1038.   13 01001254989001
3.3.1039.     01001254989
3.3.1040.   14 01001254977001
3.3.1041.     01001254977
3.3.1042.   18 01001253138003
3.3.1043.     01001253138
3.3.1044.   19 01001253148002
3.3.1045.     01001253148
3.3.1046.   2 01001254971001
3.3.1047.     01001254971
3.3.1048.   22 01001253140001
3.3.1049.     01001253140
3.3.1050.   23 01001253150001
3.3.1051.     01001253150
3.3.1052.   28 01001253143001
3.3.1053.     01001253143
3.3.1054.   3 01001254984001
3.3.1055.     01001254984
3.3.1056.   4 01001254972001
3.3.1057.     01001254972
3.3.1058.   5 01001254985001
3.3.1059.     01001254985
3.3.1060.   6 01001254973001
3.3.1061.     01001254973
3.3.1062.   7 01001254986003
3.3.1063.     01001254986
3.3.1064.   8 01001254974001
3.3.1065.     01001254974
3.3.1066.   9 01001254987001
3.3.1067. Dārziņu 35. līnija 1 01001255001001
3.3.1068.     01001255001
3.3.1069.   10 01001254994001
3.3.1070.     01001254994
3.3.1071.   12 01001254995001
3.3.1072.     01001254995
3.3.1073.   13 01001253166001
3.3.1074.     01001253166
3.3.1075.   18 01001253157001
3.3.1076.     01001253157
3.3.1077.   2 01001254990001
3.3.1078.     01001254990
3.3.1079.   23 01001253171001
3.3.1080.     01001253171
3.3.1081.   3 01001255002001
3.3.1082.     01001255002
3.3.1083.   5 01001255003001
3.3.1084.     01001255003
3.3.1085.   7 01001255004002
3.3.1086.     01001255004
3.3.1087. Dārziņu 36. līnija 1 01001255049001
3.3.1088.     01001255049
3.3.1089.   10 01001255032001
3.3.1090.     01001255032
3.3.1091.   12 01001255033001
3.3.1092.     01001255033
3.3.1093.   14 01001255034001
3.3.1094.     01001255034
3.3.1095.   15 01001255056001
3.3.1096.     01001255056
3.3.1097.   16 01001255035001
3.3.1098.     01001255035
3.3.1099.   20 01001255037001
3.3.1100.     01001255037
3.3.1101.   22 01001255038001
3.3.1102.     01001255038
3.3.1103.   4 01001255006001
3.3.1104.     01001255006
3.3.1105.   5 01001255051001
3.3.1106.     01001255051
3.3.1107.   7 01001255052001
3.3.1108.     01001255052
3.3.1109.   8 01001255031001
3.3.1110.     01001255031
3.3.1111.   9 01001255053001
3.3.1112.     01001255053
3.3.1113. Dārziņu 37. līnija 1 01001255041006
3.3.1114.     01001255041
3.3.1115.   10 01001255067002
3.3.1116.     01001255067
3.3.1117.   11 01001255046001
3.3.1118.     01001255046
3.3.1119.   12 01001255068001
3.3.1120.     01001255068
3.3.1121.   13 01001255047001
3.3.1122.     01001255047
3.3.1123.   14 01001255069002
3.3.1124.     01001255069
3.3.1125.   16 01001255070001
3.3.1126.     01001255070
3.3.1127.   17 01001255061005
3.3.1128.     01001255061
3.3.1129.   18 01001255071001
3.3.1130.     01001255071
3.3.1131.   19 01001255062001
3.3.1132.     01001255062
3.3.1133.   2 01001255063001
3.3.1134.     01001255063
3.3.1135.   3 01001255042001
3.3.1136.     01001255042
3.3.1137.   4 01001255064001
3.3.1138.     01001255064
3.3.1139.   5 01001255043001
3.3.1140.     01001255043
3.3.1141.   6 01001255065001
3.3.1142.     01001255065
3.3.1143.   7 01001255044001
3.3.1144.     01001255044
3.3.1145.   8 01001255066001
3.3.1146.     01001255066
3.3.1147.   9 01001255045001
3.3.1148.     01001255045
3.3.1149. Dārziņu 38. līnija 16 01001255084001
3.3.1150.     01001255084
