• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Amatu konkursu ziņas
Valsts un pašvaldību institūcijas publicē uzaicinājumus uz vakantajām amata vietām, augstskolas - uz akadēmisko amatu vakancēm. Pēc konkursa noslēguma atsevišķi iesniedzēji publicē arī informāciju par konkursa rezultātu.
TIESĪBU AKTI, KAS PAREDZ OFICIĀLO PUBLIKĀCIJU PERSONAS DATU APSTRĀDE

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Oficiālais paziņojums (OP 2018/205.AKK3): amata konkurss. Publicēts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", 17.10.2018., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/op/2018/205.AKK3

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursu ziņas

Vakance: Ziemeļaustrumu virsmežniecības Bejas nodaļas Krejmežu apgaitas mežzinis (uz noteiktu laiku)
Valsts meža dienests...

Vēl šajā numurā

17.10.2018., Nr. 205

OP 2018/205.AKK3
RĪKI

Amatu konkursu ziņas: Šajā laidienā 18 Pēdējās nedēļas laikā 6 Visi

OFICIĀLAIS PAZIŅOJUMS

Amata konkurss

Amatu konkursu ziņas

Amata konkurss

Iekšlietu ministrija, juridiskā adrese: Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā 1, korp.2, LV-1026, izsludina konkursu uz Slepenā režīma nodaļas vecākā referenta (valsts civildienesta ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības amata pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība papildināta ar mācībām atbilstoši darbības sfērai

- vismaz 5 gadu praktiskā darba pieredze sevišķās lietvedības jomā, kas saistīta ar klasificētās informācijas apriti, tai skaitā NATO/ES klasificēto informāciju

- vēlama pieredze iekšlietu vai valsts drošības iestādēs

- labas angļu valodas zināšanas

- precizitāte un uzmanība darbā ar klasificēto informāciju

- atbilstība likumā "Par valsts noslēpumu" noteiktajām prasībām, lai saņemtu speciālo atļauju darbam ar valsts noslēpumu saturošu informāciju, kā arī NATO/ES klasificēto informāciju

Amata pamatpienākumi - organizēt un plānot Apakšreģistra darbu, veikt NATO/ES klasificētās informācijas, informācijas "dienesta vajadzībām" saņemšanas, reģistrācijas, klasifikācijas, sistematizācijas, uzglabāšanas, izsniegšanas, izmantošanas, nosūtīšanas un iznīcināšanas dokumentāro noformējumu un izpildes kontroli, sagatavot ministrijas iekšējos normatīvos aktus, sniegt atzinumus, kā arī piedalīties ārējo normatīvo aktu izstrādē saistībā ar NATO/ES klasificētās informācijas un informācijas "dienesta vajadzībām" apriti un aizsardzību.

Mēnešalgu piedāvājam atbilstoši amatam noteiktajai 18.3. amata saimei, IV A amata līmenim, 10. mēnešalgu grupai un atbilstoši darbinieka kategorijai - no 940 euro līdz 1287 euro pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikuma vēstuli, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) iesniegt ne vēlāk kā piecpadsmit dienas no paziņojuma publicēšanas dienas Iekšlietu ministrijas Personāla vadības un administratīvā departamenta Personāla vadības nodaļā Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā 1, 2.korpusā, LV-1026, vai uz e-pastu: vakance@iem.gov.lv ar norādi - "Konkursam uz vakanto amatu". Tālr. informācijai 67219129.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti, un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Iekšlietu ministrija informē, ka:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi,

- iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Republikas Iekšlietu ministrija,

- datu apstrādes juridiskais pamats - Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta b) apakšpunkts un c) apakšpunkts, 9.panta 2.punkta b) apakšpunkts, Valsts civildienesta likuma 7., 8. un 9.pants un Darba likuma 38.pants.

Vēl šajā paziņojumu grupā:

Oficiālie paziņojumi:

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!