• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/240.AKK13): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2018., Nr. 240 https://www.vestnesis.lv/op/2018/240.AKK13

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Izlīguma un sabiedrības līdzdalības koordinēšanas departamenta vadītājs (uz nenoteiktu laku)
Valsts probācijas dienests...

Vēl šajā numurā

06.12.2018., Nr. 240

OP 2018/240.AKK13
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 24 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Inovācijas departamenta Inovācijas politikas nodaļas vecākā eksperta amatu uz noteiktu laiku

Ekonomikas ministrijas komanda meklē enerģisku, gudru un izaicinājumiem gatavu kolēģi darbam ar INTERREG EUROPE projekta "Valsts iestāžu kā inovāciju pieprasītāju lomas stiprināšana, izmantojot publisko iepirkumu" (iBuy) īstenošanu.

Tavos pienākumos ietilps informācijas apkopošana par projekta ieviešanas gaitu un pārskatu sagatavošana, sadarbības apmaiņas nodrošināšana ar projektā iesaistītajiem ārvalstu partneriem, pastāvīga kontroles un uzraudzības pasākumu nodrošināšana projekta aktivitāšu īstenošanā, kā arī aktīva iesaiste projekta darba grupas sanāksmju, projekta publicitātes un citu saistīto pasākumu organizēšanā.

Kaut arī amats ir uz noteiktu laiku, tā ir unikāla iespēja gūt vērtīgu pieredzi darbā valsts pārvaldē, kā arī izmantot savas zināšanas un idejas pārrobežu sadarbības projekta īstenošanā.

Prasības pretendentam/-ei:

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (ekonomika, tiesību zinātnes, uzņēmējdarbības vai finanšu vadība)

- prasmes pielietot praktiskajā darbā saistošos normatīvos aktus

- praktiskā darba pieredze un zināšanas par Eiropas Savienības fondu, pārrobežu sadarbības projektu vadību vai citu ārvalstu finanšu instrumentu finansēto programmu īstenošanu, administrēšanu, uzraudzību un kontroli tiks uzskatīta par priekšrocību

- vēlama izpratne par publisko iepirkumu procedūras veikšanu

- teicamas latviešu valodas un ļoti labas angļu valodas zināšanas

- teicamas prasmes darbā ar standarta biroja programmatūru

- analītiskās spējas, precizitāte, augsta atbildības izjūta, darba koordinēšanas, komunikācijas un sadarbības iemaņas

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Piedāvājam:

- atbildīgu, interesantu un dinamisku darbu

- vērtīgu pieredzi darbā ar starpreģionu sadarbības programmu INTERREG EUROPE 2014.-2020.gadam, tai skaitā, sadarbībā ar Eiropas teritoriālās programmas ieviešanā iesaistītajām institūcijām, sociālajiem partneriem un uzņēmējiem

- atalgojumu atbilstoši 12.mēnešalgu grupai

Pretendentiem dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) 10 kalendāro dienu laikā no izsludināšanas dienas iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Ekonomikas ministrija. Kontaktinformācija: Brīvības iela 55, Rīga LV-1519, tālr. +371 67013100, fakss +371 67280882, e-pasts:pasts@em.gov.lv, https://www.em.gov.lv/lv/par_ministriju/personas_datu_apstrade/.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!