3.3.1151. Dārziņu 39. līnija 12 01001255091001
3.3.1152.     01001255091
3.3.1153.   14 01001255092001
3.3.1154.     01001255092
3.3.1155. Dārziņu 4. līnija 3 01001255464
3.3.1156.   8 01001255512001
3.3.1157.     01001255512
3.3.1158. Dārziņu 40. līnija 1 01001255105001
3.3.1159.     01001255105
3.3.1160.   2 01001255107001
3.3.1161.     01001255107
3.3.1162.   3 01001255106001
3.3.1163.     01001255106
3.3.1164.   4 01001255108
3.3.1165. Dārziņu 41. līnija 1 01001255118001
3.3.1166.     01001255118
3.3.1167.   13 01001255124001
3.3.1168.     01001255124
3.3.1169.   2 01001255109001
3.3.1170.     01001255109
3.3.1171.   4 01001255110001
3.3.1172.     01001255110
3.3.1173.   6 01001255111001
3.3.1174.     01001255111
3.3.1175.   7 01001255121001
3.3.1176.     01001255121
3.3.1177.   9 01001255122001
3.3.1178.     01001255122
3.3.1179. Dārziņu 42. līnija 1 01001255134001
3.3.1180.     01001255134
3.3.1181.   10 01001255129001
3.3.1182.   2 01001255125001
3.3.1183.     01001255125
3.3.1184.   3 01001255135001
3.3.1185.     01001255135
3.3.1186.   5 01001255136001
3.3.1187.     01001255136
3.3.1188.   6 01001255127001
3.3.1189.     01001255127
3.3.1190.   7 01001255137001
3.3.1191.     01001255137
3.3.1192.   8 01001255128001
3.3.1193.     01001255128
3.3.1194.   9 01001255138001
3.3.1195.     01001255138
3.3.1196. Dārziņu 43. līnija 10 01001255145001
3.3.1197.     01001255145
3.3.1198.   11 01001255154001
3.3.1199.     01001255154
3.3.1200.   12 01001255146001
3.3.1201.     01001255146
3.3.1202.   14 01001255147001
3.3.1203.     01001255147
3.3.1204.   2 01001255141001
3.3.1205.     01001255141
3.3.1206.   5 01001255151001
3.3.1207.     01001255151
3.3.1208.   7 01001255152001
3.3.1209.     01001255152
3.3.1210.   8 01001255144001
3.3.1211.     01001255144
3.3.1212.   9 01001255153001
3.3.1213.     01001255153
3.3.1214. Dārziņu 46. līnija 7 01001255201001
3.3.1215.     01001255201
3.3.1216. Dārziņu 47. līnija 2 01001255209001
3.3.1217.     01001255209
3.3.1218. Dārziņu 48. līnija 4 01001255222001
3.3.1219.     01001255222
3.3.1220. Dārziņu 5. līnija 11 01001256476
3.3.1221.   12 01001255564001
3.3.1222.     01001255564
3.3.1223.   14 01001255571007
3.3.1224.     01001255571
3.3.1225.   3 01001256733
3.3.1226.   6 01001255601001
3.3.1227.     01001255601
3.3.1228.   9 01001256462001
3.3.1229. Dārziņu 50. līnija 18 01001255305001
3.3.1230.     01001255305
3.3.1231. Dārziņu 53. līnija 12 01001255347
3.3.1232.   6 01001256293001
3.3.1233.     01001256293
3.3.1234. Dārziņu 55. līnija 1 01001255364002
3.3.1235.     01001255364
3.3.1236.   2 01001255363001
3.3.1237.     01001255363
3.3.1238.   2A 01001255362001
3.3.1239.     01001255362
3.3.1240. Dārziņu 56. līnija 4 01001255367001
3.3.1241.     01001255367
3.3.1242.   5 01001255376001
3.3.1243.     01001255376
3.3.1244. Dārziņu 57. līnija 1 01001255377001
3.3.1245.     01001255377
3.3.1246.   3 01001255378005
3.3.1247.     01001255378
3.3.1248.   4 01001255382001
3.3.1249.     01001255382
3.3.1250.   7 01001255380001
3.3.1251.     01001255380
3.3.1252. Dārziņu 58. līnija 1 01001255411001
3.3.1253.     01001255411
3.3.1254.   6 01001255386001
3.3.1255.     01001255386
3.3.1256. Dārziņu 6. līnija 2 01001255481
3.3.1257.   6 01001255544
