• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2019/134.TS1): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.2019., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/op/2019/134.TS1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Skatīt visus oficiālos paziņojumus šajā grupā

Vēl šajā numurā

04.07.2019., Nr. 134

OP 2019/134.TS1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Ar Kurzemes rajona tiesas 2019.gada 12.jūnija spriedumu civillietā Nr.C69244319 noteikti EDUARDAM SULEIMANOVAM, pers. kods 280582-11658, rīcībspējas ierobežojumi šādās jomās:

1) maksājumu izdarīšana un saņemšana (pabalstu un pensijas saņemšana);

2) darījumu slēgšana;

3) rīcība ar mantu un tās pārvaldība, it īpaši nekustamā īpašuma atsavināšana, ieķīlāšana un apgrūtināšana ar lietu tiesībām;

4) interešu pārstāvēšana ārstniecības iestādēs, veselības aprūpes nodrošināšana;

5) interešu pārstāvēšana un lietu kārtošana visās valsts un pašvaldības iestādēs, tiesās un citās organizācijās (arī pases noformēšana un saņemšana), kredītiestādēs, pasta iestādēs un apdrošināšanas iestādēs, arī tiesiskajās attiecībās ar citām fiziskām un juridiskām personām.

Nodibināta aizgādnība Eduardam Suleimanovam spriedumā noteiktajā apjomā, nosakot, ka bāriņtiesas ieceltais aizgādnis šajās jomās rīkojas patstāvīgi.

Eduards Suleimanovs nav ierobežojams personiskajās nemantiskajās tiesībās, kā arī aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses iestādēs un tiesā saistībā ar tās rīcībspējas un brīvības ierobežojumiem, domstarpībām, strīdiem ar aizgādni un aizgādņa iecelšanu un atcelšanu.

Spriedums stājies spēkā 2019.gada 3.jūlijā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!