• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/210.AKK8): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 24.10.2018., Nr. 210 https://www.vestnesis.lv/op/2018/210.AKK8

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Precizējums. Rīgas Rietumu reģiona teritoriālās struktūrvienības vadītājs (darbavieta Rīgā, Liepājas ielā 3D, ar padotības struktūrvienībām Rīgā, Jūrmalā un Olainē)
Valsts probācijas dienests...

Vēl šajā numurā

24.10.2018., Nr. 210

OP 2018/210.AKK8
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 14 Pēdējās nedēļas laikā 8 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

BALTIJAS STARPTAUTISKĀ AKADĒMIJA izsludina atklātu konkursu uz profesora amatu: zinātņu nozarē - socioloģija un sociālais darbs, apakšnozarē - politikas zinātne

Pretendentēm/-iem viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas jāiesniedz Baltijas Starptautiskās akadēmijas rektoram adresēts pieteikums, diploma kopija par augstāko izglītību, dokumentu kopijas, kas apliecina doktora zinātniskā grāda piešķiršanu, pēdējo sešu gadu zinātnisko publikāciju saraksts, dzīves un darba gājums (CV), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze. Pretendentēm/-iem jāzina valsts valoda augstākajā līmenī, ka arī angļu un krievu valodas ne zemāk par B2 līmeni.

Dokumenti iesniedzami darba dienās no plkst.10.00 līdz 18.00 Rīgā, Lomonosova ielā 4, 403.kabinetā, e-pasts: bsaprorektor@inbox.lv, papildinformācija pa tālr. 67100628.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!