3.3.1258. Dārziņu 60. līnija 2 01001255422001
3.3.1259.     01001255422
3.3.1260.   3 01001255421001
3.3.1261.     01001255421
3.3.1262.   4 01001255423001
3.3.1263.     01001255423
3.3.1264. Dārziņu 61. līnija 2 01001255425001
3.3.1265.     01001255425
3.3.1266.   3 01001255424001
3.3.1267.     01001255424
3.3.1268.   4 01001255426001
3.3.1269.     01001255426
3.3.1270. Dārziņu 7. līnija 1 01001256642
3.3.1271.   13 01001253994001
3.3.1272.     01001253994
3.3.1273.   16 01001253995
3.3.1274.   19 01001254198004
3.3.1275.     01001254198
3.3.1276.   20 01001254359001
3.3.1277.     01001254359
3.3.1278.   20A 01001256536001
3.3.1279.     01001256536
3.3.1280.   22A 01001256506001
3.3.1281.     01001256837
3.3.1282.   26 01001254072001
3.3.1283.     01001254072
3.3.1284.   26A 01001254200001
3.3.1285.     01001250624
3.3.1286.   3 01001250094143
3.3.1287.     01001256913
3.3.1288.   30 01001256131001
3.3.1289.     01001254193
3.3.1290.   31 01001254155001
3.3.1291.     01001254155
3.3.1292.   7 01001254126001
3.3.1293.     01001254126
3.3.1294.   8 01001254124001
3.3.1295.     01001254124
3.3.1296.   9 01001256084001
3.3.1297.     01001256084
3.3.1298. Dārziņu 8. līnija 1 01001254838004
3.3.1299.     01001254838
3.3.1300.   11 01001254843001
3.3.1301.     01001254843
3.3.1302.   12 01001256090001
3.3.1303.     01001254347
3.3.1304.   13 01001254844001
3.3.1305.     01001254844
3.3.1306.   15 01001254318
3.3.1307.   2 01001256005001
3.3.1308.     01001256005
3.3.1309.   23 01001255667001
3.3.1310.     01001255667
3.3.1311.   29 01001254040001
3.3.1312.     01001254040
3.3.1313.   3 01001254839001
3.3.1314.     01001254839
3.3.1315.   31 01001253993003
3.3.1316.     01001253993
3.3.1317.   33 01001256521001
3.3.1318.     01001256521
3.3.1319.   35 01001254111001
3.3.1320.     01001254111
3.3.1321.   4 01001256056001
3.3.1322.     01001256056
3.3.1323.   43 01001256116004
3.3.1324.     01001250385
3.3.1325.   45 01001250301
3.3.1326.   6 01001256006001
3.3.1327.     01001256006
3.3.1328.   7 01001254841001
3.3.1329.     01001254841
3.3.1330.   9 01001254842006
3.3.1331.     01001254842
3.3.1332. Dārziņu 9. līnija 10 01001254851001
3.3.1333.     01001254851
3.3.1334.   12 01001254852
3.3.1335.   16 01001254201001
3.3.1336.     01001254201
3.3.1337.   17 01001254161004
3.3.1338.     01001254161
3.3.1339.   19 01001254331
3.3.1340.   2 01001254846001
3.3.1341.     01001254846
3.3.1342.   3 01001254856001
3.3.1343.     01001254856
3.3.1344.   31 01001253956003
3.3.1345.     01001253956
3.3.1346.   4 01001254847001
3.3.1347.     01001254847
3.3.1348.   44 01001253940
3.3.1349.   5 01001254857001
3.3.1350.     01001254857
3.3.1351.   50 01001253943001
3.3.1352.     01001253943
3.3.1353.   51 01001253973001
3.3.1354.     01001253973
3.3.1355.   52 01001253944
3.3.1356.   53 01001253975003
3.3.1357.     01001253975
3.3.1358.   6 01001254848001
3.3.1359.     01001254848
3.3.1360.   7 01001254858001
3.3.1361.     01001254858
3.3.1362.   70 01001253977001
3.3.1363.     01001253977
3.3.1364.   8 01001254850001
3.3.1365.     01001254850
3.3.1366. Dārziņu iela 146 01001253313009
3.3.1367.     01001253313
3.3.1368.   148 01001253314001
3.3.1369.     01001253314
