• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/247.AKK4): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2018., Nr. 247 https://www.vestnesis.lv/op/2018/247.AKK4

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Akadēmiskie amati
Rīgas Tehniskā universitāte...

Vēl šajā numurā

17.12.2018., Nr. 247

OP 2018/247.AKK4
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 20 Pēdējās nedēļas laikā 10 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Atklāts konkurss ārvalstu akadēmiskajam personālam specifiskā atbalsta mērķa 8.2.2. "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" 2. atlases kārtas ietvaros.

Rīgas Tehniskā universitāte izsludina ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi - 1 viesprofesora amata vieta studiju virzienā "Vides aizsardzība" Vides inženierijas un enerģētikas nozarē

Kandidātu prasības un atlases kritēriji:

- personas, kurām ir doktora grāds siltumenerģētikā

- personas, kas iepriekšējo piecu gadu laikā bija nodarbinātas profesora amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstskolām

- personas, kurām ir vismaz 15 gadu zinātniskā un akadēmiskā pieredze cietā kurināmā pirolīzes un gazifikācijas procesos, kā arī kurināmā sadedzināšanai verdošā slāņa tehnoloģijā

- personas, kurām ir pieredze Baltijas jūras reģiona valstīm raksturīga cietā kurināmā pirolīzes un gazifikācijas eksperimentālo stendu izstrādē un optimizācijā (vismaz 3 eksperimentālie stendi)

- personas, kurām ir pieredze cietā kurināmā pirolīzes un gazifikācijas procesu izpētē energouzņēmumos

- personas, kurām ir atbilstoša līmeņa angļu valodas zināšanas un prasmes pasniegšanai internacionālā vidē (ir pieredze darbā ar ārvalstu studentiem vai ir pieredze dalībai mobilitātes pasākumos)

Pieprasot ESF finansējumu, ir nepieciešami šādi dokumenti:

Pieteikuma vēstule (brīvā formā), CV (Europass formā, ietverot pašu svarīgāko publikāciju sarakstu) un dokumentu, kas apstiprina nodarbinātību akreditētas ārvalstu augstskolas akadēmiskajā amatā, sūtīt uz personals@rtu.lv.

Darba samaksa amplitūdā no 980 līdz 4000 euro.

Pieteikšanās termiņš: 2018.gada 18. decembris.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks nodoti trešajām personām, izņemot Latvijas Republikā spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!