• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Tiesu nolēmumi
Tiesa pēc sprieduma stāšanās likumīgā spēkā publicē sprieduma rezolutīvo daļu un spēkā stāšanās dienu. Civilprocesa likumā noteiktajos gadījumos tiesa publicē nolēmumu (piemēram, par laulības neesamību, ja personai nav deklarētās dzīvesvietas, par rīcībspējas ierobežošanu, personas izsludināšanu par mirušu u.c.).
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/53.TS1): tiesas spriedums. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2018., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/op/2018/53.TS1

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu nolēmumi

Ar Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas 2016.gada 15.decembra spriedumu saglabāti rīcībspējas ierobežojumi ANNAI ROSTOVAI ( .
Ar Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas 2018.gada 9.februāra lēmumu civillietā Nr.C29480116 tiesa nolēma...

Vēl šajā numurā

14.03.2018., Nr. 53

OP 2018/53.TS1
RĪKI

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Tiesas spriedums

Tiesas spriedums

Ar Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesas 2018.gada 16.februāra spriedumu NATAĻJAI ROMAŠKEVIČAI, pers. kods 260186-10516, ierobežota rīcībspēja šādās jomās: maksājumu izdarīšana un saņemšana, darījumu slēgšana, rīcība ar mantu un tās pārvaldība (nekustamā īpašuma atsavināšana, ieķīlāšana un apgrūtināšana un pagrūtināšana ar lietu tiesībām), pārstāvība valsts un pašvaldības iestādēs, bankās, apdrošināšanas sabiedrībās, ārstniecības iestādēs un tiesās, komercdarbības un saimnieciskās darbības veikšana.

Noteikt Nataļjas Romaškevičas aizgādnim pastāvīgas tiesības rīkoties Nataļjas Romaškevičas vietā visās jomās, kurās Nataļjai Romaškevičai ierobežotu rīcībspēja.

Tiesas spriedums stājies likumīgā spēkā 2018.gada 9.martā.

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!