3.3.1370.   198 01001255148003
3.3.1371.     01001255148
3.3.1372.   235 01001255387003
3.3.1373.     01001255387
3.3.1374.   245 01001255392001
3.3.1375.     01001255392
3.3.1376.   249 01001255388001
3.3.1377.     01001255388
3.3.1378.   257 01001256916
3.3.1379.   258 01001255407001
3.3.1380.     01001255407
3.3.1381.   26 01001255475001
3.3.1382.     01001255475
3.3.1383.   49 01001255540
3.3.1384.   54 01001250094170
3.3.1385.     01001256561
3.3.1386.   64 01001254845006
3.3.1387.     01001254845
3.3.1388.   76 01001254898001
3.3.1389.     01001254898
3.3.1390. Dārznieku iela 13 01001250094060
3.3.1391.   18 01001250094167
3.3.1392.   19 01001250094054
3.3.1393.   20 01001250094175
3.3.1394.   22 01001256637
3.3.1395.   33 01001254171001
3.3.1396.     01001254171
3.3.1397. Dzirciema iela 99 01000670036001
3.3.1398. Franča Trasuna iela 1 01001180029
3.3.1399.   27 01001182043
3.3.1400.   29 01001180067
3.3.1401.   6 01001182008
3.3.1402.   7 01001180060
3.3.1403. Gaiļezera iela 2 k-1 01001222005028
3.3.1404.   6 k-1 01001222005029
3.3.1405. Garā iela 12 01000670210006
3.3.1406. Granīta iela 8 01001212588004
3.3.1407.     01001212588
3.3.1408. Grenču iela 5 01000990052022
3.3.1409. Ikšķiles iela 14 01000782017
3.3.1410. Irlavas iela 1 k-1 01000760427003
3.3.1411.     01000760312
3.3.1412. Jaunsaimnieku iela 29 01001256541001
3.3.1413.   31 01001256542001
3.3.1414. Jāņa Grestes iela 1 k-1 01001212386005
3.3.1415. Jāņavārtu iela 20 01001211294002
3.3.1416.     01001211294
3.3.1417. Jāņogu iela 117 01001254387005
3.3.1418.     01001254387
3.3.1419.   125 01001254427001
3.3.1420.     01001254427
3.3.1421.   131 01001254463001
3.3.1422.     01001254463
3.3.1423.   145 01001254531004
3.3.1424.     01001254531
3.3.1425.   146 01001253100001
3.3.1426.     01001253100
3.3.1427.   163 01001254978001
3.3.1428.     01001254978
3.3.1429.   165 01001254979004
3.3.1430.     01001254979
3.3.1431.   48 01001256301
3.3.1432.   64 01001253513001
3.3.1433.     01001253513
3.3.1434.   85 01001253988001
3.3.1435.     01001253988
3.3.1436.   91 01001253520004
3.3.1437.     01001253520
3.3.1438. Jūrkalnes iela 13 01000760042001
3.3.1439. Katlakalna iela 6D 01001211103001
3.3.1440.   8A 01001210116002
3.3.1441.     01001210116004
3.3.1442.     01001210116003
3.3.1443.     01001210116001
3.3.1444.     01001210116
3.3.1445. Katoļu iela 12A 01000392006002
3.3.1446. Kazragu iela 1 01001255699
3.3.1447.   10 01001256482
3.3.1448. Kleistu iela 14 k-1 01000800369001
3.3.1449. Koku iela 12A 01000532008001
3.3.1450. Krāču iela 21 01001253226001
3.3.1451.     01001253226
3.3.1452. Krustpils iela 143A 01001212010006
3.3.1453.     01001212010001
3.3.1454.     01001212010002
3.3.1455.     01001212010008
3.3.1456.     01001212010003
3.3.1457.     01001212010004
3.3.1458.     01001212010005
3.3.1459.     01001212010007
3.3.1460.     01001212010
3.3.1461.   24 k-42 01000782168165
3.3.1462.   24 k-43 01000782168166
3.3.1463.   24 k-44 01000782168167
3.3.1464.   29 01001210107
3.3.1465.   35C 01001212886
3.3.1466.   35D 01001212298005
3.3.1467.   35E 01001210122001
3.3.1468.     01001212800
3.3.1469.   54E 01001212893002
3.3.1470.     01001212893001
3.3.1471.   58 01001212036
3.3.1472.   65 01001212703
3.3.1473.   6A 01001212226
3.3.1474.   73 01001211333
3.3.1475. Kurzemes prospekts 108 k-1 01000800025118
3.3.1476. Kvēles iela 17 k-1 01001240297003
3.3.1477. Ķengaraga iela 3E 01000729000003
3.3.1478.   3F 01000729000002
3.3.1479.   3G 01000729000001
3.3.1480. Laimdotas iela 57A 01000890146001
3.3.1481. Lielupes iela 17A 01001002015001
3.3.1482.     01001002015
3.3.1483. Lizuma iela 1 k-19 01000910124014
3.3.1484. Līņu iela 18 01001256639
3.3.1485. Lokomotīves iela 158 01001262051
3.3.1486.   162 01001262015
3.3.1487.   163 01001260033002
3.3.1488.     01001260033015
3.3.1489.   163 k-2 01001260033007
3.3.1490.   163 k-4 01001260033004
3.3.1491.   164 01001262116
3.3.1492. Lubānas iela 102 01001212544
3.3.1493.   118 01001212048
3.3.1494.   70 k-17 01001212122
3.3.1495.   76C 01001214021001
3.3.1496.   82D 01001210878003
3.3.1497.   90 01001211484
3.3.1498. Malēju iela 1G 01001212271001
3.3.1499.     01001212271
3.3.1500. Malienas iela 19 k-1 01001222041002
3.3.1501.     01001220091
3.3.1502. Malkas iela 28 01001253013002
3.3.1503.     01001253013
3.3.1504.   41 01001253372001
3.3.1505.     01001253372
3.3.1506.   5 01001253256001
3.3.1507.     01001253256
3.3.1508. Maltas iela 23 k-1 01000782187002
3.3.1509. Maskavas iela 324A 01000782361001
3.3.1510.   433I 01001262109
3.3.1511.   462 k-10 01001250104003
3.3.1512.   469B 01001262117
3.3.1513.   469C 01001262118
3.3.1514. Mašīnu iela 5 01001250262
3.3.1515. Mazā Nometņu iela 3A 01000572010001
3.3.1516. Mazā Rencēnu iela 1 01001211352
3.3.1517.   6A 01001212627003
3.3.1518. Mazjumpravas iela 38 01001252056001
3.3.1519.     01001252056
3.3.1520.   74 01001252041006
3.3.1521. Mārsila iela 12 01001255568001
3.3.1522.     01001255568
3.3.1523.   8 01001255518
3.3.1524. Mednieku iela 9A 01000180088002
3.3.1525. Miglas iela 11 k-1 01001010123003
3.3.1526.     01001012003
3.3.1527. Murmastienes iela 1 01001211102
3.3.1528. Nulpes iela 12 01001262035
3.3.1529.   23 01001256490
3.3.1530. Ostas prospekts 16 01000950040271
3.3.1531. Paula Lejiņa iela 2 k-1 01000930131002
3.3.1532. Pieneņu iela 16 01001255593004
3.3.1533.     01001255593
3.3.1534.   33 01001254794006
3.3.1535.     01001254794
3.3.1536.   37 01001254796007
3.3.1537.     01001254796
3.3.1538.   54 01001254820001
3.3.1539.     01001254820
3.3.1540. Pīlādžu iela 11A 01000820281003
3.3.1541. Plostnieku iela 13 01001256167001
3.3.1542.     01001256167
3.3.1543.   42 01001252007035
3.3.1544. Priedaines iela 14 k-1 01000992096002
3.3.1545. Prūšu iela 24 01000782036010
3.3.1546. Rencēnu iela 14G 01001212810
3.3.1547.   20 01001210736
3.3.1548.   33 01001212377030
3.3.1549.     01001212377028
3.3.1550.     01001212377027
3.3.1551.   48 01001211277
3.3.1552.   54 01001212452
3.3.1553. Rigondas gatve 7A 01000800025121
3.3.1554. Rumbas iela 11 01001256854
3.3.1555. Saites iela 15 01000782133
3.3.1556. Sakņu iela 100 01001254477
3.3.1557.   116 01001254910001
3.3.1558.     01001254910
3.3.1559.   13 01001256520001
3.3.1560.     01001256520
3.3.1561.   15 01001255649001
3.3.1562.     01001255649
3.3.1563.   21 01001250029
3.3.1564.   64 01001253706001
3.3.1565.     01001253706
3.3.1566.   70 01001253715002
3.3.1567.     01001253715
3.3.1568.   74 01001253643003
3.3.1569.     01001253643
3.3.1570.   96 01001254451001
3.3.1571.     01001254451
3.3.1572. Salaspils iela 16A 01000720080001
3.3.1573.     01000720080002
3.3.1574.     01000720080
3.3.1575. Sergeja Eizenšteina iela 10A 01001220323002
3.3.1576.   57A 01001220282099
3.3.1577.   71 k-1 01001220282098
3.3.1578. Sidraba iela 11 01000802167002
3.3.1579. Siguldas prospekts 4A 01000942010001
3.3.1580. Sila iela 1E 01000780106
3.3.1581. Slokas iela 197A 01000802029019
3.3.1582.   48B 01000630120003
3.3.1583.     01000630005
3.3.1584. Šauļu iela 2E 01000672026002
3.3.1585. Taisnā iela 1 01001253173001
3.3.1586.     01001253173
3.3.1587.   10 01001253835001
3.3.1588.     01001253835
3.3.1589.   12 01001253863001
3.3.1590.     01001253863
3.3.1591.   14 01001253837001
3.3.1592.     01001253837
3.3.1593.   16 01001253916001
3.3.1594.     01001253916
3.3.1595.   19 01001255427001
3.3.1596.     01001255427
3.3.1597.   21 01001255428001
3.3.1598.     01001255428
3.3.1599.   29 01001253237007
3.3.1600.     01001253237
3.3.1601.   3 01001253174002
3.3.1602.     01001253174
3.3.1603.   32 01001253729001
3.3.1604.     01001253729
3.3.1605.   33 01001253239001
3.3.1606.     01001253239
3.3.1607.   34 01001253802001
3.3.1608.     01001253802
3.3.1609.   4 01001253830001
3.3.1610.     01001253830
3.3.1611.   45 01001254364004
3.3.1612.     01001254364
3.3.1613.   47 01001254365001
3.3.1614.     01001254365
3.3.1615.   49 01001254366001
3.3.1616.     01001254366
3.3.1617.   5 01001253203001
3.3.1618.     01001253203
3.3.1619.   50 01001253708001
3.3.1620.     01001253708
3.3.1621.   51 01001254367001
3.3.1622.     01001254367
3.3.1623.   52 01001253697001
3.3.1624.     01001253697
3.3.1625.   53 01001254368001
3.3.1626.     01001254368
3.3.1627.   54 01001253677001
3.3.1628.     01001253677
3.3.1629.   55 01001254369001
3.3.1630.     01001254369
3.3.1631.   57 01001254370001
3.3.1632.     01001254370
3.3.1633.   61 01001254372001
3.3.1634.     01001254372
3.3.1635.   62 01001253598001
3.3.1636.     01001253598
3.3.1637.   65 01001254374001
3.3.1638.     01001254374
3.3.1639.   67 01001254375001
3.3.1640.     01001254375
3.3.1641.   69 01001254376004
3.3.1642.     01001254376
3.3.1643.   70 01001253617004
3.3.1644.     01001253617
3.3.1645.   71 01001254551001
3.3.1646.     01001254551
3.3.1647.   76 01001253422001
3.3.1648.     01001253422
3.3.1649.   77 01001254554001
3.3.1650.     01001254554
3.3.1651.   79 01001254555001
3.3.1652.     01001254555
3.3.1653.   8 01001253899001
3.3.1654.     01001253899
3.3.1655.   82 01001253509001
3.3.1656.     01001253509
3.3.1657.   89 01001254560001
3.3.1658.     01001254560
3.3.1659.   9 01001253205001
3.3.1660.     01001253205
3.3.1661.   92 01001253429001
3.3.1662.     01001253429
3.3.1663.   94 01001253517001
3.3.1664.     01001253517
3.3.1665.   95 01001254563001
3.3.1666.     01001254563
3.3.1667.   96 01001253413001
3.3.1668.     01001253413
3.3.1669.   97 01001254578001
3.3.1670.     01001254578
3.3.1671.   98 01001253443001
3.3.1672.     01001253443
3.3.1673. Tauriņu iela 6 01001250094140
3.3.1674.   8A 01001250094126
3.3.1675. Ūnijas iela 13 01000890295001
3.3.1676.   43 k-1 01000700084006
3.3.1677. Vaidelotes iela 20A 01000670283001
3.3.1678. Vangažu iela 30 k-1 01000922032001
3.3.1679.   5 k-1 01000922268002
3.3.1680. Vējstūru iela 32 01001252045
3.3.1681. Vērmeļu iela 24 01001253301002
3.3.1682.     01001253301
3.3.1683.   5 01001253842001
3.3.1684.     01001253842
3.3.1685. Višķu iela 14D 01001260017
3.3.1686.   16 01001260023002
3.3.1687.   18 k-15 01001262053027
3.3.1688.   18 k-16 01001262053015
3.3.1689.   18 k-17 01001262053028
3.3.1690.   18 k-18 01001262053016
3.3.1691.   18 k-19 01001262053029
3.3.1692.   18 k-20 01001262053017
3.3.1693.   18 k-21 01001262020007
3.3.1694.   18 k-22 01001262020006
3.3.1695.   18 k-23 01001262091032
3.3.1696.   18 k-24 01001262091007
3.3.1697.   18 k-25 01001262020005
3.3.1698.   18A 01001260027001
3.3.1699.   18B 01001260027004
3.3.1700.   18C 01001260027019
3.3.1701.   18D 01001260027055
3.3.1702.   23 01000782016
3.3.1703.   4A 01001262099
3.3.1704.   7A 01000780050003
3.3.1705. Vizlas iela 4 01000780113
3.3.1706. Vīksnes iela 17 01001172079001
3.3.1707.     01001172079
3.3.1708. Zalves iela 52 k-1 01000760366
3.3.1709.     01000760274004
3.3.1710. Zvirbuļu iela 22 01001253385001
3.3.1711.     01001253385

[3.4.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 30. punktu:

Nr.p.k. Likvidējamā adrese Klasifikatora kods Kadastra apzīmējums
3.4.1. Asotes iela 26 k-1 106251974 01000782168191
3.4.2. Bultu iela 2 103412606 01000780123016
3.4.3. Dārziņu 20. līnija 54 102042944 01001253492001
3.4.4. Dārziņu 5. līnija 1 103667483 01001255585002, 01001255585001
3.4.5. Dārziņu iela 176A 103351415 -
3.4.6. Dārziņu iela 128 101873646 -
3.4.7. Granīta iela 7 102673137 01001212237005, 01001212237004
3.4.8. Granīta iela 3 101832738 -
3.4.9. Jāņogu iela 110 103353894 -
3.4.10. Jāņogu iela 113A 103331467 01001256310
3.4.11. Jāņogu iela 60 103592161 01001253474001, 01001253474002, 01001253474003, 01001253474004
3.4.12. Katlakalna iela 9G 106051638 -
3.4.13. Katlakalna iela 9H 106051646 -
3.4.14. Kristīnes iela 9A 103412237 01001253556005, 01001253556004
3.4.15. Krustpils iela 81C 101845795 -
3.4.16. Krustpils iela 155A 105105651 01001260043018
3.4.17. Malnavas iela 21 101937682 01000780872001
3.4.18. Maltas iela 3 103333036 -
3.4.19. Maskavas iela 449 101944204 01001262046001
3.4.20. Maskavas iela 428 k-8 104668552 -
3.4.21. Maskavas iela 448 105710502 01001252014007
3.4.22. Maskavas iela 450B 101944245 01001252014013
3.4.23. Maskavas iela 450B 101944245 01001252014014
3.4.24. Maskavas iela 451 101944261 01001260048006
3.4.25. Maskavas iela 453 101944294 01001262032001, 01001262010001
3.4.26. Maskavas iela 455 101944300 01001260058005
3.4.27. Maskavas iela 460A 101944333 01001252015001, 01001252015002
3.4.28. Maskavas iela 461 101944341 01001262015024
3.4.29. Maskavas iela 439B 106634987 01001250056
3.4.30. Mazjumpravas iela 79A 105960145 01001250265
3.4.31. Mārsila iela 22 103372383 01001255555002, 01001255555005
3.4.32. Prūšu iela 24 k-9 104601484 -
3.4.33. Randu iela 16 106628276 -
3.4.34. Rencēnu iela 12 101976675 01001211428001
3.4.35. Sakņu iela 94 103351970 -
3.4.36. Vējstūru iela 11A 106045361 -
3.4.37. Vīteņu iela 12 103367010 -

[3.5.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I. Vircavs

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!